Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-20@04:07:06 GMT

تظاهرات حامیان پ‌ک‌ک در سوئد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۰۳۱۱

تظاهرکنندگان طرفدار گروه‌های پ‌ک‌ک‌ و ی‌پ‌گ در شهرهای سوئد تجمع کرده و شعارهایی در حمایت از این گروه و با هدف اعلام مخالفت با عضویت سوئد در ناتو سر دادند. ناطقان: به نقل از خبرگزاری آناتولی، نیروهای پلیس سوئد در شهرهای استکهلم، گوتنبرگ و مالمو شاهد و ناظر شعارهای تظاهرکنندگان در حمایت از این گروه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حامیان پ‌ک‌ک / ی‌پ‌گ، بنرهایی حاوی تصاویری از عبدالله اوجالان، رهبر زندانی پ‌ک‌ک و پرچم‌های این گروه را در دست داشتند.

چنین تظاهراتی در سوئد مسبوق به سابقه بوده و گاها به خشونت علیه مقامات و شهروندان ترکیه منتج شده است.

آمریکا، انگلیس، اتحادیه اروپا و ترکیه پ‌ک‌ک را سازمان "تروریستی" می‌دانند. این گروه از ۱۹۸۴ به جنگ علیه ترکیه پرداخته و جان ده‌ها هزار تن را گرفته است.

انتقاد آنکارا از سوئد و فنلاند که رویکردی مشابه سوئد در قبال این گروه اتخاذ کرده، به دلیل حمایت‌هایشان از پ‌ک‌ک / ی‌پ‌گ برنامه‌های عضویت این دو کشور منطقه نوردیک در ناتو را دچار اختلال کرده است.

در همین حال قرار بود هیات‌هایی از فنلاند و سوئد برای انجام مذاکراتی جهت پیوستن به ناتو، راهی ترکیه شوند اما روزنامه ملیت چاپ ترکیه امروز (یکشنبه) گزارش داد که سفر هیات‌های سوئد و فنلاند به ترکیه به تاخیر افتاده است و این دو کشور منتظر پاسخ آنکارا هستند.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه گفته است که آنکارا نمی‌تواند به عضویت فنلاند و سوئد به ناتو "آری" بگوید چراکه تاکیدات این دو کشور در مورد رابطه‌شان با نمایندگان حزب کارگران کردستان ترکیه "پ.ک.ک" را باور نمی‌کند.

به دنبال آن، نخست‌وزیر سوئد اعلام کرد که کشورش از مبارزه با داعش و قرار گرفتن نام پ‌ک‌ک در لیست گروه‌های "تروریستی" حمایت و پشتیبانی می‌کند.

این گفته‌های ماگدالنا اندرسون، نخست وزیر سوئد پس از تماس تلفنی با رجب طیب اردوغان در شامگاه شنبه در جریان مصاحبه تلویزیونی بیان شد.  اندرسون در جریان این مصاحبه اعلام کرد که به اردوغان در مورد حمایت سوئد از تلاش‌های بین المللی در مبارزه با تروریسم اطمینان داد و افزود که رئیس‌جمهوری ترکیه را از حمایت صریح این کشور از گنجاندن سازمان پ‌ک‌ک در فهرست "تروریستی" مطلع کرده است. منبع: ایسنا برچسب ها: تظاهرات ، حامیان پ ک ک ، سوئد

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تظاهرات حامیان پ ک ک سوئد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۰۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل اسلواکی برای مخالفت با عضویت اوکراین در ناتو

نخست‌وزیر اسلواکی علاوه بر اینکه وعده داد تا مانع عضویت اوکراین در ناتو شود، گفت ورود این کشور به این ائتلاف صرفا «خطر جنگ جهانی را افزایش خواهد داد.»

به گزارش مشرق، ورود هر کشور جدیدی به ناتو مستلزم این است که تمامی ۳۲ عضو کنونی آن به اجماع برسند. «رابرت فیتسو» نخست‌وزیر اسلواکی در این خصوص می‌گوید که اگر اوکراین برای عضویت به ناتو دعوت شود، پارلمان اسلواکی چنین چیزی را نخواهد پذیرفت.

طبق گزارش راشا تودی، نخست‌وزیر اسلواکی خاطرنشان کرد: «اسلواکی می‌خواهد اوکراین موضعی خنثی و بی‌طرف داشته باشد. اگر این کشور عضو ناتو شود، منافع ما به خطر خواهد افتاد و این موضوع اساس یک جنگ جهانی بزرگ است.»

او بیان اینکه تسلیم هیچگونه فشار خارجی نخواهد شد، تصریح کرد: «به شرکای ما در خارج یاد داده شده است که هر چیزی از اسلواکی درخواست کنند، به طور خودکار به آن خواهند رسید. اما ما کشوری مستقل و دارای اعتماد به‌نفس هستیم.»

اسلواکی هم‌چنین در کنار مجارستان، کشور همسایه‌اش بارها هشدار داده‌اند که اتحادیه اروپا نباید وارد درگیری روسیه و اوکراین شود و آنها صرفا بر یک راه‌حل دیپلماتیک اصرار می‌ورزند.

رابرت فیتسو پس از آنکه در اکتبر ۲۰۲۳ نخست‌وزیر شد، رویکرد دولت سابق کشورش مبنی بر ارسال تسلیحات به کی‌یف را تغییر داد. او هم‌چنین با اعزام نیروهای ناتو به اوکراین شدیدا مخالف است.

اوکراین در تاریخ سپتامبر ۲۰۲۲ رسما درخواست عضویت در ناتو را مطرح کرد. گرچه «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در ماه جاری میلادی تاکید کرد که «اوکراین در آینده عضو ناتو خواهد شد» اما تاکنون زمان مشخصی برای عضویت این کشور اروپایی جنگ‌زده در این ائتلاف نظامی تحت رهبری ایالات متحده ارائه نشده است.

روسیه هم بارها صراحتا اعلام کرده گسترش ناتو به سمت شرق را به عنوان «تهدید امنیت ملی» تلقی می‌کند.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • سفر گروه پزشکی ترکیه به کابل
  • تظاهرات ادامه دار اردنی‌ها در حمایت از فلسطین + فیلم
  • تظاهرات گسترده مردم یمن در شهر صعده در حمایت از فلسطین
  • حامیان هدیه‌های خدا
  • بازوی حامی باش، راهکار جدید اپلیکیشن بله برای حمایت از کودکان
  • برگزاری تظاهرات حمایت از سپاه و محکومیت رژیم صهیونیستی بعد از نماز جمعه
  • تظاهرات مردم فنلاند در حمایت از غزه+ فیلم
  • چه شد که سوئد در یک قدمی ساخت بمب اتمی، از سلاح هسته‌ای دست کشید؟
  • (تصاویر) تظاهرات حامیان فلسطین در تورنتوی کانادا
  • دلیل اسلواکی برای مخالفت با عضویت اوکراین در ناتو