Web Analytics Made Easy - Statcounter

باید وقت مردم را غنی شمرد، فلذا بودجه مهم است اما بار ها دیده ایم که پروژه ای بودجه کافی را داشته و هزینه هم شده است اما این بودجه بد هزینه شده است و سریال هم با این همه مخارج جواب نداده است.

امیر پوررحمانی تهیه کننده سینما و تلویزیون که در کارنامه هنری اش سریال هایی چون «آسمان همیشه ابری نیست»، «بی قید و شرط» و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. دیده می شود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا درباره افزایش بودجه صدا و سیما و انتظارات موجود از عملکرد رسانه ملی در عرصه تولیدات نمایشی و غیرنمایشی، گفت:
 مردم اصولا با نمایش بیشتر ارتباط برقرار می کنند و حتی در زندگی آنها بیشتر تاثیر دارد به طور مثال مستند کمی برای مردم خسته کننده است اما وقتی صحبت از نمایش می شود، بهتر نتیجه می گیریم و این ثابت شده است. اگر فیلم یوسف پیامبر را در قالب کتاب در نظر بگیرید، کمتر افرادی آن را می خوانند اما اگر در قالب یک سریال باشد همه علاقه مند به دیدن می شوند. پس در نتیجه این بودجه صد درصد باید صرف تولیدات نمایش شود اما به شرطی که به  درستی هزینه شود، یعنی تقسیم بندی و هدف بندی شود که نیاز جامعه چیست؟ و مسائل اجتماعی و معضلات جوانان در قالب نمایش آورده شود نه این که یک قصه یا سریالی از خود پردازش کنیم، پخش کنیم و وقت مردم را پر کنیم.

او افزود: باید وقت مردم را غنی شمرد، فلذا بودجه مهم است اما بار ها دیده ایم که پروژه ای بودجه کافی را داشته و هزینه هم شده است اما این بودجه بد هزینه شده است  و سریال هم با این همه مخارج جواب نداده است.

پور رحمانی در پاسخ به این سوال که تلویزیون باید از جهت سخت افزاری مجهز شود یا از جهت نیروی متخصص و کاربلد بیان کرد: این موارد مکمل هم هستند. فرض کنید در هواپیمایی قرار دارید اما خلبان متخصص وجود ندارد پس این بی فایده است. شما وقتی هواپیما را دارید اول باید نیرویی برایش تربیت کنید و این نیرو تربیت کردن بسیار مهم است و در نهایت این نیرو می تواند به خوبی از این امکانات استفاده کند و حتی می تواند از امکانات بد هم خوب استفاده کند. به نظرم نیروی انسانی خیلی خیلی مهم است. اکنون اگر می بینیم که دچار افت در برنامه سازی شده ایم به این دلیل است که نیروی انسانی تربیت نکرده ایم.

این تهیه کننده درباره اینکه آیا باید تعداد شبکه های تلویزیونی افزایش پیدا کند یا شبکه های ضعیف تر، قوی تر شوند اظهار داشت: افزایش تعداد شبکه ها مشکل ما را حل نمی کند، من به واسطه شغلم که تعلیم و تربیت بوده بعضا می بینم که گفته می شود شبکه های ماهواره ای را برای بخش علمی ای که در آن پخش می شود می بینند اما من به آن ها شبکه چهار را پیشنهاد می کنم. این نشان می دهد که مردم شبکه های دیگر را نمی بینند و اگر بتوانیم سه شبکه قوی و غنی و پرمحتوا و جذاب داشته باشیم، به نظرم تمام مردم به دیدن تلویزیون گرایش پیدا می کنند و به جای هزینه کردن برای افزایش شبکه ها، بهتر است محتواها افزایش پیدا کند.

