Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدراعظم آلمان «حمله روسیه به اوکراین» را محکوم کرده و تاکید کرد که پایان بخشیدن به جنگ روسیه و اوکراین به نفع همه جهان است.

به گزارش ایران اکونومیست، اولاف شولتس، صدراعظم آلمان در گفت‌وگو با خبرگزاری دویچه‌وله گفت، اتحادیه اروپا و آمریکا با تشویق کشورها به افزایش تولید نفت و گاز، در حال رهبری یک طرح ابتکاری برای کاهش قیمت نفت در جهان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اظهارات در نخستین سفر رسمی اولاف شولتس به آفریقا اتفاق افتاد، جایی که او به بحث درباره تاثیرات گسترده جنگ اوکراین با رهبران آفریقایی پرداخت.

«روس‌ها همین حالا هم از جنگ رنج می‌برند»

صدراعظم آلمان از تصمیم ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه برای آغاز یک «جنگ بسیار بی‌رحمانه» در اوکراین شدیداً انتقاد کرده و آن را یک «رویکرد استعماری» خواند.

شولتس در گفت‌وگوی مستقیم با پوتین گفت، این جنگ «هرگز نتیجه خوبی برای روسیه نخواهد داشت». او همچنین افزود که تحریم‌های بین‌المللی به توسعه اقتصاد روسیه ضربه سختی وارد کرده و اثرات ماندگاری برجای خواهند گذاشت.

وی افزود: برنامه‌های توسعه اقتصادی روسیه چندین دهه به عقب بازخواهد گشت؛ آن‌ها ضربه خواهند خورد و همین حالا هم آسیب دیده‌اند. (پوتین) ‌برای خروج  از این وضعیت باید جنگ را متوقف کند.

«آلمان می‌خواهد عرضه جهانی سوخت را افزایش دهد»

با جنگ اوکراین و تحریم‌ها علیه صادرات انرژی روسیه که منجر به افزایش جهانی قیمت سوخت شده است، اولاف شولتس تایید کرد که آمریکا و اتحادیه اروپا در حال همکاری برای کاهش این هزینه هستند.

این رهبر آلمانی گفت که وضعیت قیمت سوخت بسیار دشوار است و افزود «واضح است که کاهش این قیمت‌ها در سطح جهانی با تخصیص یارانه امکان‌پذیر نیست» اما تصریح کرد: «باید عرضه سوخت را افزایش دهیم».

وی افزود: اکنون با همه کشورهایی که در حال کشف نفت و گاز هستند مباحثه کرده و تلاش می‌کنیم تا آن‌ها را متقاعد کنیم که ظرفیت‌های خود را افزایش دهند، این به بازار جهانی کمک‌ خواهد کرد.

«برلین باید «به شدت» بر روی روابط دیپلماتیک با آفریقا کار کند»

شولتس گفت که روسیه باید به این جنگ پایان بخشد، نه تنها برای امنیت اروپا، بلکه به خاطر امنیت جهانی.

وی افزود: پیداست که بسیاری از کشورها از این جنگ و از تهاجم روسیه رنج می‌برند و به این دلیل است که ما مصمم هستیم تا به این کشورهای در رنج، کمک کنیم.

شولتس افزود که کشورهای اروپایی به صورت ویژه مسئولیت بهبود روابط و حمایت از کشورهای مستعمره سابق را دارند.

او گفت: آلمان و همه کشورهای دارای سابقه استعماری باید صادق بوده و اذعان کننند که این گذشته بخشی از تاریخ آن‌هاست و این مسئولیت را دارند تا روابط بهتری با این کشورها (از جمله آفریقا) بسازند.

به گفته این رهبر آلمانی، پرداختن به گذشته استعماری و تلاش برای افزایش همکاری‌ها «پایه و اساس جهانی چندجانبه است» که از «کشورهایی تشکیل شده که برای دستیابی به آینده‌ای بهتر، همکاری می‌کنند».

صدراعظم آلمان در انتها گفت: آفریقا همسایه اروپاست و ضروری است که ما برای دستیابی به روابط حسنه با این کشورها تلاش کنیم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اولاف شولتس ، صدر اعظم آلمان ، حمله روسیه به اوکراین ، آفریقا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اولاف شولتس صدر اعظم آلمان حمله روسیه به اوکراین آفریقا صدراعظم آلمان اولاف شولتس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۷۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شولتز: پوتین حق ندارد از امانوئل کانت نقل قول کند!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان در سیصدمین زادروز امانوئل کانت، فیلسوف برجسته آلمانی، ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه را بابت نقل قول از این فیلسوف آلمان مورد انتقاد قرار داد.شولتز در مراسمی در آکادمی علون برلین-براندنبرگ، گفت: پوتین کوچک‌ترین حقی برای نقل قول از کانت ندارد؛ با این حال، رژیم پوتین تقریبا به هر قیمتی، همچنان به سرقت از کانت و آثارش ادامه می‌دهد!

به ادعای شولتز، نقش روسیه در جنگ اوکراین، با آموزه‌های بنیادی کانت در تناقض است. وی به گفته کانت درباره مداخله کشورها در امور سایر کشورها اشاره و از تصمیم کی‌یف برای عدم مشارکت در مذاکرات صلح با مسکو حمایت کرد. صدر اعظم آلمان مدعی شد که به باور کانت، معاهده‌های اجباری راه دستیابی به «صلح دائمی» نخواهد بود.

پوتین همواره به تحسین آثار کانت و نقل قول از او مشهور بوده است و حتی در سال ۲۰۱۳ پیشنهاد داد که باید نمادی رسمی از این فیلسوف در منطقه کالینینگراد ساخته شود.

رییس جمهور روسیه ژانویه امسال در جریان دیدار با دانشجویان دانشگاه کالینینگراد، کانت را «یکی از بزرگ‌ترین متفکران دوران خود و عصر امروز» توصیف کرد و گفت که دعوت او از همه برای «زندگی با تکیه بر ذکاوت شخصی» همچنان بعد از سال‌های متمادی، موضوعیت دارد.

وی گفته بود: هر کشور باید با عقل سلیم و ذکاوت خود برای بقای خود تلاش کند. این بدان معنا نیست که به منافع سایرین اهمیتی نمی‌دهیم اما هرگز اجازه نخواهیم داد که منافع روسیه نادیده انگاشته شود. در برخی کشورها، بین همسایگان ما، این نظریه فراموش شده است. خیلی‌ها به دیگران تکیه می‌کنند که البته تبعات خوبی برای آنها نخواهد داشت.

دولت منطقه کالینینگراد در پاسخ به اظهارات شولتز اعلام کرد که هیچکس به اندازه روسیه برای «زنده نگه داشتن نام این فیلسوف بزرگ و آموزه‌هایش تلاش نکرده است.»

کانت در سال ۱۷۲۴ در کونیگسبرگ(کالینینگراد امروزی) متولد شد که به پادشاهی پروس متعلق بود و بعدها به بخشی از قلمرو امپراطوری روسیه بدل شد. این فیلسوف مطرح به واسطه آثارش در حوزه اخلاق، زیبایی‌شناسی و فلسفه شناخت هستی مشهور است و یکی از پایه‌های فلسفه کلاسیک آلمان به شمار می‌رود.

کد خبر 6087341

دیگر خبرها

  • آخرین تحولات اوکراین| تصمیم برلین برای عدم ارسال موشک‌های تاروس به کی‌یف تغییر نکرده است
  • تحولات اوکراین| تایید دستاوردهای روسیه در جبهه توسط کاخ سفید
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین
  • دست نکشیدن غرب از هژمونی‌ خود دلیل اصلی تشدید تنش در جهان است
  • شولتز: پوتین حق ندارد از امانوئل کانت نقل قول کند!
  • محرومیت ۶داور کشتی جهان بخاطر رشوه آذربایجان!
  • فشار آلمان بر آمریکا برای ارسال پاتریوت به اوکراین
  • جهان عملا وارد جنگ جهانی سوم شده است
  • به طور عملی جهان وارد جنگ جهانی سوم شده است/ در چند سال گذشته بر سر بی‌طرفی چه آمد؟