Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار هرمزگان بر رفع موانع پیش روی طرح جهاد آبرسانی تاکید و از فرمانداران خواست این موضوع را به عنوان یک اولویت در دستور کار خود قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان ،  مهدی دوستی در جلسه جهاد آبرسانی استان هرمزگان که با حضور معاون هماهنگی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانداران مدیرعامل آبفا و مدیران دستگاه های اجرایی برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش های آب و فاضلاب هرمزگان و مشارکت سپاه در اجرای پروژه های آبرسانی بر تسریع در اجرای پروژه های محرومیت زدایی بویژه طرح جهاد آبرسانی تاکید کرد و ضمن بررسی موانع پیش روی آن از فرمانداران خواست، تا موانع پیش روی این طرح را مرتفع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان نیز در این نشست از تقویت زیرساخت 250 روستای هرمزگان در اجرای طرح جهاد آبرسانی با مشارکت نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد.

عبدالحمید حمزه پور ضمن قدردانی از توجه ویژه استاندار هرمزگان به موضوع آب در تشریح جزئیات این پروژه و پیشرفت های صورت گرفته، افزود: در اجرای این طرح 100 روستای هرمزگان در قالب 20 مجتمع از نعمت آب شرب پایدار برخوردار می شوند.

وی ادامه داد : با آبرسانی به 100 روستا در اجرای در طرح جهاد آبرسانی، علاوه بر برخورداری این روستاها از نعمت آب شرب پایدار، بر تقویت نیاز آبی 150 روستای دیگر نیز تاثیر خواهد گذاشت.

به گفته مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان، طرح جهاد آبرسانی که با مشارکت آبفا و نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آغاز شده است به عنوان یک اقدام بی نظیر به یادگار خواهد ماند و هرمزگان با دارا بودن ۴۵ درصد جمعیت روستایی در پایان اجرای این طرح به شاخص بالایی از سطح بهره مندی خواهد رسید.

حمزه پور ادامه داد: این طرح از زمان کلنگ زنی بدون یک روز تعطیلی با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان در حال اجراست که با تکمیل آن 81 هزار و 586 نفر در 11 شهرستان از نعمت آب شرب پایدار بهره مند خواهند شد.

وی افزود: طبق برنامه ریزی صورت گرفته یک هزار و 604 کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع و 67 مخزن با ظرفیت 11 هزار و 526 متر مکعب احداث خواهد شد.

در این جلسه همچنین سردار مرتضی زارع معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز با بیان اینکه تامین مالی این پروژه بر عهده شرکت آب و فاضلاب است و سپاه عملیات اجرایی آن را در اجرای تفاهم نامه وزارت نیرو و قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) بر عهده دارد که در حال حاضر عملیات آن به سرعت در حال اجراست.

وی رفع موانع پیش روی اجرای این طرح را خواستار شد و گفت: توافق با معارضین، صدور مجوز حفر چاه و رفع محدودیت هایی از جمله تامین مواد اولیه تولید انواع لوله های پلی اتیلین، فولاد، چدن، رفع نیاز سیمان، آهن آلات و ماشین آلات مهندسی و... از جمله مسائلی است که می تواند به سرعت اجرای پروژه کمک شایانی کند.

انتهای پیام 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: موانع هرمزگان استاندار هرمزگان آبرسانی دوستی آبفا حمزه پور 250 روستا نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طرح جهاد آبرسانی موانع پیش روی آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۱۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت:از این میزان ۸۳ میلیارد ریال برای بهره برداری از ۳۵ طرح احیا و مرمت قنوات، ۹ میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال به منظور اجرای طرح‌های انتقال آب با لوله در منطقه عمرانی و «مارکوهک» با حجم چهار هزار و ۴۵۳ متر و ۲ میلیارد و ۸۷۰ میلیون ریال برای احداث ۲ کانال بتنی در روستا‌های «قوِژد و بیمرغ» با حجم عملیات ۸۰۰ متر تخصیص پیدا کرد.

اسماعیل قربانی افزود:  افزون بر سه میلیارد ریال اعتبار برای احداث سامانه آبگیر باران و کاشت نهال سماق در زمین‌های کشاورزی شیبدار با مساحت ۱۲ و نیم هکتار در شهرستان گناباد از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون تخصیص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: طرح افزایش تولید جو آبی و تولید گندم با محوریت ارقام جدید و توسعه مکانیزاسیون این محصولات در سطح سه هزار و ۵۳۵ هکتار، اجرای طرح افزایش تولید حبوبات و علوفه نظیر سورگم (ذرت خوشه ای)، چغندر علوفه‌ای و ارزن دیگر اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی گناباد از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون بوده است.

وی پیگیری و جذب سه هزار تن کود یارانه‌ای شامل کود اوره، فسفاته، پتاسه، اجرای طرح کشف حفاظتی در سطح ۶۴۰ هکتار اراضی زیر کشت گندم و جو، توزیع در مجموع ۱۵۸ تن بذر اصلاح شده جو، گندم، پنبه و سورگوم بین کشاورزان و توزیع و ترویج ۱۵ تن بذر تریتیکاله به عنوان یک منبع تغذیه دام با عملکرد و سازگاری مناسب را از دیگر اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی گناباد در این مدت برشمرد.

قربانی گفت: با هدف افزایش عملکرد تولید، طرح توسعه مزارع آرمانی زعفران، باغ‌های گل محمدی، گیاهان دارویی، باغات کم آب طلب و در اراضی شیب دار، گلخانه‌های آلوئه ورا و سبزی و صیفی جات در مجموع در سطح ۴۵۰ هکتار زمین‌های زیر کشت گناباد در سال ۱۴۰۲ اجرا شد.

وی گفت: ۱۰۵ هکتار از باغ‌های پسته گناباد در سال گذشته مشمول طرح اصلاح و هرس و باردهی قرار گرفتند.

 

دیگر خبرها

  • گزارش خبرگزاری مهر رتبه دوم جشنواره آب و رسانه را کسب کرد
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • افتتاح بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی
  • افتتاح بیش از ۸۰درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی کرمانشاه تا پایان تیر
  • اصلاح و بهسازی حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • همدان در میان 7 استان برتر آبرسانی روستایی