انتقال بخشی از فعالیتهای اقتصادی ایران با امارات به بنادر عمان
تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۱۱۸۷
به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا پیمان پاک رئیسکل سازمان توسعه تجارت ایران در یک گفتوگوی تلویزیونی از حل مشکلات پولی، بانکی و حملونقل با عمان خبر داد و گفت: بحثهای پولی، بانکی و حملونقل با عمان به نتایج خوبی رسیده است.
معاون وزیر صمت افزود: با حل این مشکلات علاوه بر مراودههای تجاری، بخشی از فعالیتهای (اقتصادی) ایران با امارات به بنادر عمان منتقل خواهد شد.
امضای ۱۲ سند همکاری و یادداشت تفاهم بین ایران و عمان
بر این اساس، در پی سفر رئیسجمهوری به کشور عمان، ۱۲ سند همکاری و یادداشت تفاهم بین دو کشور در زمینههای انرژی، حمل و نقل، همکاریهای صنعتی و مبادلات تجاری، امضا شد.
این تفاهمنامهها به امضای وزرای امور خارجه، صمت، راه و شهرسازی، نفت و رئیس سازمان توسعه تجارت رسید.
کد خبر 5497593
تبلیغات در خبربان
منبع: مهر
کلیدواژه: عمان توسعه تجارت با همسایگان علیرضا پیمان پاک رستم قاسمی بانک مرکزی ایران بورس نهضت ملی مسکن وزارت جهاد کشاورزی عمان کالاهای اساسی مسقط عمان جواد اوجی ارز رسمی سازمان خصوصی سازی ساخت یک میلیون مسکن تسهیلات بانکی بهره وری
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۱۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
تعمیر فوری گوشی شیائومی
لین می خواننده مکزیکی 70 ساله ؛ خواننده 70...
اجاره کلبه چوبی
شرکت «سرو ونگ»
7 ویلای لوکس و بزرگ برای سفر دسته جمعی
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
افزودنی های بتن چیست؟
کلینیک بتن ایران
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
تهیه غذا
دوره دیجیتال مارکتینگ
فروش کفش
بیت کوین دوباره به زیر 19000 دلار سقوط کرد
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
کولر گازی 36000 گری
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
خبر هوشمند فهام
بهترین وکیل خلع ید در تهران
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
دومان سهند
بهترین برند کولر چیست؟
حضور قدرتمند «یونالینک» و «هوشسامان» در نمایشگاه شهر هوشمند
سهم بالای آمریکا و اروپا در تخریب محیط زیست
تفاوت کولر گازی و آبی
تتر پشتوانه اوراق تجاری خود را در این ماه...
اخبار فناوری
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
کتاب صوتی
داربست
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
خبر بعدی:
توافق ایران و روسیه برای انتقال ۱۰ میلیون تن کالای ترانزیتی از کریدور شمال_جنوب
ایران و روسیه درباره جزئیات انتقال ۱۰ میلیون کالای ترانزیتی از طریق مسیرهای کریدور شمال- جنوب به توافق رسیدند. - اخبار اقتصادی -
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیزدهمین کمیته کاری حملونقل جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه با حضور شهریار افندیزاده معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی به عنوان رییس هیئت ایرانی برگزار شد.
علاوه رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، معاونین و مدیران سازمان هواپیمایی کشور، سازمان بنادر و در یانوری، شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور و فعالان بخش خصوصی در حمل و نقل دریایی و جادهای نیز در این سفر همراه بوده و در جلسات مشترک کمیته حملونقل دو کشور حضور فعال داشتند.
از مهم ترین موضوعات این اجلاس هدفگذاری برای انتقال 10 میلیون تن کالای ترانزیتی از طریق مسیرهای کریدور شمال_ جنوب بود و دو طرف در مورد جزییات آن به تفاهم رسیدند.
بر این اساس مقرر شد ایجاد هابهای لجستیک برای افزایش ظرفیت انتقال کالای ترانزیتی در کریدور شمال_جنوب خصوصا در بنادر شهید رجایی و چابهار با سرمایهگذاری طرف روس انجام گیرد. تعیین تکلیف اجرای پروژههای مشترک ریلی از جمله برقی سازی گرمسار اینچه برون و رشت_ آستارا از دیگر محورهای مذاکراتی در این اجلاس بود.
همچنین در خصوص روان سازی و ایجاد تسهیلات برای رانندگان حمل و نقل جادهای، ایجاد هابهای لجستیکی در بنادر ایران، ایجاد مقدمات لازم جهت سرمایهگذاری در بنادر دو کشور، بررسی امکان ایجاد شرکتهای مشترک کشتیرانی و سایر همکاری طرفین جهت افزایش توان حمل و نقلی با حمایت بخش خصوصی در جهت افزایش ظرفیت برای صادرات، واردات و ترانزیت کالا توافقاتی صورت گرفت.
شایان ذکر است که دو طرف در مذاکرات خود بر لزوم تدوین برنامه اقدام مشترک ظرف یک ماه آینده و کنترل عملکرد وضعیت حملونقل دو کشور برای تضمین تحقق هدف 10 میلیون تنی ترانزیت میان دو کشور تاکید کردند.
همچنین زمینهسازی برای عبور ذغال سنگ روسیه از مسیر ایران به هند از درخواستهای طرف روس بود که جزییات آن به تفصیل مورد مذاکره و تفاهم قرار گرفت.
همکاری مشترک در لایروبی ولگا، استفاده بیشتر از ظرفیت دریایی و بندری خزر در کریدور شمال جنوب، همکاری برای تامین واگن و لکوموتیو و افزایش تعداد پروازهای هفتگی از دیگر محورهای مهم اجلاس سیزدهم حملونقلی و ترانزیتی ایران و روسیه بود.
انتهای پیام/