Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس هیات پهلوانی و زورخانه ای لرستان به برنا گفت: 12 زورخانه در سطح شهرستان های این استان مشغول به فعالیت هستند.

 به   گزارش   خبرنگار  ورزشی  خبرگزاری  برنا   از   لرستان  ؛  داریوش نظری با اشاره به تعداد زورخانه های لرستان  ، اظهار کرد : جمعا  12 زورخانه در سطح استان مشغول به فعالیت هستند .

 او با اشاره به اصالت این ورزش  و قدمت برخی از زورخانه ها در استان ، افزود: در حال حاضر  3 زورخانه  در الیگودرز ، 2 زورخانه  در خرم آباد ،  2  زورخانه در بروجرد ، یک زورخانه تازه تاسیس در دورود ، یک زورخانه در کوهدشت ، یک زورخانه در الشتر ، یک زورخانه در نورآباد  و  یک زورخانه  در ازنا فعالیت دارند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رییس هیات  پهلوانی و  زورخانه ای لرستان با تاکید بر لزوم توسعه بیشتر و ارتقا کمی و کیفی   این ورزش ملی در سطح  استان ، گفت: متاسفانه پلدختر با قدمتی که در رشته کشتی دارد  هنوز فاقد زورخانه است که لازم است مسئولین  پلدختر  احداث زورخانه در این شهرستان را پیگیری کنند.

*  از هیات های برتر کشور هستیم

نظری  استقبال مردم لرستان را از ورزش پهلوانی خوب ارزیابی کرد و یادآورشد: چون عموم مردم مرام و خصلت های پهلوانی را دوست دارند استقبال خوبی توسط مردم استان  از این ورزش   می شود که نشان دهنده ظرفیت های بالای رشته پهلونی در لرستان است.

او با بیان اینکه از لحاظ کسب مقام و جایگاه جزء هیات های برتر و استان های تیپ یک کشور  هستیم ، خاطر نشان کرد: لرستان در غرب کشور تنها استانی است که ورزشکار سه بازوبند دارد؛ همچنین تیم لرستان در سال های گذشته در تمام رده های سنی ورزش پهلوانی مقام اول را کسب کرد که  پتانسیل های  استان را در این ورزش ملی نشان می دهد.

نظری  با بیان اینکه سطح امکانات و تجهیزات زور خانه های استان  پایین  است ، یادآورشد: از لحاظ کیفی نیز وسایل زورخانه ها  به روز نیست  که در این زمینه نیازمند حمایت مسئولین هستیم  کمااینکه  تجهیزات  ورزش زورخانه ای تولیدات  داخلی است و هزینه چندانی هم  ندارد.

* تقویت رده های پایه از برنامه های آینده است

نایب رییس هیات پهلوانی و زورخانه ای لرستان در خصوص برنامه های آتی نیز گفت: تقویت رده های پایه  از برنامه های آینده هیات است  که باید در این زمینه بیشتر فعالیت کنیم.

نظری با اشاره به برگزاری کلاس های آموزشی در این ورزش نیز خاطر نشان کرد: علاوه بر بحث تربیت مرشد که یک کلاس برگزار شد  برای اولین بار  نیز کلاس  های آموزش مربی و داوری  را  در 1400  برگزار کردیم.

داریوش نظری در پایان ضمن  تقدیر از سردار بالاچشمه رییس فدراسیون به خاطر تحول چشمگیر در این ورزش  به خصوص در بحث  بودجه ،  ابراز امیدواری کرد نگاه ویژه  ای از طرف  فدراسیون  با حمایت  مسئولین استانی  به این ورزش  در لرستان  صورت  گیرد.

 انتهای پیام

گفت وگو : رضا جودکی نژاد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ورزش هیات زورخانه ورزش پهلوانی و زورخانه ای زورخانه ای یک زورخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۸۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

المپیاد ورزش‌های فناورانه زمینه‌ساز شکوفایی استعداد‌های برتر دانشجویی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر کل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، تدوین و ابلاغ آیین‌نامه و شیوه‌نامه‌های برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه در سطح ملی را اقدامی ارزشمند عنوان کرد و گفت: المپیاد ورزش‌های فناورانه با هدف بروز خلاقیت دانشجویان و همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های روز دنیا در سطح دانشجویان دانشگاه‌های کشور طراحی شده است.
دکتر ابوالفضل دانشور افزود: سازمان امور دانشجویان، در کنار برگزاری المپیاد‌های ورزش‌های قهرمانی و همگانی، اقدام به برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در قالب‌های مختلف (رباتیک، فیجیتال و دیجیتال و نوآوری‌های فناورانه در ورزش) خواهد کرد که فرآیند اجرایی آن در برای اولین بار در تاریخ وزارت علوم و در سال جاری از تاریخ ۲۷ فروردین ماه شروع شد و دانشجویان دانشگاه‌های کشور تا ۲۵ اردیبهشت ماه فرصت دارند در سامانه ستاو به آدرس Setav.ir/stso که برای همین منظور آماده شده، ثبت نام نمایند.
وی تأکید کرد: در این رویداد ملی می‌خواهیم با ترکیب تحرک و ورزش و فناوری و سرگرمی، هم زمینه مناسب برای پر کردن اوقات فراغت دانشجویان را فراهم کنیم و هم دانشجویان بتوانند نقش خود را برای تولید محصولات و تجهیزات مبتنی بر فناوری ایفا کنند تا ضمن کسب درآمد کافی در دوره دانشجویی، خودکفایی در تولید محصولات فناورانه ورزشی در کشور کلید زده شود.
دانشور با اشاره به اینکه یکی از زمینه‌های المپیاد ورزش‌های فناورانه بازی‌های رایانه‌ای است؛ افزود: انتظار داریم دانشجویان به عرصه تولید بازی‌های رایانه‌ای ورود پیدا کنند.
وی یادآور شد: تعدادی از دانشگاه‌های کشور قبلاً بخش‌هایی از این المپیاد را در دانشگاه‌های خود برگزار می‌کردند، اما مقرر شد این المپیاد در سطح ملی برگزار شود تا خروجی آن بتواند منجر به ایجاد شرکت، تولید محصولات و افزایش مهارت و درآمد دانشجویان و کشورمان شود؛ از طرفی برگزیدگان این المپیاد به‌عنوان نمایندگان کشور برای شرکت در رویداد‌های بین‌المللی خواهند بود.
مدیرکل دانشجویان داخل تصریح کرد: با عنایت به برگزاری این رویداد مهم به صورت استانی و ملی از کلیه دانشگاه‌ها در سطوح مختلف مدیریتی انتظار داریم تا با هم‌افزایی فکری و تبلیغی کمک کنند تا این رویداد در سطح نام بزرگ ایران اسلامی برگزار و همه ظرفیت‌های دانشجویی کشور وارد این عرصه شود.

دیگر خبرها

  • بازگشایی گود زورخانه پایگاه پدافند هوایی کیش
  • رشته‌های نوپا آینده ورزش کشور را رقم می‌زنند
  • برگزاری مجمع هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی خراسان رضوی
  • المپیاد ورزش‌های فناورانه زمینه‌ساز شکوفایی استعداد‌های برتر دانشجویی
  • «گود و ماه» در ۱۸ زورخانه شهر اصفهان اجرا شد
  • بردسکن میزبان سیزدهمین همایش ورزش‌های پهلوان زورخانه‌ای
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • انتصاب ۲ عضو جدید در هیات رییسه فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • ۱۵ پایگاه ورزش قهرمانی نابینایان در کشور ایجاد شده است
  • تولید سالانه بیش از ۲۵هزار تن زردآلو در باغات لرستان