Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- خیریان پور معاون همآهنگی امور اقتصادی استاندار در جلسه كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان گلوگاه بیان داشت: مصوبات كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید الزام آور است و باید سریعاً به مرحله اجرا گذاشته شود و عدم اجرای آن ترك فعل محسوب گردیده و قابلیت پیگیری قانونی دارد. 
 به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان ساری، حسن خیریان پور در جلسه كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان گلوگاه با حضور مدیركل دفتر همآهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال و مدیركل اداره كل همآهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیرعامل شركت شهركهای صنعتی، رئیس سازمان صمت، معاون فرماندار شهرستان، مدیران بانكهای عامل و رؤسای دستگاههای اجرایی شهرستان كه پس از بازدید از ناحیه صنعتی گلوگاه برگزار شد افزود: خوشبختانه مصوبات كارگروه تسهیل در سطح استان اجرا شده و از این بابت مشكلی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  
وی اظهار داشت: در سطح شهرستان گلوگاه در حوزه صنعت، مبلغ 520 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است كه بایستی درخصوص جذب آن پیگیریهای لازم از سوی فرمانداری صورت گیرد          .
خیریان پور تصریح كرد: برای اجرای زیرساختهای ناحیه صنعتی گلوگاه در سال 1401 مبلغ 42 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده كه این اعتبار باید بموقع جذب و زیرساختهای این ناحیه صنعتی مناسب سازی شود.          
معاون همآهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران خاطرنشان کرد: تعدادی از واحدهای تولیدی ناحیه صنعتی گلوگاه غیرفعال هستند كه باید برای فعالسازی آنها بصورت جدی پیگیری شود چون اصلاً قابل قبول نیست كه كسی زمین صنعتی بگیرد ولی برای فعالیت صنعتی در آن اقدام نكند. 
خیریان پور تأكید كرد: با توجه به ظرفیتهای كشاورزی كه در شهرستان گلوگاه وجود دارد، ایجاد شهرك صنعتی كشاورزی برای این شهرستان از ضروریات است. 
مدیرعامل شركت شهركهای صنعتی مازندران نیز در این جلسه گفت: با توجه به شعار سال رهبر معظم انقلاب مبنی بر تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین، باید تمام تلاش واحدهای تولید در جهت ارتقاء سطح دانش تولید و بكارگیری علم نوین معطوف گردد تا شاهد رشد كیفیت محصولات و روند بهینه تولید در استان باشیم.  
یاسر امینی بیان داشت: برای پذیرش و جذب سرمایه گذاران دارای اهلیت كار، توسعه شهركهای صنعتی استان باید مورد توجه مسئولین امر قرار گیرد تا صنعت مازندران با حمایت و تدبیر دولت انقلابی، شكوفا گردد.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: عدم اجرای مصوبات كارگروه تسهیل ترك فعل و قابل پیگیری قانونی شهرستان گلوگاه کارگروه تسهیل همآهنگی امور ناحیه صنعتی خیریان پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۳۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه ملی احیای دریاچه نمک با مسوولیت استانداری قم تشکیل می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین بازگیر با بیان اینکه تعیین نیاز آبی محیط زیستی حوزه آبخیز دریاچه نمک و نحوه تأمین آن در سناریوهای مختلف از جمله پروژه‌ها در این طرح جامع است، خاطرنشان کرد: وزارت نیرو تا تکمیل این مطالعات، موظف به تأمین نیاز آبی حوضه دریاچه نمک بر اساس مصوب شورای عالی آب در سال ۹۶ حداقل به میزان ۱۵۴ میلیون مترمکعب خواهد بود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم از انجام مطالعات جامع یکپارچه دریاچه نمک به مدت دو سال خبر داد و گفت: اجرای برنامه‌های سازگاری با کم آبی با اولویت استان‌های قم، اصفهان و سمنان از دیگر پروژه‌هایی است که در این طرح جامع با جدیت پیگیری خواهد شد.

