Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-25@06:04:52 GMT

صنعت بیمه در عصر جدید

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۹۹۳۰

صنعت بیمه در عصر جدید

نام گذاری هر سال توسط رهبر انقلاب اسلامی بیش از سه دهه سابقه دارد که براساس تعیین راهبرد‌های کشور با واقعیت‌های موجود است گرچه می‌توان به عنوان یک عامل وحدت آفرین در کشور نیز تلقی شود. نام گذاری سال‌های اخیر تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین در واقع ادامه سنتی است که معظم له بیشتر تاکید بر تولید دارد و این موضوع نشان از اهمیت تولید در مفاهیم اقتصاد است و در واقع رشد تولید باعث رشد اقتصاد خواهد شد و این موضوع در ظاهر کلام است لیکن مهم پی بردن از کنه موضوع و ماهیت کلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امروز کشور ما نیازمند رشد و توسعه است، دنیای امروز شاهد رشد حیرت آور در برخی از علوم و صنایع مختلف هستیم لذا پیروی از روش‌های قدیمی نه به صلاح کشور است و نه می‌تواند عامل رشد شود.

تاکید مقام معظم رهبری بر دانش بنیان بودن تولید و اهمیت و ضرورت حرکت به سمت تکنولوژی‌های نوین و تولیدی در عصر جدید باید شاهد دگرگونی‌های جدید و اساسی در آینده نزدیک باشیم همگام بودن با تحولات نوین جدید لازم و ضروری است تولید محصولات دانش بنیان علاوه بر صرفه جویی و استفاده بهینه از امکانات باعث ارائه خدمات و محصولات مطابق با نیاز بازار‌ها و ذی نفعان خواهد بود و به نوعی هدفمند شدن تولید و ارائه خدمت است.

یقینا هر کار تولیدی و ارائه خدمت منجر به اشتغال خواهد شد، اما تولید دانش بنیان نگرش جدید به مقوله اشتغال است وجه تمایز تولید و ارائه خدمت در روش دانش بنیان و روش سنتی با عام بودن تولید در تخصص گرایی است در تحلیل‌های مختلف توسط صاحب نظران آینده از آن افرادی است که دانش و تخصص و مهارت داشته باشند لذا تاکید بر تربیت نیروی انسانی متخصص و مطابق با نیاز‌های صنعت و کشور است و قطعا تولید بر مبنای دانش منجر به اشتغال پایدار خواهد شد.

در عصر جدید تبادل دانش امر طبیعی است و دستیابی به تولید دانش بنیان با نهاد‌های علمی در دنیا آسانتر است.

اولین قدم در سال جاری برای دستیابی به شعار سال توجه ویژه به ملزومات آن تامین زیر ساخت‌ها مورد نیاز برای ارائه خدمات دانش بنیان است که در هم بعد نرم افزاری و سخت افزاری مهم خواهد بود.

و، اما در صنعت بیمه مشکلات و چالش‌های وجود دارد در حالی که صنعت بیمه از شرکت‌های دانش بنیان فقط در بخش کوچک فروش بیمه استفاده می‌کند و آن هم به صورت ناقص و بسیار کم در حالی که حوزه‌های مختلفی از جمله پرداخت خسارت و تعیین نرخ ومدیریت ریسک ….. وجود دارد که این شرکت‌ها می‌توانند در حوزه خدمت¬رسانی و در زمینه‌های کاهش هزینه و افزایش راندمان اقدامات خوبی انجام دهند اگر در عصر جدید می‌خواهیم ضریب نفوذ بیمه از تقریبا ۲.۷ به ۷ درصد برسد این موضوع بدون برون سپاری قابل حل نیست و به نظر می‌رسد مسیر موفقیت صنعت بیمه در حوزه کاهش هزینه‌ها و توسعه بازار استفاده از شرکت‌های دانش بنیان است که نهاد‌های ناظر و سیاست گذار در این ارتباط باید مقررات و قوانین لازم را برای بستر سازی در این حوزه اقدام نمایند. برای رسیدن به محصولات و تولیدات دانش بنیان آسان‌ترین راه رسیدن به آن استفاده از نیرو‌های خوش فکر و جوان آماده به کار است که امید است باعث نفوذ نوآوری در صنعت بیمه شود.

به هر حال از شاخص‌های توسعه اقتصادی کشور رشد و توسعه صنعت بیمه است لذا در عصر جدید توجه سیاستگذاران به لزوم استفاده از فناوری‌های نوین بیش از بیش باید مورد توجه قرار گیرد و به طوری که کسب و کار‌های نوپای بیمه با مدل کسب و کار‌های جدید وارد عرصه صنعت شوند.

شرکت‌های دانش بنیان با استفاده از هوش مصنوعی و سایر فناوری¬های نوین اقدامات همچون کاهش هزینه، بهبود تجربه مشتری، ارایه محصولات جدید و مدیریت ریسک و … بسیار در صنعت موثر خواهند بود.

