Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید محمدرضا هاشمی عصر سه‌شنبه در ️ همایش سمنان ، میراث کهن در سالن تئاتر شهر فرهنگسرای کومش سمنان با حضور استاندار سمنان و جمعی از مسئولان و مردم به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی ابراز داشت: کویر، ستاره شناسی، بازی‌های بومی و محلی، جنگل، کوهستان و آئین‌های مذهبی از جمله ظرفیت‌های منحصر به فرد استان است که معرفی این جاذبه‌ها با برگزاری تورهای گردشگری می‌تواند به رونق صنعت گردشگری و پویایی بیش از پیش اقتصاد استان کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: امروزه  بعد از صنعت خودرو، صنعت گردشگری دومین صنعت درآمدزا و زود بازده محسوب می‌شود و با توجه به ظرفیت‌های استان سمنان در زمینه گردشگری می‌توان از این فرصت بهره‌ برد.

هاشمی افزود: اغلب مردم سمنان را به عنوان استان صنعتی می‌شناسند که البته با وجود بیش از یکهزار و ۷۲۰ واحد تولیدی قطب صنعتی شرق کشور محسوب می‌شود، اما گردشگری نیز مانند صنعت فرصتی برای توسعه استان سمنان است.

وی خاطرنشان کرد: ثبت ملی ۸۶۵ میراث فرهنگی در استان سمنان نشان از ظرفیت استان در زمینه گردشگری است و به منظور بهره‌برداری از این ظرفیت،  باید تمهیداتی اندیشیده شود تا استان از معبر به مقصد گردشگری تبدیل و میزان ماندگاری مسافر در استان افزایش یابد.
هاشمی گفت: در گذشته مدت ماندگاری مسافر در استان سمنان کمتر از چهار ساعت بود که اکنون با تلاش‌های انجام شده در معرفی جاذبه‌های گردشگری استان میزان ماندگاری به میانگین ۲۴ ساعت افزایش یافته و باید تلاش شود میزان ماندگاری مسافر به حد مطلوب برسد.

استاندار سمنان افزود: استان سمنان در مسیر زائران امام رضا(ع) قرار دارد و سالانه حجم قابل توجهی از مسافران از این مسیر عبور می‌کنند و باید با تعریف رویداد و معرفی جاذبه‌ها، مسافر را در استان سمنان نگه داشت.

وی یادآور شد: روستای قلعه‌بالا، روستای بیابانک، کویر خارتوران، مارک ملی کویر گرمسار، منطقه حفاظت شده پرور در مهدیشهر، آبگرم از ظرفیت‌های منحصر به فرد استان سمنان است.

استاندار سمنان تاکید کرد:  تقویت زیرساخت‌های گردشگری، افزایش شمار تابلوهای معرفی جاذبه‌ها، تقویت تورهای گردشگری لازمه رونق این صنعت درآمدزا و کم‌آب‌بر در استان سمنان است.

هاشمی افزود: در ابتدای انتصابم ۹۱ اقامتگاه بومگردی در استان سمنان بود و با برنامه‌ریزی دستوری اکنون ۱۵۴ اقامتگاه بومگردی در استان سمنان ایجاد شده که این تعداد شمار قابل‌توجهی اشتغال نیز ایجاد کرده است.

استاندار سمنان تصریح کرد: ستاد توسعه گردشگری به منظور رونق گردشگری در استان سمنان تشکیل شده است و افزایش ماندگاری مسافر از اولویت‌های این ستاد است.

به گزارش ایرنا، ۸۶۵ میراث فرهنگی استان سمنان ثبت ملی شده و ثبت ملی ۶۰۰ اثر دیگر در دست اجرا است.

برچسب‌ها گردشگری سمنان اشتغال زایی پروندهٔ خبری گردشگری و میراث فرهنگی استان سمنان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری سمنان اشتغال زایی گردشگری سمنان اشتغال زایی استان سمنان استاندار سمنان ماندگاری مسافر استان سمنان میراث فرهنگی جاذبه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۰۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد درآمد عوارض خروج مسافر از کشور در اختیار ما قرار گیرد

عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره افزایش عوارض خروج از کشور در لایحه بودجه ۱۴۰۳ بیان کرد: در نشست مشترکی که با سازمان برنامه و بودجه داشتیم مساله عوارض خروج از کشور به صورت جدی از طرف ما مطرح شد ما معتقدیم این عوارض باید برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری کشور باشد در مقطعی که چنین چیزی از نظر تاریخی تعیین شده آقای نوبخت بارها اعلام کرد که دلیل این عوارض تقویت زیرساخت‌های گردشگری است.

وی گفت: اکنون این عوارض گرفته می‌شود ولی بیشتر به منابع عمومی تخصیص پیدا می‌کند در جلسه‌ای که با مسؤولان سازمان برنامه و بودجه داشتیم، دوستان به استدلال ما معتقد بودند من هم این مساله را در دولت مطرح کردم و مورد تاکید قرار گرفت. فکر می‌کنم با استدلالی که پشت این مساله است؛ مجلس هم آن را تصویب کند. عدد این هم حدود ۴ تا ۵ هزار میلیارد است و اگر درصد مناسبی به گردشگری اختصاص داده شود حتماً نقش مؤثری در ارتقای زیرساخت‌ها خواهد داشت. فکر می‌کنم امسال بتوانیم بخشی از این اعتبارات را بگیریم.

ضرغامی با بیان اینکه پیشنهاد کردیم حداقل ۳۰ درصد از کل درآمد حاصل از دریافت عوارض خروج از کشور در اختیار ما قرار گیرد، گفت: ما استدلال خود را کردیم آنها هم دلایلی دارند که جاهای دیگر هم در گردشگری مؤثر هستند ولی ما فعلاً برای دریافت ۳۰ درصد پیگیری می‌کنیم تا به زیرساخت‌های گردشگری تعلق بگیرد.

کد خبر 6079973 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • قول وزیر صنعت برای کمک به صنعتگران
  • دزفول پربازدید‌ترین شهر خوزستان در ایام نوروز ۱۴۰۳
  • دزفول رتبه نخست بازدید گردشگران را به خود اختصاص داد
  • ۱۱ طرح صنعت آب و برق استان سمنان بهره‌برداری شد
  • ثبت بیش از ۲۶ میلیون نفر بازدید از اماکن گردشگری خوزستان
  • بیش از ۲۶.۶ میلیون نفر از جاذبه‌های گردشگری خوزستان بازدید کردند
  • تولید در واحدهای صنعتی استان سمنان کمتر از توان واقعی است
  • حال خوب مردم در روزهای پایانی فروردین
  • ۳۰ درصد درآمد عوارض خروج مسافر از کشور در اختیار ما قرار گیرد
  • ورود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر به کردستان