Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-18@01:29:09 GMT

افزایش فشار آمریکا بر دهلی‌نو برای نخریدن نفت روسیه

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۸۷۵۲۸

افزایش فشار آمریکا بر دهلی‌نو برای نخریدن نفت روسیه

 به نقل از رویترز، وزارت خزانه‌ داری آمریکا اعلام کرد، مقامات دولت بایدن برای مذاکره با مقامات و مدیران صنعت خصوصی هند با هدف فشار بر دهلی نو برای نخریدن نفت روسیه سفر کردند.

واشنگتن تلاش می‌کند تا مانع افزایش خرید نفت روسیه از سوی هند شود.

سخنگوی وزارت خزانه داری آمریکا گفت، الیزابت روزنبرگ، دستیار وزیر در امور تامین مالی تروریسم و جرایم مالی روز پنج شنبه به دهلی نو و بمبئی خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک مقام ارشد آمریکایی دیگر 31 مارس به رویترز گفته بود، افزایش چشمگیر خرید نفت روسیه از سوی هند، دهلی نو را با «ریسک بزرگی» مواجه می‌کند.

سخنگوی وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد، سفر روزنبرگ یکی از بخش های تلاش‌های گسترده تر دولت بایدن برای حمایت از شرکا و متحدان در سراسر جهان به منظور گفتگو با مقامات و صنعت در مورد اجرای تحریم‌های ایالات متحده و کنترل صادرات است.

گفت‌وگو با آن بخشی از جهان که شرکای محکم آمریکا در سایر موضوعات هم هستند، اهمیت دارد و مطمئن شویم که در مورد رژیم تحریم‌های ما در ارتباط نزدیک هستیم و برای سرکوب هرگونه فرصت‌‌های فرار یا فعالیت‌های فرار (از تحریم‌ها) با یکدیگر همکاری می‌کنیم.»

هند، سومین واردکننده نفت خام در جهان است که در ماه آوریل، پس از اینکه پالایشگاه های این کشور به نفت بسیار تخفیف دار روسیه روی آوردند، خرید نفت از روسیه را به 277 هزار بشکه در روز افزایش داد؛ این رقم در ماه مارس 66 هزار بشکه بود.

تحریم‌های کنونی آمریکا علیه روسیه مانع از خرید نفت روسیه توسط سایر کشورها نمی‌شود، اما مقامات دولت بایدن به اصطلاح تحریم‌های ثانویه را در نظر گرفته‌اند که می‌تواند این خریدها را محدود کند.

قرار است، روزنبرگ با مقامات دولت هند و بخش خصوصی و شرکت‌های دولتی پالایشی و سایر کسب و کارهای هندی در مورد این تحریم‌ها و امنیت غذایی گفت‌وگو کند./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: آمریکا هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۷۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویترز: بایدن تحریم نفتی را از لیست گزینه‌های پاسخ به ایران خط زده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا با پرهیز از هرگونه تهدید نظامی، از هماهنگی با متحدان برای ارائه پاسخ دیپلماتیک واحد به اقدام نظامی ایران علیه رژیم صهیونیستی سخن گفت و به‌این‌ترتیب، همان‌طور که در جریان نشست مجازی سران گروه ۷ شاهد بودیم، بار دیگر ظرف تحریم تهران را روی میز مذاکره گذاشت.

درحالی‌که تحریم‌ها علیه ایران تحت عنوان برچسب‌های مختلف رنگ و بوی تکرار به خود گرفته و عملاً قدرت بازدارندگی خود را از دست داده است، «رویترز» به نقل از تحلیلگران می‌نویسد که «به دلیل نگرانی از افزایش قیمت‌ها و خشمگین کردن چین به‌عنوان بزرگ‌ترین خریدار نفت، بعید به نظر می‌رسد دولت بایدن بخواهد اقدام تحریمی ریسک‌آفرینی را علیه صادرات نفت ایران (که شریان اقتصاد کشور است) اعمال کند.

این درحالی‌که است که با تمرکز روی اتهام اهمال دولت بایدن در اجرای محدودیت‌های نفتی موجود که به ایران مجال عرضه طلای سیاه خود به بازار را می‌دهد، سران جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا این هفته لایحه‌هایی را ارائه می‌کنند که به‌زعم خودشان به تیز شدن تیغ تحریم‌ها علیه تهران منجر خواهد شد.

برآورد‌ها حاکی از آن است که بعد از عملیات «وعده صادق» ایران، جمهوری‌خواهان آمریکا با اعمال فشار سیاسی علیه دولت بایدن چالشی چندجانبه را بر وی تحمیل کرده‌اند که شامل ممانعت از حملات مشابه در خاورمیانه هم‌زمان با پرهیز از اتخاذ تصمیمی است که به افزایش بهای نفت و تحریک پکن منجر شود.

تحلیلگران بر این باورند که بایدن حتی اراده‌ای برای اجرای محدودیت‌های نفتی موجود ندارد چه برسد به اینکه تحریم‌های جدیدی را اعمال کند؛ برای همین حتی اگر لایحه جمهوری‌خواهان هم به نتیجه برسد، آن را نادیده خواهد گرفت و تلاشی واقعی برای متوقف کردن شریان صادرات نفت ایران به خرج نمی‌دهد.

آن‌گونه که رویترز نوشته، با دور زدن تحریم‌ها، ایران روزانه بین ۱.۶ تا ۱.۸ میلیون بشکه در روز نفت صادر می‌کند که تقریباً معادل همان ۲ میلیون بشکه‌ای است که قبل وضع تحریم‌ها می‌فروخت.

بیم از افزایش بهای گازوئیل یکی از دلایل بایدن برای اعمال مؤثر تحریم‌های نفتی ایران عنوان می‌شود.

چین اصلی‌ترین مشتری نفت ایران است و اعمال تحریم‌ها آن‌گونه که مدنظر جمهوری‌خواهان آمریکا است، رابطه کج‌دار و مریز واشینگتن- پکن را که بنا به مصلحت جامعه بین‌الملل متوازن نگه داشته شده است، متشنج می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قطر: در نقش خود به عنوان میانجی در مذاکرات صلح بازنگری می‌کنیم
  • امسال رشد اقتصادی روسیه سریع‌تر از کشور‌های پیشرفته خواهد بود
  • نفت ایران بار دیگر تحریم خواهد شد؟
  • نفت ایران دوباره تحریم می‌شود؟
  • بایدن از پس تبعات تحریم نفت ایران برنمی‌آید
  • روسیه تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس را غیرقانونی خواند
  • رویترز: بایدن تحریم نفتی را از لیست گزینه‌های پاسخ به ایران خط زده است
  • تحریم، ابزار آمریکا برای توقف پروژه LNG-۲ روسیه در قطب شمال 
  • واشنگتن و متحدانش به‌دنبال راه‌های جدید اجرای تحریم‌های کره شمالی
  • آمریکا واردات فلزات از روسیه را ممنوع کرد