Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر پارسا در گردهمایی رؤسای ادارات آموزش و پرورش استان بیان کرد: توسعه مهارت‌های کاربردی و فنی و حرفه‌ای اولویت اصلی آموزش و پرورش استان است که استان کرمان در این حوزه پیشگام بوده و با ایجاد هنرستان‌های تخصصی، به‌طور قطع یکی از دغدغه‌های مهم رهبر معظم انقلاب تحقق پیدا می‌کند.

پارسا با تاکید بر توسعه متوازن رشته‌های تحصیلی خاطر نشان کرد: حضور دانش آموزان در رشته علوم تجربی به مرز هشدار رسیده و باید برنامه ریزی لازم در راستای هدایت دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای، ریاضی و فیزیک و علوم معارف انسانی اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه بر اساس بررسی‌های صورت گرفته بیش از ۷۰ درصد هنرجویان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش مشغول کار هستند گفت: اشتغال نقش مؤثری در ریشه کنی فقر، آسیب‌های اجتماعی و کاهش جرایم دارد.

اصغر پارسا گفت: پس می‌توان نتیجه گرفت هدایت دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش اقدامی مؤثر در راستای تحقق شعار سال «تولید، دانش بنیان و کارآفرینی» و لبیک به بیانات مقام معظم رهبری است.

وی با بیان اینکه امنیت غذایی یکی از مهمترین مؤلفه‌های امنیت ملی است گفت: توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش و توجه اصولی، به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای به ویژه هنرستان‌های کشاورزی اقدامی ماندگار در راستای تحقق این مهم و شعار راهبردی آموزش همراه با تولید است.

پارسا با اشاره به نقش تجهیزات کارگاهی در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای اشاره کرد و گفت: طرح تعدیل تجهیزات کارگاهی در استان کلید خورده و تجهیزات بر اساس نیاز هنرستان‌ها تقسیم می‌شود.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان از ساماندهی بهینه نیروی انسانی بر اساس نیاز و واقعیت به عنوان مهمترین صرفه جویی در آموزش و پرورش نام برد و بیان کرد: مدیریت اعتبارات برون سپاری آموزش هنرجویان فنی و حرفه‌ای نقش مؤثری در کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره وری و کار آمدی دارد.

کد خبر 5499448

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری آموزش و پرورش کرمان مدرسه رشته تحصیلی بوشهر آلودگی هوا کرمانشاه گرد و خاک سوم خرداد فتح خرمشهر ساختمان متروپل گرد و غبار ویروس کرونا آمار کرونا آزادسازی خرمشهر ابادان ریزش آوار آموزش و پرورش استان فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۷۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود

وزیر آموزش و پرورش از ساخت یک هزار هنرستان جدید در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضا مراد صحرایی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آئین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد، این آئین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیئت دولت رسید و بر این اساس تا پنج سال آینده، یک هزار هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد؛ این عدد الان ۳۹ درصد است.

وی افزود: موضوع تغییر تقویم آموزشی که مصوبه دولت است در قالب یک طرح تصویب شده و در حال بررسی است و هنوز قطعی نشده است؛ ۸۰۰ هنرستان نیز از طریق تغییر فضای آموزشی موجود ایجاد می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس این آئین نامه، ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد، معادل دو درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت به عنوان مشوق در اختیار شرکت‌های و صنایعی قرار می‌گیرد که هنرستان تأسیس می‌کنند.

صحرایی ادامه داد: تأسیس هنرستان وابسته به دستگاه‌ها و غیردولتی و تیزهوشان در این آئین نامه دیده شده است و وزارت صمت مکلف به ایجاد هنرستان در جوار شهرک‌های صنعتی شده است و وزارت تعاون، نفت صمت، کشاورزی، فرهنگ، گردشگری، راه، بهداشت، کشور و ورزش حداقل پنج هنرستان وابسته مبتنی بر طرفیت‌های خود برای تقویت مهارت آموزی ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد ظرفیت آموزشی مراکز فنی و حرفه‌ای به آموزش مهارت به سایر دانش آموزان غیر فنی و حرفه‌ای اختصاص می‌یابد، وزارت آموزش و پرورش مکلف شده به دانش آموزان به دوره دوم غیر فنی و حرفه‌ای، ۳۰۰ ساعت آموزش مهارتی بدهد، تغییر کاربری هنرستان‌ها و تصاحب زمین‌های ممنوع است، اگر هنرستانی قابل استفاده نباشد، با اجازه وزارت آموزش و پرورش امکان تغییر بهره برداری از آنها ممکن است؛ آئین نامه توسعه سواد خواندن کشور و برنامه ملی اوقات فراغت به زودی به دولت خواهد آمد.

کد خبر 747528

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه دانش آموزان فنی و حرفه‌ای و کارودانش کیش
  • فرش خراسان شمالی قابلیت درخشش در سطح ملی را دارد
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • رشته‌های هنرستانی در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند
  • برپایی نمایشگاه آثار هنری و دست سازه های هنرجویان بردسکنی
  • آغاز به کار نمایشگاه هفته مشاغل در هنرستان تربیت زرین شهر