Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@08:56:34 GMT

نبود زیرساخت‌های توسعه‌ای اهالی انگوت را رنج می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۰۰۹۲

نبود زیرساخت‌های توسعه‌ای اهالی انگوت را رنج می‌دهد

به گزارش خبرنگار مهر، لطفعلی زیادی در شورای اداری شهر انگوت که عصر پنجشنبه با حضور اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان انگوت با یک‌هزار و ۱۰۰ کیلومتر وسعت در سال ۹۹ از شهرستان گرمی منفک شده و به عنوان شهر جدید با ۱۶۲ روستا و آبادی معرفی شد.

وی تصریح کرد: ۲۵ هزار نفر جمعیت شناور و ۹ هزار نفر جمعیت عشایری این منطقه با خشکسالی شدید روبه‌رو هستند که به نظر می‌رسد این خشکسالی امسال به اوج خود خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان انگوت با اشاره به اینکه دامداران و کشاورزان به دلیل خشک شدن مراتع در مضیقه تأمین نهاده‌های دامی هستند، گفت: امیدواریم دولت با ارائه راهکارهای مناسب بتواند این مشکل را در انگوت حل و زمینه رضایت کشاورزان و دامداران را فراهم کند.

زیادی با اشاره به اینکه عشایر همواره در کنار دولت بوده و به عنوان بازوی توانمند تولید همواره حرفی برای گفتن داشته است، افزود: در بحث جراحی اقتصادی، دولت سیزدهم باید وضعیت کشاورزان و عشایر را نیز به طول ویژه مد نظر داشته باشد تا بتوانیم از این مرحله نیز به شایستگی عبور کنیم.

وی عمده مشکل شهر انگوت را نبود زیرساخت‌های توسعه‌ای در این منطقه اعلام کرد و ادامه داد: گرچه انگوت بیش از ۲ سال است که به شهر مستقل تبدیل شده اما نمایندگی بسیاری از ادارات هنوز در آن مستقر نشده و مردم مجبورند فاصله ۵۰ کیلومتری تا شهر گرمی را برای انجام کارهای اداری خود طی کنند.

زیادی از اعضای کمیسیون اجتماعی خواست تا با استقرار ادارات زیرمجموعه و نمایندگی بانک‌های کشاورزی، ملی، قرض‌الحسنه مهر، امید و… نسبت به تسهیل امورات مردم همت کنند.

وی با انتقاد از اینکه شعبه تأمین اجتماعی و کارگزاری آن در شهر انگوت و حتی خود گرمی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر به دلیل اشاعه فضای مجازی و انجام کارها در بستر الکترونیک، ضروری است تا این کارگزاری‌ها در شهرستان انگوت راه‌اندازی شود تا ما بتوانیم از رفت و آمدهای بی‌مورد به مرکز شهر جلوگیری کنیم.

زیادی نبود شعبه بانک رفاه، صندوق تعاون و قرض‌الحسنه مهر ایران را در این شهر یکی دیگر از محرومیت‌های جدی اعلام کرد و گفت: شهرستان گرمی و انگوت بستر توسعه صنایع دستی به ویژه گلیم و جاجیم است اما هنوز بعد از گذشت ۲ سال خبری از استقرار اداره میراث فرهنگی در این شهرستان نیست.

وی جلوگیری از مهاجرت جوانان و نیروی فعال این شهرها به مرکز کشور و سایر شهرها را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در صورت تأمین تسهیلات اشتغال پایدار برای روستاییان و عشایر، ما کمتر شاهد خالی شدن شهر از ساکنان بومی خواهیم شد تا جوانان ما بتوانند با دریافت تسهیلات اشتغال پایدار در شهرستان ماندگار شوند.

زیادی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: نیاز اصلی و جدی بانوان ما ایجاد سالن ورزشی بانوان در منطقه است که متأسفانه به دلیل نبود فضای ورزشی و پارک‌های اختصاصی، ما نتوانستیم بخش ورزش، تندرستی و سلامت را ساماندهی کنیم.

