Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، هادی فرهادی مدیر مرکز تحقیقات اعتیادهای رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان صبح امروز با اشاره به راه‌اندازی و شروع به کار این مرکز اظهار کرد: اخیرا با توسعه شبکه‌های اجتماعی و گسترش استفاده از فضای مجازی به خصوص پس از همه‌گیری بیماری کرونا و تقلیل فعالیت‌ها و کاهش روابط اجتماعی، شاهد گسترش انواع اعتیادهای رفتاری در میان مردم به خصوص جوانان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مرکز تحقیقات اعتیادهای رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با هدف  تحقیق و پژوهش پیرامون این‌گونه اعتیادها و درمان آن‌ها در دانشگاه آزاد اصفهان تاسیس شد.

فرهادی بیان کرد: اهم فعالیت‌های این مرکز در زمینه آموزش، پژوهش و درمان اعتیادهای رفتاری نوظهور از جمله اعتیاد به اینترنت، اعتیاد به بازی‌های آنلاین، اعتیاد به کار، اعتیاد به قمار، اعتیاد به خرید و خرید آنلاین، اعتیاد به جراحی پلاستیک و همچنین اعتیادهای سنتی همانند مواد مخدر و.... می‌باشد.

مدیر مرکز تحقیقات اعتیادهای رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در خصوص برنامه‌های پیش‌روی این مرکز در ماه‌های آینده اظهار کرد: در این مرکز طرح‌ها و برنامه‌هایی از قبیل تشکیل سه کار گروه پژوهش، آموزش و درمان در حوزه اعتیادهای رفتاری، برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی با محوریت آشنایی عموم با اعتیادهای رفتاری، برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی آشنایی با ماهیت و درمان اعتیادهای رفتاری برای متخصصان و دانشجویان رشته روانشناسی و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و بالا بردن سطح آگاهی جامعه مدنظر است.

انتهای پیام/۳۶۴۹/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: مرکز تحقیقات رفتاری اصفهان هادی فرهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۱۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه علاوه بر حضور در جمع هیئت رئیسه، معاونان، رؤسای دانشکده‌ها و مدیران پس از زیارت مزار شهدای گمنام در نشست صمیمانه با جامعه دانشگاهیان شرکت کرده و به سؤالات و موضوعات مطرح شده پاسخ داد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در این نشست ضمن قدردانی از حضور استاندار کرمانشاه در این دانشگاه و تبریک سالروز تأسیس سپاه پاسداران و حماسه‌آفرینی آنان در عملیات غرورآفرین «وعده صادق» اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی افتخار دارد که در تمامی مسائل و موضوعات پای کار است، متکی به بودجه نفت نیست و در برهه‌های مختلف با توجه به چالش‌های متعدد همیشه سربلند بوده و با حداقل هزینه بیشترین بهره‌وری را کسب کرده و موجب افتخار کشور در موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی بوده است.

افشین غنی‌زاده اضافه کرد: با مدیریت توانمند دکتر طهرانچی تغییرات جدید و ارزشمندی در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده؛ ازجمله تنظیم سند تحول
پنج ساله این دانشگاه که برگرفته از فرمایش مقام معظم رهبری در ۱۰ بسته کاری از جمله سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و پژوهشی تنظیم شده
و طی آن تکالیفی برعهده واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی گذاشته شده و دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در این مسیر تاکنون موفق عمل کرده است.

وی، گزارشی از وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ارائه کرد و افزود: این دانشگاه با چهار واحد و پنج مرکز، ۲۰ هزار دانشجو در سطح استان کرمانشاه، ۴۶۰ کارمند و نزدیک به ۴۰۰ عضو هیئت علمی تمام‌وقت توانمند و همچنین اعضای هیئت علمی وابسته و دستیار آموزشی در مجموع با یک‌هزار و ۵۰۰ همکار اداری و علمی به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های بزرگ استان در حال انجام وظیفه است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه متذکر شد: باید خیلی بیشتر از گذشته در مدیریت شهری استان کرمانشاه از دانشگاه آزاد اسلامی و توانمندی‌های آن استفاده شود، البته در وهله نخست مهم‌ترین منبع درآمد ما به‌عنوان یک دانشگاه غیردولتی شهریه دانشجویی است که با توجه به سیاست‌های جدید سازمان مرکزی به مرور در امر فناوری و تکنولوژی‌های نوین ورود کرده‌ایم و در پیش‌بینی بودجه این دانشگاه متعهد شده‌ایم ۳۴ میلیارد تومان درآمدزایی غیرشهریه‌ای کسب کنیم که با توجه به برگزاری دوره‌های آموزشی و پژوهشی کوتاه‌مدت، بهره‌وری از امکانات و توانمندی‌های آزمایشگاهی با ۹۴ آزمایشگاه به‌روز و مجهز در دستیابی به این درآمد قرار داریم.

غنی‌زاده توضیح داد: تنها دانشگاه استان و شاید غرب کشور هستیم که مجوز آزمایشگاه استاندارد بین‌المللی ۱۷۰۲۵ را در بخش صنایع غذایی در ۶۰ مورد مختلف کسب کرده‌ایم، از مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی با دستگاه‌های پیشرفته بهره‌ می‌بریم، در دغدغه‌های فرهنگی و بخش‌های علمی و تحقیقاتی حضور فعال داریم و در حال حاضر بزرگ‌ترین دغدغه کارکنان مسکن است که انتظار داریم استاندار کرمانشاه در رفع این مشکل با نظر مساعد برخورد کنند.

وی افزود: علاوه بر دانشکده‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه از ۱۴ مدرسه سما با ۳۰۰ همکار سمایی و ۲ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز بهره‌مند است؛ با این تذکر که مدارس سمای ما از مقبول‌ترین مدارس نزد خانواده‌ها هستند و هر بار عده زیادی از خانواده‌ها درخواست ثبت‌نام در این مدارس دارند که با محدودیت مکان مواجه هستیم و ما از این امکان برخورداریم که تا ۲۰ مدرسه با کیفیت مناسب ارتقا پیدا کنیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه یادآور شد: از دیگر مشکلات ما محل دانشگاه مرکز قصرشیرین است که پس از زلزله سرپل ذهای کیفیت و استحکام مناسبی ندارد و باید با مساعدت فرمانداری مکان مناسبی برای این دانشگاه در اختیار ما قرار داده شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به مشکل بیمارستان سینای این دانشگاه اشاره کرد که از دانشگاه علوم پزشکی توسط دانشگاه آزاد کرمانشاه خریداری شده بود و گفت: به‌دلیل عدم ارائه سند توسط دانشگاه علوم پزشکی و پس از آن وقوع کرونا و به بهانه این بیماری این بیمارستان که به‌واسطه آن‌ می‌توانستیم رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی را ایجاد کنیم را از ما گرفتند و خواهان بازپس‌گیری آن هستیم.

غنی‌زاده اضافه کرد: از دیگر مطالبات ما نیز حضور استاندار کرمانشاه در جلسات هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و مساعدت در راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در منطقه عین‌الکش و استفاده دانشگاه از تسهیلات وام‌های کم‌بهره برای رفع مشکلات است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • اولین کودکستان‌های «تاک» دانشگاه آزاد مهرماه افتتاح می‌شوند
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات میزبان اردوی تیم ملی هاکی بانوان
  • راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه
  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها با راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان