Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@06:23:53 GMT

شرکت شستا به تعهدات خود در انگوت عمل کند

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۰۲۳۳

شرکت شستا به تعهدات خود در انگوت عمل کند

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر بسطامی عصر پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهر انگوت که با حضور اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس در فرمانداری این شهر برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر آسیب‌های اجتماعی معضلات بسیاری را در کشور ایجاد کرده که در راستای کاستن از این آسیب‌ها، نیازمند سرمایه‌گذاری‌های کلان هستیم.

وی تصریح کرد: اگر روزی ۱۱۵ هزار نفر اهالی گرمی و انگوت در این مناطق مستقر بودند، در حال حاضر ما تنها شاهد سکونت ۷۵ هزار نفر هستیم که اغلب مهاجران در مناطق سلمان‌آباد، عدالت‌آباد و حاشیه شهرهای اردبیل اسکان یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: ما اگر نتوانیم عالمانه و آگاهانه در باب آسیب‌های اجتماعی وارد شویم، در دراز مدت با مشکلات عدیده‌ای مواجه خواهیم شد و امروز بعد از ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی باید این مشکلات ریشه‌ای حل شود.

بسطامی افزود: اغلب آسیب‌های اجتماعی به عدم عدالت در توزیع سرمایه‌ها باز می‌گردد که اگر وضعیت به همین منوال پیش برود، حاشیه‌نشینی در شهرها به اوج خود خواهد رسید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: کلانشهرها محل بسیاری از آسیب‌های اجتماعی شده و ما اگر می‌خواهیم از بار این آسیب‌ها کاسته شود باید تبعیض در توزیع اعتبارات و توسعه متوازن را کنار بگذاریم.

بسطامی اضافه کرد: اکثر جوانان مهاجرت کرده از گرمی و انگوت به اردبیل، تهران و حتی شهرهای شمالی برای کارگری رفته‌اند که این اصلاً شایسته استانی همچون اردبیل نیست که دارای استعدادهای فراوان کشاورزی، تولیدی، گردشگری و… است.

وی بیان کرد: کلنگ‌زنی شرکت فوکا در چند سال گذشته بازتاب عمیقی در اذهان عمومی داشت که انتظار می‌رود با تکمیل اورژانسی این مجموعه سرمایه‌گذاری و اشتغالزایی، زمینه اعتمادسازی بیشتر فراهم آید.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: اشتغال ۳۵۰ نفر در این مجموعه سیمای اقتصاد و اشتغال منطقه را متحول خواهد کرد و جوانان بسیاری را برای سکونت در مناطق مادری و بومی خودشان ترغیب و تشویق می‌کند.

کد خبر 5494311

منبع: مهر

کلیدواژه: نماینده مجلس سرمایه گذاری علی اکبر بسطامی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی آسیبهای اجتماعی مهاجران پیروزی انقلاب اسلامی حاشیه نشینی کشاورزی گردشگری کلنگ زنی تسهیلات اشتغالزایی اشتغال جوانان بوشهر کرمانشاه گرد و غبار آلودگی هوا احتکار هدفمندی یارانه ها خراسان رضوی ویروس کرونا آمار کرونا کالاهای اساسی مشهد گرد و خاک ایلام آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گزارش عملکرد نواحی مناطق ۲۲ گانه پایتخت را در طرح تکمیلی ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران اعلام کرد.

وی در خصوص طرح تکمیلی ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران گفت: طرح ۱۵ روزه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران ۴ گام اصلی داشت که شناسایی، جمع‌آوری، غربالگری و در نهایت ساماندهی بود که در ۱۲۴ ناحیه مناطق ۲۲ گانه به اجرا درآمد.

وی ادامه داد: در گام اول شناسایی توسط شهرداران نواحی ۱۲۴ گانه شهرداری تهران صورت گرفت. در گام دوم نیز جمع‌آوری‌ها توسط ادارات خدمات اجتماعی مناطق ۲۲ گانه انجام شد. گام سوم مربوط به غربالگری اولیه بود که این کار نیز توسط اداره خدمات اجتماعی مناطق ۲۲ گانه انجام شد که در این طرح متکدیان، کودکان کار و خیابان، معتادین متجاهر و افراد کارتن خواب و بی خانمان تفکیک شدند. گام چهارم گام ساماندهی بود که توسط سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی به سرانجام رسید.

احمدی صدر پیرامون تعداد گشت‌های حامی شهر در مناطق گفت: ۱۱ منطقه هر کدام از یک گشت حامی شهر استفاده کردند، ۵ منطقه نیز هر کدام ۳ گشت حامی شهر در اختیار داشتند و ۶ منطقه دیگر از ۴ گشت حامی شهر استفاده کردند تا کار ساماندهی به خوبی صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی در خصوص آمار دقیق ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت گفت: درمجموع ۷۲۹۸ نفر در این طرح ساماندهی شدند که از این بین حدود ۶۵۱ نفر متکدی، ۲۹۳۳ معتاد متجاهر و ۴۸۲ کودک کار و خیابان بودند و ۳۲۳۲ نفر را نیز افراد بی خانمان و کارتن خواب تشکیل می‌دادند که همگی مورد ساماندهی قرار گرفتند.

احمدی صدر در مورد پراکندگی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت خاطرنشان کرد: متکدیان بیشتر در مناطق یک، چهار، پنج، هفده، بیست و بیست و یک بودند و معتادین متجاهر نیز بیشتر در مناطق چهار، یازده، دوازده، پانزده و شانزده پراکنده بودند. کودکان کار و خیابان نیز در مناطق چهار، پنج، هشت، یازده، پانزده و بیست پراکندگی بیشتری داشتند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی در پایان گفت: شهرداری تهران بعد از دو سال تلاش پی در پی و شبانه روزی به منظور ایجاد زیرساخت‌ها و بستر مناسب جهت ساماندهی به وضعیت مناسبی در حوزه آسیب‌های اجتماعی رسیده اما باید توجه کرد که اگر ریشه‌های ایجاد آسیب‌های اجتماعی مثل مسائل اقتصادی، حاشیه نشینی، ورود اتباع غیر مجاز، مباحث فرهنگی و فرهنگ سازی عمومی حل و فصل نشود آسیب‌های اجتماعی دوباره تکرار خواهند شد و لازم است مسؤولین، نهادها و متولیان امر به موضوعات اقتصادی، فرهنگی و فرهنگ‌سازی عمومی و … بیشتر بپردازند و به کمک مردم، سازمان‌های مردم نهاد، حاکمیت و شهرداری شاهد این باشیم که آسیب‌های اجتماعی در پایتخت روند کاهشی یافته و به ساماندهی برسد.

کد خبر 6085547

دیگر خبرها

  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • شعر طنز یک اقدام بدیع در دستگاه قضا است
  • اختصاص ۲ هکتار زمین به طرح جوانی جمعیت در گلبهار
  • بانک مرکزی به تعهدات خود درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • خبرهای خوب مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی
  • ببینید | بخش چهارم صحبت‌های مهم رئیس قوه قضاییه در رابطه با آسیب های اجتماعی
  • وزیر راه‌ و رئیس بانک مرکزی مسئول اجرای تعهدات دولت در عرضه زمین و تسهیلات مسکن هستند
  • نباید در حوزه فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی دچار غفلت شویم