Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا از "رویترز"،  قوانین بین‌المللی بهداشت، تعهدات قانونی الزام‌آور اعضای سازمان جهانی بهداشت در مورد شیوع بیماری‌ها را تعیین می‌کند. 

آمریکا ۱۳ اصلاح مقررات بین‌المللی بهداشت را پیشنهاد کرده است که به دنبال استقرار تیم‌های متخصص در مناطق آلوده و ایجاد یک کمیته جدید برای نظارت بر اجرای قوانین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کشورهای آفریقایی عضو سازمان جهانی بهداشت در مورد این تغییر ابراز نگرانی و اعلام کردند که همه اصلاحات باید به عنوان بخشی از یک "بسته جامع" در مرحله بعد مورد بررسی قرار گیرند. 

دیپلمات‌ها اعلام کرده‌اند که مخالفت‌ کشورهای آفریقایی ممکن است راهبردی برای گرفتن امتیاز در مورد واکسن و اشتراک دارو از کشورهای ثروتمندتر باشد. 

اقدام کشورهای غربی و ثروتمند در احتکار واکسن‌های کرونا انتقاد بسیاری از کشورها را به دنبال داشته است. 

ایران و مالزی نیز با پیشنهادات آمریکا در سازمان جهانی بهداشت مخالفت کردند. 

علاوه بر آمریکا، روسیه نیز لایحه پیشنهادی خود برای اصلاحات را به سازمان جهانی بهداشت ارائه کرده است. 

به گزارش ایرنا، ریاست تدروس ادهانوم قبریسیوس بر سازمان بهداشت جهانی وابسته به سازمان ملل متحد در شرایط دشوار همه گیری، برای دومین دوره پنج ساله تمدید شد.

ادهانوم وزیر امورخارجه پیشین اتیوپی که با توجه به دشواری‌های کنونی ناشی از همه‌گیری مرگبار ویروس کرونا، رقیب و چالشی برای دستیابی به این مقام نداشت، نخستین دبیرکل آفریقایی این نهاد است که مدرک پزشکی نداشت.

وی که مدیریت واکنش جهانی را به کووید – ۱۹ بر عهده داشت، با انتقادهایی در باره اقدامات و عملکردهای نادرست خود روبه رو بود.

تدروس بارها به کشورهای برخوردار جهان در باره ذخیره سازی مقدار محدود واکسن کرونا اعتراض و تاکید کرد که شرکت‌های داروسازی برای در دسترس قراردادن داروهایشان برای فقرا به اندازه کافی تلاش نکرده‌اند.

برچسب‌ها قاره آفریقا سازمان ملل متحد مالزی سازمان جهانی بهداشت ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاره آفریقا سازمان ملل متحد مالزی قاره آفریقا سازمان ملل متحد مالزی سازمان جهانی بهداشت ایران سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۱۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران

روزنامه کیهان تاکید کرده که نیازی به مذاکره ایران و آمریکا نیست.

بخش‌هایی از این مطلب را در ادامه می‌خوانید:

اکنون تحولات به گونه‌ای رقم خورده است که ایران و محور مقاومت، در مقابل آمریکا و متحدانش، دست برتر را دارند. در این شرایط آمریکا به شدت نیازمند روکردن یک برگ برنده برای خود است و «مذاکره با ایران» دقیقا همان چیزی است که برای واشنگتن حکم «امتیاز ویژه و طلایی» را دارد.

یک سؤال؛ آیا مذاکره با آمریکا، برای ایران نیز حکم «امتیاز» و «برگ برنده» را دارد؟ پاسخ قطعا منفی است. تجربه ثابت کرده است که آمریکا در مذاکره، به دنبال نتیجه‌ای است که از طریق «جنگ» یا «تحریم» به دنبال آن بوده و، چون نتوانسته از آن طرق، به نتیجه مطلوب خود دست یابد، راه سوم که همان مذاکره است را انتخاب کرده است.

نشان به آن نشان که در دولت قبل، به واسطه مذاکرات هسته‌ای و امضای برجام، همزمان هم در قلب رآکتور هسته‌ای بتن ریخته شد و هم تحریم‌ها دو برابر شد.

افراطیون مدعی اصلاحات در حالی پالس مذاکره مستقیم با آمریکا را ارسال می‌کنند که حتی متحدان آمریکا نیز به خسارت بار بودن نزدیکی با آمریکا اعتراف کرده‌اند. به عنوان نمونه چندی پیش «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه با خبرنگاران گفته بود: «اروپا باید در برابر فشار برای تبدیل شدن به «دنباله‌رو‌های آمریکا» مقاومت کند... اروپا باید وابستگی خود به آمریکا را کاهش دهد... اروپا باید وابستگی خود به «فراسرزمینی بودن دلار آمریکا» را نیز کاهش دهد.»

حال سؤال اینجاست که چرا افراطیون مدعی اصلاحات، اصرار دارند که نقش «بلندگو‌های دشمن در ایران» را ایفا کنند و برای بهره‌مندی آمریکا از امتیازات بیشتر، از یکدیگر سبقت می‌گیرند؟!

ما در قریب به سه سال اخیر شاهد هستیم که «دیپلماسی پویا و فعال منطقه‌ای و جهانی» جای «دیپلماسی انفعالی» را گرفته و این تغییر ریل گذاری، دستاورد‌های بزرگی را در پی داشته است.

دیگر خبرها

  • مخالفت مصر با کوچاندن فلسطینی ها به صحرای سینا
  • روسیه:مخالف استفاده از تحریم جهت مداخله در کشورهای آفریقایی هستیم
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • تعامل با کشورهای آفریقایی اقتصاد استان یزد را تقویت می کند
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند