Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@15:07:08 GMT

کسری بودجه بسیار و احتمال سهمیه‌بندی واکسن

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۴۴۷۴

کسری بودجه بسیار و احتمال سهمیه‌بندی واکسن

دولت جو بایدن این روزها در حالی کمک‌های نظامی و امنیتی پی در پی را روانه اوکراین می‌کند که در صورت عدم تصویب بودجه بیشتر برای مقابله با کرونا از سوی کنگره، شرایط وخیمی در انتظار آمریکایی‌ها است.

به گزارش مشرق، خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس روز شنبه به وقت محلی در گزارشی در این زمینه نوشت، در صورتی که کنگره آمریکا بودجه بیشتری برای مبارزه با کرونا تصویب نکند، دولت با شرایط وخیمی مانند سهمیه بندی واکسن کرونا و درمان این بیماری در پاییز امسال مواجه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر آشیش جاها مسوول هماهنگی امور بیماری کرونا در کاخ سفید، در اظهارنظرهای عمومی و جلسات خصوصی کنگره گفته است که  که احتمال دارد آمریکا بسیاری از پیشرفت های خود در مبارزه با کرونا را از دست بدهد و حتی با کمبود عرضه درمان کرونا برای آسیب پذیرترین افراد جامعه مواجه شود.

مقامات دولتی آمریکا مدتی است که  هشدار می دهند که این کشور تقریباً تمام  بودجه طرح نجات به ارزش ۱.۹ تریلیون دلار را که برای مقابله با کرونا اختصاص داده شده بود، مصرف کرده است.

بخش کوچکی از این پول باقی مانده است و دولت آمریکا با تصمیم گیری سختی در خصوص چگونگی مصرف این پول مواجه است. دولت آمریکا باید تصمیم بگیرد که بودجه باقی مانده را صرف ایمن سازی نسل بعدی واکسن ها برای محافظت از جمعیت های پرخطر کند یا از آن برای عرضه درمان های مؤثر کرونا که به طور چشمگیری خطر ابتلا به بیماری شدید و مرگ را کاهش می دهد، استفاده کند.

این مقام آمریکایی هشدار داده است که بدون بودجه بیشتر، دستیابی به واکسن مشکل تر خواهد بود، تست های کرونا بار دیگر کمیاب خواهد شد و داروی هایی که هم اکنون برای مقابله با موج اومیکرون مورد استفاده قرار می گیرد، در آمریکا کمیاب خواهد شد.

دولت آمریکا از کنگره این کشور درخواست کرده است تا ۲۲.۵ میلیارد دلار دیگر به مبارزه با کرونا اختصاص دهد.

به گفته آسوشیتدپرس، هم اکنون تولید داخلی تست کرونا در آمریکا کند شده است و کارگران در این بخش از کار خود اخراج می شوند.

مسوول هماهنگی امور بیماری کرونا افزود در هفته های آینده کارخانه های آمریکایی تجهیزات خود را خواهند فروخت و آمریکا بار دیگر برای تامین نیاز خود به تست های کرونا به خارج وابسته خواهد شد.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت ویروس کرونا واکسن کووید 19 ایالات متحده آمریکا دولت جو بایدن کنگره آمریکا دولت آمریکا اوکراین خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۴۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند

حسین فرشیدی درخصوص تزریق واکسن «گارداسیل»، وضعیت شیوع بیماری HPV درکشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.  

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ضرورت استفاده از این واکسن گفت: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند