Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با تاکید بر وضعیت نگران کننده جوانی جمعیت در کشور و استان تهران گفت: نیاز است که با بازنگری در روند اجرایی، سیاست‌های جوانی جمعیت و فرزندآوری را در دستور کار قرار دهیم.

به گزارش ایران اکونومیست، محسن منصوری در پایان جلسه شورای اجتماعی استان تهران که امروز با موضوع بررسی سیاست‌های فرزندآوری تشکیل شد در جمع خبرنگاران گفت: جلسه امروز با روسای دستگاه های مختلف با موضوع جمعیت و اجرایی شدن قانون جوانی جمعیت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشتر سیاست های حوزه جمعیت توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده است اما متاسفانه دولت‌های قبلی به صورت جدی این سیاست ها را اجرا نکردند تا سال گذشته که مجلس قانون جدید را با حدود ۷۳ ماده تصویب کرد.

وی افزود: دستورالعمل های اجرایی این قانون همراه با تفکیک وظایف دستگاه های مختلف تدوین شده است. در استان ها نیز باید جلسات متناظر با این موضوع با مسئولیت استانداران برگزار و نسبت به اجرایی شدن این سیاست ها اقدام شود. در همین راستا این موضوع در دستور کار قرار گرفته و وظایف ادارات نیز به تفکیک ابلاغ شده است تا موضوع افزایش جمعیت به عنوان اولویت کاری مد نظر قرار گیرد.

منصوری ادامه داد: فرمانداران استان تهران نیز موظف هستند موضوع افزایش جمعیت را به عنوان یک برنامه محوری دنبال کنند. بی تردید در این مسیر باید تولید محتوای فاخر فرهنگی در دستور کار قرار گیرد چرا که قطعا تبلیغات محیطی و تولید محتوا اهمیت بسزایی دارد.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه بر اساس گزارش ثبت احوال، وضعیت جوانی استان تهران و کشور بر اساس آمارها نگران کننده است، افزود: بی تردید در کمتر از ۱۰ سال آینده با توجه به شرایط موجود باید در سیاست ها و برنامه های اجرایی مرتبط با موضوع افزایش جمعیت بازنگری و تغییر جدی داشته باشیم. لذا دستگاه های مرتبط باید برنامه های اجرایی خود را ارائه کنند.

وی ادامه داد: در خصوص تامین زیرساخت های مالی و تکالیف مجموعه های مختلف برخی موارد اجرایی و برخی مغفول مانده است. برای مثال در طرح ملی مسکن باید اولویت واگذاری با خانواده های با فرزند بیشتر باشد. بانک ها نیز بعضا در مورد وام فرزندآوری همکاری نمی کنند. لذا هر بانکی که در پرداخت این وام کوتاهی کند باید با آن برخورد شود.

منصوری تاکید کرد: متاسفانه در حوزه جمعیت نرخ رشد جمعیت استان تهران هفت دهم درصد و نرخ باروری یک و شش دهم درصد است. لذا وضعیت خوبی نداریم و برای کشور نیز شرایط به همین شکل است که این به معنی به صدا درآمدن زنگ خطری در استان تهران و کشور قلمداد می شود و به معنای آن است که ما پایین تر از نرخ جایگزینی هستیم. لذا حل موضوع فرزندآوری از مسیر تسهیل روند ازدواج و تشکیل خانواده و در نقطه دیگر تامین مسکن برای خانواده های جوان و پر فرزند است. امیدواریم بخشی از این موضوع با اجرای طرح ملی مسکن حل و فصل شود همچنین اشتغال زنان باردار و شیرده باید با ایجاد زمینه اشتغال خانگی برای آنان فراهم شود.

استاندار تهران در بخشی از این جلسه ضمن انتقاد از بانک ها در روند اعطای تسهیلات به خانواده های پر فرزند عنوان کرد: متاسفانه بانک ها در خدمت سیاست های جمهوری اسلامی ایران نیستند و کسی هم جرأت نمی کند این موضوع را اعلام کند. در حقیقت بانک ها نه تنها در خدمت سیاست های جمهوری اسلامی ایران نیستند بلکه ظرفیت های کشور در خدمت بانک ها قرار گرفته است. بی تردید در جلسات مرتبط با موضوع سیاست های فرزندآوری باید همه دستگاه های مرتبط شامل حوزه های علمیه که نقش بسزایی دارند همچنین مجموعه های فرهنگی همچون اداره کل ارشاد استان تهران حضور داشته باشند. لازم است در مسیر اجرای این سیاست ها محتوای فرهنگی اثرگذار تولید شود که برای این کار تلاش خواهیم کرد تا از ظرفیت های شهرداری های استان تهران بهره بگیریم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: استاندار تهران ، فرزندآوری ، طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: استاندار تهران فرزندآوری طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده استاندار تهران استان تهران جوانی جمعیت سیاست ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۰۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی

امتداد - با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته توافق بازخرید بود. از این رو، این بانک به اجرای عملیات بازار باز در قالب توافق بازخرید به مبلغ  2029.2  هزار میلیارد ریال اقدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی (۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۳) به شرح زیر است:


بانک مرکزی در چارچوب مدیریت نقدینگی مورد نیاز بازار بین‌بانکی ریالی، عملیات بازار باز را به صورت هفتگی و موردی اجرا می‌کند. موضع عملیاتی این بانک (خرید یا فروش از طریق ابزارهای موجود) بر اساس پیش‌بینی وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی و با هدف کاهش نوسانات نرخ بازار بین‌بانکی حول نرخ هدف، از طریق انتشار اطلاعیه در سامانه بازار بین‌بانکی(تابا) اعلام می‌شود. متعاقب اطلاعیه مزبور، بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در راستای مدیریت نقدینگی خود در بازار بین‌بانکی، نسبت به ارسال‌ سفارش‌ها تا مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بین‌بانکی (تابا) اقدام کنند.   بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه از اعتبارگیری قاعده‌مند (دریافت اعتبار با وثیقه از بانک مرکزی مطابق با ضوابط تعیین شده) مشروط به در اختیار داشتن اوراق مالی اسلامی دولتی و در قالب توافق بازخرید با نرخ سقف دالان نرخ سود (۲۴ درصد) استفاده کنند.   برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • نتیجه عجیب قانون حمایت از فرزندآوری
  • چرا قانون حمایت از فرزندآوری منجر به کاهش جمعیت شد؟
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • لزوم همکاری بیشتر بانک‌های همدان در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری
  • تاکید رئیس سازمان بهزیستی بر لزوم اجرای همه جانبه طرح «خانواده میزبان»
  • دیدگاه فرهنگی فرزندآوری باید در جامعه اصلاح شود
  • لزوم تشویق بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در حوزه معادن
  • ازدواج‌های صوری برای دریفات وام ازدواج!
  • شکست کامل قانون فرزندآوری با آن همه بودجه و اصرار | نرخ فرزندآوری سال ١۴٠٢چطور شد؟