وی از احداث تصفیه‌خانه شهر انگوت با تخصیص ۳۰ میلیارد تومان اعتبار خبر داد و بیان کرد: با تکمیل این تصفیه‌خانه ۱۲۰ روستای انگوت از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند.

زیادی از تحقق ۷۰ درصدی سهم انگوت از اعتبارات محرومیت‌زدایی خبر داد و اظهار کرد: فاضلاب شهری یکی از مشکلات اصلی شهر است که امیدواریم قبل از اجرای طرح تفصیلی شهر انگوت، مسئولان آب و فاضلاب و شهرداری نیست به این کار اقدام کنند.

وی ایجاد اشتغال پایدار در شهرستان را زمینه‌ساز تولید و رونق اقتصادی منطقه دانست و تصریح کرد: شرکت شستا با همکاری مجموعه فوکا ۲۳ هکتار زمین برای راه‌اندازی مجتمع دامپروری با ۳۵۰ نفر اشتغال مستقیم دریافت کرده که با واگذاری آن در سامانه جامع، تمام مراحل کار انجام شده که با اجرای این طرح با ۲ هزار و ۲۰۰ رأس گاو مولد و چهار هزار و ۴۰۰ رأس گاو غیرمولد می‌توانیم سیمای اشتغال در این منطقه را تغییر دهیم.

فرماندار شهرستان انگوت گفت: با کلنگ‌زنی این مجموع اشتغالزایی، انتظار مردم برای ایجاد اشتغال بالا رفته که امیدواریم دولت با عمل به تعهدات خود در این زمینه رضایتمندی اهالی و اعتماد آنها را جلب کند.

کد خبر 5494298

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خشکسالی کشاورزان نهاده های دامی دولت سیزدهم بانک کشاورزی قرض الحسنه تامین اجتماعی فضای مجازی صنایع دستی گلیم جاجیم میراث فرهنگی مهاجرت سالن ورزشی بوشهر کرمانشاه گرد و غبار احتکار آلودگی هوا هدفمندی یارانه ها خراسان رضوی ویروس کرونا آمار کرونا کالاهای اساسی مشهد گرد و خاک ایلام شهرستان انگوت شهر انگوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۰۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت

  ستاد اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی هم که از ستادهای باسابقه در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان به شمار می‌رود،درراستای این مهم توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشوروتلاش برای رشدفناورانه این بخش رادرصدر مأموریت‌های خود قرار داده است.
ستاد اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی از جمله ستادهایی است که بیش از یک دهه مشغول فعالیت است که البته در طول این سال‌ها با تحولات و ادغام‌هایی همراه بوده. فعالیت‌های مرتبط با حوزه حمل‌ونقل پیشرفته در بخش‌های مختلفی همچون حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی، دریایی، هوایی و یکپارچه‌سازی آنها همسو با توسعه فناوری‌های فضایی ازجمله وظایف این ستاد است. 

ریشه‌های عمیق ستاد در خاک توسعه فناورانه کشور
شکل‌گیری اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌و‌نقل پیشرفته و فضایی به سال۱۳۸۷برمی‌گردد.سیدجلال موسوی، قائم مقام این ستاد درباره تاریخچه فعالیت ستاد به پیشران توضیح می‌دهد: درسال ۸۷ستاد فناوری هوافضا درمعاونت علمی و فناوری شکل گرفت و در ادامه این ستاد در سال ۱۳۹۲ به ستاد فناوری هوایی و هوانوردی تغییر نام داد. وظیفه اصلی آن سیاست‌گذاری‌های اجرایی و راهبردی حوزه هوافضا در سطح کشور بود.تقریبا در همان سال ۱۳۹۲ نیز ستاد فناوری دریایی و درسال ۱۳۹۳ هم مرکز ملی فضایی ایران به حکم رئیس‌جمهور وقت تاسیس شد. موسوی تصریح می‌کند:«ستاد فناوری هوایی و هوانوردی و ستاد فناوری دریایی و مرکز ملی فضایی تا سال۱۳۹۷به صورت مستقل فعالیت داشتند وسپس باهم ادغام شدند. علاوه براین سه، مأموریت حوزه خودرویی، حوزه ریلی و حوزه ژئوماتیک هم درحیطه وظایف ستاد جدید قرارگرفت وستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته از این شش رکن تشکیل شد. 

