Web Analytics Made Easy - Statcounter

تغییر نام خیابانی به نام شهید صیاد خدایی، ابتکار سازمان مدیریت پسماند در ساماندهی پسماندهای حجیم، به صدا درآمدن زنگ جوانمردی در زورخانه‌ها و همچنین تنظیم ساعت‌های شهری از مهمترین اخبار مناطق شهر تهران است.

به گزارش ایران اکونومیست، امیر یزدی شهردار منطقه ۱۲ با محکوم‌کردن حادثه ترور شهید حسن صیاد خدایی در انتهای خیابان مجاهدین اسلام از آمادگی همه‌جانبه منطقه ۱۲ در برگزاری مراسم وداع با پیکر مطهر این شهید خبر داد و گفت: به همین منظور از صبح امروز(دوشنبه) مسیر مراسم تشییع که از میدان امام حسین (ع) آغاز می‌شود و تا میدان شهدا ادامه خواهد داشت، به‌ طور ویژه پاکسازی و آماده پذیرایی از تشییع‌کنندگان شد؛ همچنین سیاه‌پوش‌کردن محل سکونت ایشان در کوچه خزعل واقع در ناحیه ۶ منطقه ۱۲ و نصب بنرهای پرتابلی در سراسر منطقه از دیگر اقدامات انجام‌شده در این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، نام‌گذاری خیابان قائن در همان محله به نام شهید پاسدار حسن صیاد خدایی نیز در دستور کار این منطقه قرار گرفته و بزودی انجام خواهد شد.

ابتکار سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در ساماندهی پسماندهای حجیم

معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از به کارگیری شیوه‌های نوین برای ساماندهی پسماندهای حجیم، چوب و سرشاخه همچنین پسماندهای تر میادین میوه و تره‌بار خبر داد.

شادی مالکی با اشاره به لزوم مدیریت پسماندهای چوب و سرشاخه به دلیل حجم زیاد تصریح کرد: این دسته از پسماندها مشکلات زیادی را در جمع‌آوری و حمل و نقل ایجاد کرده و علاوه بر این با تحمیل هزینه‌های گزاف، مدیریت شهری را با اشکال در این حوزه مواجه می‌کنند.

وی افزود: در مدیریت پسماندهایی نظیر میوه و تره‌بار نیز با گرفتاری‌هایی همچون فسادپذیری بالا، تولید شیرابه و ایجاد انواع آلودگی‌های زیست محیطی روبه رو هستیم. لذا رویکردهای نوینی جهت حل این مشکلات توسط سازمان مدیریت پسماند اتخاذ شده است که از آن جمله می‌توان به جمع‌آوری جداگانه پسماند تر میادین میوه و تره ‌بار به منظور تولید کود کمپوست با کیفیت همچنین پردازش سرشاخه‌ها و پسماندهای حجیم و طرح جمع‌آوری پوشال‌های مستعمل اشاره کرد.

مالکی هدف از انجام این اقدامات را کاهش تولید پسماند، تقلیل حجم پسماند، عدم تولید شیرابه، کاهش تولید گاز متان، کاستن از هزینه‌های حمل و نقل و عدم دفن پسماند همچنین تولید کود کمپوست با کیفیت و دستیابی به درآمد پایدار عنوان کرد و گفت: از ابتدای فروردین سال جاری تا کنون، دو هزار تن پسماند تر از سوی میادین میوه و تره بار در سایت تولید کمپوست واقع در اراضی جنب ایستگاه جهاد پذیرش شده و ساخت بیوراکتور هوازی تولید کمپوست نیز انجام پذیرفته است.

وی در همین خصوص توضیح داد: طبق بررسی های انجام شده در ۲ ماهه اول سال جاری  این موضوع از حمل دو هزار تن پسماند به مجتمع پردازش و دفع آرادکوه جلوگیری کرده است؛ همچنین توانسته‌ایم با انجام این کار طی مدت مذکور مانع از تولید ۲۰۰ متر مکعب شیرابه و دفن دو هزار تن پسماند شویم. به طوری که این امر موجب کاهش هزینه‌های ماهیانه  مدیریت شهری با رقمی در حدود ۳۰۰ میلیون تومان یا به عبارتی  ۳.۶ میلیارد تومان در سال خواهد شد.

معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند به هماهنگی‌های صورت گرفته با سازمان بوستان‌ها جهت استقرار مخازن غلطان برای جمع‌آوری پسماندهای  فضای سبز بوستان‌ها (چمن، برگ، علف کشی و تعویض نشاء) اشاره و خاطر نشان کرد: در حال حاضر هفت بوستان برای این منظور مخزن‌گذاری شده که بخشی از پسماند چوب و سرشاخه به سایت سرشاخه‌ها و پسماند حجیم آزادگان منتقل شده و زایدات فضای سبز شامل چمن، علف، برگ و زایدات  حاصل از تعویض نشاء جهت تولید کمپوست به سایت تولید کمپوست در اراضی جنب ایستگاه خدمات شهری جهاد واقع در منطقه  ۱۹ منتقل می شود.

وی با اشاره به احداث دو مجتمع پردازش حجیم  در جنوب و شرق پایتخت  به منظور پردازش این نوع از پسماندها  در آینده ای نزدیک  اظهار داشت: سایر طرح‌های موضوعی نیز از جمله طرح جمع‌آوری پوشال‌های مستعمل جهت تولید چیپس چوب در فصل بهار و تابستان، در راستای کمک به ساماندهی پسماندهای حجیم، مد نظر این سازمان قرار گرفته و از ابتدای آغاز طرح تاکنون پذیرش حدود ۳۰هزار عدد پوشال مستعمل در مجتمع پردازش پسماندهای حجیم آزادگان، صورت گرفته است.

مراسم پلاک کوبی و نامگذاری بلوار شهید سرافراز امیر سرلشگر مسعود منفرد نیاکی برگزار شد

در آستانه فرارسیدن سالروز فتح خرمشهر آئین پلاک کوبی و نامگذاری بلوار (کوهستان) به نام شهید سرافراز «امیر سرلشگرمسعود منفرد نیاکی» با حضور امیران ارتش جمهوری اسلامی، مدیران شهری منطقه دو و جمعی از خانواده شهدا و همرزمان شهید برگزار شد.

مهدی صالحی شهردار منطقه دو در این مراسم که با حضور جانشین معاونت هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، معاون اجرایی و معاون نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان حفظ و آثار ارزش های دفاع مقدس، خانواده معظم شهید و جمعی از همرزمان شهید و شهروندان برگزار شد  گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری معابر بر نام شهدا، این اقدام در اولویت های اعضای شورای شهر و مدیران شهری قرار گرفته است.

وی بابیان اینکه مزین کردن و نام‌گذاری کوچه ها، معابر و خیابان ها به نام شهدا تلاش برای زنده نگهداشتن نام و یاد شهیدان است، گفت: در همین راستا شورای اسللامی شهر تهران همزمان با ۲۹ فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی این ضرورت را  احساس شد تا در شهر تهران یکی از معابر اصلی را به نام یکی امرای شهید ارتش نام‌گذاری کند و شهرداری منطقه نیز در این زمینه تلاش کرد تا هرچه سریع تر این نام گذاری به مرحله اجرا برسد.

مطابق با مصوبه شورای اسلامی شهر تهران حدفاصل میدان کتاب تا بزرگراه یادگار امام (ره) به نام شهید امیر سرلشگر منفرد نیاکی نامگذاری شد.

مجموعه ورزشی کن تا پایان خرداد به بهره‌برداری می‌رسد

شهردار منطقه پنج از افتتاح مجموعه ورزشی شهدای کن که با فناوری های دانش بنیان تجهیز شده تا پایان خرداد خبر داد.

احسان شریفی با بیان اینکه کن همواره از جایگاه ویژه ای در سطح منطقه برخوردار بوده و حتی باید دیدی فرامنطقه ای به آن داشت، تاکید کرد: یکی از ملزومات مهم در محله کن افزایش سرانه ورزشی آن بود تا جوانان این محله نیز از امکانات ورزشی مناسب برخوردار باشند.

وی افزود: پروژه مجموعه ورزشی کن واقع در خیابان الغدیر محله کن در زمینی با مساحت بالغ بر دو هزار متر مربع شامل سالن سرپوشیده بازی های توپی به مساحت ۷۲۰ متر مربع، ساختمان اداری-آموزشی شامل ۲۰۰ مترمربع و زمین چمن مصنوعی روباز به مساحت ۸۰۰ متر مربع است.

