Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام سیدمحسن محمودی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر ورامین با اشاره به اجرای طرح اقتصادی دولت اظهار داشت: اصلاح وضعیت اقتصادی کشور از مسائلی است که به گفته تمام کارشناسان از  همه جناح‌ها موجب اقتصاد سالم و پایدار می‌شود که تحقق آن جلوی سوء استفاده عده‌ای خائن و رانت خواری از منابع کشور را می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اصلاح اقتصاد کشور ضرورتی اجتناب ناپذیر است ولی باید دقت داشت که عده ای در صدد فرصت طلبی از وضعیت کنونی بوده و تلاش دارند تا به این بهانه، اساس نظام و انقلاب را زیر سوال ببرند.
خطیب جمعه شهر ورامین با اشاره به انتظار مردم این شهر برای سفر رئیس جمهور خاطرنشان کرد: مسئولان فراموش نکنند که سفر رئیس جمهور به ورامین دارای اولویت است چرا که هشت سال بی مهری دولت گذشته و ناحق گذاشتن حق ویژه مردم این منطقه، زیبنده تأخیر در سفر رئیس جمهور نیست، اگر چه همه استان تهران مستحق خدمت است، اما سوال این است که چرا سفر به استان تهران از ورامین آغاز نشد.
محمودی ادامه داد: مساله تعیین تکلیف قطار شهری ورامین بسیار مهم و وضع موجود مایه شرمندگی است، چرا به وعده‌ها عمل نمی‌شود، از مسئولان استانی و شهرستانی می‌خواهم یک روز به ایستگاه راه آهن بروند و از نزدیک اوضاع مردم را نظاره‎‌گر باشند.
وی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه ورامین با اشاره به روز ملی جمعیت گفت: هر جامعه‌ای برای آینده و نسل جوان خود احساس تعهد و دلسوزی می‌کند و یقیناً جمعیت کارآمد و جوان از مؤلفه‌های قدرت در هر کشوری است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران تصریح کرد: تمام کارشناسان معتقدند، که با این روند افزایش جمعیت، کشورمان در آینده‌ای نه چندان دور با تهدید پیری جمعیت مواجه خواهد شد، گرچه ما امروز تاوان برخی سیاستگذاری‌های غلط و تبلیغات ناصواب گذشته را می‌پردازیم، اما اگر امروز مردم ما سعی نکنند، فردا خیلی دیر است، تلاش برای افزایش نسل و فرزندآوری و حمایت از خانواده‌ها در این مسیر از ضروری‌ترین امور است.
امام جمعه موقت ورامین با گلایه از بی‌تفاوتی برخی از مسئولان به نسل آینده گفت: امروز همه وظیفه دارند تا موضوع ازدواج و فرزندآوری را جدی گرفته و با بهانه گیری‌های پوچ و واهی و سخت گیری‎‌های غیر مشروع در برابر تشکیل خانواده نایستند.
وی بر جدی گرفتن فرزندآوری تاکید کرد و گفت: رزق و روزی فرزندان دست خدا است ولی دولت هم وظیفه دارد، در این زمینه مهم گام بردارد و با ارائه مشوق‌ها و فراهم کردن زمینه‌های لازم، زمینه فرزندآوری را فراهم کرد و با هر مقامی که در انجام این مهم  کوتاهی می‌کند، برخورد نماید.
محمودی نقش تبلیغات و رسانه‌ها در این زمینه را نیز مهم دانست و افزود اساتید و مبلغین نیز موظفند تا به تبیین اهمیت جمعیت بپردازند، تا از این بحران ویرانگر که با هیچ چیزی قابل جبران نیست عبور کنیم.
وی در بخش دیگری از خطبه‌های امروز نماز جمعه ورامین با گرامیداشت سالروز آزادی خرمشهر گفت: خرمشهر با ایمان به خدا و توکل بر قدرت الهی آزاد شد، خرمشهر سقوط کرد ولی ایمان‌ مردم برجای ماند و توانست این حادثه مهم را رقم زند.

برچسب‌ها قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ورامین ارز ترجیحی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ورامین ارز ترجیحی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ورامین ارز ترجیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۴۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس العمل فرمانده ارتشی وقتی حس کرد کسی شده است!

برادر همسر شهید اردستانی می گوید: در هنگام ملاقات با امام (ره) احساس کردم کسی شده‌ام که امام (ره) ما را به حضور پذیرفته‌اند. برای اینکه دچار هوای نفس نشوم و خدای ناکرده غرور مرا نگیرد، تصمیم گرفتم به سراغ فقیرترین مرد روستا بروم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سرلشکر خلبان شهید مصطفی اردستانی در روستای قاسم آباد از توابع شهرستان ورامین متولد شد. وی تصمیم گرفت سال 1350 وارد دانشکده خلبانی نیروی هوایی شود و برای ادامه تحصیلاتش به آمریکا رفت. پس از پایان تحصیلات به کشور برگشت و با درجه ستوان دومی در پایگاه چهارم شکاری دزفول به عنوان خلبان هواپیمای «اف 5» مشغول به خدمت شد.

پس از آغاز جنگ تحمیلی در سال 1363 به سمت معاون عملیاتی پایگاه دوم شکاری منصوب شد و در اواخر جنگ نیز به عنوان مدیریت آموزش عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.

پس از شهادت سرلشکر خلبان عباس بابایی که معاونت عملیات نیروی هوایی را عهده‌دار بود، شهید اردستانی به این سمت منصوب شد و تا زمان شهادت، عهده‌دار این مسئولیت مهم بود. سرانجام در تاریخ (15/10/73 ) بر اثر سانحه هوایی، به همراه فرمانده فقید نیروی هوایی، سرلشکر شهید منصور ستاری و چند تن دیگر از همرزمانش، به آروزی دیرینه‌اش رسید و به لقاء معبود پیوست. مزار او در صحن حیاط امام زاده جعفر در شهرستان پیشوای ورامین قرار دارد.

شهید اردستانی به لحاظ شخصیتی یکی از اسطوره های بی بدیل ارتش بود. در عین مسئولیت بالا ولی بسیار خاکی و فروتن بود. در ادامه خاطره ای خواهید خواند از این شهید عزیز:

روزی در منزل نشسته بودیم که یکی از بستگان آمد و خبر داد، حاج مصطفی را دیده که به طرف روستای قاسم آباد (روستای زادگاهش) می‌رفته. در آن موقع ما و سایر بستگان در ورامین ساکن بودیم. تعجب کردیم از اینکه چرا ایشان به ورامین نیامده و یک راست به طرف روستا رفته است.

چند ساعتی گذشت، زنگ در خانه به صدا درآمد. در را باز کردیم، حاج مصطفی بود. ایشان را به درون منزل دعوت کردیم. پس از احوالپرسی سوال کردم:

- حاجی خیر باشه، مثل اسنکه قاسم آباد رفته بودی.

خنده‌ای کرد و گفت:

- شما از کجا فهمیدید؟

با شوخی گفتم:

- ما همه جاسوس داریم. بالاخره خبرها می‌رسد.

- راستش رفته بودم منزل ...

تابوتی اندازه این شهید ارتشی وجود نداشت!

من که آن شخص را می‌شناختم و پیرمرد فقیری در ده بود، کنجکاوتر شدم و پرسیدم:

- برای چه؟

- هیچی خواستم حالش را بپرسم.

- مگه ایشان طوری شده؟

- نه بابا، طوریش نیست، مگه عیب داره آدم احوال هم‌ولایتی را بپرسد؟

من که دیدم تمایلی به بازگو کردن موضوع ندارد، زیاد پاپیچ ایشان نشدم و گرم صحبت‌های دیگران شدیم. مدتی گذشت و چندبار این عمل ایشان تکرار شد. بعدها فهمیدم که در آن روز، حاج مصطفی به سبب انجام دادن عملیات موفقیت آمیز «حمله به اچ 3» با تنی چند از خلبانان به حضور امام (ره) شرفیاب شده بودند. از زیارت امام (ره) که برمی‌گردند، یکراست به ده قاسم آباد می‌آید و با فقیرترین و پیرمردترین مرد ده ملاقات می‌کند.

روزی به او گفتم: «حاج مصطفی راستش را بخواهی من می‌دانم که آن روز به ملاقات امام (ره) رفته بودی و پس از آن به ملاقات مشهدی ... رفتی. حتما از این کار هدف خاصی داشتی. می‌شود برایم بگویی؟»

در جوابم گفت: سید کمال! شما چرا اینقدر کنجکاوی می‌کنی؟ راستش در هنگام ملاقات با امام (ره) احساس کردم کسی شده‌ام که امام (ره) ما را به حضور پذیرفته‌اند. برای اینکه دچار هوای نفس نشوم و خدای ناکرده غرور مرا نگیرد، تصمیم گرفتم به سراغ فقیرترین مرد روستا بروم تا شاید کمی از آن حال و هوا بیرون بیایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق اقدامی مشروع، دفاعی و حکیمانه بود
  • رییسی: رشد اقتصادی در کشور محقق شد
  • گزارش سفر رئیس جمهور به سمنان / رییسی: رشد اقتصادی در کشور محقق شد
  • حمله سپاه به رژیم صهیونیستی، عظمت ایران را به جهان ثابت کرد 
  • برنامه ریزی برای سمنان نباید صرفا برای جمعیت ثابت این استان باشد
  • کم آبی و کاهش رشد جمعیت از چالش‌های اصلی استان سمنان هستند
  • پیش‌شرط‌های مردمی‌سازی اقتصاد ایران
  • برای تحقق شعار سال باید از انحصار و رانت‌های اقتصادی جلوگیری شود
  • عکس العمل فرمانده ارتشی وقتی حس کرد کسی شده است!
  • مسئولان به جای صندلی «مداخله‌جویی» روی صندلی «حکمرانی» بنشینند