Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: حقوق والدین شهدا ۵۵ درصد و کمک‌معیشت جانبازان معسر حدود ۶۰ درصد افزایش یافته است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، طاهر موهبتی، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران درخصوص مشکلات اعتباری در حوزه ایثارگران گفت: قوانین حوزه ایثارگری در سال 1400 برای اجرا به صورت حداقلی نیاز به 126 هزار میلیارد تومان اعتبار داشت و اجرای این قوانین در سال جاری به 150 هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد اما این اعتبار تصویب و محقق نشده است و بدین ترتیب اجرای کامل این قوانین با مشکلاتی مواجه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درخصوص آئین‌نامه بازنشستگی مشمولان ماده 38 با موضوع پاداش پایان خدمت جانبازان مشمول گفت: دکتر قاضی‌زاده هاشمی به محض حضور در بنیاد پیگیر اجرای قانون و پرداخت مطالبات ایثارگران بوده‌ و با تلاش‌های صورت گرفته آئین‌نامه پاداش پایان خدمت مشمولان ماده 38 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در هیئت دولت تصویب شده و منتظر ابلاغ از سوی معاون اول رئیس جمهور و تخصیص اعتبار آن هستیم تا به سرعت کار پرداخت‌ها مطابق آیین‌نامه مصوب آغاز شود.

موهبتی ادامه داد: احکام حقوقی مشمولین ماده 38 توسط ستاد کل نیروهای مسلح صادر می‌شود و پرداخت‌ها توسط بنیاد صورت می‌گرفت که مشکلاتی را به دنبال داشت. از جمله آن‌ها سه بار اصلاح احکام بود. نکته‌ای که در این آئین‌نامه دیده شده تخصیص اعتبار مشمولین این ماده به ستاد کل نیروهای مسلح است.

وی افزود: سهم بخش‌های اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران در اعتبارات بنیاد یک و نیم درصد بود که با دستور دکتر قاضی‌زاده برای سال جاری به هشت درصد افزایش پیدا کرده است که امیدواریم شاهد تحقق این موضوع باشیم.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه طبق قانون پرداخت تمام هزینه‌های درمان ایثارگران بر عهده بنیاد است، افزود: این کار در چهارچوب بیمه تکمیلی درمان بدون سقف دیده شده است. برای سال جاری نیز مناقصه شرکت تکمیلی درمان ایثارگران برگزار شده است.

موهبتی در خصوص آخرین آمار ایثارگران توضیح داد: در حال حاضر حدود  228 هزار شهید، 606 هزار جانباز و 43 هزار نفر آزاده در بنیاد شهید و امور ایثارگران ثبت شده‌اند. کل خانواده‌های ایثارگر 4 میلیون و 216 هزار نفر هستند که جمعیت در قید حیات این عزیزان 3 میلیون و 500 هزار نفر هستند.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه با اشاره به افزایش حقوق خانواده شهدا گفت: حقوق والدین شهدا 55 درصد و کمک‌معیشت جانبازان معسر حدود 60 درصد افزایش یافته که البته همچنان رقم قابل توجهی نیست و نیاز به اصلاح و بهبود دارد.

رونمایی از سامانه دیدار بنیاد شهید و امور ایثارگران

محمدحسن علی‌نقیان افجه‌ای مدیرکل مراجعات و پاسخگویی به ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست در خصوص سامانه دیدار گفت: استفاده از فناوری‌های جدید برای کاهش مراجعات حضوری و حل مسائل با رویکرد اقناعی مورد تأکید رئیس محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران بوده و در این راستا راه‌اندازی چندین سامانه در دست بررسی است که یکی از آن‌ها سامانه دیدار است.

وی افزود: عزیزان ایثارگر می‌توانند درخواست خود را در این سامانه ثبت کنند و این درخواست‌ها در 7 رده مدیریتی تقسیم‌بندی شده و تمام درخواست‌ها از رده شهرستان محل پرونده بررسی می‌شود و پس از بررسی توسط رئیس بنیاد شهرستان در صورت نیاز به رده مدیریتی بالاتر ارجاع می‌شود و هیچ‌کس اجازه حذف دسترسی درخواست‌ها را ندارد و کنترل کامل بر این موضوع انجام می‌شود.

مدیرکل مراجعات و پاسخگویی به ایثارگران ادامه داد: پس از راه‌اندازی سامانه «دیدار» هیچ ملاقاتی با ایثارگران بدون ثبت در سامانه انجام نمی‌شود و بدین ترتیب امکان پیگیری درخواست‌های ایثارگران، رفع مشکلات و پاسخگویی به این عزیزان فراهم می‌شود. ثبت درخواست ایثارگرانی که به سامانه دسترسی ندارند توسط کارشناسان اداره‌کل مراجعات و پاسخگویی به ایثارگران به صورت حضوری و از طریق تلفن 1616 قابل انجام است. از اهداف راه‌اندازی این سامانه می‌توان به شفاف‌سازی، دسترسی همگان برای دیدار و عدالت محوری اشاره کرد.

مدیرانی که قانون تبدیل وضعیت ایثارگران را اجرایی نکنند برکنار می‌شوند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جانبازان 70 درصد جانبازان دفاع مقدس خانواده شهدا بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان 70 درصد جانبازان دفاع مقدس خانواده شهدا بنیاد شهید و امور ایثارگران معاون توسعه مدیریت درخواست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۰۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهدا بهترین الگو برای انسان در مسیر الله هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدامیر حسین قاضی زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با همسران و فرزندان شهدا در شهرستان دشتی از توابع خورموج گفت: توفیقی است در سفر مجدد به استان بوشهر این بار در محضر همسران و فرزندان عزیز شهدا هستیم.

وی ادامه داد: خداوند رحمان انسان را در بستر زمین خلق کرد و زمین را پرورشگاه انسان قرار داد برای رسیدن به سعادت و این هم بر اساس عهدی است که ابتدا از انسان گرفته می‌شود و بعد به زمین فرستاده می‌شود و اگر انسان بتواند از تعلقات دنیوی عبور کند و بر عهد و پیمان خود به خداوند وفادار بماند آن وقت سربلند از این پرورشگاه زمین به سرمنزل مقصود خواهد رسید.

قاضی زاده هاشمی افزود: در این بین خداوند یکسری شاگرد نابغه دارد که اینها آنقدر باهوش و استعداد هستند و آنقدر سریع طی طریق می‌کنند که بلافاصله نمره ممتاز می‌گیرند و خداوند چون می‌خواهد آنها الگو شوند از چهره شأن رونمایی می‌کند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: خداوند می‌خواهد که بشر بداند چه الگویی برای ادامه مسیر زندگی داشته باشد، برای همین شهدا را الگو قرار داد، اینگونه دیگران نمی‌توانند بگویند که شهادت برای زمان معصومین (ع) بوده و زمانه تغییر کرده است. خداوند از هر شغل و منصبی و در هر عصر و زمانی انتخاب می‌کند از بین انسان‌های نابغه‌ای که جانشان را با خدا معامله کردند و به راستی که بهترین الگو برای انسان در مسیر «الله» هستند.

وی ادامه داد: خدا با ما و شهدایی که با ما می‌زیسته‌اند احتجاج می‌کند و ما نمی‌توانیم بهانه بیاوریم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: نکته مهم در مورد شهدا این است که باید بدانیم پشت سر چنین فرزندان نابغه و درس خوانی چه مادر و چه همسری بوده که منجر به شکوفا شدن نبوغ آنها شده است.

وی با اشاره به فرمایش حضرت آقا که می‌فرمایند؛ اگر شهادت قله است دامنه‌اش پدر و مادر شهید است تصریح کرد: در مجاهدتی که شهید کرده و توانسته است به این عالم پشت کند و به قله برسد، در بستر تربیت این پدر و مادر و پشتیبانی این همسران به نتیجه رسیده است و البته که اینها در مقام شهید شریک‌اند.

قاضی زاده هاشمی با تاکید بر نقش زنان در مسیر شهادت افزود: زنان شجاع و فرهیخته این سرزمین که همچنان در مکتب زینبی و فاطمی ایستاده‌اند، در طول تاریخ پر است.

معاون رئیس جمهور مطرح کرد: اگر استان بوشهر استان غیور مردان است این مهم در بستر غیور زنان بوشهری، دشتی، تنگستانی و جای جای این استان بزرگ اتفاق افتاده است

وی افزود: جای سپاس و شکر دارد برای حضور چنین غیور زنانی در کشور و بنده وظیفه خود می‌دانم به عنوان کمترین خادم خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران از این عظمت تشکر کنم و اینکه این غیور زنان همچنان پرچمدار شهدا هستند و ما هم امیدواریم در قبال شأن وظایفمان را به خوبی انجام دهیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نقش دولت و مجلس در اعطای اعتبارات به بنیاد شهید بیان کرد: در این دو سال اعتبارات ما چندین برابر شده و این توجه ویژه دولت آیت الله رئیسی به خانواده شهداست.

قاضی زاده هاشمی در پایان از خانواده شهدا و ایثارگران خواست که دعا کنند تا مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران بتوانند خادمان بهتری برای خدمتگزاری باشند.

کد خبر 6082281

دیگر خبرها

  • شهدا بهترین الگو برای انسان در مسیر الله هستند
  • برگزاری همایش حقوق شهروندی و ایثار استان کرمان
  • شهدا بهترین معامله گران تاریخ هستند
  • تولیدات فرهنگی مرتبط با شهدا و ایثارگران حمایت می‌شود
  • تجلیل رئیس بنیاد شهید از ۳ خانواده شهید ارتش در بوشهر
  • تا نیمه سال تمامی تعهد واگذاری زمین ایثارگران انجام می‌شود
  • همه خانواده جامعه ایثارگری صاحب مسکن می‌شوند
  • پیگیری استخدام فرزندان آزادگان و جانبازان ۲۵ درصد
  • رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور وارد استان بوشهر شد
  • ثبت گزارش جامعه هدف بنیاد شهید با مراجعه به سامانه سوت‌زنی