شریفی ادامه داد: ساخت مجموعه مذکور در سال ۹۶ آغاز و در طی سالیان گذشته در چند نوبت متوقف می شود، اما در دوره جدید مدیریت شهری در خرداد ماه سال جاری پروژه افتتاح و به بهره برداری می رسد.

شهردار منطقه پنج اذعان کرد: نکته قابل اهمیت اینکه در این پروژه به کرات از اقدامات مهندسی مبتنی بر نوآوری و روش های دانش بنیان بهره گرفته شده است که از این موارد می توان به تهیه و اجرای کفپوش سالن ورزشی به روش اجرای کفپوش تزریقی پلی یورتان مطابق با آخرین استانداردهای جهانی و احداث سیستم تهویه و سرمایش و گرمایش اشاره کرد.

زنگ جوانمردی در گود زورخانه منطقه ۱۴ نواخته شد

مراسم گرامیداشت فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای در زورخانه شیر منطقه ۱۴ برگزارشد.

محمد امین سالاری پور شهردار این منطقه ضمن قدردانی از قعالیت های ورزشکاران باستانی در این مجموعه بر ترویج فرهنگ پهلوانی و پررنگ شدن آن در ورزش حرفه‌ای تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ پهلوانی ایران باستان با ورود اسلام و تاثیرپذیری از سرشت جوانمردی امام علی(ع)، اکنون به عنوان میراث اصیل ایرانی اسلامی در جهان مطرح است، افزود: توسعه ورزش های باستانی و پهلوانی مثبت و ارزشمند است چرا که فضایل اخلاقی را در جامعه گسترش می دهد.

مرشد طاهری مدیر و ورزشکار پیشکسوت ورزش باستانی ضمن قدردانی از توجه و حضور مدیرارشد شهری منطقه ۱۴ گفت: پهلوانی یک اخلاق و مرام است و چنانچه تمهیداتی اندیشه شود تا از کسانی که باعث ترویج این فرهنگ شده‌اند تجلیل  شود، موجب ترغیب و تشویق جوانان برای جذب این ورزش پهلوانی است.

سالاری پور در ادامه با بیان اینکه ورزش های زورخانه ای در شخصیت‌سازی و رشد کودک تأثیر و کاهش آسیب های اجتماعی تاثیر فراوان دارد، بر لزوم ارتقا ی این فعالیت های ورزشی باستانی با استفاده از ظرفیت ورزشی، جوانان در منطقه تاکید کرد.

اجرای ورزش باستانی توسط ورزشکاران، همچنین اهدای شال پهلوانی توسط مرشد طاهری به شهردار منطقه به رسم یاد بود، در مراسم گرامیداشت فرهنگ پهلوانی انجام شد.

تجلیل از پهلوان های نامدار منطقه ۱۷

شهردار منطقه ۱۷ با حضور در مراسم ورزش زورخانه ای باشگاه هژبر از پهلوان های نامداری سطح منطقه تقدیر کرد.

رضا شنگی با بیان اینکه باعث افتخار است در جمع شما پهلوان ها حضور دارم، گفت: پهلوان توپچی از بچه محل های منطقه ۱۷ و افتخارات کشور است.

وی با اشاره به منش پهلوانی تصریح کرد: بهترین امر به معروف در جامعه و منطقه ما، روش و منش پهلوانی است و بهترین کار، همین ادب و اخلاص شما پهلوان ها است.

شهردار منطقه ۱۷ اظهار کرد: با توجه به تیم مدیریتی جوان در شهرداری منطقه، انگیزه و شور خدمت به مردم را داریم و ان شالله شهدای همین منطقه از ما دستگیری کنند تا خادم خوبی برای مردم باشیم. درخواستی که از شما پهلوان ها دارم این است که تا جای ممکن این ورزش را در سطح منطقه گسترش دهید.

شنگی با بیان اینکه اطلاع رسانی و آگاه سازی برای این ورزش و فضاهای موجود، کم است تصریح کرد: ظرفیت هایی که منطقه و شهرداری منطقه دارد، در خدمت شما پهلوان ها جهت گسترش این ورزش خوب پهلوانی که حلقه گمشده این روزهای جامعه است.

وی گفت: جوان ها و نوجوان های منطقه تشنه اخلاق، مروت و جوانمردی هستند. ما با همه توان از افرادی که این ورزش را در سطح منطقه گسترش دهند، پشتیبانی می کنیم.

شهردار منطقه ۱۷ اظهار کرد: ان شالله ظرفیت شما عزیزان نیز پای کار ترویج این ورزش باشد و فرصتی برای نوجوان ها و نوجوان های منطقه باشد تا بتوانند از این فرصت ارزشمند که هم اثر تاریخی دارد و هم سبقه تاریخی بسیار عمیقی دارد و از تاکیدات رهبر معظم انقلاب نیز است، بهره مند شوند شوند.

تنظیم ساعت های شهری شمال شرق تهران/ثانیه ها در منطقه ۴ نظم می گیرند

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار از تنظیم و سرویس ساعت های شهری منطقه خبر داد.

رضا معلم با اعلام این خبر گفت: در بهار ۱۴۰۱ و رسیدگی ویژه به شهر و شهروندان و مسافران  که در سال جدید پایتخت را برای سفر بر می گزینند، نگهداری ساعت های شهری موجود تنظیم، سرویس و تعویض قطعات آسیب دیده ساعتهای موجود در منطقه اجرایی شد.

وی گفت: در این خصوص ساعت های میدان های هروی، ملت، هنگام، پروین و بزرگراه شهید باقری سرویس و بازنگری شد.

معاون شهردار منطقه چهار در ادامه از شستشو، رنگ آمیزی، بازسازی و ترمیم تابلوهای سطح منطقه خبر داد و گفت: با توجه به تابلوهای معرفی در میادین اصلی منطقه، شستشو، رنگ آمیزی، بازسازی و درصورت لزوم ترمیم تابلوهای سطح منطقه انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: از دیگر اقدامات این اداره جمع آوری پلاکاردها و تبلیغات غیرمجاز از سطح معابر است که رسیدگی به این مهم در دست اجراست.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شهرداری منطقه چهار تهران ، شهرداری منطقه پنج تهران ، شهرداری منطقه دوازده تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شهرداری منطقه چهار تهران شهرداری منطقه پنج تهران ساماندهی پسماندهای حجیم سازمان مدیریت پسماند فرهنگ پهلوانی شهرداری منطقه شما پهلوان ها ساعت های شهری تولید کمپوست شهردار منطقه نام شهید میوه و تره سطح منطقه نام گذاری شهر تهران انجام شد جمع آوری منطقه ۱۷ دو هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۱۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت اجتماعی پسماند در ۱۵ شهر و روستای چهارمحال وبختیاری

مدیرکل محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۰ روستا و ۵ شهر استان به عنوان پایلوت طرح مدیریت اجتماعی پسماند انتخاب شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ظهر امروز ویدئوکنفرانسی در خصوص بررسی مسائل محیطی زیستی مناطق پنج‌گانه کشور در شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

سعید یوسف‌پور در این نشست اظهار داشت: منطقه 5 و 6 کشور استان‌های همدان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری را در برمی‌گیرد که عملاً بخش عمده‌ای از زاگرس را شامل می‌شود و زاگرس با حدود 40 درصد از منابع آب شیرین کشور، در حال حاضر در زیست بسیاری از استان‌ها و کلان‌شهرهای کشور مؤثر است. 

