هند جهان را غافلگیر کرد!
تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۸۴۳۱۶
یک منبع دولتی به رویترز گفت که هند قصد دارد صادرات شکر را برای اولین بار در شش سال گذشته محدود کند تا از افزایش قیمتهای داخلی جلوگیری و به طور بالقوه صادرات این فصل را به ۱۰ میلیون تن محدود کند. ناطقان: هند صادرات شکر را به عنوان یک اقدام پیشگیرانه برای محافظت از ذخایر غذایی خود محدود میکند و این اقدام پس از ممنوعیت فروش گندم است که بیش از یک هفته پیش انجام شد.
رویترز در ماه مارس گزارش داد که هند در حال برنامهریزی برای محدود کردن صادرات شکر برای حفظ قیمتهای محلی و تضمین عرضه ثابت در بازار داخلی است.هند در سال گذشته پس از برزیل، بزرگترین صادرکننده شکر جهان بود و بنگلادش، اندونزی، مالزی و دبی مشتریان اصلی او هستند.
کاهش تولید شکر در برزیل و قیمت بالای نفت که کارخانهها را در آنجا تشویق میکند تا اتانول بیشتری بر پایه نیشکر تولید کنند، باعث افزایش قیمتهای جهانی شده است. در ابتدا، هند قصد داشت صادرات شکر را به ۸ میلیون تن محدود کند اما دولت بعدا تصمیم گرفت به کارخانهها اجازه دهد تا مقدار بیشتری شکر را در بازار جهانی بفروشند زیرا برآوردهای تولید به سمت بالا اصلاح شد.
انجمن کارخانههای قند هند، پیشبینی تولید خود را به ۳۵.۵ میلیون تن تغییر داد که در مقایسه با برآورد قبلی خود که ۳۱ میلیون تن بود، افزایش یافت.
به گزارش بلومبرگ، هند در اوایل این ماه، هنگامی که صادرات گندم را پس از موج گرما که برخی از محصولات را از بین برد و باعث جهش قیمتها شد، مهار کرد و جهان را غافلگیر کرد. از دیگر اقدامات اخیر دولت های آسیایی میتوان به ممنوعیت صادرات روغن پالم توسط اندونزی و توقف فروش مرغ به خارج از کشور مالزی اشاره کرد. منبع: ایسنا برچسب ها: هند ، صادرات ، شکر

تبلیغات در خبربان
منبع: ناطقان
کلیدواژه: هند صادرات شکر صادرات شکر میلیون تن قیمت ها
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۴۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
کلینیک بتن ایران
طراحی سایت املاک
دوره دیجیتال مارکتینگ
رفتار قیمت بیت کوین در ۶ ماه آینده چگونه...
دومان سهند
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
فروش کفش
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
فیفا در جام جهانی از هوش مصنوعی برای اعلام...
انفجار قیمتها در بازار مسکن قابل پیشبینی بود
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
حضانت فرزند در طلاق توافقی
آموزش بروزرسانی تقویم میزبانی
تعمیر فوری گوشی شیائومی
کولر گازی 36000 گری
تهیه غذا
پیش بینی قهرمان جام جهانی 2022 قطر ؛ ایران...
داربست
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
اجاره کلبه چوبی
تفاهم ایران و کویت برای مقابله با گردوغبار
کتاب صوتی
خبر هوشمند فهام
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
بهترین برند کولر چیست؟
افزودنی های بتن چیست؟
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
تفاوت کولر گازی و آبی
فراگمان قسمت 7 سریال محرمانه ؛ تیزر سریال تابستانی...
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
اخبار فناوری
خبر بعدی:
سقفگذاری برای قیمت نفت روسیه نفت را ۴۰۰ دلاری میکند
آفتابنیوز :
دمیتری مدودف، رئیس جمهور سابق روسیه امروز گفت، پیشنهاد ژاپن برای محدود کردن قیمت نفت روسیه به حدود نصف قیمت فعلی، کاهش قابل توجه نفت در بازار را منجر می شود و می تواند قیمت ها را به بالای 300 تا 400 دلار در هر بشکه برساند.
به گزارش رویترز، مدودف گفت: ژاپن «نه در نفت و نه گاز روسیه و همچنین نه در پروژه الانجی ساخالین 2 مشارکت نخواهد داشت.»
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه هفته گذشته، فرمانی را امضا کرد که به موجب آن، روسیه کنترل کامل پروژه گاز و نفت ساخالین 2 در خاور دور را به دست می گیرد؛ اقدامی که می تواند شرکت شل و همچنین شرکت های ژاپنی میتسو را مجبور کند به ترک این پروژه کند.
رهبران گروه هفت، هفته گذشته با امکان سنجی اعمال محدودیت های موقت قیمت واردات سوخت های فسیلی روسیه از جمله نفت موافقت کرده بودند.
مدودف، معاون کنونی شورای امنیت روسیه گفت: «نفت به میزان قابل توجهی در بازار کم خواهد شد و قیمت ها بالاتر خواهد رفت. بعلاوه، قیمت ها بالاتر از قیمت های نجومی 300 تا 400 دلار در هر بشکه خواهد رفت.»
روز گذشته، نخستوزیر ژاپن گفت، بر اساس سیاست های تعیین سقف قیمت برای نفت روسیه که گروه 7 پیشنهاد داده مسکو مجبور خواهد شد که نفت خود را به نصف قیمت کنونی بفروشد.
وی گفته بود، سازوکاری طراحی شده که تضمین کند امکان خرید نفت روسیه با قیمت بالا وجود نداشته باشد.
در واقع محدود کردن قیمت نفت روسیه بخشی از سیاست اعمال تحریم های غرب علیه مسکو به خاطر درگیری نظامی با اوکراین است. این کشورها می خواهند از طریق محدود کردن صادرات نفت روسیه درآمدهای این کشور را کاهش دهند.
ایده این طرح این است که خدمات مالی، بیمه و حمل و نقل محموله های نفتی را به سقف قیمت نفت روسیه گره بزند. بنابراین، اگر کشتیرانی یا واردکننده این خدمات را بخواهد، باید متعهد شود که نفت روسیه را با حداکثر قیمت تعیین شده فروخته شود.
منبع: خبرگزاری فارس