وی با بیان اینکه سازمان منابع طبیعی موظف به انجام اقدامات اصلاحی و احیایی جهت مقابله با پدیده گرد و غبار پیرامون دریاچه نمک خواهد بود، اظهار داشت: مدیریت مزارع کشاورزی اطراف دریاچه نمک، پیاده سازی و اصلاح الگوی کشت و توسعه سامانه‌های مدرن کشت و آبیاری، از جمله تکالیف وزارت جهاد کشاورزی در طرح جامع مدیریت دریاچه نمک خواهد بود.

بازگیر بر ضرورت اتخاذ تدابیر لازم به منظور جلوگیری از اضافه برداشت در زمان رهاسازی حقابه زیست محیطی دریاچه نمک بر اساس این مصوبه تأکید کرد و گفت: هوشمندسازی چاه‌های مجاز و شناسایی چاه‌های غیرمجاز کشاورزی و نیز اجرای برنامه‌های آموزشی و ترویجی به منظور جلب مشارکت جوامع بومی در نظارت مصرف آب از دیگر برنامه‌هایی است که طی ۵ سال آینده اجرا خواهد شد.

وی همچنین تسطیح و نوسازی اراضی کشاورزی به منظور افزایش راندمان آبیاری و انجام مطالعه تطبیق الگوی فضای سبز با شرایط آبی استان‌های مرتبط با دریاچه نمک را از دیگر پروژه‌های این طرح دانست و گفت: طرح پایش کمی و کیفی تالاب‌های حوضه آبخیز دریاچه نمک و طراحی شبکه جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهری و روستایی برای ۱۰ سکونتگاه شهری تأمین کننده آب این دریاچه، طی سه سال آینده انجام می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم با اشاره به انجام مطالعات ارزیابی اثرات محیط زیستی برداشت نمک از دریاچه نمک تا پایان سال، تصریح کرد: حد بستر و حریم تالاب‌های حوزه دریاچه نمک تعیین و اجرا خواهد شد ودر صورت تأمین اعتبار حفاظت فیزیکی افزایش و مراکز پایش در منطقه احداث می‌شود.

وی ساماندهی گردشگری بی ضابطه و جلوگیری از آفرودسواری در سطح حوزه آبخیز با اولویت کانون‌های گرد و غبار را از دیگر پروژه‌های این طرح دانست و گفت: برای دریاچه نمک و تالاب‌های اقماری آن، طرح طبیعت گردی ارائه خواهد شد، ضمن اینکه نظارت و مراقبت از دریاچه نمک به عنوان یک میراث طبیعی ملی مطابق با ضوابط و معیارهای مربوطه پیگیری می‌شود.

بازگیر در پایان با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی ذیربط مکلف هستند منابع اعتباری لازم برای اجرای پروژه‌های مصوب را با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور در بودجه‌های سنواتی خود پیش بینی کنند، گفت: امیدواریم با اجرای این طرح جامع با محوریت استانداری قم، شاهد بهبود وضعیت محیط زیستی دریاچه نمک و کانون‌های فعال گرد و غبار در منطقه باشیم.

کد خبر 6062936

دیگر خبرها

  • پیگیری مطالبات و دغدغه‌های عوامل دفتر خبر بافق
  • تقویت زیرساخت شهرک‌های صنعتی کردستان با تخصیص ۵ هزار میلیارد ریال
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی اردبیل
  • کارگروه پیگیری شعار سال در وزارت کار تشکیل شد
  • تعیین مسئول ویژه پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی در استان اردبیل ضرورت دارد
  • کارگروه ملی احیای دریاچه نمک با مسوولیت استانداری قم تشکیل می شود
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی
  • خسروپناه: حکمرانی را به مشارکت حداکثری مردمی تبدیل کنیم
  • حل مشکلات ثبتی بیش از هزار واحد صنعتی در استان تهران با پیگیری ستاد اقتصاد مقاومتی
  • شادی و نشاط در کمال امنیت، حق قانونی مردم است