پور رحمانی تصریح کرد: البته در این زمینه دیده ایم که شبکه ها حتی حالت رقابت هم ندارند.به طور مثال در ماه رمضان تمام شبکه ها برنامه های مختص به زمان سحر یا افطار دارند اما اگر سه شبکه ویژه برنامه ی خوبی برای افطار و سحر داشته باشند، خیلی بهتر خواهد شد تا اینکه همه شبکه ها به آن بپردازند و هزینه اضافی کنند. شبکه های ما سراسری و در سطح ایران و حتی در سطح دنیا است و نیازی به اینکه شبکه ها را زیاد کنیم نیست با این کار انتخاب برای مردم هم سخت می شود. به نظر من اگر شبکه ها کم و برنامه ها غنی و پرمحتوا شوند و برای همه سلایق برنامه بسازیم موفق تر هستیم.

او در پایان گفت: بعد از سیمای مدرسه که 25 سال تهیه کننده اش بوده ام بعد از سال 92 دیگر چیزی در محور تعلیم و تربیت ندیده ام و هیچ شبکه ای چنینی برنامه ای ندارد و این نیاز است که برای مخاطبین در سنین مختلف برنامه سازی شود اما چنین کارهایی انجام نمی شود و فقط سریالی 10 تا 30 شب پخش می شود و خانواده مجبور به تماشای آن است. این موارد مشکلاتی است که بارها گفته ام که این تعداد شبکه کار درستی نیست وقتی شبکه ها زیاد شود محتوای آن از بین می رود و کیفیت پایین می آید.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر برنا صدا و سیما رسانه ملی بودجه جامعه تلویزیون هواپیما نیروی انسانی شبکه های تلویزیونی تعلیم و تربیت شبکه های ماهواره رقابت ماه رمضان ایران رسانه ملی سینما و تلویزیون صدا و سیما لایحه بودجه تولیدات نمایشی افزایش بودجه لایحه بودجه ۱۴۰۱ شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۲۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برترین آثار مستند رادیویی در بخش‌های مختلف در این جشنواره معرفی می‌شوند.
آقای حمید رضا افتخاری دبیر این جشنواره با حضور در استدیو شبکه خبر گفت: این جشنواره ساعت ۱۵ بعدازظهر امروز مراسم­ افتتاحیه جشنواره را آغاز می‌کنیم­، برنامه‌ای حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ دقیقه‌ای تدارک دیده شده که تقدیم حضار (از­ اهالی رادیو­­هستند) ­و بینندگان و شنوندگان می‌شود.
وی ادامه داد: هماهنگی‌ها انجام شده و شبکه خبر ۲ به طور مستقیم این برنامه را پخش می‌کند و علاقه‌مندان همچنین به سایت ایرانصدا هم­ می‌توانند مراجعه کنند، رادیو ایران و رادیو جوان هم این جشنواره را به صورت مستقیم پخش می‌کند، شبکه‌های مختلف هم به فراخور گزارش هایی­ از اجرای برنامه خواهند داشت.
وی در ادامه گفت: امروز سالگرد تاسیس رادیو است و در واقع افتتاحیه با همین هدف­ روز ۴ اردیبهشت برای برگزاری آن برنامه ریزی شد در واقع افتتاحیه ما جشن رادیو هست، ما از برگزیدگان در بخش‌های مستمر، مستند‌های مستمر و برنامه‌های مستمر­ و بخش مستند نگاری از برگزیدگانشان تقدیر می‌کنیم در کنار آن بخش‌های متنوعی داریم تقدیر از پیشکسوت، شعر خوانی، نمایش و رونمایی داریم و بخش‌های متنوع و سرگرم کننده داریم در کنار شنیدن سخنان معاون صدا آقای بخشی زاده که در مورد جشنواره صحبت می‌کنند.
افتخاری گفت: بخش مستمر بخشی بود که مختص برنامه سازان معاونت صدا بود و در واقع برنامه‌های پخش شده­ از آنتن شبکه‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت و بررسی شد، امروز هم روز رادیو است و به واسطه این که جشن رادیو را برگزار می‌کنیم، آن بخش‌هایی را برگزیدگانش را تقدیر می‌کنیم که مرتبط است با خود معاونت صدا به جز بخش مستند نگاری که بخش فراگیر است.
افتخاری در توضیح بخش مستمر و مستند نگاری گفت: بخش مستمر برنامه‌هایی است که در طول یک سال گذشته (از جشنواره قبل تا جشنواره بعد) به صورت اتفاقی از روی آنتن شبکه‌ها انتخاب و ارزیابی کردیم، بخش مستند نگاری بخش مکتوب­ ما است بخش پژوهش محور ما است، در این بخش پژوهشگران متون پژوهشی آماده برای تولید یک مستند رادیویی را ارائه می‌کنند و مورد داوری قرار می‌دهند، یعنی پژوهش‌هایی که آماده سازی شده برای تولید یک مستند رادیویی نه یک تحقیق صرف محصول را بخواهیم بررسی کنیم، پژوهشی که برای تولید یک مستند رادیویی آماده شده آن‌ها (متون) را فرستادن برای داوری و امروز از برگزیدگان ان تقدیر می‌کنیم.
وی درباره بخش‌های دیگر این جشنواره هم گفت: بخش اصلی ما که ۷ جایزه مشخص خودش را دارد­ با نشان‌های خودش، بخش ویژه که بخش­ ترکیبی موضوع و ساختار است، این دو بخش به همراه بخش مردمی­، بخش‌هایی هستند که در اختتامیه روز ۲۹ اردیبهشت برگزیدگان آن معرفی می‌شوند.
دبیر ­جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک ادامه داد: قرار ما این است که تا ۱۰ اردیبهشت نامزد‌های دریافت جایزه را معرفی کنیم و بعد از آن هم رای گیری برای بهترین­ اثر مردمی در بخش اصلی را­ از طریق تارنمای جشنواره­ شروع می‌کنیم.
افتخاری در خصوص کیفیت ساخت مستند گفت: همین که ما امروز در سومین جشنواره به جایی می‌رسیم که بخش مستمر را که خروجی دو جشنواره گذشته بوده مستقل برگزار کنیم و مراسم جداگانه‌ای بگیریم یعنی این که موفق بودیم، یعنی ما توانستیم آنتن شبکه‌ها را متاثر کنیم از تولید مستند رادیویی به عنوان گونه‌ای جذاب و سخت که شبکه‌های رادیویی کمتر به سراغ آن می‌رفتند، بخشی را می‌توانیم داشته باشیم که برویم و رقابت ایجاد کنیم بین آثاری که در طول سال گذشته پخش شدند و این یعنی این که ما آثار قابل توجهی داشتیم که می‌توانیم این رقابت را برگزار کنیم و به نظرم ما به بخش عمده‌ای از اهدافمان دست پیدا کردیم.
وی در پایان گفت: ما در بخش اصلی و ویژه مراکز استان‌ها می‌توانستند برای ما آثار خود را ارسال کنند، اتفاقا حضور قوی داشتند و ارزیابی اولیه­ آثاری که به مرحله نهایی راه یافتند تقریبا مراکز سهم زیادی دارند و در بخش مردمی هم ما رشد داشتیم و در حوزه کیفیت هم داوران معتقد بودند که اثار نسبت به سال گذشته آثار با کیفیت تری هست مردم هم با توجه به این که مستند گونه سختی است استقبال خوبی کردند و تعداد آثارشان هم قابل توجه بود که ان شاالله روز اختتامیه از برگزیدگان بخش مردمی هم تجلیل می‌شود، داوران هم به واسطه تعدد بخش‌ها، داوری هر بخش را تیم داوری مجزایی بر عهده گرفت، نزدیک به ۶۰ نفر داوری مرحله انتخاب آثار و بخش پایانی را برعهده داشتند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون
  • دعوت میزبان برنامه محفل برای تماشای مسابقه قرآنی‌ها
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از قم به همایش سراسری بچه‌های مسجد
  • ۶۹/۲ درصد ایرانیان، تلویزیون می‌بینند | شبکه 3، آی فیلم و شبکه یک؛ به ترتیب پربازدیدترین شبکه‌های تلویزیونی
  • پربیننده‌ترین شبکه تلویزیون مشخص شد
  • افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • تولیدات صداوسیما را از شبکه‌های اجتماعی می‌بینند نه تلویزیون/ یک‌ونیم میلیارد بازدید نشان از عدم موفقیت تلویزوین است، نه موفقیت!