وی افزود: منطقه 5 کشور به لحاظ طبیعی ارزش بسیار زیادی دارد و بیش از 32 منطقه حفاظت شده، 4 پارک ملی، 36 منطقه شکار ممنوع، 50 تالاب، بیش از 11هزار واحد تولیدی، کشاورزی و صنعتی، 138 ثمن به طور میانگین900 گرم پسماند شهری و روستایی به صورت سرانه واجد اهمیت زیادی است. کار اصلی ما مستندسازی دانش بومی است که اعضای شوراهای اسلامی شهرها و روستاها با ظرفیت بزرگی که دارند می‌توانند در راستای مستندسازی و کاربردی کردن دانش بومی محیط زیست کمک شایانی بکنند. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بیان کرد: از مهمترین چالش‌هایی که در منطقه 5 وجود دارد موضوع صنایع آسفالت و کشتارگاهی بوده که در اختیار شهرداریها است که تقاضا داریم اعضای شورای شهرها توجه بیشتری داشته باشند، بند 8 ماده 27 قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌تواند کمک جدی به حل مسائل محیط زیستی شهرها کند. در مورد مسایل زیست محیطی استان اولویت‌بندی منسجمی وجود ندارد که نیاز است با همکاری و همراهی شوراهای استان‌ها مشکل برطرف شود، موضوع حیوانات بلاصاحب، سگ‌های بی‌صاحب در همه استان‌های منطقه 5 یک چالش جدی برای سلامت و بهداشت عمومی شده که نیاز است این موضوع به صورت جدی و در اسرع وقت مدیریت شود. مدیریت پسماند، ترافیک شهرها، ساماندهی صنوف آلاینده داخل حریم شهرها، افزایش سرانه فضای سبز شهرها و ایجاد کمربندی شهرها از جمله مسائلی است که نیاز به همراهی و تشریک مساعی دارد.

وی  ادامه داد: برطرف کردن مشکل جمع‌آوری پسماند و بهینه‌سازی فضای سبز، تسهیل به موقع اعتبارات برای مدیریت اصولی پسماند در شهرها از دیگر موضوعاتی هستند که در حوزه حفاظت از محیط زیست باید به آن‌ها پرداخته شود. برای مدیریت پسماند، طرح‌ مدیریت اجتماعی پسماند که بنای آن تفکیک از مبدا است، صندوق ملی محیط زیست تسهیلات لازم را کمک کند تا بتوانیم بخشی از سرمایه‌گذاری مورد نیاز را انجام دهیم. در استان چهارمحال و بختیاری 10 روستا و پنج شهر به عنوان پایلوت طرح مدیریت اجتماعی پسماند انتخاب شده‌اند و تلاش داریم در سایر استان‌ها نیز این طرح به صورت پایلوت اجرایی شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست  چهارمحال و بختیاری گفت: در استان ایلام شورای اسلامی شهر کمک کرد که شهرکی خارج از شهر ایلام مستقر شود و موضوعات مختلفی را به عنوان چالش مطرح کردند که اگر در قالب تفاهم‌نامه ارائه شود بهتر است. در مهرماه سال گذشته در استان چهارمحال و بختیاری یک تفاهم‌نامه بین شوراهای استان و اداره کل حفاظت محیط زیست منعقد شد و در استان‌های منطقه 5 نیز پیگیری‌ها در حال انجام است و در استان ایلام از سالین دور این تفاهم‌نامه وجود داشته اما قابلیت بروزرسانی و اجرایی شدن دارد.

یوسف‌پور تشریح کرد: تخلفات شکار و صید، تخریب جنگل و مراتع، تخلفات مربوط به تعارضات باغداران به حیات وحش و تصرفات اراضی از موضوعاتی هستند که باید در تفاهم‌نامه‌هایی که قرار است منعقد شود در نظر گرفته شود و همچنین همکاری‌های مشترک در شوراهای عالی استانها، حفظ کاربری و ارتقای سرانه فضای سبز در شهرها، ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا، توانمندسازی تشکل‌ها و ثمن‌های محیط زیستی از جمله مسائلی هستند که باید مدنظر قرار بگیرد.

وی با اشاره به اهمیت آموزش در خصوص حفظ محیط زیست، ادامه داد: هفته آینده وبینار آموزشی تحت عنوان نقشه راه ایران در مدیریت اجتماعی پسماند توسط اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تغییر صدا و چهره رحمان و رحیم سریال پایتخت بعد ۹ سال (فیلم)
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر ۶ شهید گمنام در پایتخت
  • ثبت نام اولین دوره مسابقات گل کوچک محلات استان مرکزی تمدید شد
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • سرانه ۶۰۰ گرمی تولید زباله شهروندان یزدی
  • مدیریت اجتماعی پسماند در ۱۵ شهر و روستای چهارمحال وبختیاری
  • انسداد ورودی بنا‌های تجاری غیر مجاز در منطقه ۱۹ پایتخت