Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@13:48:43 GMT

آغاز گاز رسانی به ۲۴ روستای استان فارس

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۸۷۴۴۴

آغاز گاز رسانی به ۲۴ روستای استان فارس

علی اکبر میدان‌ شاهی در حاشیه آیین افتتاح دفتر پارک علم و فناوری و مرکز نوآوری صنعت نفت در محل شرکت گاز استان فارس افزود: این طرح با هدف برقراری ارتباط مستقیم صنعت با شرکت های دانش بنیان راه اندازی شده است.

میدان شاهی افزود: قدیمی بودن شبکه ها از دیگر موضوعات قابل پیگیری است در این راستا در تلاشیم تا یک اتاق بحران ویژه در شرکت گاز استان در خصوص آن ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در سال جاری تلاش خواهیم کرد تا در حوزه صنعت رکود گازرسانی به ۸۰۰ صنعت انجام شود و تا پایان سال جاری پوشش سراسری گاز رسانی در تمام روستاها محقق شود. 

میدان شاهی با اشاره به اینکه برنامه های اجرایی شرکت در سال جاری در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین می باشد، تصریح کرد: در سال ۸۹ طرح جامع صنعت و معدن توسط دانشگاه علم و صنعت معرفی شد، اما اجرا نشد. با توجه به حضور معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در شهر شیراز در عید سعید فطر یک جلسه تشکیل و موضوعات مربوط به این طرح مطرح شد و این جلسه منجر به ایجاد یک تفاهم نامه با رویکرد بازنگری از سوی دفتر معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری شد و مقرر گردید تا پیرو آن شعبه دوم دفتر پارک علم و فناوری و مرکز نوآوری صنعت نفت فارس در محل شرکت گاز استان فارس افتتاح گردد و به عنوان یک منطقه ویژه معرفی شود. 

میدان شاهی خاطر نشان کرد: با افتتاح این دفتر در راستای تحقق شعار سال و تقویت و توسعه همکاری فناورانه، می‌توان بستر و فرصت بهره برداری از توانمندی های واحدهای نوآور و فناور و استفاده ساختارمند از ظرفیت ها و توانایی های علمی ـ  پژوهشی در حوزه گاز ایجاد کرد. 

مدیر عامل شرکت گاز استان فارس در پایان از نمایندگان مراکز پژوهشگاهی و دانشگاهی درخواست کرد تا ظرف مدت ۲ هفته نماینده پژوهشی فعال خود را جهت استقرار در این مرکز معرفی کنند.  
ارتقاء کیفیت خدمات و هوشمندسازی، ارتقاء کیفی خدمات در راستای ایجاد دولت الکترونیک، بهینه سازی، بهره برداری هوشمند، توانمند سازی و موضوعات مرتبط با محیط زیست و مقاوم سازی شبکه ها از دیگر مواردی بود که مدیر عامل شرکت گاز استان به آنها اشاره کرد.  

توجه جدی به شرکت های دانش بنیان در بودجه 
احمد علی افکاری مدیر کل مدیریت و برنامه ریزی استان فارس نیز در این مراسم در خصوص شرکت های دانش بنیان گفت: در سال جاری دولت اساس را بر این قرار داد که نرخ رشد را متحول کند و بودجه و قانون را براساس هدف تحققی خود هماهنگ کند. 

وی اظهار کرد: موضوع شرکت های دانش بنیان و توجه به آنها در راستای تحقق هدف نرخ رشد ۸ درصدی است که در ضوابط اجرای بودجه امسال این نرخ رشد دیده شده است و شورای برنامه ریزی استان موظف است ۱۰ درصد اعتبارات تملک دارایی استان را در این حوزه صرف کند.  

برچسب‌ها شرکت دانش بنیان شرکت گاز استان فارس شیراز پارک علم و فناوری فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان شرکت گاز استان فارس شیراز شرکت دانش بنیان شرکت گاز استان فارس شیراز پارک علم و فناوری فارس شرکت های دانش بنیان شرکت گاز استان فارس سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۷۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ناترازی در الگوی کشت برنامه راهبردی تات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدمجتبی خیام نکویی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی (تات) در نشست خبری پنجاه سالگی تات درباره­وضع اجرای الگوی کشت، گفت: الگوی کشت با محوریت معاونت زراعت و همکاری شرکت بازرگانی دولتی صورت می‌گیرد و تمرکز آن بیشتر بر محصولات راهبردی است، منتهی نکته‌ای که هست وظیفه سازمان تحقیقات آموززش و ترویج کشاورزی، تدوین و به روزرسانی و نظارت بر الگوی کشت است ما هر ساله الگوی کشت را تدوین و به روزرسانی می‌کنیم و گزارشی از میزان پیشرفت را به مسئولان کشور تقدیم می‌کنیم.
وی افزود: امسال که دامنه الگوی کشت را از محصولات زراعی به محصولات باغی تعمیم دادیم اگر حمایت ویژه‌ای بشود، امیدواریم مثل سال گذشته میزان ناترازی را به حداقل برسانیم، سال گذشته تلاش ­که شد میزان ناترازی در الگوی کشت که حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد بود ولی به میزان حمایتی که صورت می‌گیرد این ناترازی کاهش پیدا می‌کند­ اگر حمایت ویژه‌ای بشود از لحاظ دانش، ­فناوری و محققان ما در نظارت که ۲ هزار نفر درگیر الگوی کشت هستند سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها هم همکاری می‌کنند امسال شرایط الگوی کشت عملکرد قابل قبول تری در مقایسه با سال گذشته خواهد داشت.
خیام نکویی اضافه کرد: همین که بعد از ۵۱ سال در کشور الگوی کشت و اجرای آن ­دارد تبدیل به یک گفتمان غالب می‌شود مطلوب است و اگر سالی ۵ درصد میزان پیشرفت مان نسبت به سال قبلش در الگوی کشت عملیاتی بشود، حداکثر ظرف ۷ تا ۸ سال به میزان الگوی کشت واقعی دست پیدا خواهیم کرد.
وی درباره برنامه امسال تات با توجه به ماده ۳۳ برنامه هفتم که به ­کوچک سازی، ­ اثربخشی و پژوهش و فناوری بخش کشاورزی اشاره شده چیست، تصریح کرد­: برای چابک سازی مجموعه تات برنامه ما این است که امسال تعداد هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان بخش کشاورزی را مستقر در پارک‌ها و دهکده‌های فناوری و نوآوری افزایش بدهیم، الان حدود ۶۲۱ شرکت دانش بنیان و هسته‌های فناور در بخش کشاورزی داریم و انتظار رهبر انقلاب از بخش کشاورزی این هست که تعداد شرکت‌های دانش بنیان ۲۰ درصد کل شرکت‌ها بشوند.
رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت: امسال با همکاری وزارت علوم و تحقیقات­، صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلاش کردیم نسبت به بخش کشاورزی و استقرار هسته‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان به شکل ویژه تری برخورد کنیم ­وزارتخانه تسهیلات مناسب و بهتری در نظر بگیرد و سازمان تحقیقات در زمینه در اختیار گذاشتن عرصه‌های مورد نیاز شرکت‌های دانش بنیان برای امر تجاری سازی آنها کمک کند هم در پارک علمی و فناوری البرز و هم در ۱۳ تا ۱۴ استان کشور و ما این تعداد دهکده‌های فناوری را در سایر استان‌های کشور گسترش بدهیم اگر این اتفاق بیفتد بتوانیم تعداد شرکت‌ها را امسال به ۱۰۰۰ شرکت افزایش بدهیم و با این اتفاق می‌توانیم بگوییم بخش خصوصی در سالی که به دنبال جهش تولید هستیم مشارکت شان یک مشارکت قابل قبولی هست راهبرد ما امسال حمایت از شرکت‌های نوآور بهره ­ور در بخش کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان هست که این کمک می‌کند به چابک سازی و انتقال دانش‌های فنی تولیدی سازمان تات به شکل رایگان به شرکت‌های خصوصی است.
خیام نکویی افزود: فازغ التحصیلان بخش خصوصی که مایل به ایجاد هسته‌ها و­واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان هستند در اولویت واگذاری دانش فنی به صورت رایگان در بخش خصوصی و تجاری سازی هستند و آنها می‌توانند در پارک و دهکده‌های فناوی و نوآوری ما مستقر بشوند برای اینکه امر توسعه بخش کشاورزی را با مشارکت خودشان افزایش بدهند این راهبرد کلان ماست.
وی درباره چگونگی و مبنای طراحی الگوی کشت، اضافه کرد­: الگوی کشت را برای کل کشور تدوین کردیم و به تفکیک برای کل استان‌های کشور متناسب با اقلیم و مزیت‌ها و شرایط منطقه‌ای و حتی برای شهرستان و دهستان، بنابراین کل مناطق کشور به تفکیک مشخص است که در هر استانی به تفکیک شهرستان و دهستان برای آنجا چه کشت‌هایی و به چه شکل داشته باشیم.
خیام نکویی درباره تدوین ۳ سناریو بدبینانه، خوش بینانه و روند رو به رشد و ارزیابی الگوی کشت، گفت: ارزیابی ما گزینه واقع بینانه است یعنی آنچه پیش بینی کردیم محقق شد و حتی یک مقدار فراتر رفتیم، ­اما ­­سرجمع واقع بینانه بوده در برخی محصولات بیشتر از انتظار حاصل شد و در برخی محصولات کمتر بوده ولی برایندش واقع بینانه بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • صدور اولین سند اعیانی توسط سازمان ثبت
  • حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای اوقاف/ شفاف و به‌روز هستیم
  • شرکت آب منطقه‌ای کرمان دیگر کارفرمای پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان نیست
  • تشریح دستاورد‌های وقف در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی
  • کاهش ناترازی در الگوی کشت برنامه راهبردی تات