Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم از حمایت این وزارتخانه در تکمیل فضاهای ورزشی نیمه تمام دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری خبر داد و گفت: تاکنون به ۵۵ طرح عمرانی ورزشی در این مراکز کمک مالی شده است.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست، علی خطیبی افزود: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با راه اندازی و تقویت دانشکده‌ها و گروه‌های تربیت بدنی، پژوهشگاه علوم ورزشی و هیأت‌های ورزشی استانی در عمل نقش بسزایی در رشد و توسعه ورزش کشور در ابعاد ورزش همگانی و ورزش‌های بومی و محلی ایفاد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با هدف تکمیل فضاهای ورزشی نیمه‌تمام شامل سالن ورزشی، استخر سرپوشیده و زمین ورزشی روباز در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از محل طرح متمرکز با عنوان "کمک به احداث ۲۵ استخر و سالن (تا ۱۸۰۰ متر مربع) و ۳۰ زمین ورزشی روباز" به طرح های منتخب کمک شده است.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم اظهار داشت: اداره کل نظارت بر طرح‌های عمرانی حوزه این معاونت، ارتقا و تأمین فضاها و زیرساخت‌های ورزشی را به جد دنبال می‌کند و با لحاظ کردن عواملی نظیر سرانۀ فضای ورزشی، شرایط منطقه با اولویت مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و میزان پیشرفت فیزیکی از توسعه طرح‌های ورزشی حمایت می‌کند.

خطیبی با اعلام اینکه در برآورد میزان نیازها حوزه نظارت بر طرح‌های عمرانی، معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم ضمن اخذ اطلاعات و مستندات از دانشگاه‌ها، با اداره کل تربیت بدنی همکاری نزدیکی دارد، گفت: سال گذشته از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای متمرکز ستاد، مبلغ ۲۹ میلیارد تومان به ۱۹ سالن ورزشی با زیربنای ۲۷ هزار و ۲۴۶ مترمربع، ۲ استخر سرپوشیده با زیربنای ۳ هزار و ۶۰۰ مترمربع و ۲۶ زمین ورزشی روباز در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی پرداخت شد.

وی یادآور شد: با توجه به نقش فضاهای ورزشی در ارتقای شادابی، نشاط محیط‌های دانشگاهی و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانشجویان، این معاونت حداکثر تلاش خود را برای تقویت هرچه بیشتر اعتبارات طرح مذکور در سنوات آتی به کار می گیرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، حمایت مالی ، دانشگاه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری حمایت مالی دانشگاه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۵۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های دانشگاه فرهنگیان بجنورد تکمیل شود

امام جمعه بجنورد با اشاره به کمبود فضای فیزیکی در دانشگاه فرهنگیان بجنورد، گفت: تکمیل ساختمان‌های این مجموعه ضروری است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری نماینده، ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد در دیدار دانشجویان حوزه علوم اسلامی دانشگاه فرهنگیان با ایشان اظهار کرد: شما به عنوان دانش‌آموختگان حوزه علوم اسلامی تکلیف اول شما این است که مباحث را خوب یاد بگیرید و لازمه آن این است که با منابع اصلی مخصوصاً قرآن انس بیشتری داشته باشید تا بعد از پایان تحصیلات اگر به عنوان مربی علوم اسلامی در جایی ورود پیدا کردید بتوانید در صحبت‌هایتان به قرآن استناد کنید.

 وی گفت: تا می‌توانید روزی حداقل یک صفحه از کتاب قرآن را بخوانید بعد در آیات قرآن و همچنین در زمینه ترجمه و مفاهیم کتاب قرآن تعمل و تفکر کنید، چرا که قرآن فقط مختص مفسرین نیست بلکه هر کس با توجه به ظرفیت خود می‌تواند از این کتاب بهره ببرد.

امام جمعه بجنورد افزود: علوم اسلامی با دیگر علوم تفاوت دارد؛ در دیگر علوم برای معلم مهم این است که یاد بگیرد تا بتواند آن‌را ارائه بدهد ریاضیات، چون تئوری است باید یاد بگیرد و برای دانش‌آموز توضیح بدهد تا خوب بفهمد و علوم پایه هم همین‌طور باید معلم در کلاس آن را ارائه تا دانش‌آموز بتواند این علوم را یاد بگیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری تصریح کرد: بعضی از علوم در تقسیم‌بندی جزء حکمت عملی و علوم اسلامی هستند، تقریباً عقاید و مباحث علوم اسلامی تماماً عملی هستند لذا معلم و کسی‌که مباحث علوم دینی و یا علوم اسلامی را دنبال می‌کند باید هم از نظر نظری خوب یاد بگیرد و هم بتواند خوب عمل کند تا بتواند هم معلم باشد و هم مربی وگرنه شاید بتواند تعلیم خوبی بدهد، اما در آن‌صورت معلم خوبی نخواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: اطلاعات شما دانشجویان علوم اسلامی باید به‌روز باشد و خودتان را نباید محدود به کلاس درس، معلم و محدوده محیط دانشگاه نمایید و همچنین باید با مراکز تحقیقاتی و علمی آشنایی داشته باشید تا اگر سوالی در آینده برایتان پیش آمد بدانید به چه کسی مراجعه کنید، همچنین اطلاعات شما باید به‌روز و دقیق باشد.

وی ابراز کرد: علوم اسلامی ریشه در قرآن دارند و باید با سنت قولی و هم سنت عملی پیامبر اسلام «ص» و ائمه اطهار «ع» آشنا باشید. چرا که این دومین منبع برای علوم اسلامی است پس سعی کنید با این دو انس بیشتری داشته باشید.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری گفت: هدف از علوم اسلامی هم عمل است نه فقط دانستن، بلکه دانستن مقدمه‌ای برای عمل است وگرنه اگر فقط برای دانستن باشد مضر هم هست. انسان چیزی را بداند و عمل نکند ضررش زیاد است به همین خاطر اگر نمی‌خواهد به چیزی عمل کند نداند خیلی بهتر است.

امام جمعه بجنورد اظهار داشت: یک معلم باید حرفش  سند باشد که دانش‌آموز به صحبت‌های معلم استناد کند؛ و حرف معلم زمانی که با مفاهیم اصلی مانوس باشد سندیت دارد.

نماینده، ولی فقیه در خراسان شمالی با اشاره به روایتی از حضرت علی «ع» افزود: انسان‌ها ۳ گروه هستند؛ گروهی حق، گروهی باطل و گروهی خاکستری هستند و شما که انشاءالله دانش‌آموخته علوم اسلامی خواهید بود بدون شک باید جزء گروه اول باشید.

وی ادامه داد: در حوزه علوم اسلامی دانستن به تنهایی مضر است و مفید نیست بلکه باید در حوزه عمل هم آشنایی با فضا‌های دینی همچون؛ مسجد و بقاع متبرکه لازم است که خود این مراکز هم دریایی از معارف است و همچنین با راهیان نور، گروه‌های جهادی و با محرومین و مردم که در روحیه انسان تأثیرگذار است ضروری است آشنایی صورت پذیرد.

نماینده، ولی فقیه در خراسان شمالی عنوان کرد: دانشجو نباید خود را محدود به کلاس درس کند و در علوم اسلامی عمل و رفتار خودمان می‌تواند خیلی تاثیرگذار باشد، همچنین مباحث تربیتی خیلی می‌تواند تاثیرگذار باشد و خود شخص در عمل می‌تواند به دیگران نشان دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری اظهار کرد: با توجه به نبود فضا در دانشگاه فرهنگیان، طبق تقسیم بندی دانشجویان سه روز در هفته در دانشگاه حضور دارند لذا ضروری است تا تلاش بیشتری صورت پذیرد و فضا را در دانشگاه فرهنگیان گسترش بدهیم و همچنین در راستای رفع این مشکل و تکمیل ساختمان هر اقدامی که لازم است صورت پذیرد.

دیگر خبرها

  • وزارت نفت ۶ هزار و ۲۰۰ پروژه مسئولیت اجتماعی در کشور در دست اجرا دارد
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • لایحه پیشنهادی دولت برای وصول مطالبات دانشگاه‌ها از بنیاد شهید
  • ساختمان‌های دانشگاه فرهنگیان بجنورد تکمیل شود
  • پایان روز دوم مسابقات ورزشی کارکنان دولت در کرمان
  • مراکز نوآوری و کارآفرینی دسته بندی می‌شوند
  • برنامه وزارت علوم برای توسعه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای