نبود زیرساختهای توسعهای اهالی انگوت را رنج میدهد
تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۰۰۹۲
به گزارش خبرنگار مهر، لطفعلی زیادی در شورای اداری شهر انگوت که عصر پنجشنبه با حضور اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان انگوت با یکهزار و ۱۰۰ کیلومتر وسعت در سال ۹۹ از شهرستان گرمی منفک شده و به عنوان شهر جدید با ۱۶۲ روستا و آبادی معرفی شد.
وی تصریح کرد: ۲۵ هزار نفر جمعیت شناور و ۹ هزار نفر جمعیت عشایری این منطقه با خشکسالی شدید روبهرو هستند که به نظر میرسد این خشکسالی امسال به اوج خود خواهد رسید.
فرماندار شهرستان انگوت با اشاره به اینکه دامداران و کشاورزان به دلیل خشک شدن مراتع در مضیقه تأمین نهادههای دامی هستند، گفت: امیدواریم دولت با ارائه راهکارهای مناسب بتواند این مشکل را در انگوت حل و زمینه رضایت کشاورزان و دامداران را فراهم کند.
زیادی با اشاره به اینکه عشایر همواره در کنار دولت بوده و به عنوان بازوی توانمند تولید همواره حرفی برای گفتن داشته است، افزود: در بحث جراحی اقتصادی، دولت سیزدهم باید وضعیت کشاورزان و عشایر را نیز به طول ویژه مد نظر داشته باشد تا بتوانیم از این مرحله نیز به شایستگی عبور کنیم.
وی عمده مشکل شهر انگوت را نبود زیرساختهای توسعهای در این منطقه اعلام کرد و ادامه داد: گرچه انگوت بیش از ۲ سال است که به شهر مستقل تبدیل شده اما نمایندگی بسیاری از ادارات هنوز در آن مستقر نشده و مردم مجبورند فاصله ۵۰ کیلومتری تا شهر گرمی را برای انجام کارهای اداری خود طی کنند.
زیادی از اعضای کمیسیون اجتماعی خواست تا با استقرار ادارات زیرمجموعه و نمایندگی بانکهای کشاورزی، ملی، قرضالحسنه مهر، امید و… نسبت به تسهیل امورات مردم همت کنند.
وی با انتقاد از اینکه شعبه تأمین اجتماعی و کارگزاری آن در شهر انگوت و حتی خود گرمی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر به دلیل اشاعه فضای مجازی و انجام کارها در بستر الکترونیک، ضروری است تا این کارگزاریها در شهرستان انگوت راهاندازی شود تا ما بتوانیم از رفت و آمدهای بیمورد به مرکز شهر جلوگیری کنیم.
زیادی نبود شعبه بانک رفاه، صندوق تعاون و قرضالحسنه مهر ایران را در این شهر یکی دیگر از محرومیتهای جدی اعلام کرد و گفت: شهرستان گرمی و انگوت بستر توسعه صنایع دستی به ویژه گلیم و جاجیم است اما هنوز بعد از گذشت ۲ سال خبری از استقرار اداره میراث فرهنگی در این شهرستان نیست.
وی جلوگیری از مهاجرت جوانان و نیروی فعال این شهرها به مرکز کشور و سایر شهرها را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در صورت تأمین تسهیلات اشتغال پایدار برای روستاییان و عشایر، ما کمتر شاهد خالی شدن شهر از ساکنان بومی خواهیم شد تا جوانان ما بتوانند با دریافت تسهیلات اشتغال پایدار در شهرستان ماندگار شوند.
زیادی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: نیاز اصلی و جدی بانوان ما ایجاد سالن ورزشی بانوان در منطقه است که متأسفانه به دلیل نبود فضای ورزشی و پارکهای اختصاصی، ما نتوانستیم بخش ورزش، تندرستی و سلامت را ساماندهی کنیم.
وی از احداث تصفیهخانه شهر انگوت با تخصیص ۳۰ میلیارد تومان اعتبار خبر داد و بیان کرد: با تکمیل این تصفیهخانه ۱۲۰ روستای انگوت از نعمت آب شرب سالم بهرهمند میشوند.
زیادی از تحقق ۷۰ درصدی سهم انگوت از اعتبارات محرومیتزدایی خبر داد و اظهار کرد: فاضلاب شهری یکی از مشکلات اصلی شهر است که امیدواریم قبل از اجرای طرح تفصیلی شهر انگوت، مسئولان آب و فاضلاب و شهرداری نیست به این کار اقدام کنند.
وی ایجاد اشتغال پایدار در شهرستان را زمینهساز تولید و رونق اقتصادی منطقه دانست و تصریح کرد: شرکت شستا با همکاری مجموعه فوکا ۲۳ هکتار زمین برای راهاندازی مجتمع دامپروری با ۳۵۰ نفر اشتغال مستقیم دریافت کرده که با واگذاری آن در سامانه جامع، تمام مراحل کار انجام شده که با اجرای این طرح با ۲ هزار و ۲۰۰ رأس گاو مولد و چهار هزار و ۴۰۰ رأس گاو غیرمولد میتوانیم سیمای اشتغال در این منطقه را تغییر دهیم.
