Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@01:44:50 GMT

نامزدهای اصلی ولیعهدی ابوظبی چه کسانی هستند؟

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۴۲۳۳

نامزدهای اصلی ولیعهدی ابوظبی چه کسانی هستند؟

با انتخاب «محمد بن زاید» به مقام ریاست امارات، گمانه‌زنی‌ها درباره اینکه وی چه فردی از «خاندان زاید» را به مقام ولیعهدی منصوب می‌کند شدت گرفته است.

به گزارش مشرق، با انتخاب «محمد بن زاید» به مقام ریاست امارات، گمانه‌زنی‌ها درباره اینکه وی چه فردی از «خاندان زاید» را به مقام ولیعهدی منصوب می‌کند، شدت گرفته و انتخاب ولیعهد ابوظبی سازوکار قانونی مشخصی ندارد و فقط تابع اراده حاکم ابوظبی بوده که رئیس امارات هم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصلی ترین گزینه‌های این مقام سه فرزند شیخ زاید آل نهیان و یک فرزند محمد بن زاید هستند.

منصور بن زاید

منصور بن زاید زاده ۱۹۷۰ از چهره‌های شاخص خاندان حاکم در امارات و از مشهورترین فعالان اقتصادی در این کشور است.

او میان سال‌های ۱۹۹۷-۲۰۰۴، یعنی در زمان حکومت پدرش، شیخ زاید بن سلطان، رئیس دفتر حاکم امارات و از ۲۰۰۴ وزیر امور ریاست بود.

منصور بن زاید به فعالیت‌های اقتصادی‌اش شناخته می‌شود ورئیس چند نهاد مهم مالی از جمله صندوق توسعه ابوظبی، بانک خلیج اول، شرکت سرمایه‌گذاری نفتی بین‌المللی و عضو شورای عالی امور مالی و اقتصادی است.

او همچنین به سرمایه‌گذاری‌هایش در باشگاه‌های ورزشی جهانی شناخته می‌شود و شرکت «هلدینگ ابوظبی برای توسعه و سرمایه‌گذاری»، که بنیان‌گذار و رئیس آن منصور بن زاید است، در سال ۲۰۰۸ باشگاه منچستر سیتی و در سال ۲۰۱۳ باشگاه نیویورک سیتی و در سال‌های بعد باشگاه‌های مومبای سیتی و ملبورن سیتی را خریداری کرد.

وی داماد محمد بن راشد، حاکم دبی و نخست‌وزیر امارات، است و این بر نفوذ وی در حاکمیت امارات افزوده است. او در حال حاضر معاون نخست‌وزیر امارات است.

طحنون بن زاید

طحنون بن زاید، زاده ۱۹۷۱، نیز از فرزندان شیخ زاید است که از ۱۹۹۶ مقام رئیس دفتر ویژه پدرش را بر عهده داشت.

او از سال ۲۰۱۶ مشاور امنیت ملی امارات و از چهره‌های شاخص امنیتی در این کشور است.

طحنون بن زاید رئیس بانک ملی ابوظبی، بزرگ‌ترین بانک امارات و رئیس یک هلدینگ بزرگ اقتصادی در این کشور و رئیس مجموعه ۲۴، شرکت اماراتی فعال در بخش هوش مصنوعی است.

مجله فوربز در سال ۲۰۱۵ او را یکی از ۱۰۰ ثروتمند جهان عرب معرفی کرد.

او در بخش روابط خارجی نیز فعال است و در سال گذشته به تهران و آنکارا سفر کرد.

هزاع بن زاید

هزاع بن زاید پنجمین فرزند شیخ زاید زاده ۱۹۶۵ است که در رشته علوم سیاسی و اداری در دانشگاه امارات تحصیل کرده و از شاخص‌ترین چهره‌ها در نوسازی امارات شناخته می‌شود.

او از سال ۲۰۱۰ نایب رئیس شورای اجرایی امارت ابوظبی و عضو شورای عالی نفت امارات است.

او در ۱۹۸۳ به دستگاه امنیت ملی امارات پیوست و در فاصله سال‌های ۱۹۹۲-۲۰۰۶ رئیس این دستگاه شد. او در سال‌های ۲۰۰۶-۲۰۱۶ نیز مشاور امنیت ملی امارات بود.

هزاع بن زاید نیز علاقه بسیاری به ورزش دارد و رئیس افتخاری فدراسیون فوتبال امارات و معاون رئیس باشگاه العین بوده است.

وی علاوه بر تحصیل در دانشگاه امارات، مدرک کارشناسی ارشد فلسفه از دانشگاه کمبریج و دکترای منابع طبیعی و توسعه و امنیت اقتصادی از دانشگاه بویلز انگلستان دارد.

خالد بن محمد بن زاید

چهارمین نامزد اصلی مقام ولیعهدی ابوظبی، خالد فرزند ارشد محمد بن زاید، زاده ۱۹۸۲ است.

او از سال ۲۰۱۶ معاون مشاور امنیت ملی امارات و رئیس دستگاه امنیت امارات بوده و مسئولیت اجرای چند پروژه بزرگ اقتصادی را بر عهده داشته است.

منبع: العالم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت فدراسیون فوتبال امارات محمد بن زاید ابوظبی امارات هزاع بن زاید خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت امنیت ملی امارات منصور بن زاید محمد بن زاید شیخ زاید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۴۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام مستعفی ارتش اسرائیل: ۷ اکتبر روز سیاهی برای من است

رئیس بخش اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی امروز دوشنبه پس از اعلام استعفای خود به دلیل ناکامی در برابر مقاومت فلسطین در عملیات طوفان الاقصی گفت: روز هفتم اکتبر، روز سیاهی برای من است.

به گزارش مشرق، «آهارون هالیوا» رئیس بخش اطلاعات نظامی ارتش اشغالگر در نامه استعفای خود به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح این رژیم، نوشت: (جنبش) حماس در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، عملیاتی را انجام داد که برای ما نتایجی دردناک داشت و واحد تحت فرمان من، در سطح ماموریت محوله ( برای پیش بینی وقوع عملیات طوفان الاقصی) عمل نکرد.

وی افزود: خاطره این روز سیاه را شبانه روز با خود دارم و و درد شدید ناشی از آن، تا ابد با من خواهد بود.

رسانه‌های صهیونیستی پیش از این گزارش دادند که در پی شکست‌ و غافلگیر شدن این رژیم در عملیات طوفان الاقصی در برابر مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، رئیس بخش اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه استعفای خود را اعلام می کند. این اولین استعفا بعد از آغاز جنگ علیه غزه است.

محافل رژیم صهیونیستی پیش از این، از اشتباه محاسباتی این رژیم در حمله به کنسولگری ایران در دمشق انتقاد کرده بودند. سران صهیونیست به طور ضمنی گفتند که پیش بینی نمی کرده اند که ایران چنین پاسخی به حمله به کنسولگری خود بدهد.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» در ای نباره نوشت: رئیس بخش اطلاعات نظامی تصمیم اولیه خود برای استعفا را در همان اوایل جنگ و در سایه شکست‌های پی در پی اتخاذ کرده بود اما در هفته‌های اخیر تصمیم گرفت که این امر را اجرایی کند.

به نوشته یدیعوت آحارنوت، این مساله پنهانی ماند و جز نزدیکانش هیچ کس مطلع نشد اما صبح امروز نزد رئیس ستاد ارتش رفت و استعفای خود را به وی اعلام کرد.

اختلافات بین اعضای شورای جنگ رژیم صهیونیستی درباره اولویت داشتن آزادی اسرای صهیونیست یا تداوم جنگ تشدید شده و در حالی که تیم «بنیامین نتانیاهو» بر تداوم جنگ تاکید دارد تیم گانتس خواهان مذاکره برای آزادی اسراست.

پس از گذشت بیش از ۶ ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرومی‌رود.

رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم اسرائیل این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۶ ماه نتوانسته گروه‌های مقاومت در یک منطقه کوچک را که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به‌خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • محمد عبدالله، مربی دروازه‌بان‌های تیم‌های هندبال پایه شد
  • رئیس دیوان عالی کشور : حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • رئیس FIA: می‌دانم چه کسی پشت اتهامات علیه من است
  • امیدواریم توافق‌های سفر به پاکستان با پیگیری مقام‌های دو طرف اجرایی شود
  • (تصاویر) ضیافت شام رئیس امارات به افتخار سلطان عمان
  • استعفای یک مقام ارشد دیگر ارتش رژیم صهیونیستی
  • اعلام استعفای یک مقام ارشد دیگر ارتش رژیم صهیونیستی
  • امضای یادداشت تفاهم راه توسعه میان ترکیه، عراق، قطر و امارات
  • مقام مستعفی ارتش اسرائیل: ۷ اکتبر روز سیاهی برای من است
  • دستبوسی رئیس امارات متحده در یک مراسم رسمی