Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه ۵۵ درصد طلاق‌ها ناشی از اعتیاد است، گفت: همه باید کمک کنیم تا این آسیب که منشا بسیاری از آسیب‌های دیگر است به سامان برسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، اسکندر مومنی در مراسم بهره‌برداری از نخستین مرکز خیرساز نگهداری از معتادان متجاهر در مشهد اظهارداشت: طبق آیات قرآن هر‌کس یک فرد را احیا کند یک جامعه را احیا کرده است؛ موضوع نجات معتادان در زمره همین کار است لذا امیدواریم بهره برداری از مرکز خیرساز، آغاز یک جریان برای گسترش این کار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که هیچ دولتی به تنهایی نمی‌تواند آسیب‌های اجتماعی را حل کند ادامه داد: رفع این آسیب‌ها با مردمی سازی ممکن است و خیران، بخش خصوصی، دولتی و مردم همه باید در کنار هم کمک کنیم این آسیب‌ها جمع آوری شود.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور تصریح کرد:  یک فرد معتاد چندین خانواده را درگیر می‌کند و اعتیاد یک مشکل فردی و اجتماعی است و 55 درصد طلاق‌ها ناشی از اعتیاد است و حالا که بسترهای مختلف مقابله با اعتیاد فراهم شده است همه باید کمک کنیم تا این آسیب که منشا بسیاری از آسیب‌های دیگر است به سامان برسد.

مومنی گفت: براساس پژوهشی که انجام شده بیش از 30 درصد از کسانی که به سمت اعتیاد می‌رفتند قدرت نه گفتن نداشتند و بیش از 30 درصد هم گفتند فکر نمی‌کردیم که با چندبار مصرف، معتاد شویم، بنابراین اگر پیشگیری و آموزش باشد این موارد رخ نمی‌دهد.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور خاطرنشان کرد: اینکه باید تلاش کنیم مواد مخدر در دسترس نباشد تا کسی مصرف نکند، به تنهایی کافی نیست و باید اقدامات دیگری نیز انجام شود که یکی از این اقدامات پیشگیری است.البته در حوزه پیشگیری مقداری عقب هستیم و در کنار مقابله باید بازدارندگی درونی نیز ایجاد شود تا کسی به سمت اعتیاد نرود.

راه‌اندازی قرارگاه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در استان فارس/ اعتیاد و طلاق صدرنشین شدندسن اعتیاد در کشور کاهش نیافته است/ رسانه‌های معاند از غفلت برخی افراد سوءاستفاده می‌کنندمسئولان استان زنجان پای کار مقابله با معضل اعتیاد می‌آیند/ آگاه‌سازی نخستین گام در پیشگیری از اعتیاد

یعقوبعلی نظری،استاندار خراسان رضوی نیز با بیان این مطب که امیدواریم این مرکز، مسیری برای بازگشت افراد به مسیر زندگی طبیعی باشد و همه وظیفه داریم کمک کنیم افرادی که گرفتار اعتیاد شده اند به زندگی عادی برگردند افزود:همه ما نسبت به جامعه وظیفه داریم نگذاریم افراد بیشتری دچار اعتیاد شوند و باید کمک کنیم شهر، عاری از وجود معتادان باشد.

محمدحسین صالحی،دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی نیز گفت:یک نیکوکار برای ساخت این مرکز، با ظرفیت نگهداری 300 نفر، 60 میلیارد ریال هزینه کرده است؛ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، استانداری خراسان رضوی و شهرداری مشهد هم در تامین زیر ساخت و محوطه سازی مشارکت کردند.

وی ادامه داد: توانمندسازی معتادان و پیشگیری از بازگشت آنها به چرخه اعتیاد از جمله کارهایی است که شروع شده است و تاکنون تعدادی از معتادان بهبود یافته به واحدهای تولیدی شهرک صنعتی معرفی شده اند.

گفتنی است؛ نخستین مرکز اقامتی خیرساز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان متجاهر با حضور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و جمعی از مسئولان استانی در اردوگاه شماره یک حسن آباد مشهد به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور کمک کنیم آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۸۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام بیش از ۱۶۸۰ باند توزیع موادمخدر در سال ۱۴۰۲

آفتاب‌‌نیوز :

سردار ایرج کاکاوند درباره اقدامات پلیس در مبارزه با موادمخدر اظهارکرد: همکاران ما در انتظامی و سایر دستگاه‌های مسئول در مبارزه با مواد مخدر، همراهی، همدلی و اقدامات بسیار خوبی را در جمع‌آوری معتادان متجاهر و دستگیری خرده فروشان موادمخدر در سطح کشور  داشتند. چراکه اولین دغدغه مردم در حوزه مبارزه با مواد مخدر بحث حضور معتادان متجاهر در معابر، میادین، بوستان‌ها و محلات شهرها بوده و در این راستا  سردار فرمانده کل انتظامی قولی را به مردم دادند و صراحتا به مردم  اعلام کردند که  در این حوزه از ما مطالبه‌گری کنید. بنابراین برنامه‌ریزی مستمر و هدفمندی برای جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر و دستگیری خرده فروشان مواد مخدر آغاز شد.  

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا با بیان اینکه قرارگاه مقابله با خرده فروشان موادمخدر و جمع آوری معتادان متجاهر در پلیس راه اندازی شد، گفت: این قرارگاه وظیفه هدایت ستادی، اطلاعاتی و عملیاتی استان‌ها را  در این ماموریت، عهده‌دار بود، البته یکی از اقدامات در این قرارگاه، بحث ایجاد ظرفیت توسط سایر دستگاه‌ها به منظور نگهداری معتادان متجاهر بود و خوشبختانه در این حوزه اتفاقات بسیار خوبی افتاد. در سطح  کشور نیز ظرفیت محل‌های نگهداری معتادان متجاهر افزایش یافت و هم افزایی و همدلی در این حوزه  میان دستگاه‌های متولی صورت گرفت و تقویت شد. راه‌اندازی قرارگاه مقابله با خرده‌فروشان موادمخدر و جمع آوری معتادان متجاهر در پلیس، دستاوردهای خوبی را برای مردم و جامعه در پی داشت.

وی ادامه داد: ما در نیمه دوم سال  ۱۴۰۲ و در راستای تشدید برخوردها، اجرای طرح سراسری  آرامش در شهر  را به منظور  جمع آوری هدفمندتر و تشدید دستگیری خرده فروشان متناسب با جغرافیا، جرم و نقاط آلوده به حضور معتادان متجاهر  را دنبال کردیم. اولین مرحله از اجرای این طرح همزمان با هفته فراجا در سال گذشته آغاز  و اجرای آن به شکل ماهانه و به صورت مستمر در کشور دنبال شد. همچنین از همه قابلیت‌های انتظامی و اطلاعاتی استفاده شد تا با استمرار اجرای این طرح، رضایت‌مندی مردم را جلب کنیم و افزایش دهیم. در مجموع شش مرحله از  طرح  آرامش در شهر در سال گذشته در کشور اجرایی و عملیاتی شد.

افزایش ۱۰۰ درصدی جمع‌آوری معتادان متجاهر در سال ۱۴۰۲
کاکاوند در تشریح دستاوردهای اجرای طرح سراسری آرامش در شهر نیز گفت:‌ با تلاش‌ها و مجاهدت‌های شبانه‌روزی  پلیس، توفیقات خوبی حاصل شده است. افزایش ۳۵ درصدی دستگیری خرده فروشان و افزایش ۱۰۰ درصدی  جمع آوری معتادان متجاهر  در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال  قبل از جمله این دستاوردهاست.   اما  آنچه در این فرایند یک دستاورد مهم تلقی می‌شود رضایت مردمی است که با شاخص‌های گوناگون قابل سنجش و ارزیابی است.

وی ادامه داد: پلیس وظیفه جمع‌آوری معتادان متجاهر را عهده‌دار است اما آنچه که ما به عنوان متولی امر در راستای پاسخگویی به دغدغه مردم و تحقق وعده فرمانده کل انتظامی باید دنبال کنیم، هم افزایی سایر دستگاه ها درباره هدفمند کردن جمع آوری معتادان و افزایش بازه زمانی نگهداری این معتادان  به منظور تکمیل چرخه بهبود بود، که این اتفاق صورت گرفت.

رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا ادامه داد: جلسات متعددی را با دستگاه‌های متولی در این امر برگزار کردیم؛ موضوعات و دغدغه‌ها مطرح شد و امروز شاهدیم که همه دستگاه‌های مسئول در این حوزه، پای کار هستند. جا دارد از این همکاری‌ها به‌ویژه ستاد مبارزه با مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری که بستر این هم افزایی و همکاری را ایجاد و تقویت کردند، تشکر کنم. انصافا پشتیبانی خوبی از سازمان‌های مسئول در مبارزه با مواد مخدر داشتند به طوری که  دغدغه مردم در این حوزه کمتر شده است. مطابق رصد و ارزیابی‌های صورت گرفته به منظور بررسی اثربخشی اقدامات، باید گفت شاهد کاهش ۱۵ درصدی تماس‌های مردمی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در اعتراض به وجود معتادان متجاهر و جولان خرده فروشان مواد مخد در طول ۱۲ ماه سال گذشته بودیم.

 وی ادامه داد: از طرفی، پیگیری برای ایجاد ظرفیت محل نگهداری معتادان متجاهر از سایر دستگاه‌ها منجر به افزایش بیش از  ۲۰ هزار نفر ظرفیت در سال ۱۴۰۲  شده است، البته این ظرفیت ها در حال افزایش و  طی روند تدریجی در تکمیل است.

کشف ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فراجا در بخش دیگری از  سخنان، از کشف بیش از ۵۸۰ تن انواع مواد مخدر در طول  سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: تریاک همچنان در صدر این کشفیات است، اما در این میان، شاهد افزایش ۲۰ درصدی کشفیات موادمخدر صنعتی از نوع شیشه هستیم. از طرفی  ۷۵ درصد کشفیات موادمخدر پلیس در شرق و حاشیه شرق کشور صورت گرفته است.  

کاکاوند خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۶۸۰ باند توزیع موادمخدر نیز متلاشی شد که به نسبت سال قبلش افزایش ۱۳ درصدی ضربه به باندهای توزیع مواد مخدر را داشتیم. بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان ضربه به بنیان‌های مالی این باندها وارد شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • دستگیری معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • انهدام بیش از ۱۶۸۰ باند توزیع موادمخدر در سال ۱۴۰۲
  • کشف ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲/ تریاک همچنان پیشتاز
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ نفر از معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • ایران دارای بیشترین کشفیات مواد مخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • دستگیری ۲۷ معتاد و خرده‌فروش مواد مخدر در لاهیجان
  • ایران دارای بیشترین کشفیات موادمخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • هیچ کمپ ترک اعتیاد غیرمجازی در گلستان وجود ندارد
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ معتاد و سوداگر مرگ در لنگرود