Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمود منطقی عصر چهارشنبه در آئین افتتاح نامه غربالگری بینایی کودکان سه تا شش سال با بیان اینکه طبق آمار ثبت احوال ۳۲ هزار و ۹۵۸ کودک استان سمنان مشمول طرح غربالگری بینایی هستند، ابراز داشت: هدف از اجرای این طرح پیشگیری از معلولیت‌هایی نظیر نابینایی و کم بینایی و تنبلی چشم است.

وی ضمن بیان اینکه برای سال جاری در هر شهرستان تعداد ۴۱ پایگاه دائمی و غیر دائمی و سیار غربالگری چشم در نظر گرفته شده است، افزود: این پایگاه‌های غربالگری بینایی تحت نظارت اداره کل بهزیستی سمنان قرار دارند و پذیرای کودکان و جامعه هدف خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست بهزیستی استان سمنان با بیان اینکه ۹ اپتومتریست سطح دو و سه پزشک متخصص چشم برای اجرای برنامه با سازمان همکاری دارند، ابراز داشت: تلاش شد تا با خرید تجهیزات به روز و تحویل آن به مراکز منتخب و مجری طرح غربالگری بتوانیم در ارائه خدمات رضایتمندی جامعه را کسب کنیم.

منطقی با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ هزار و ۷۵۵ کودک استان سمنان غربالگری شدند، تصریح کرد: از این تعداد ۶۷ کودک آمبلیوپ تشخیص داده شد و ۴۳۴ نفر نیز سایر اختلالات بینایی داشتند و ۲۴ نفر نیز برای درمان به چشم پزشک مراجعه کردند.

وی با بیان اینکه به ۵۰ کودک نیازمند کمک هزینه عینک پرداخت شد، افزود: از بین کودکان غربالگری شده نیز یک نفر نیازمند عمل جراحی بود که هزینه آن نیز سال گذشته پرداخت شد.

کد خبر 5499447

منبع: مهر

کلیدواژه: محمود منطقی بهزیستی استان سمنان طرح غربالگری بینایی سنجی بوشهر آلودگی هوا کرمانشاه گرد و خاک سوم خرداد فتح خرمشهر ساختمان متروپل گرد و غبار ویروس کرونا آمار کرونا آزادسازی خرمشهر ابادان ریزش آوار استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۷۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی

دکتر جواد شاهین‌فر با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن ۱۰ هزار و ۹۷۰ نوزاد متولد شده در برنامه غربالگری شنوایی دانشگاه در سال گذشته، اظهار کرد: با توجه آمارهای جهانی کم شنوایی و پیش بینی افزایش این آمار در کودکان، برنامه های بهداشتی پیشگیری، شامل غربالگری برای تشخیص زودهنگام در این گروه سنی در دانشگاه انجام می‌شود. وی با بیان اینکه بر اساس مطالعات انجام شده ۵.۲ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان محصل، نشانه هایی از آسیب شنوایی را دارند، اعلام کرد: برای شناسایی این کودکان، برنامه غربالگری شنوایی جزو برنامه نظام مراقبت بیماری های غیرواگیردار گنجانده شده است؛. در حال حاضر برنامه غربالگری شنوایی نوزادان در هنگام ترخیص از بیمارستان‌های استان توسط شنوایی شناسان و غربالگران آموزش دیده با همکاری سازمان بهزیستی انجام می شود. وی تصریح کرد: طبق آمارها در سال گذشته بیش از ۱۰ هزار نوزاد متولد شده تحت پوشش برنامه غربالگری شنوایی قرار گرفته و ۱۶۳ نوزاد به مرحله مداخله و از این تعداد ۳۵ نوزاد برای درمان از سمعک و ۱۴۲ نوزاد نیز با روش های جراحی و طبی تحت پوشش قرار گرفته اند. دکتر شاهین‌فر، افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت های گوش و دیگر عفونت‌ها از جمله بیماری هایی مانند سرخک و سرخجه، استفاده بی رویه و نابجا از داروهای آسیب رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند درمحیط های شغلی و نظامی، استفاده بی رویه از تلفن های همراه و دستگاه های صوتی شخصی را از دلایل اصلی افزایش آمار کم شنوایی عنوان کرد. وی یکی از مهم ترین اقدامات برای محافظت از قدرت شنوایی را انجام مراقبت ‌های شنوایی عنوان کرد و گفت: بدین منظور لازم است واکسیناسیون کودکان علیه بیماری‌های عفونی به موقع انجام شود. همچنین در صورت ابتلا به بیماری و عفونت‌های گوش از خود درمانی خودداری کنند و با مراجعه به پزشک، عفونت به طور کامل درمان شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: ممانعت از ورود اجسام نوک تیز، استفاده از وسایل محافظت شنوایی در صورت مواجهه شغلی با صداهای بلند و محدود کردن استفاده بی رویه تلفن همراه و وسایلی نظیر هدفون و هدست از جمله مواردی است که برای مراقبت ‌از شنوایی توصیه می شود. وی همچنین توصیه کرد چنانچه فردی در مواجهه با عوامل آسیب‌رسان به گوش و شنوایی قرار دارد باید جهت بررسی وضعیت شنوایی به کارشناسان شنوایی سنجی و یا متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کند. وی با اشاره به ضرورت انجام آزمایشات غربالگری شنوایی در نوزادان به عنوان یکی از وظایف والدین برای مراقبت از شنوایی نوزاد، بیان کرد: از هر هزار تولد زنده، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شوند./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • افتتاح مرکز جامع غربالگری اتباع در شهرستان ری
  • مجبور کردن افراد به خرید عینک در مرکز بینایی‌سنجی خاصی خلاف قانون است
  • اجرای برنامه پیشگیری از خودکشی در گچساران/ غربالگری سلامت روان
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)
  • غربالگری ۸۰۰۰۰۰ نفر از جمعیت استان اردبیل
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در استان اردبیل
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در اردبیل
  • تقویت و جلوگیری از ضعیف‌شدن چشم کودکان