Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد قنبری عصر یکشنبه در اجلاسیه شهدای حقوقدان غرب کشور که با حضور دادستان کل کشور، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، اعضای شورای قضائی استان، فرماندهان نظامی و انتظامی کرمانشاه، حقوق‌دانان بسیجی و خانواده معظم شهدای حقوقدان غرب کشور در مجتمع بعثت کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: خون شهدا در بحران‌های مختلف به یاری نظام مقدس جمهوری اسلامی برای غلبه و حل مشکلات آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شهدای والامقام انقلاب اسلامی سند افتخاری برای همگان است، افزود: برگزاری یادواره شهدا نه صرفاً بهانه‌ای برای یادآوری نام شهدا بلکه تلنگری است برای اینکه بدانیم در کجای راه و مسیر اهداف والای انقلاب اسلامی قرار داریم تا گمراه نشویم.

جانشین فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه با بیان اینکه شهدا با خدا معامله کردند و کسی که با خدا معامله می‌کند قطعاً ضرری نمی‌کند، بیان کرد: اهداف والای عدالت، سعادت و خوشبختی بشریت در مسیری محقق می‌شود که امام خمینی (ره) ترسیم و مقام معظم رهبری آن را رهبری می‌کند.

قنبری با اشاره به اقدامات خوب دستگاه قضائی این استان اشاره کرد و گفت: در حوزه صلح و سازش، مردمی کردن دستگاه قضائی و پیشگیری از وقوع جرم با آگاه سازی جامعه در خصوص مسائل و مباحث حقوقی در مساجد اقدامات خوبی انجام شده است.

وی اضافه کرد: با توجه به تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی که مشکلاتی را برای اقتصاد کشور به وجود آورده است سازمان بسیج حقوقدانان کرمانشاه برای موضوع اقتصاد مقاومتی برای رفع مشکلات و موانع واحدهای تولیدی و کارخانجات استان اقدامات مؤثری انجام داده است.

قنبری کمک به طرح آزادسازی زندانیان را یکی دیگر از اقدامات سازمان بسیج حقوقدانان دانست و گفت: همه این اقدامات در راستای بحث کارآمدی بیشتر دستگاه قضا در استان کرمانشاه است.

کد خبر 5496628

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری کرمانشاه سازمان بسیج حقوقدانان صلح و سازش سپاه حضرت نبی اکرم ص کرمانشاه بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا احتکار آمار کرونا آلودگی هوا گرد و غبار خراسان رضوی گرد و خاک سیدابراهیم رئیسی هدفمندی یارانه ها اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۲۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۲ درصد جغرافیای ایران روی گسل یا در حاشیه گسل‌ها قرار دارد

آفتاب‌‌نیوز :

محمدحسن نامی در نشستی که با حضور اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم برگزار شد، اظهار داشت: سد‌های زیرزمینی آب را در سفره‌های زیرزمینی نگه می‌دارد و از فرونشست زمین جلوگیری می‌کند همچنین سد زیرزمینی از تبخیر آب نیز جلوگیری می‌کند.

وی یادآور شد: امروزه مدیریت بحران به عنوان مهمترین موضوع در دنیا مطرح است و ۱۲۳ کشور موضوع بحران را به عنوان اولین و راهبردی‌ترین موضوع می‌دانند.

وی ادامه داد: اکنون در دنیا مشکلاتی از جمله بیابان‌زایی، تغییر اقلیم تغییر و کمبود آب شیرین وجود دارد که این مشکلات موجب شده است تا موضوع پیشگیری در بحران مورد تاکید و توجه قرار گیرد.

نامی با اشاره به قانون مدیریت بحران افزود: این قانون ناظر به اقدامات پیشگیرانه است و روح حاکم بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب نیز در حوزه مدیریت بحران بر پیشگیری تاکید دارند.

به گفته رئیس سازمان مدیریت بحران، اکنون از خط قرمز برداشت آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم و در برخی مناطق حتی بین ۸۰ تا ۸۵ درصد برداشت آب‌های زیرزمینی صورت گرفته است.

وی به ناپایداری ساخت و ساز‌ها اشاره کرد و در این باره توضیح داد: حدود ۶۲ درصد جغرافیای کشور روی گسل یا در حاشیه گسل‌ها قرار دارد؛ بنابراین باید بتوانیم اقدامی انجام دهیم که زندگی ایمن داشته باشیم.

نامی با تاکید بر لزوم افزایش مقاومت مصالح ساختمانی، افزود: باید مقاومت مصالح ساختمانی را حداقل به ۸ ریشتر برسانیم همچنین سازه‌ها به‌گونه‌ای باشد که مقاومت در برابر هشت ریشتر داشته باشد.

وی با اشاره به وقوع زلزله در ترکیه و تخریب‌های گسترده ناشی از آن، اظهار داشت: وقتی مصالح ساختمانی استحکام لازم را نداشته باشد با زلزله‌ای بالای ۶ ریشتر فرو می‌ریزد.

رئیس سازمان مدیریت بحران یادآور شد: در ۲۲۰ سال گذشته ۱۲ زلزله بالای هفت ریشتر در کشور ما رخ داده است و به طور متوسط سالانه حدود دو هزار زلزله به وقوع می‌پیوندد و به عنوان نمونه حدود ۱۸ هزار زلزله در سال گذشته در کشور به وقوع پیوست.

نامی تصریح کرد: دستگاه قضایی می‌تواند در امر پیشگیری از بحران‌ها اقدامات موثری انجام دهد و از وقوع جرایم جلوگیری کند.

وی درخواست کرد با تشکیل کارگروه مشترک بین سازمان مدیریت بحران کشور و معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، ترک فعل یا فعل مدیرانی که عملکرد آن‌ها منجر به خسارت‌های مالی و معنوی می‌شود به دستگاه قضایی انعکاس یابد تا مورد رسیدگی قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • مانور آمادگی وقوع حوادث غیرمترقبه طبیعی در کرمانشاه برگزار می‌شود
  • لزوم پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در آستانه دور دوم انتخابات
  • تکمیل تقاطع امام خمینی (ره) اراک اولویت اقدامات مسؤولان شهری باشد
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • از خط قرمز برداشت از آب‌های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • عوامل بحران‌آفرین معرفی شوند
  • رئیس سازمان مدیریت بحران : از خط قرمز برداشت از آب‌ های زیرزمینی عبور کرده‌ایم
  • ۶۲ درصد جغرافیای ایران روی گسل یا در حاشیه گسل‌ها قرار دارد
  • پیشگیری از وقوع جرم در دستور کار دستگاه قضایی استان سمنان است