Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آلبوم موسیقی «سپردمت به جاده‌ها» با آهنگسازی مسعود پیروی و خوانندگی سالار عقیلی، یکی از تازه‌ترین محصولات موسیقی است که به‌زودی پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

مسعود پیروی، آهنگساز اثر درباره روند شکل‌گیری این آلبوم گفت: «این مجموعه به غیر از یک قطعه به صورت ملودی مستقل خلق شده و بر روی این ملودی‌ها، شعرها سروده شده‌اند در واقع هویت مستقل ملودی بارزترین ویژگی این اثر است چرا که ملودی‌ها درگیر کلام نبودند و آزادانه خلق شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهترین حالتی که یک قطعه با کلام خلق می‌شود تعامل آهنگساز با شاعر است که در مراوده با هم ملودی و شعر می‌توانند به یک تعامل دوجانبه برسند نه ملودی به طور مطلق روی شعر حاکم باشد نه شعر به صورت مطلق بر موسیقی حاکم باشد.»

این آهنگساز با اشاره به تفاوت ساختاری و کیفیت آثار ملودی محور و شعر محور با یکدیگر توضیح داد: «من تفکیکی بین موسیقی‌ها قائل نیستم اما از آن‌جایی که امروزه دایره واژگان تغییر کرده و اشعارمان دارای کلمات و لغات جدیدی شده‌اند، شاید اگر ملودی بر اساس شعر خلق شود بار معنایی کم‌تری برای آهنگساز داشته باشند تا زمانی که ملودی مستقل نوشته و سپس بر رویش شعر سروده می‌شود.»

وی با اشاره به روند ضبط این آلبوم ادامه داد: «ضبط بخش ارکستر و سازهای این اثر سه سال پیش و ضبط صدای آقای عقیلی تقریبا یک سال و نیم گذشته صورت گرفته است و با توجه به مسائل و مشکلات کنونی، انتشار آن به تعویق افتاد تا به امروز که در مرحله انتشار اثر هستیم.»

این آهنگساز با بیان این‌که آلبوم «سپردمت به جاده‌ها» دراماتیک است، گفت: «این اثر در عین عاشقانه بودن، درام است که فضای خیلی شاد و روشنی ندارد. درواقع این اثر یک جریان و یک روایت زندگی است و تا حدی سعی کردم لحظه‌هایی از روز و ماه و سال هر کدام از ما در آن تداعی شود.»

پیروی درباره حضور سالار عقیلی در این آلبوم گفت: «آشنایی من با سالار عقیلی به زمان ارکستر ملی به رهبری استاد فخرالدینی برمی‌گردد. طی گفت‌وگویی که با ایشان داشتیم، کارها را پسندیدند و این همکاری شکل گرفت.»

این مدرس دانشگاه با اشاره به ترکیب‌سازی این اثر توضیح داد: «ملودی کاملا هویت ایرانی دارد و ترکیب و سازبندی آن شبیه «ورد موزیک» است. اما به دلیل دغدغه‌های اجرا و ارتباط بیشتر با نسل جوان از ارکستر بزرگ اجتناب کردیم هرچند که چهار قطعه این اثر برای ارکستر بزرگ تنظیم شده بود و حتی تعدادی از آن‌ها نیز با ارکستر بزرگ ضبط شده بود اما با توجه به موارد گفته شده ترکیب متفاوت‌تری را در نظر گرفتیم و کارها با کمی تفاوت در هارمونی و ارکستراسیون با همراهی بهنام ابوالقاسم تنظیم دوباره شدند و تا حدی شکل مدرن‌تری به خود گرفتند.»

پیروی در پایان تاکید کرد: «آلبوم موسیقی «سپردمت به جاده‌ها» هم قابلیت اجرای صحنه‌ای با ارکستر بزرگ و هم ارکستر مجلسی را دارد. در واقع ملودی‌ها به گونه‌ای هستند که هم می‌توان عیناً بر اساس ترکیب‌سازی آلبوم و هم در قالب ارکستر اجرا شوند.»

آلبوم موسیقی «سپردمت به جاده‌ها»، شامل قطعاتی چون «آفتاب می‌شود» با شعری از فروغ فرخزاد، «آغوش» با شعری از اکبر آزاد، «حسرت پرواز» با شعری از سایه، «اشک پروانه‌ها» و «سپردمت به جاده‌ها» با شعری از احسان افشاری، «بی تو ماندم» با شعری از علیرضا کلیایی، «رفتی ولی کجا» با شعری از اطهری کرمانی و «شیدا» با شعری از اسماعیل امینی است که در آن نوازندگانی چون میثم مروستی و پدرام فریوسفی (نوازندگان ویولن و ویولا)، آتنا اشتیاقی (نوازنده ویولنسل)، رضا فرهادی (نوازنده کنترباس)، سایوری شفیعی (نوازنده کلارینت)، بهنام ابوالقاسم (نوازنده پیانو و آکاردئون)، بهتاش ابوالقاسم و رضا فرهادی (نوازندگان درامز)، میثم مروستی (نوازنده شورانگیز)، علیرضا دریایی (نوازنده کمانچه) و فریدون بهرامی (نوازنده سازهای الکترونیک) به اجرا پرداخته‌اند.

۵۷۵۷

کد خبر 1634068

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سالار عقیلی آلبوم موسیقی هوشنگ ابتهاج فروغ فرخزاد سالار عقیلی ارکستر بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۹۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دوربین به‌جای عکس‌ گرفتن، شعر می‌گوید! (+عکس)

دو شخص خلاق، دوربینی به نام Poetry Camera اختراع کرده‌اند که عکس‌های گرفته‌شده را تحلیل می‌کند و با هوش مصنوعی شعری بر اساس آن تصویر می‌سازد و در نهایت عکس را به سبک پولاروید چاپ می‌کند.

به گزارش زومیت، در دل این محصول از کامپیوتر تک‌برد رزبری پای (Raspberry Pi) استفاده شده است و این یعنی می‌توانید با استفاده از برد، دوربین شعرگوی خودتان را بسازید.

Poetry Camera ظاهری شبیه به دوربین‌های معمولی دارد، با این تفاوت که چاپگر کوچکی زیر آن تعبیه شده است.

البته این محصول به‌جای چاپ عکس، نوارهایی شبیه رسید را با شعری که هوش مصنوعی بر اساس عکس ساخته است، تحویل می‌دهد.

کلین کارولین ژانگ و رایان مَدر، توسعه‌دهندگان Poetry Camera، از رزبری پای Zero 2 W برای تأمین قدرت پردازشی مورد نیاز این دستگاه استفاده کرده‌اند. کاربران می‌توانند برای ساخت دوربین سخنگوی خود سری به صفحه‌ی گیت هاب Poetry Camera بزنند.

اگر مهارت فنی بالایی ندارید، به‌جای ساخت دوربین سخنگو می‌توانید در وب‌سایت Poetry Camera ثبت‌نام کنید تا از تاریخ عرضه‌ی آن مطلع شوید. قیمت دوربین هنوز مشخص نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • با پیشنهاد گل محمدی؛ مطهری فردا با تراکتور قرارداد امضا می کند
  • جزییات تازه از سرنوشت دختر فوت‌شده در متروی تجریش
  • تحول بی نظیر موسیقی مدرن با آلبوم جدید مُجال
  • جزئیات کنسرت «اشعار نو از نغمه‌های کهن»/ وقتی ملودی‌های قدیمی بازخوانی می‌شوند
  • از ژاپن تا کلمبیا کنسرت گذاشتم تا برسم به تالار وحدت! | اگر لازم باشد ۲ بار دیگه هم دور کره زمین می‌چرخیدم
  • نمایش «ملودی» در جشنواره انیمیشن «ورونژ»
  • این دوربین به‌جای عکس‌ گرفتن، شعر می‌گوید! (+عکس)
  • عکس| تبلیغ آلبوم جدید شکیرا در ال‌کلاسیکو!
  • حادثه‌رانندگی در جاده مهاباد - سردشت ۴ کشته و مصدوم برجا گذاشت
  • (ویدیو) ویدیوی ایلان ماسک از یک نوازنده ایرانی؛ ترکیب استارشیپ و پیانو