Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان گفت: سرمایه گذاری در حوزه انرژی پاک و تجدید پذیر بیش از گذشته ضروری است که در این خصوص باید مقوله تحقیقات هم مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ محسن افشارچی در مراسم انعقاد تفاهم نامه احداث نیروگاههای  تجدید پذیر در این استان که با حضور معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) در زنجان برگزار شد، اظهار کرد: انرژی پاک و تجدید پذیر اهمیت زیادی دارد و از طرفی جهان از سال های گذشته از تولید انرژی متمرکز فاصله گرفته، از این رو انتظار می رود این موضوع بصورت خاص در استان به ویژه از سوی صنایع مرتبط با انرژی های تجدید پذیر مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار زنجان با بیان اینکه مفاد این تفاهم نامه باید با جدیت اجرا شود، افزود: با این اقدام امکان تولید چهار هزار مگاوات انرژِی در استان زنجان مستقر می شود که تلاش می کنیم به لحاظ لجستیک، مسایل استقرار آن را حل کنیم.

وی با بیان اینکه راندمان تولید انرژی خورشیدی در استان زنجان مناسب است، گفت: از هر گونه سرمایه گذاری و حرکت مثبت در راستای تولید انرژی توزیع یافته در استان استقبال می کنیم.

مقام عالی استان با تاکید بر اینکه تولید انرژی توزیع یافته در کشور بار بزرگی را از دوش دولت بر می دارد، ادامه داد: باید از تکنولوژی انرژی‌های پاک پشتیبانی شود تا بخش خصوصی نیز وار این عرصه شده و شروع به ساخت نیروگاه‌های انرژی پاک کنند.

افشارچی با بیان اینکه استان زنجان این ظرفیت این را دارد که تبدیل به یکی از مراکز مهم و قطب های توید انرژی‌ پاک در کشور شود، خاطرنشان کرد : استان زنجان برای پیشبرد نیروگاه‌های تجدیدپذیر مشتاق و آماده همکاری با سرمایه گذاران است.

وی با اشاره به اینکه وقتی ساختگاهها به مناقصه گذاشته می شود، سرمایه گذار آن را انتخاب می کند، اضافه کرد: بر این اساس با ایجاد تنوع، تلاش شده تا سرمایه گذاران متناسب با توان مالی خود به انتخاب ساختگاه مد نظر خود اقدام کنند.

همچنین در این جلسه معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: طبق هدفگذاری شده در دولت سیزدهم ۱۰ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر در سطح کشور تولید خواهد شد که سهم سال ۱۴۰۱ با کمک مجلس تصویب شده است.

محمود کمانی روز پنجشنبه در مراسم انعقاد تفاهم نامه احداث نیروگاههای  تجدید پذیر در این استان با اشاره به احداث نیروگاه های خورشیدی در سطح کشور گفت: بر این اساس  ایجاد چهار هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی به تصویب رسید که مجوزهای لازم آن از شورای اقتصاد اخذ شده و همچنین منابع لازم برای ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز در بودجه ۱۴۰۱ دیده شده است.

این مسوول از مجموعه های سرمایه گذار در این حوزه به ویژه برق منطقه ای، توزیع نیروی برق و  استانداری خواست در این حوزه همکاری و مشارکت بیشتری داشته باشند و به عبارتی از فرصت بوجود آمده نهایت استفاده را داشته باشند.

معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) با بیان اینکه در زمان حاضر تضمین  و اسناد مناقضه این مهم نهایی شده است، ادامه داد: آن چیزی که در بحث اسناد و مناقصه مهم  بوده ساختگاهها است.

وی با اشاره به اینکه در این مدل ما ساختگاهها را به مناقصه می گذاریم، اظهار داشت: در مدل های قبلی سرمایه گذار خود به تامین زمین  و اخذ مجوزهای لازم اقدام می کرد که در این مدل با کمک استانداری ها، برق منطقه ای توزیع نیروی برق این ساختگاهها را مشخص می کنیم و آنها را به مناقصه می گذاریم.

کمانی در خصوص اجرای این مدل افزود: حین این کار این کار ویژگی های لازم برای انتخاب زمین نیروگاههای تجدیدپذیر مد نظر قرار می گیرد از جمله تبدیل پتانسیل به انرژی، کیفیت برخورداری لازم برای اتصال به شبکه فعال، نبود معارض زمین، و مباحث دیگری را در بر می گیرد.

وی با بیان اینکه وقتی ساختگاهها به مناقصه گذاشته می شود، تفاهم نامه ای با استانداری ها به امضا می رسد، گفت: معنی انجام این کار این است مجموعه حاکمیتی زمین را در اختیار سرمایه گذار قرار می دهد و از این مجموعه پذیرفتنی نیست که یک نهاد اعلام کنند که زمین مورد نظر دچار مشکلاتی است .

این مسوول از متولیان امر خواست در مرحله نهایی همان مشخص شدن ساختگاهها همکاری های لازم داشته باشند تا با تایید مهمترین مسوول استانی کارها شتاب بیشتری داشته باشد.

معاون وزیر نیرو گفت: در برنامه هدفگذاری شده برای چهار سال آینده علاوه بر توسعه نیروگاه های خورشیدی، سه هزار مگاوات نیروگاه بادی و سه هزار مگاوات نیروگاه های خودتامین صنعتی برنامه ریزی شده که در حال اجرا است.  

این مسوول با تاکید بر حمایت دولت از سرمایه گذاران نیروگاه های نوین، گفت: در راستای تامین زمین متقاضیان را پشتیبانی می کنیم و در این خصوص  کارخانه ها و واحدهای تولیدی و صنعتی می توانند پیش قدم شده و از این فرصت برای تامین برق موردنیاز واحد خود بهره مند شوند

معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) هدف از انعقاد این تفاهم نامه را شناسایی ساختگاه های مناسب برای احداث نیروگاه های تجدیدپذیر و پاک در استان زنجان به منظور تسهیل امور و ترغیب سرمایه گذاران با هدف تامین برق پایدار در کشور، ارتقاء و افزایش ظرفیت تولید انرژی از منابع تجدیدپذیر با توسعه زنجیره تولید تجهیزات تجدیدپذیر اعلام کرد.

کمانی همچنین ترویج فرهنگ عمومی بهینه سازی و ارتقای بهره وری برق از طریق تدوین برنامه های راهبردی و انجام اقدامات مشترک در سطح مشترکین برق خانگی، اداری و صنعتی را از دیگر اهداف این تفاهم نامه ذکر کرد.

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اهداف اجتماعی این تفاهم نامه مشارکت و حمایت از توانمند سازی اقشار کم برخوردار از طریق مدیریت احداث سامانه های خورشیدی کوچک مقیاس با همکاری استاندار، دستگاه ها و نهادهای حمایتی ملی، استانی و غیر دولتی به تعداد حداقل سه هزار سامانه پنج کیلو واتی در طول چهار سال در استان زنجان ذکر کرد.  انتهای پیام

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری استاندار زنجان حوزه انرژی پاک تجدیدپذیر تفاهم نامه استان زنجان سرمایه گذاران احداث نیروگاه تولید انرژی سرمایه گذار هزار مگاوات تجدید پذیر انرژی پاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۹۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست

استاندار زنجان که در جلسه شورای اداری استان زنجان از سرپرست جدید اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خواسته بود مشکلات آزادراه زنجان - تبریز را حل کند، باید به وی متذکر شد که این مشکلات با ورود مسئولان کشوری قابل حل است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ،‌ محسن افشارچی استاندار زنجان در حاشیه جلسه شورای اداری استان زنجان خطاب به سرپرست جدید اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: مأموریت جدی شما این است که هرچه سریعتر تکلیف مالکیت و همینطور وضعیت آسفالت آزادراه زنجان - تبریز را مشخص کنید.

حال سوال از استاندار زنجان این است که موضوعی که سال‌های سال است که تکلیفش مشخص نشده و در چند سال اخیر حتی با ورود مقامات عالی رتبه کشوری، موضوع مالکیت آزادراه زنجان - تبریز مشخص نشده است،‌ چطور انتظار می‌رود یک مدیرکل استانی آن را حل کند؟

طی چند سال اخیر، مقامات کشوری بسیار تلاش کردند که مالکیت این آزادراه را از شرکت ملی آزادراه به سیستم دولتی منتقل کنند ولی با این که کشمکش‌های زیادی وجود داشته ولی فعلاً این موضوع محقق نشده است؛ حتی نهادهای نظارتی از جمله سازمان بازرسی کل کشور نیز به این موضوع ورود کرده است.

ناگفته نماند که آبان ماه سال گذشته ، ابوالفضل خمسه بازرس‌کل استان زنجان به خبرنگار تسنیم گفته بود که اگر با همین وضعیت فعلی شرکت ملی آزادراه، مالکیت آزادراه زنجان - تبریز را به دولت بدهد ، قطعاً دولت با ضرر بیش از 3 هزار میلیارد تومانی مواجه می‌شود چرا که شرکت ملی آزادراه‌ها نخست باید وضعیت (آسفالت و سیستم روشنایی) این آزادراه را بهبود ببخشد و سپس به دولت واگذار کند.

از سوی دیگر آسفالت آزادراه زنجان - تبریز سال‌های سال است که وضعیت خوبی ندارد و دست‌‍اندازهای زیادی دارد به طوری که رانندگان و مسافران گلایه‌های زیادی از این وضعیت دارند. رانندگان معتقد هستند که دادستان زنجان باید به‌عنوان مدعی‌العموم به این موضوع ورود کند. از سوی دیگر روکش آسفالت این آزادراه به مبالغ کلان ملی نیاز دارد و بودجه‌های استانی،‌ روکش همچین آزادراه بزرگی امکان‌پذیر نیست.

با تمام این تفاسیر، معلوم نیست استاندار زنجان چطور از یک مدیرکل جدید همچین انتظارات سنگینی دارد و مشخص است که گره مشکلات فوق‌الذکر باید توسط مسئولان عالی رتبه کشوری بازگشایی شود و حتی خود استاندار هم به تنهایی توانایی حل این مشکلات را ندارد.

گلایه رانندگان از وضعیت بد آزادراه زنجان - تبریز + فیلم

به گزارش تسنیم،‌ اصغر اسماعیلی مدیرکل سابق راه و شهرسازی استان زنجان بود که 19 فروردین ماه با حکم داریوش امانی معاون وزیر راه ، به عنوان سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان منصوب شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آقای استاندار؛حل مشکل آزادراه زنجان_تبریز کار یک مدیرکل نیست
  • کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است
  • داشتن برنامه عالمانه برای اقتصاد دریامحور ضروری است
  • قیمت برق استرالیا در آینده رکوردی تاریخی خواهد زد
  • شریف از همکاری با ایران در حوزه انرژی خبر داد
  • تأمین پنج درصد برق اداره‌های فارس با تجدیدپذیر‌ها
  • سرمایه‌ گذاری ۱۵۰ همتی در حوزه صنایع معدنی و صنعت خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در حوزه صنایع معدنی خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در حوزه صنایع معدنی و صنعت خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی حوزه صنایع معدنی و صنعت