Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اشکالات اساسی داده‌های مربوط به محاسبه دهک‌ها برای پرداخت یارانه، به دولت پیشنهاد کرد یارانه به ۹۵ درصد جامعه پرداخت شود و سپس افرادی که واجد شرایط نیستند حذف شوند. محمدرضا پورابراهیمی در حاشیه همایش صندوق ثروت ملی و عدالت بین نسلی، در پاسخ به پرسشی درباره مشکلات اجرایی اصلاح یارانه‌ها در دولت سیزدهم به خبرنگار ما گفت: به دلیل عدم اجری دقیق ساماندهی یارانه کالا‌های اساسی طی یکی دو هفته اخیر، مشکلات را آسیب‌شناسی کرده و طی نامه‌ای به رئیس جمهور اعلام کردیم که لازم است تغییراتی در این حوزه رقم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: یکی از موضوعات این است که اساسا داده‌های مربوط به محاسبه دهک‌ها در اقتصاد ما دچار اشکالات اساسی است و بخشی از این داده‌ها به‌روز نیست تا بر اساس آن دهک‌ها تعیین شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: موضوع دیگر به فرمول محاسباتی بازمی‌گردد که در این زمینه هم اشکالات اساسی وجود دارد. به عنوان مثال فردی که نماینده یک بخش کشاورزی بوده و امور کشاورزان را برای پرداخت آب‌بهای کشاورزی و سایر خدمات انجام می‌داده به علت گردش حسابی بالا یارانه‌اش قطع شده است و موارد مشابه دیگری هم وجود دارد.

پورابراهیمی تأکید کرد: بنابراین در نامه به رئیس‌جمهور اعلام کردیم، چون عدد‌های محاسباتی دهک دهم -خصوصا ۵۰ درصد بخش اول آن- با دهک نهم فاصله چندانی ندارد حتما ایجاد نارضایتی خواهد کرد. پیشنهاد مشخص ما این بود که یارانه به ۹۵ درصد جامعه داده شود و در ادامه اگر با اطلاعات دقیق به اطمینان رسیدیم که مجموع دارایی‌ها و درآمد‌های خانوار از یک حد مشخص بالاتر است، یارانه آن‌ها قطع شود. ولی اکنون دولت برعکس عمل کرده یعنی ابتدا افرادی را حذف نموده و می‌گوید اگر اعتراض دارید مراجعه نمایید.

وی گفت: نکته مهم‌تر این است که عملیات سامانه هدفمندی یارانه‌ها کاملا یکطرفه است، یعنی فقط حذف می‌کند. مثلا اگر خانواری دچار مشکلی شده و اکنون واجد شرایط دریافت یارانه شده است، امکان ورود به فهرست یارانه‌بگیران را ندارد. در حالی که سامانه پرداخت یارانه‌ها باید کاملا به‌صورت مستمر داده‌ها را دریافت نموده و پالایش کند و حذف و اضافه را به‌طور همزمان داشته باشد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: اصلاح ساختار یارانه‌ها یک ضرورت بود که دولت قبل جسارت انجام آن را نداشت، ولی دولت سیزدهم این کار را انجام داد و ما هم از تصمیم دولت حمایت می‌کنیم، البته اشکالاتی مانند ضعف در اطلاع‌رسانی یا نحوه دهک‌بندی وجود دارد، ولی در مجموعه از این کار حمایت می‌کنیم.

به گفته پورابراهیمی، برای اینکه دولت در مراحل و کار‌های بعدی وضعیت پایداری داشته باشد پیشنهاد ما این است که پرداخت یارانه بر اساس سیستمی پویا که براساس اطلاعات به‌روز همزمان افراد را حذف یا اضافه کند انجام و به عموم جامعه داده شود. دولت هم خوشبختانه این فرایند را شروع کرده که البته هنوز موضوع پوشش ۹۰ یا ۹۵ درصدی جامعه در حال بررسی است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: دهک تورم قدرت خرید خرید اصلاح نظام بانکی یارانه ها داده ها دهک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۳۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجری اسبق برنامه سینمایی هفت: با زور و تهمت و تهدید فیلمساز نمی‌شوید

به گزارش خبرآنلاین محمود گبرلو منتقد باسابقه و مجری اسبق برنامه سینمایی هفت نوشت : در دوره ای احساس می‌شد نیروهای معتقدتر به اهداف انقلاب اسلامی، می‌توانند با طی دوره‌های آموزشی وارد عرصه فیلمسازی شوند و بر این اساس مورد حمایت جدی قرار گرفتند اما به مرور زمان، تولیداتشان نشان داد اینها، فیلمساز یا سریال‌ ساز نیستند که بتوان به تولیدات شان “اثر هنری” و یا “فیلم ماندگار” نامید بلکه تولیداتی تصویری هستند که فقط، مورد خوشایند عده ای قرار می‌گیرد که نیاز ایدئولوژیک شان برآورده می شود.

نمونه‌اش آقای ابوالقاسم طالبی با “اژده‌های هفت سر “و آقای مسعود ده نمکی با “رستگاری ” است که سریال شان در ماه مبارک رمضان پخش شد.

نمی‌توان از مضمون دینی، انقلابی و متناسب با نیاز جامعه در این سریال ها و مشابهه ان ناراضی بود اما اگر شناختی از فرم و ساختار جذاب فیلم سازی و سریال سازی وجود نداشته باشد، یک شکست و نابودی و به هدر دادن وقت و سرمایه و امکانات و بخصوص تماشاگر ایرانی است که این دو سریال مصداقشان است.

آقای طالبی چند فیلم و سریال ساختند که بجز یک یا دو تای آن، اصلا ساختار درست سینمایی نداشتند. نه در جذب تماشاگر موثر بودند و نه حتی در انتقال مفاهیم ارزشمند و مهم تر اینکه، برهمگان آشکار شده حمایت های پشت پرده جریانات جناحی و یا برخوردهای غیر حرفه ای او، برخی مواقع مدیران را مجبور به حمایت کرده است.

آقای ده نمکی که روزنامه نگار با سابقه ای است و در این عرصه و همچنین آثار مستند موفق بوده با سه گانه اخراجی ها وارد عرصه فیلمسازی شد، هرچند همان ایام انتقاد جدی به فیلم‌هایش بود اما چون احساس می شد میتواند همچون آثار مستندش موفق باشد، مورد حمایت قرار گرفت.

اما بعد از آن، تولیداتش نشان داد در حال افول است تا اینکه در “رستگاری” به اوج ضعف تکنیک و ساختار رسید ، کاملا معلوم شد او نمی‌تواند فیلمساز یا سریال ساز باشد مگر آنکه تحولی در آموزه ها و آموخته های خود ایجاد کند.

سالهای دور فکر میکردند میتوان با نیروهای متعهد و انقلابی، فیلمساز متناسب با این اهداف، تربیت کرد و تجربه هم نشان داد اینکار شدنی است. اما نکته مهم این است که تنها آموزش و تربیت کفایت نمیکند بلکه بضاعت، توانایی فردی و شناخت درست از تاثیرگذاری درام و خلاقیت و نوآوری، نقش کلیدی دارد، چنانکه در این مسیر فیلم های خوبی از برخی فیلمسازان تربیت شده می‌بینیم.

اما آنانکه موفق نبودند نباید عمر خود را به بطالت بگذرانند و تکلیف خودشان را، خودشان باید معلوم کنند، نباید منتظر بمانند تا تماشاگر کنارشان بگذارد.

کسی، فقط با عقیده و ایدئولوژی و یا زور ، تهمت و تهدید نمی‌تواند تحمیل کند که هنرمند و یا فیلمساز است بلکه اثرش باید معرفش باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پوستر سریال «هفت سرِ اژدها» رونمایی شد   رپ خواندن حمید صفت در سریال ماه رمضانی صدا و سیما (فیلم) مجری جدید برنامه سینمایی «هفت» کیست؟ آقای افخمی راحت باش! چیزی که زیاد است پول بیت المال برای دُن‌ کیشوت بازی شماها ...

دیگر خبرها

  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • ظرفیت های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • خبرهای مهم از مجلس درباره تعطیل شدن روز شنبه و استفتاء از مراجع تقلید
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت
  • مجری اسبق برنامه سینمایی هفت: با زور و تهمت و تهدید فیلمساز نمی‌شوید
  • منابع و مصارف هدفمندی در بودجه ۱۴۰۳/ پیشنهاد پرداخت یارانه تشویقی کالابرگ الکترونیکی
  • کالابرگ اردیبهشت ماه کی واریز می‌شود؟
  • ۷۵۲ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان ایلام پرداخت شد
  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس