Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر الجزایر در ایران گفت: این کشور برای تامین نیازهای داخلی خود در بخش آهن و فولاد به دنبال بازارهای جدید بوده و نیازمند همکاری با ایران در این زمینه است.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی،علی عروج، در بازدید از کارخانه آهن و فولاد «جهان» در تبریز ضمن آشنایی با ظرفیت های تولید در این کارخانه، افزود: به طور قطع با ظرفیت موجود در ایران، شرکت آهن و فولاد جهان می تواند گزینه خوبی برای برقراری ارتباط باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گسترش همکاری با ایران در حوزه آهن و فولاد برای الجزایر بسیار حیاتی است، اظهار داشت: امید است این مجموعه و همتایان الجزایری با هم همکاری داشته باشند.

سفیر الجزایر با اشاره به ظرفیت های تولید کشور الجزایر در تمامی زمینه های فولادی، اعم از سوله سازی و پروفیل گفت: با این حال پاسخگوی نیاز داخل نیسیتم و به دنبال گسترش همکاری با کشورهای صاحب نام در این عرصه هستیم.

عروج، از ناآشنا بودن فعالان اقتصادی ۲ کشور با ظرفیت‌های یکدیگر به عنوان بزرگترین مانع توسعه روابط اقتصادی نام برد و یادآوری کرد: قوانین الجزایر در حوزه سرمایه‌گذاری بسیار انگیزه بخش و منعطف است و با توجه به توانمندی تولیدکنندگان ایرانی، به طور قطع می توانند در الجزایر بسیار موفق عمل کنند.

شرکت آهن و فولاد جهان با قدمتی ۶۰ ساله در زمینه فولاد و سازه های فلزی، تنها شرکت دارنده مجوز صادارت پروفیل های گالوانیزه در کشور تا سال ۹۹ بود و هم اکنون نیز سهمی ۷۰ تا۸۰ درصدی در تولید پروفیل های تقویتی از نوع گالوانیزه در کشور دارد.

این شرکت همچنین برای نخستین بار در کشور؛ خط تولید تمام اتوماتیک یراق آلات درب و پنجره را نیز تحت عنوان «شرکت سپهر یراق»، آماده بهره برداری کرده است و  ماهانه ظرفیت تولید ۲۶۰ هزار دستگیره درب و ۴۵۰ هزار دستگیره پنجره  را دارد.

هم اکنون بیش از ۸۰ درصد یراق آلات مورد نیاز کشور وارداتی است که اتوماتیک بودن این کارخانه، امکان رقابتی شدن محصولات تولیدی را فراهم آورده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: الجزایر ایران تبریز آهن و فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۵۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز

در این نمایشگاه شرکت‌های فعال در زمینه تولید، بازرگانی و ساخت ماشین آلات صنعت شیرینی و شکلات از ۱۱ استان و نمایندگی‌هایی از ۷ کشور محصولات و خدمات خود را عرضه کرده اند.

استاندار آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: تولید برای ماندگاری نیازمند کیفیت، نشان تجاری موثر و بازارسازی است.

رحمتی با اشاره به نقش نمایشگاه‌ها در توسعه شبکه بازار، ارائه هنرمندانه محصول در نمایشگاه‌ها و انعکاس رسانه‌ای نمایشگاه‌ها در بستر فضای مجازی را ضروری خواند.

وی با بیان اینکه صنعت شیرینی و شکلات آذربایجان شرقی به عنوان قطب این صنعت به جایگاه اصلی خود رسیده است صدور ۲۱۵ هزار تن محصولات صنایع غذایی و صادرات شیرینی و شکلات استان به ۷۹ کشور دنیا را نشانگر ظرفیت بالای استان در این بخش دانست.

هفدهمین نمایشگاه شیرینی و شکلات تا هفتم اردیبهشت در سالن امیرکبیر نمایشگاه بین المللی تبریز از ساعت ۱۵ تا ۲۱ دایر است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران