Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-03-29@09:39:31 GMT

8 دلیل ناکامی دشمن در تکرار حوادث آبان 98

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۰۲۳۳

8 دلیل ناکامی دشمن در تکرار حوادث آبان 98

فرق است میان رئیس جمهوری که صبح جمعه فردای اجرای طرح، به محل اصلی عرضه مرغ در میدان بهمن و سپس به یک فروشگاه زنجیره ای می‌رود و مستقیم با مردم و کسبه صحبت می‌کند با رئیس جمهوری که با لحن تمسخرآمیز می‌گوید صبح جمعه و در منزلش از اجرای طرح افزایش قیمت بنزین مطلع شده است.

به گزارش ایران آنلاین، پیش بینی شده بود که اجرای قانون مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها با واکنش هایی مواجه گردد و معلوم بود ضدانقلاب خارج کشور و حامیانشان تلاش خواهند کرد حوادثی مشابه یا بزرگتر از دی ماه ۹۶ و یا آبان ۹۸ رخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته حوادثی رخ داد و اعتراضات جسته گریخته ای در برخی شهرها صورت گرفت لیکن پرسش مهم این است که چرا به رغم ابعاد بزرگتر اجرای این قانون و تلاش های گسترده‌ای که اپوزسیون کرد، آن حوادث تکرار نشد؟

دلایل گوناگونی در این عدم تکرار دخالت داشت که تلاش می کنیم در این یادداشت به آنها بپردازیم.

اعتماد و امید به دولت جدید را شاید بتوان مهمترین دلیل آرامش جامعه به رغم معترض بودن دانست.طبق نظرسنجی ها، درصد بالایی از مردم حتی آنهایی که به آقای رئیسی رأی نداده بودند، به ایشان اعتماد قابل توجهی دارند و امیدوارند بتواند شرایط کشور را بهبود بخشد.

اگر چه نتیجه اجرای این طرح در کوتاه مدت، آسیب به این سرمایه گران‌بهاست اما به هر حال مانع بروز اعتراض به شکل علنی و خیابانی شد؛ خصوصا" اینکه رئیس جمهور قبل از اجرای طرح، شفاف و صادقانه با مردم صحبت کرد.

انسجام قوا و دستگاه‌های مختلف، دومین دلیل شدت نگرفتن اعتراضات بود.وقتی مردم شاهد انسجام و یکپارچگی در مجموعه حاکمیت باشند، اعتمادشان به آنچه اجرا می‌شود افزایش می‌یابد و احساس می کنند تصمیم اتخاذ شده از پشتوانه‌های محکمی برخوردار است هر چند تلخ باشد!

سومین دلیل این وضعیت را باید در حضور رئیس جمهور و مسئولان عالی رتبه دولت در وسط میدان و در کنار مردم دانست. فرق است میان رئیس جمهوری که صبح جمعه فردای اجرای طرح،  به محل اصلی عرضه مرغ در میدان بهمن و سپس به یک فروشگاه زنجیره ای می‌رود و مستقیم با مردم و کسبه صحبت می‌کند با رئیس جمهوری که با لحن تمسخرآمیز می‌گوید صبح جمعه و در منزلش از اجرای طرح افزایش قیمت بنزین مطلع شده است!

واریز یارانه نسبتا قابل‌ توجه به حساب مردم، بلافاصله پس از اعلام اجرای طرح توسط رئیس جمهور، چهارمین دلیل فروکش نمودن ناراحتی مردم و حتی شاید خشنود شدن طبقاتی از جامعه بود!

این اقدام آن هم بلافاصله پس از نطق تلویزیونی رئیس جمهور، حامل این پیام بود که درباره این طرح مطالعه و برنامه ریزی وجود دارد و مقدمات زیادی برای اجرای آن فراهم شده است.واریز این مبلغ به این شکل، این پیام را هم داشت که دولت در اجرای این طرح مصمم است و جایی برای چانه زنی وجود ندارد!

فراهم کردن امکان اصلاح برای جاماندگان در بازه زمانی مناسب و دستور جناب آقای رئیسی مبنی بر پرداخت ماه اول به همه براساس خوداظهاری و اعتماد به مردم، دلیل دیگر این آرامش بود.

اعتماد به مردم، اعتماد متقابل ایجاد می‌کند و نشان می‌دهد بنای دولت اجرای عادلانه طرح است و نه محروم کردن آحادی از مردم به هر قیمت.

ششمین عامل را باید در پیگیری مستمر وضعیت بازار و تأمین کالاهای اساسی مشمول این طرح جستجو کرد.هر چند تأمین برخی کالاها مانند روغن با تأخیر مواجه شد لیکن این احساس وجود داشت که مشکل به‌زودی حل خواهد شد و مانع جدی وجود ندارد.نقش بسیار تعیین کننده رسانه‌ها خصوصا رسانه ملی را نیز نمی توان انکار کرد.

اطلاع رسانی به موقع و تبیین چرایی و چگونگی اجرای طرح که دربردارنده محتوای خنثی ساز عملیات سنگین رسانه های بیگانه بود، در توجیه افکار عمومی و ایجاد آرامش نقش غیر قابل انکاری داشت.

و سرانجام، آمادگی دستگاه‌های امنیتی برای مقابله با عوامل ناامنی و ایجاد آشوب. اشراف و انسجام دستگاه‌های امنیتی در پیشگیری و برخورد با عوامل مخل امنیت، هشتمین عامل کنترل نظم و جلوگیری از نقش آفرینی و اثربخش شدن اقدامات جریان های مفلوک منافقین و سلطنت طلبان بود.

و نکته پایانی اینکه، پس از لطف خدای متعال و عنایات صاحب اصلی این انقلاب، این هشت دلیل، عوامل عمده ناکامی ضدانقلاب خارج کشور و وابستگان داخلی آن‌ها و رسوایی رسانه ها و سرویس‌های حامی آن‌ها در تکرار حوادث آبان ۹۸ بود لذا باید بدانیم عوامل مؤثر در مدیریت این مرحله، در بقای آرامش نیز مؤثر هستند و قوای مختلف با محوریت دولت تا پایان باید این عوامل را پایدار نگه دارند.

 

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس جمهوری رئیس جمهور اجرای طرح صبح جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۰۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌ها و تاکیدات رئیس جمهور در دیدار خیرین

به گزارش «ابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی در شب میلاد با سعادت امام حسن مجتبی، کریم اهل بیت (ع) میزبان جمعی از خیرین کشور بود و در نشستی صمیمی ضمن شنیدن سخنان آنان، جهت رفع مشکلات و دغدغه‌های مطرح شده نکاتی بیان کرد.

رئیس جمهور در این دیدار خیرین را شریکی راهبردی برای دولت دانست و با بیان اینکه دولت خود را موظف به حمایت از خیرین می‌داند، بر تسهیل مسیر انجام کارهای خیر از سوی همه دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد.

رئیسی فرهنگ دینی و قرآنی مردم و بهره‌مندی از سیره اهل بیت (ع) را عامل توجه سطح وسیعی از جامعه به امور خیر و کمک به نیازمندان و مستمندان در دوران‌های مختلف دانست و گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز که اساس و فلسفه وقوع آن توجه به مردم بوده، راهبرد محرومیت‌زدایی و توانمندسازی نیازمندان در دستور کار قرار گرفت و براساس آن نهادهایی از جمله کمیته امداد امام خمینی ایجاد شد و توانست با اقدامات خود در جهت حمایت از محرومان اعتماد مردم را کسب کند.

رئیس جمهور با اشاره به کارکردهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مراکز خیریه، بر ضرورت آماده‌سازی زمینه افزایش مشارکت مردم در کارهای خیر و رفع موانع مردمی‌سازی و مشارکت عمومی در این زمینه تاکید کرد و از تدوین و ابلاغ آیین‌نامه‌های لازم برای حمایت دولت از خیرین در اسرع وقت خبر داد.

رئیسی در ادامه این جلسه ناظر به سخنان تعدادی از خیرین بر «ضرورت انجام تعهدات دولت در کارهای مشترک با خیرین»، «برگزاری جلسه مشترک وزیر بهداشت با خیرین حوزه سلامت با هدف رفع موانع درمان بیماران صعب‌العلاج و نیازمند»، «رفع مشکل پزشکان و پرستاران شاغل در بیمارستان‌های خیریه»، «برگزاری جلسه مشترک وزیر آموزش و پرورش با خیرین مدرسه‌ساز و رفع موانع پیش‌روی آنان»، «ایجاد شعبه ویژه امور مالیاتی برای خیرین در وزارت امور اقتصادی و دارایی»، «فراهم کردن زمینه مشارکت ایرانیان خارج از کشور در مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی»، «تجلیل از مقام و جایگاه خیرین در ایام ولادت امام حسن مجتبی (ع) در تقویم برنامه‌های رسمی کشور» و «استفاده از ظرفیت خیرین جهان اسلام برای بازسازی غزه» تأکید کرد.

رئیس جمهور در پایان همچنین به تحولات غزه و استمرار جنایتگری و تجاوزکاری رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: بدون تردید با مقاومت جانانه مردم مقاوم، مظلوم و مقتدر غزه، پیروزی از آن مردم فلسطین و شکست و نابودی سرنوشت جنایتکاران صهیونیست خواهد بود.

پیش از سخنان رئیس جمهور، سید احمد عبودتیان دستیار رئیس جمهور در امور مردمی‌سازی دولت گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه ظرفیت‌های مردمی و ریل‌گذاری فرصت‌های حضور مردم در مشارکت با دولت ارائه کرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در گزارشی از تسهیل امور خیرین و افزایش تعداد مؤسسات خیریه مشمول مزیت مالیاتی در دولت مردمی به تعداد همه این مؤسسات در دولت‌های قبل خبر داد.

همچنین محمدصالح طیب‌نیا مدیرعامل بنیاد خیریه آلاء، محمدحسین رضایی پیشکسوت امر خیر، حبیب‌الله بوربور رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین کشور، احمد اثنی عشران مدیر بنیاد خیرین ام‌الیتامی حضرت خدیجه (س)، ناصر قفلی رئیس هیئت مدیره خیرین مدرسه‌ساز کشور، جمال جعفریان خیر حوزه سلامت، اکبر اخوان مقدم مدیر موسسه نذر اشتغال امام حسین (ع)، محمدرضا امامی فعال در عرصه مدرسه‌سازی، سیدمحمدحسین حسینی سیرجانی عضو مؤسس و هیئت مدیره مجمع خیرین اشتغال، محمدمهدی جعفری مدیرعامل بنیاد تعالی زندگی و خانم دکتر غفاری رئیس انجمن اوتیسم ایران به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در زمینه نگرش راهبردی به اقتصاد امر خیر، استفاده از ظرفیت ستاد هم‌افزایی خیرین در مسائل زیرساختی، نذر تخصص و بانک زمان، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و موسسات خیریه در کمک به مردم غزه، موانع و مشکلات پیش‌روی اشتغال‌های خرد، استفاده از ظرفیت خیرین خارج از کشور، لزوم ایجاد، تثبیت و تحکیم اشتغال، مأموریت‌سپاری به دستگاه‌ها و احیا و تقویت دفاتر یا ستادهای خیرین دستگاه‌ها، توجه به نوسازی مدارس و فضاهای آموزشی، به روزرسانی تجهیزات و نوسازی ساختمان‌های بیمارستان‌های خیریه، هم‌افزایی در حمایت از بازماندگان از تحصیل، اعتبارسنجی و رتبه‌بندی تشکل‌های مردمی و مؤسسات خیریه و تنظیم سند اوتیسم و حمایت دولت و خیرین در ایجاد مرکز جامع الگوی کشوری اوتیسم پرداختند.

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس جمهور با دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین | ملت فلسطین با پایداری خود دشمن صهیونیستی و آمریکا را غافلگیر کرده است
  • نمایشگاه قرآن فرصتی برای اجرای مطالبات رهبر انقلاب است
  • وزیر دولت رئیسی: دشمن از حضور معنوی مردم در تخت‌جمشید ناراحت شد | فیلم
  • تیم اقتصادی دولت سیزدهم نباید اشتباهات دولت قبلی را تکرار کند
  • مروری بر مهم‌ترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • ناکامی آملی لاریجانی و قالیباف در سال ۱۴۰۲ /دولتِ رئیسی «نمره تجدیدی» گرفت /زلزله یا انتخابات ۱۱ اسفند؟!
  • هنیه: جنگ غزه یک جنگ جهانی است/ هیأت حاکمه آمریکا شریک اصلی جنایت صهیونیست‌ها است
  • رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس دفتر سیاسی حماس: جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فلسطین و غزه تردید نخواهد کرد
  • توصیه‌ها و تاکیدات رئیس جمهور در دیدار خیرین