Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مجید درودی گفت: این اعتبار برای خرید دستگاه‌های ام. آر. آی و سی. تی. اسکن و یک بسته کامل وسایل آزمایشگاهی در دانشکده علوم پزشکی نیشابور اختصاص یافته است.

سرپرست دانشکده علوم‌پزشکی نیشابور گفت: احداث سومین بیمارستان نیشابور با اختصاص ۷۴ میلیارد تومان تاکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که برای ۳۵ درصد باقی مانده ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او گفت: در مرحله نخست طرح‌های توسعه‌ای بهداشت و درمان تعداد یک هزار تخت بیمارستانی برای نیشابور مد نظر قرار گرفته است، با راه‌اندازی این بیمارستان ۱۷۵ تخت به مجموع تخت‌های بیمارستانی شهرستان نیشابور اضافه می‌شود.

درودی گفت: سیاست این دانشکده ایجاد بیمارستان‌های تخصصی و فعال‌سازی صنعت توریسم سلامت در این شهرستان است که در جهت سیاست تمرکز زدایی احداث بیمارستان تخصصی اعصاب و روان در شهرستان زبرخان در دستور کار قرار دارد و خیران سلامت هم برای احداث آن اعلام آمادگی کرده‌اند که در مرحله جانمایی زمین و اخذمجوز‌های لازم هستیم.

او گفت: در حالیکه اورژانس خط مقدم خدمات علوم پزشکی است، ساختمان فعلی اورژانس ۱۱۵ نیشابور مناسب و جوابگوی نیاز‌ها نیست و به زودی طرح احداث سایت جامع اورژانس نیشابور بزرگ آغاز می‌شود و تلاش می‌کنیم طی کمتر از ۲ سال تکمیل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی نیشابور صنعت توریسم سلامت اورژانس ۱۱۵ نیشابور علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۰۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده داروسازی در کردستان در حال مقدمات تاسیس است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد باقر خادم عرفان ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موافقت‌های کلی انجام شده تا در دانشگاه علوم پزشکی برای نیمسال تحصیلی جدید در رشته داروسازی دانشجو پذیرش شود.

وی افزود: همچنین پذیرش دانشجوی بین‌المللی علاوه بر دانشجوی داخلی از اهداف این دانشگاه است که امیدواریم زمینه تحقق آن فراهم شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: سال قبل هشت رشته در مقاطع مختلف تحصیلی کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی پی اچ دی و همچنین دکترای تخصصی بالینی در بخش رزیدنتی به رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزوده شد.

خادم عرفان عنوان کرد: در رده بندی‌های بین‌المللی از جمله تایمز شرایط بسیار خوبی در توسط این دانشگاه کسب شد و در سال‌های گذشته نیز شرایط خوبی داشتیم که تداوم این جریان اکنون هم ملموس است.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌های دانشگاه بر اساس سیاست گذاری‌های کلی، افزایش تعداد دانشجویان بین‌المللی و گسترش ارتباطات بین المللی است که موجب ارتقا خوب جایگاه دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سطح علمی خواهد شد.

خادم عرفان گفت: در حال حاضر بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو و ۲۳۰ دانشجوی خارجی در پنج دانشکده دانشگاه علوم پزشکی کردستان در حال تحصیل هستند.

کد خبر 6064219

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار خدمت در بیمارستان خورموج به مردم ارائه شد
  • مدافعان سلامت استان بوشهر تعطیلات خود را وقف خدمت کرده‌اند
  • دانشکده داروسازی در کردستان در حال مقدمات تاسیس است
  • دانشکده داروسازی در کردستان تاسیس می‌شود
  • کشف ۱۳ تن موادغذایی غیر بهداشتی در نیشابور
  • دانشکده داروسازی در استان کردستان تاسیس می شود
  • صدور مجوز برای ساخت دانشکده پرستاری و مامایی مراغه
  • پذیرش دانشجوی داروسازی در کردستان + فیلم
  • وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور حاجی آبادبه بندرعباس
  • تولد ۱۲۷ نوزاد طی یک روز در استان کرمان