اما توسعه همه جانبه صنعت بیمه کشور نیازمند ایجاد توازن در رشد فناوری و محصولات نوین و در بخش‌های مختلف است که البته این خود یک مشکل در رسیدن به اهداف صنعت است و مشکل دیگر عدم وجود نیرو‌های متخصص در صنعت متناسب با شعار سال است؛ بنابراین برای رسیدن به اهداف شعار سال نیازمند ایجاد زیر ساخت‌های ضروری و تسهیل در مقررات و آیین نامه و تربیت و پرورش نیرو انسانی است و این اولین گام در راستای شعار سال خواهد بود در غیر این صورت تحقق اهداف میسر نخواهد شد.

علی صلاحی نژاد

عضو رسمی انجمن حرفه‌ای بیمه

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 عملکرد صنعت بیمه در سال 1401 عصر جدید دانش بنیان صنعت بیمه خواهد شد شعار سال شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۹۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید

نشست مشترک رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرعامل بانک ملت با هدف بررسی زمینه‌های توسعه همکاری‌های مشترک جهت کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ و رشد و شکوفایی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، این نشست مشترک با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت، دکتر روح‌الله ذوالفقاری معاون تسهیلات و تجاری‌سازی، دکتر کمیل شاعری معاون سرمایه‌گذاری و دکتر یاسر عرب‌نیا معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از معاونان بانک ملت در محل صندوق نوآوری برگزار شد.

نقش‌آفرینی جدی بانک ملت در همکاری مشترک با صندوق نوآوری در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۳

دکتر محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر رضا دولت آبادی، مدیرعامل فقید بانک ملت که همواره یکی از حامیان جدی مجموعه دانش‌بنیان کشور محسوب می‌شد و تبریک به مدیرعامل جدید این بانک گفت: مجموعه بانک ملت را یکی از بانک‌های پیشرو در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور می‌دانیم و معتقدیم، با اصلاح برخی روندها و استفاده از ابزارهای نوآورانه می‌توانیم همکاری‌های دو جانبه را بیش از گذشته توسعه دهیم.

وی در ادامه یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال ۱۴۰۳ را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه خواهد بود. سال ۱۴۰۲ همکاری خوبی را با ۳ بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود ۷ هزار میلیارد تومان (۷ همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که ۳ هزار میلیارد تومان (۳ همت) پرداخت شده است و منجر به ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شده است که رقم قابل‌توجهی است. در راستای کمک به تحقق شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم)، برنامه‌های جدی در دستور کار داریم و انتظار داریم بانک ملت در این زمینه، نقش‌آفرینی جدی داشته باشد.  

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد. 

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد. 

تعامل و همکاری خوب میان بانک ملت و صندوق نوآوری برای حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور

دکتر فرشید فرخ نژاد، مدیرعامل بانک ملت نیز در این نشست تأکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه نظام و دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند. 

وی افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال ۱۴۰۳ اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره ۱۸) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم. 

فرخ‌نژاد تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده خواهد کرد. 

برنامه صندوق نوآوری برای کمک به تبدیل ۱۰۰۰ شرکت نوپا به شرکت فناور 

دکتر روح‌الله ذوالفقاری، معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد. 

وی افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال ۱۳۹۹ آغاز شد و طی دو سال اخیر ۲۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین ۱۰۰۰ میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد. 

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد: در صندوق نوآوری، برنامه‌های ویژه‌ای را برای کمک به تحقق شعار سال و گسترش حمایت‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان تدارک دیده‌ایم. یکی از مواردی که در سال جدید باید مورد توجه قرار گیرد، تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره ۱۸ است که بخشی از آن پرداخت شده و بخشی دیگری باقی مانده است که امیدواریم با همکاری بانک ملت به زودی پرداخت شود. 

ذوالفقاری افزود: یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری در سال ۱۴۰۳ بحث کمک به تبدیل‌ ۱۰۰۰ شرکت نوپا به شرکت فناور است که بحث منابع تکلیفی در این زمینه باید مورد توجه قرار بگیرد. نیازهای مالی زیست بوم نوآوری کشور به سرعت درحال رشد هستند و ما نیز در صندوق نوآوری در این زمینه برنامه‎‌های توسعه‌ای مدنظر داریم. امیدواریم بانک ملت رقم خوبی را برای پرداخت تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۳ در نظر بگیرد.

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی خاطرنشان کرد: در حوزه انتشار اوراق صکوک و صدور ضمانت‌نامه‌ها به خصوص بحث صدور ضمانت‌نامه‌ها توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری در سراسر کشور، می‌توانیم در قالب انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک، اتفاقات خوبی را رقم زده و به توسعه هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کنیم.

تأسیس شرکت مشترک میان صندوق نوآوری و بانک ملت

دکتر کمیل شاعری، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی نیز ضمن اشاره به موضوع تأسیس شرکت مشترک میان این صندوق با بانک ملت گفت: توافقاتی برای تأسیس شرکت مشترک انجام شده است و امیدواریم این شرکت در سال ۱۴۰۳ تأسیس شود. این شرکت می‌تواند در حوزه‌هایی مانند فناوری‌های مالی، هوش مصنوعی و بلاکچین فعالیت کند. 
 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • بومی سازی صفحه ضدگلوله برای دستگاه مه ساز امنیتی در اصفهان
  • ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی