Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مهدی محمدی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان هم‌اکنون ۴۶ نفر است که از این تعداد ۱۱ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند و حال سه نفر از آن‌ها وخیم است.

وی با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته فوتی براثر ابتلای قطعی به کووید ۱۹ در استان نداشتیم، گفت: مجموع جان‌باختگان کرونا از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون سه هزار و ۱۳۸ نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۲ بیمار در مراکز درمانی استان با علایم کرونا بستری و ۳۵ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

بخشی از نقشه کرونایی استان کرمانشاه آبی شد

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه گفت: براساس رنگ بندی جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ۲۳ اردیبهشت ۱۱ شهرستان استان در وضعیت زرد و سه شهرستان دیگر در وضعیت آبی کرونایی قرار گرفتند.

محمدی افزود: براساس رنگ بندی جدید شهرستان‌های کرمانشاه، دالاهو، روانسر، قصرشیرین، اسلام‌آبادغرب، گیلانغرب، سرپل‌ذهاب، ثلاث باباجانی، هرسین، پاوه و صحنه در وضعیت زرد و شهرستان‌ های جوانرود، کنگاور و سنقروکلیایی در وضعیت آبی قرار دارند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.  

برچسب‌ها ویروس کرونا کووید-19 کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 کرمانشاه ویروس کرونا کووید 19 کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۳۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشک مصری بازگشته؛ از وضعیت اسفناک غزه گفت

احمد عبدالعزیز، استاد جراحی ارتوپدی در دانشکده پزشکی قصر العینی مصر، پس از بازگشت از غزه گفت که گستردگی فجایع در نوار غزه در رسانه‌ها منعکس نمی‌شود، زیرا در حال حاضر هیچ وسیله‌ای برای برداشتن مقادیر عظیم آوار وجود ندارد، این درحالی است که درحال حاضر ساختمان‌هایی وجود دارند که به گور دسته جمعی برای تمام خانواده‌ها در زیر آوار تبدیل شده است.

براساس گزارش الجزیره، عبدالعزیز امروز یکشنبه در مصاحبه‌ای از همگان خواست که برای توقف جنگ به هر وسیله‌ای تلاش کنند و خدمات پزشکی را به گونه‌ای بازگردانند که متناسب با فاجعه بهداشتی موجود در غزه باشد.

دکتر عبدالعزیز درمانگاه خود را در مصر تعطیل کرد و به غزه رفت. او یکی از اولین پزشکانی بود که به عنوان بخشی از هیات‌های پزشکی برای کمک به درمان مجروحان غزه، در پی تجاوزات اسرائیل، داوطلبانه برای ماموریت‌های بشردوستانه به غزه رفت.

اخیرا این پروفسور جراحی ارتوپدی به شمال نوار غزه رفت و آنچه را که دید، تعریف کرد. او گفت که در این قسمت از نوار غزه ویرانی کامل وجود دارد و به ندرت می‌توان خانه‌ای مناسب برای سکونت یافت.

عبدالعزیز ادامه داد: بیان این تراژدی‌ها فراتر از تصور است. خانواده‌ها در شمال غزه در صد‌ها هزار تجمع غیرانسانی، بدون هیچ آب آشامیدنی، سرویس بهداشتی، یا هیچ وسیله‌ای برای امرار معاش درحالیکه یک پارچه سقف آنان است، زندگی می‌کنند.

پزشک مصری گفت: آن‌ها جایی برای بازگشت ندارند و در این وضعیت اسفبار باقی خواهند ماند، زیرا در حال حاضر هیچ مکان مناسبی برای ساخت و ساز در نتیجه انبوه زباله و آوار وجود ندارد. قبل از شروع ساخت و ساز و بازسازی باید ابتدا این آوار و زباله‌ها برداشته شود.

وی در خصوص وضعیت بهداشتی در نوار غزه گفت: تیم‌های پزشکی از کمبود شدید وسایل رنج می‌برند و به دلیل شهادت و بازداشت بسیاری از آنها، توان بهداشتی در حال کاهش است و بقیه کار فوق العاده‌ای انجام می‌دهند، اما این‌کار فوق‌العاده طاقت‌فرسا است.

 این پزشک مصری افزود: بیش از ۷۰ هزار مجروح در غزه وجود دارد. این افراد اکنون ابتدا نیاز به درمان دارند و تا پایان فاجعه‌ای که تجربه می‌کنند به چندین ماه و شاید سال‌ها درمان تکمیلی نیاز دارند.

 وی ادامه داد: البته بیماری‌های طبیعی نیز وجود دارد که در ازدحام جمعیت گسترش می‌یابد، این بیماری‌ها غیر از صدمات فراوان در بین غیرنظامیان اعم از زنان، کودکان و سالمندان که نوع این آسیب‌ها در ناحیه سر، چشم، شکم و سینه، قطع دست و پا و... است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • بیماریابی در بوشهر افزایش یافت/ تقویت مراکز مراقبت سلامت در استان
  • پزشک مصری بازگشته؛ از وضعیت اسفناک غزه گفت
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار در ایران
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران
  • ارتقاء بستر ارتباط پزشک با بیمار حیاتی است/ پلتفرم مناسب نوبت دهی اینترنتی باید ایجاد شود