فرماندار شهرستان انگوت گفت: با کلنگزنی این مجموع اشتغالزایی، انتظار مردم برای ایجاد اشتغال بالا رفته که امیدواریم دولت با عمل به تعهدات خود در این زمینه رضایتمندی اهالی و اعتماد آنها را جلب کند.
کد خبر 5494298
تبلیغات در خبربان
منبع: مهر
کلیدواژه: کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خشکسالی کشاورزان نهاده های دامی دولت سیزدهم بانک کشاورزی قرض الحسنه تامین اجتماعی فضای مجازی صنایع دستی گلیم جاجیم میراث فرهنگی مهاجرت سالن ورزشی بوشهر کرمانشاه گرد و غبار احتکار آلودگی هوا هدفمندی یارانه ها خراسان رضوی ویروس کرونا آمار کرونا کالاهای اساسی مشهد گرد و خاک ایلام شهرستان انگوت شهر انگوت
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۰۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
دومان سهند
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
تعمیر فوری گوشی شیائومی
افزودنی های بتن چیست؟
تهیه غذا
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
اجاره کلبه چوبی
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
خبر هوشمند فهام
دانلود قسمت 9 سریال شهرک کلیله و دمنه ؛...
گزارش وزیر خارجه از روابط تهران با دمشق و...
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
داربست
تفاوت کولر گازی و آبی
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
کتاب صوتی
7 ویلای لوکس و بزرگ برای سفر دسته جمعی
کولر گازی 36000 گری
بهترین برند کولر چیست؟
فروش کفش
دوره دیجیتال مارکتینگ
خیانت در امانت در مال مشاع
اینتل فروش تراشه استخراج بیت کوین را آغاز کرد
اخبار فناوری
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
کلینیک بتن ایران
قیمت بیت کوین در تعطیلات ۴ جولای، بالاتر از...
بچه مهمونی آهنگ رفتنی میره را میخواند [+فیلم]
خبر بعدی:
توسعه زیرساختهای گردشگری اردبیل برای رویداد بین المللی۲۰۲۳ در اولویت باشد
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی استانداری اردبیل، سیدحامد عاملی، در نشست برنامهریزی برای استقبال از گردشگران کشورهای عضو اکو در سال ۲۰۲۳ اظهار کرد: باید با هدفگذاری دستاوردهایی که از این فرصت مهم اقتصادی و گردشگری برای استان اردبیل حاصل میشود، بهصورت عملیاتی اقدام کنیم که در این راستا شناسایی محورهای زیرساختی گردشگری و نیازهای این بخش دارای اولویت بوده و باید در مرحله اول، اقدامات مربوطه به آن انجام شود.
وی افزود: معرفی استان اردبیل به کشورهای عضو اکو، برندسازی، جذب سرمایهگذاران و استخراج روشهای عملیاتی شدن این اقدامات بهصورت جزئی مورد تأکید بوده و باید بستههای مشترک و متناسب با تقاضای کشورهای مد نظر طراحی و ارائه شود.
استاندار اردبیل گفت: در سالجاری حدود ۷۰۰هزار گردشگر خارجی به کشور وارد شده و اینکه سهم استان اردبیل از این تعداد گردشگر چه تعداد بوده، باید مشخص و هدفگذاری برای افزایش آن انجام شود.
عاملی ادامه داد: معرفی ظرفیتهای صادراتی و کشورهایی که لازم است این ظرفیتها به آنها معرفی شود نیز باید مد نظر کمیتههای تخصصی قرار گیرد.
وی تصریح کرد: با توجه به وجود برخی اشتراکات فرهنگی و زبانی با تعدادی از کشورهای عضو اکو، معرفی ظرفیتهای تاریخی و فرهنگی با استفاده از تعریف رویدادهای مهم فرهنگی برای ایجاد زمینه حضور گردشگران ضروری است.
استاندار اردبیل بیان کرد: استفاده از ظرفیتهای اقتصادی اکو، توانمندسازی و ارتقای ظرفیت مردمی در تعامل و جذب گردشگران، تولید محتواهای قابل ارائه در سطح بینالمللی از ظرفیتهای گردشگری استان و ایجاد ارتباط پایدار و مستمر، از دیگر اقدامات قابل اجرا در دبیرخانه برنامهریزی برای جذب گردشگر در سال ۲۰۲۳ است.
عاملی گفت: فعال شدن تمامی ۶ کمیته مشخصشده برای حضور گردشگران کشورهای عضو اکو در سال ۲۰۲۳ در اردبیل دارای اهمیت بوده و باید وظایف تخصصی برای هر یک از کمیتهها بهصورت عملیاتی و با جلب همکاریهای مردمی، حوزههای علمی و فرهنگی تعریف شود.
لازم به ذکر است؛ سازمان همکاری اقتصادی (اکو) متشکل از ۱۰ کشور با جمعیتی بیش از ۴۸۰ میلیون نفر است.
برچسبها گردشگری سید حامد عاملی استان اردبیل استانداری اردبیل