Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-24@15:35:53 GMT

۶۴ رای برای تخلف در نمایشگاه کتاب صادر شد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۴۵۴۸۸

سی‌وسومین نمایشگاه کتاب تهران درحالی روز‌های پایانی خود را پشت سر می‌گذارد که تاکنون ۱۴۰میلیارد تومان کتاب فروخته و ۶۴ ناشر را نیز متخلف شناخته است.

به گزارش ایسنا، علی رمضانی، سخنگوی سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در نهمین نشست خبری این رویداد در روز جمعه (۳۰ اردیبهشت) درخصوص وضعیت تمدید این رویداد اظهار کرد: نمایشگاه را به‌صورت مجازی تمدید خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین دو روز به زمان نمایشگاه مجازی اضافه می‌شود و این بخش تا روز دوم خردادماه به کار خود ادامه خواهد داد. اما بخش حضوری تا ساعت ۲۰ روز ۳۱ اردیبهشت به اتمام می‌رسد.

او در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درخصوص وضعیت پرداخت اجاره غرفه‌ها توسط ناشران، با توجه به تعطیلی روز سه‌شنبه (به‌دلیل آلودگی هوا) نیز گفت: مبلغی که ناشران پرداخت می‌کنند، هزینه تمام‌شده نمایشگاه نیست. بخش زیادی از آن به‌صورت یارانه پرداخت شده است. اما تا حالا دراین‌باره تصمیم‌گیری نشده، با توجه به این‌که بخش زیادی از مبلغ اجاره‌بها یارانه است، به‌نظر می‌رسد این موضوع هم در نظر گرفته می‌شود.

رمضانی همچنین درخصوص پرسشی درباره برگزاری جشن‌های امضا در نمایشگاه، که از سوی یکی از خبرنگاران مطرح شد، بیان کرد: این جشن‌ها از افتخارات نمایشگاه و حوزه کتاب است که مردم به صف می‌ایستند و ساعت‌ها منتظر می‌مانند تا یک عمل فرهنگی انجام شود. نمایشگاه از این فعالیت‌ها رونق می‌گیرد، اما در چارچوب تعیین‌شده.

سخنگوی نمایشگاه کتاب سی‌وسوم در پاسخ پرسش مطرح‌شده درباره وضعیت امروز تهویه نمایشگاه نیز گفت: این مسئله مورد کنترل مستمر است. گروه‌هایی در ساعت‌های مختلف امروز مراجعه و دمای بیرون و داخل سالن و حتی میزان رطوبت سالن را بررسی کردند. همچنین کارکرد دستگاه‌های تهویه نیز مورد بررسی بوده. اما وضعیت امروز به دلیل افزایش جمعیت و دمای بالای هوا است.

در ادامه به بسته بودن برخی غرفه‌ها و همچنین فروش کتاب و اجناس غیرکتاب در بخش بین‌الملل اشاره شد که علی رمضانی دراین‌باره نیز اظهار کرد: اگر به نمایشگاه‌های بین‌المللی دیگر هم مراجعه کنید، زمان برگزاری خیلی کوتاه است؛ لذا افرادی که در حوزه بین‌الملل کار می‌کنند برای این مقدار زمانی برنامه‌ریزی می‌کنند؛ یکی از دلایل تمدید نشدن زمان نمایشگاه هم همین است. در همین رابطه، یکی از مسائلی که درباره آن در شورای سیاست‌گذاری هم بحث شد، پایان زودتر ساعت کار بخش بین‌الملل بود. برای همین این غرفه‌ها در روز‌های پایانی در حال جمع‌آوری هستند.

او افزود: درخصوص دیگر موارد هم باید برخورد شود. در روز‌های دیگر هم در یکی از غرفه‌های این بخش از لباس‌های برنامه‌های تلویزیونی استفاده می‌شد که موجب تجمع مردم شده بود.

در ادامه نشست خبری نهم نمایشگاه کتاب امسال، باز هم از تخفیف‌های ۵۰درصدی برخی ناشران گفته شد و رمضانی دراین زمینه به برخورد مطابق آیین‌نامه اشاره کرد.

سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران در بخش پایانی سخنان خود همچنین به استقرار ۱۵۰ نیروی اطلاع‌رسانی در ۳۰ نقطه این رویداد اشاره کرد، از نقش غرفه‌های مشاوره کتاب گفت و همچنین درباره کارافزار نمایشگاه بیان کرد: کارافزار اطلاع‌رسانی نمایشگاه روی کیوسک‌ها نصب است. ۵۳ دستگاه در این زمینه مستقر شده و تاکنون بیش از شش‌هزار دانلود کارافزار نمایشگاه انجام شده است.

رمضانی سپس به تدابیر برگزارکنندگان رویداد برای بخش رفاهی نیز اشاره کرد و از تسهیل دسترسی به آب معدنی برای بازدیدکنندگان با قیمت ۱۸۰۰ تومان گفت.

به گفته او، در بخش مرکز پاسخگویی نمایشگاه تاکنون ۲۹هزار و ۵۰۰ تماس ورودی و هشت‌هزار و ۸۰ تماس خروجی ثبت شده است.

سخنگوی نمایشگاه کتاب درباره آمار تخلفات هم اظهار کرد: مجموعا ۶۴ رای تا روز گذشته در کمیته تخلفات صادر شد. بیشترین آن‌ها ارائه و فروش کتاب‌های سایر ناشرین و ارائه و فروش کتاب‌های غیرمجاز است. ارائه و فروش کتاب‌هایی که بیش از چهارسال از انتشار آن‌ها گذشته است، در رتبه بعدی، رعایت نکردن شئونات اسلامی در رتبه بعدی، اقدام به تعرض از فضای خارج از غرفه و استفاده نکردن از دستگاه کارتخوان، فروش بالاتر از قیمت پشت‌جلد، برهم زدن نظم عمومی، تاخیر در بازگشایی غرفه و تحویل نگرفتن غرفه و... در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

او همچنین گفت: بیشترین آرای صادرشده نیز چنین است: توبیخ کتبی و درج در پرونده یا اخذ تعهد کتبی، محرومیت از نمایشگاه بین‌المللی کتاب در مدت یک سال (۱۶ مورد که قابلیت اعتراض و تجدید نظر دارد)، توبیخ کتبی، بدون درج در پرونده (۱۵ مورد)، تعطیلی غرفه به مدت ۳ تا ۵ ساعت (۷ مورد)، محرومیت از شرکت در نمایشگاه‌های استانی و مجازی (۳ مورد که قابلیت اعتراض و تجدید نظر دارد)، (محرومیت از تسهیلات حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد (۲مورد که قابلیت اعتراض و تجدید نظر دارد)، تعطیلی غرفه به مدت یک روز (۱مورد). عمده این مواردی که رای قطعی صادر شده، بار‌ها ابلاغ شده است.

به گفته علی رمضانی، فروش سی‌وسومین نمایشگاه کتاب تهران تا شب گذشته (۲۹ اردیبهشت) بیش از ۱۴۰ میلیارد تومان بوده که ۷۹ میلیارد تومان در بخش حضوری و ۶۱ میلیارد تومان در بخش مجازی بوده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب کتاب تهران فروش کتاب غرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۵۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند

مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حسین تیموری، مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی نمایشگاه با اشاره به فعالیت‌های این کمیته در آستانه برگزاری این دوره از نمایشگاه بین‌‎المللی کتاب تهران گفت: فضای مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه قرار گرفته است و نقشه‌ها و جانمایی ناشران حوزه‌های کودک و نوجوان، ناشران داخلی، ناشران خارجی، ناشران بین‌الملل نهایی شده و اجرای غرفه ناشران این حوزه‌ها اواخر این هفته شروع و تا اوایل هفته آینده تکمیل می‌شود.



وی با بیان اینکه غرفه‌سازی ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند، عنوان کرد: آماده‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز در مصلی امام خمینی (ره) همچون غرفه‌های تبلیغات، غرفه‌های رفاهی و غرفه‌های اطلاع‌رسانی از سه شنبه (چهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) آغاز شده است.



تیموری افزود: ارتباط با نهاد‌ها و سازمان‌های همکار در برگزاری این رویداد برقرار شده و جلسه‌ای با حضور اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران برگزار شده است. همچنین کمیته‌های تخصصی شکل گرفته تا در فرآیندی ضمن بازدید از محل برگزاری نمایشگاه برنامه‌ریزی‌ها لازم برای اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های خود پیش‌بینی کنند. بیش از ۷۰ سازمان و نهاد با نمایشگاه همکاری دارند.



سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • مصلای امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • معرفی دو زنجیره ارزش در غرفه استانداری خوزستان در نمایشگاه اکسپو
  • انجام مراحل پایانی غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند
  • تحریم غرفه رژیم صهیونیستی در بینال ونیز از طرف هنرمندان اسراییلی
  • استقبال از غرفه ایران در نمایشگاه دفاعی بغداد
  • هنرمندان اسراییلی غرفه رژیم صهیونیستی در بینال ونیز را نگشودند
  • بهای اجاره غرفه‌ در نمایشگاه‌کتاب منصفانه یا کاسب‌کارانه؟
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ بازدید از غرفه نفت آبادان در نمایشگاه بین المللی