Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، بخش کالپوش در ۱۴۵ کیلومتری شمال شهرستان میامی قرار دارد که هرساله میزبان گردشگران از نقاط مختلف کشور است، پس از دوسال از برگزار نشدن این جشنواره با توجه به شیوع کرونا، پانزدهمین «جشنواره سفر به دشت شقایق‌های کالپوش» در شهرستان میامی در شرق استان سمنان با حضور باشکوه گردشگران از سراسر کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حال و هوای ویژه مراسم امسال با اجرای سرودهای محلی، برپایی نمایشگاه صنایع دستی و عرضه لبنیات منطقه رونقی خاص در راستای توسعه گردشگری در این بخش ایجاد کرد.
در زمینه گردشگری شهرستان میامی بویژه بخش کالپوش به دلیل شرایط آب و هوایی خاص، ظرفیت‌های زیادی برای جذب گردشگر دارد که از جمله این پتانسیل‌ها، زیبایی‌های روستاهای این منطقه شامل جنگل‌های زیبا، آبشار نام نیک و سد کالپوش است.
به دنبال بهره‌برداری هرچه بیشتر از ظرفیت‌های موجود در طبیعت، این منطقه پذیرای حضور گردشگرانی است که برای بازدید جشنواره‌های دشت شقایق و آفتابگردان به این منطقه سفر می‌کنند.
راه‌های مواصلاتی برای تردد به این منطقه از استان‌های همجوار گلستان و خراسان شمالی به دلیل عبور خودروها از این مسیر یکی از ظرفیت‌هایی است که به یقین می‌تواند در جذب گردشگران و سرمایه گذاران مؤثر باشد.

محمد محمدی از گردشگرانی که امروز در این جشنواره شرکت کرده بود در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: امروز یک روز به یاد ماندنی برای خانواده‌ام محسوب می‌شود و باید از همه برگزار کنندگان تقدیر و تشکر کنم.
وی افزود: جشنواره دشت شقایق‌ها بستری مناسب برای رونق گردشگری در این منطقه محسوب می‌شود.

ایجاد زیرساخت ها لازمه رونق گردشگری در کالپوش 

براتعلی بیات، بخشدار کالپوش در حاشیه این مراسم در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: امسال جشنواره سفر به دشت شقایق ها با استقبال بی نظیر مردم روبرو شد و این نشان می‌دهد که مردم دوستدار برگزاری چنین رویدادهایی هستند.

وی با بیان اینکه جشنواره های شقایق ها و آفتابگردان در این منطقه موجب جذب گردشگران می شود، اظهارداشت: باید در نقاط مختلف این بخش با توجه به ظرفیت‌های فراوان از چنین فرصت‌هایی بهره برداری کنیم.

بخشدار کالپوش ادامه داد: یکی از موضوعات مهم در مورد پیاده سازی این رویدادها در این منطقه ایجاد زیرساخت‌های لازم محسوب می شود.

کالپوش مقصدی برای گردشگری نیازمند معرفی بیشتر است

امام جمعه میامی در حاشیه این مراسم با تقدیر از برگزار کنندگان این جشنواره، اظهار داشت: کالپوش از نظر وسعت، گستردگی، نوع لاله‌های موجود و همچنین تأسیسات گردشگری در سطح استان سمنان بی‌نظیر است.
حجت الاسلام قربانعلی صفایی‌پور ادامه داد: باید زیرساخت‌های لازم برای رونق تولید و جذب گردشگران بویژه سرمایه گذاران صورت پذیرد.
وی افزود: باید در قالب ساماندهی و معرفی این منطقه در داخل و خارج کشور بتوان این نقطه را به عنوان یکی از برترین مقصدهای گردشگری معرفی کنیم.

لزوم انعکاس ظرفیت‌های کالپوش در شبکه‌های اجتماعی 

نایب رئیس شورای اسلامی شهر میامی نیز در این مراسم، جشنواره دشت شقایق‌های کالپوش را بی نظیر خواند و اظهار داشت: انعکاس تصاویر جشنواره و ظرفیت‌های این منطقه در سطح فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و معرفی ظرفیت‌های آن، گام مهمی در جذب گردشگران است.

عباس صائمی گفت: اگر چه در جای‌جای این شهرستان جاذبه‌های بی‌نظیر طبیعی و تاریخی به چشم می‌خورد اما بخش کالپوش آثار طبیعی منحصربه‌فردی دارد که اکثر آن‌ها در یک مسیر دسترسی برای گردشگران قرار دارد.

 نمایشگاه‌های عرضه محصولات راهی برای کسب درآمد و اشتغالزایی 
سرپرست فرمانداری میامی نیز در حاشیه برگزاری جشنواره شقایق‌های کالپوش اظهار داشت: جشنواره سفر به دشت شقایق‌ها باهدف شناساندن منطقه تفریحی کالپوش با حضور علاقه‌مندان طبیعت از بیشتر نقاط کشور برگزار می‌شود.
عباس طاهرانپور ابراز داشت: یکی از راه‌های کسب درآمد و توسعه این منطقه حضور گردشگران و راه اندازی نمایشگاه‌های عرضه محصولات لبنی و صنایع دستی است که از این رو تلاش می‌شود کیفیت برنامه‌ها هر ساله بهتر شود.

گیاه شقایق از خانواده (Papaverasea) با گل‌های قرمز و برگ‌های پهن کنگره دار است که ارتفاع آنها حدود ۴۰ تا ۵۰ سانتی متر است.

گل‌های آن دارای عمری بسیار کوتاه و گلبرگ‌های آن پایداری کمی برروی کاسبرگ‌ها دارند.

بخش کالپوش با یک شهر و ۱۱ روستا، در فاصله ۱۴۰ کیلومتری شمال شهر میامی واقع است. 

این منطقه سرسبز و خوش آب و هوا با ۱۴ هزار هکتار جنگل، ۳۰ هزار هکتار مرتع و ۳۴ هزار هکتار مزارع زیر کشت با بارندگی کافی و اراضی مستعد برای کشاورزی و جنگلداری، در فصل بهار با دشت‌های مملو از گل شقایق و در شهریور ماه با گل‌های زیبای آفتابگردان پذیرای گردشگران است.

قرار گرفتن در مجاورت پناهگاه حیات وحش خوش ییلاق و پارک ملی گلستان از دیگر قابلیت‌های گردشگری این منطقه است. جنگل‌های کالپوش و دیم‌زارهای آن در آبریز شمال کشور واقع شدند.

شهرستان میامی با جمعیتی حدود ۴۰ هزار تن در شرق استان سمنان قرار دارد.

برچسب‌ها گردشگری جشنواره گل لاله شاهرود اشتغال زایی میامی پروندهٔ خبری گردشگری و میراث فرهنگی استان سمنان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری جشنواره گل لاله شاهرود گردشگری جشنواره گل لاله شاهرود اشتغال زایی میامی شهرستان میامی جذب گردشگران دشت شقایق ها استان سمنان بخش کالپوش بی نظیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۴۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا در ماهنشان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: سومین جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا در قلعه تاریخی بهستان شهرستان ماهنشان برگزار می شود .

صفوی با بیان اینکه شهرستان ماهنشان یکی از قطب‌ها و پایگاه‌های مهم تولید ماهی قزل‌آلا در استان زنجان است و سهم قابل توجهی از تولید سالانه در این استان دارد،افزود: به‌دلیل ترویج مصرف آبزیان و آشنایی با مزایای استفاده از ماهی در سبد غذایی خانوار‌های ایرانی و استقبال گسترده گردشگران از نخستین دوره، سومین جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا در قلعه تاریخی بهستان شهرستان ماهنشان ۳۰ و ۳۱ فروردین ماه برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه طبخ ماهی قزل‌آلا در تقویم رویداد‌های گردشگری کشوری و در مقیاس استانی ثبت شده است، گفت: با توجه به اینکه در شهرستان ماهنشان حدودهزار مزرعه پرورش ماهی وجود دارد، به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های بزرگ اقتصادی و گردشگری در استان و کشور در کنار سایر ظرفیت‌های کم‌نظیر استان شناخته می‌شود. 


صفوی بیان کرد: شرکت‌کنندگان سومین جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا این‌بار در قلعه تاریخی بهستان ماهنشان در بخش پخت ماهی با یکدیگر به رقابت می پردازند .

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان افزود: نخستین جشنواره طبخ ماهی در ماهنشان ۱۲ اسفند سال ۱۴۰۱ و دومین جشنواره ۲۸ اردیبهشت ماه سال گذشته در کنار شهر دندی شهرستان ماهنشان و با حضور مقامات دولتی، مردم بومی و گردشگران برگزار شد.

دیگر خبرها

  • تداوم خدمات‌رسانی به گردشگران در جاذبه‌های تاریخی و پایانه‌های مسافرتی استان اصفهان
  • جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا در ماهنشان
  • دزفول رتبه نخست بازدید گردشگران را به خود اختصاص داد
  • افزایش ۲۰ درصدی میزان بازدید گردشگران از آثار تاریخی سلطانیه
  • فرهنگ، زبان و آداب و رسوم هورامان آوازه جهانی دارد
  • فرهنگ و آداب و رسوم هورامان شایسته معرفی به جهان است
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • دشت شقایق و دماوند باشکوه
  • ناهم‌خوانی آمارهای گردشگری سلامت/ امارات و ترکیه رقبایی که همچنان می‌تازند
  • عزم جدی مسئولان واصناف کیش برای ایجاد تابستانی پر رونق در جزیره کیش