توسعه حمل‌ونقل‌؛ مهم‌ترین دغدغه‌
دربین حیطه گسترده فعالیت‌های ستاد،همکاری باسازمان‌های فعال درحوزه حمل‌ونقل ازمهم‌ترین فعالیت‌های ستادبه شمار می‌رود. موسوی توضیح می‌دهد: از بزرگ‌ترین زیرساخت‌های هر کشور حمل‌ونقل است. توسعه این زیرساخت عظیم از مهم‌ترین اهداف ستاد است. قصد داریم این زیرساخت را بزرگ‌تر کنیم و اقتصاد را با استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان با هوشمندی، بومی‌سازی و ارتباط نوآورانه با دنیا را یک پله ارتقا دهیم. بخش حمل‌ونقل از حوزه‌های مهم مرتبط با اقتصاد دانش‌بنیان است. بسیاری از این صنایع و تولیدات داخلی وقتی به بحث حمل‌ونقل می‌رسند،توجیه اقتصادی پیدا می‌کنند.حمل‌ونقل عمومی ازبخش‌های اساسی فعالیت‌های این ستاد است‌؛ بومی‌سازی وسایل حمل‌ونقل داخلی و ترانزیت بین‌المللی ازجمله مسائلی است که در این مجموعه در حال پیگیری است. موسوی با اشاره به اقدامات صورت گرفته می‌گوید: برای مثال دربحث مترو موفق شدیم ساخت واگن قطار را تا سطح ۸۵درصد بومی‌سازی کنیم که به‌نوعی به نمادی درستاد بدل شد. این مورد از موضوعاتی بود که دربرنامه توسعه کشور مطرح شده بود و معاونت توانست با همکاری بخش‌های مختلف و شرکت‌های دانش بنیان این دستاورد را داشته باشد که اکنون نیز به دنبال بحث تولید انبوه آن هستیم. 

حمایت از مجموعه‌های حوزه حمل‌ونقل و فضایی
گستره بزرگ فعالیت‌های این ستاد به معنی حمایت‌های گسترده و گوناگون این ستاد از زیر مجموعه‌های خود است. برای مثال در زمینه‌ صنعت فضایی، ارائه طرح‌های فناورانه خصوصا در زمینه توسعه سریع منظومه‌های ماهواره‌ای در مدار زمین از طرح‌های جذابی است که ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان حمل‌ونقل پیشرفته و فضایی از آن حمایت می‌کند.سیدجلال موسوی با مروری بر آمار ذکر می‌کند: ما با بیش از۵۰ سازمان و نهاد تفاهم‌نامه همکاری داریم. بیش از۲۰مرکز نوآوری تخصصی فقط در حوزه حمل‌ونقل با حمایت‌های ستاد ومعاونت شکل گرفته وبیش از۲۰شتاب‌دهنده تخصصی نیز درحوزه حمل‌ونقل درحال فعالیت هستند.وی می‌افزاید: ستاد با بیش از حدود ۲۴۰شرکت ومرکز علمی وتحقیقاتی همکاری‌هایی ازجنس طرح‌های حمایتی داشته است.حدود ۵۰مرکز علمی و تحقیقاتی شامل دانشگاه و پژوهشگاه و بیش از ۱۹۰شرکت عموما دانش‌بنیان تحت حمایت ما بوده‌اند. درمجموع ۶۵۰ پروژه جاری یا اجرا شده از سال ۸۷ مورد حمایت ستاد قرار گرفته‌ است.

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های بندر دیلم تقویت می‌شود
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام
  • تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها
  • تجارت ۱۰ میلیارد‌ دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها
  • ۳۰ طرح ورزشی استان زنجان در دست احداث است
  • توسعه زیرساخت‌های گردشگری در مسیر رشد ۲۵ درصدی جذب گردشگران
  • توجه به توسعه زیرساخت‌های فرهنگی-هنری در شورای ششم کرج
  • زیرساخت‌های ورزش چوگان در تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت