Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، خبرگزاری رویترز نوشت: رئیس جمهور چپ گرای سابق برزیل مورد حمایت ۴۶ درصد مردم برزیل است. در نظرسنجی ماه آوریل وی توانسته بود ۴۱ درصد حمایت رای دهندگان را جلب کند.

حمایت از بولسونارو نسبت به نظرسنجی ماه آوریل بدون تغییر روی رقم ۳۲ درصد ثابت مانده است.

بولسونارو، که یک ملی‌گرای طرفدار مالکیت سلاح است، با نارضایتی فزاینده عمومی در مورد مدیریتش در همه‌گیری ویروس کرونا و تلاش برای تشویق استخراج معادن در آمازون مواجه شده و این در حالیست که تورم بالا و افزایش قیمت سوخت نیز به محبوبیت او لطمه زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بولسونارو، که در سال ۲۰۱۹میلادی به قدرت رسیده همچنین نسبت به حملات به نظام رای گیری الکترونیکی این کشور ابراز نگرانی کرده است. او بدون هیچ مدرکی تاکید دارد که این سیستم در برابر تقلب آسیب پذیر است؛ ادعایی که توسط کارشناسان قضایی رد شده و آنها می گویند رئیس جمهوری به دنبال ایجاد شک و تردید قبل از رای گیری سال ۲۰۲۲ است تا نتایج را به چالش بکشد.

این نظرسنجی که توسط موسسه «اف بی اس/ FSB» و با حمایت بانک سرمایه گذاری «بی تی جی/ BTG» انجام شده است:

در دور دوم رقابت های مورد انتظار بین دو رقیب، لولا ۵۴ درصد و بولسونارو ۳۵ درصد آرا را به دست خواهد آورد که افزایش ۱۹ درصد برتری لولا در مقایسه با نظرسنجی ماه مارس خواهد بود.

این نظرسنجی همچنین از افزایش دوقطبی شدن جامعه برزیل حکایت داشت و میانه روها تنها توانستند ۱۳ درصد حمایت رای دهندگان را کسب کنند که نسبت به رقم ۱۷ درصد در نظرسنجی ماه آوریل و ۲۴ درصد در نظرسنجی ماه مارس کاهش نشان می داد.

مخالفت با داسیلوا و بولسونارو تقریبا بدون تغییر باقی مانده است، به طوری که ۴۳ درصد از رأی دهندگان گفتند که هرگز به رهبر حزب کارگران ری نمی دهند و ۵۹ درصد گفتند که هرگز به رهبر راست افراطی ری نمی دهند.

این نظرسنجی از طریق مصاحبه تلفنی با دو هزار رای دهنده برزیلی در بازه زمانی ۲۷ تا ۲۹ مه (۸-۶ خرداد) و با ضریب خطای ۲ درصد انجام شده است.

شهروندان برزیلی، دوم اکتبر ۲۰۲۲ (۱۰ مهر ۱۴۰۱) برای تعیین سی‌ونهمین رئیس‌جمهوری این کشور آمریکای لاتین برای یک دوره ۴ ساله پای صندوق‌های رای می‌روند.

فرآیند انتخابات ریاست جمهوری در برزیل دو مرحله ای بوده به طوریکه اگر هیچ یک از کاندیداها نتواند ۵۰ درصد آرا را به دست بیاورد، تعداد معدودی از نامزدهایی که در دور نخست، بیشترین آرا را کسب کرده اند، حق شرکت دور دوم را دارند. بدین ترتیب در انتخابات دور دوم، قطعاً یکی از نامزدها نصف به علاوه یک را احراز خواهد کرد.

برچسب‌ها لولا داسيلوا ژائير بولسونارو برزیل آمریکای جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لولا داسيلوا ژائير بولسونارو برزیل لولا داسيلوا ژائير بولسونارو برزیل آمریکای جنوبی نظرسنجی ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۹۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکاف درآمدی در ایران کمتر از ترکیه، مالزی و برزیل

به گزارش ایرنا، سازمان ملل در جدیدترین گزارش خود از سلسله گزارش‌های توسعه انسانی ضریب جینی ۱۵۶ کشور جهان از جمله ایران را اعلام کرده است. ضریب جینی ارقامی بین ۰ تا ۱۰۰ را در برمی‌گیرد که هرچه این رقم بیشتر باشد دلالت بر شکاف و نابرابری درآمدی بیشتر در یک کشور دارد.

سازمان ملل در گزارش توسعه انسانی جدید خود متوسط ضریب جینی ایران بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۲ را ۴۰.۹ اعلام کرده است. در گزارش پیشین سازمان ملل نیز ضریب جینی ایران همین رقم اعلام شده بود که بنابراین تغییری نداشته است. ایران در میان ۱۵۶ کشوری که در این گزارش مورد بررسی قرار گرفته‌اند از نظر میزان ضریب جینی در رتبه ۱۱۴ قرار گرفته است.

شکاف درآمدی ترکیه، مالزی و برزیل بیشتر از ایران

از جمله کشورهایی که شکاف درآمدی بیشتری نسبت به ایران دارند عبارتند از: شیلی با ضریب جینی ۴۴.۹، ترکیه با ۴۱.۹، آرژانتین با ۴۲، مالزی با ۴۱.۲،مکزیک با ۴۵.۴، و برزیل با ۵۲.۹. آفریقای جنوبی نیز با ضریب جینی ۶۳ بیشترین شکاف درآمدی را در بین کشورهای جهان طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۲ داشته است.

اسلواکی با ضریب جینی ۲۳.۲ به عنوان کشوری شناخته شده که کمترین شکاف درآمدی را طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۲ داشته است.

بر اساس این گزارش در سال ۲۰۲۱ یک درصد جمعیت ثروتمند ایران ۱۸.۱ درصد از کل درآمد کسب شده در این سال را به خود اختصاص داده است. همچنین ۱۰ درصد جمعیت ثروتمند ایران طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۲ بالغ بر ۳۱.۷ درصد از کل درآمد کسب شده در این دوره را به دست آورده‌اند. میزان درآمد ۴۰ درصد جمعیت فقیر جامعه طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۲ نیز تنها ۱۶.۳ درصد از کل درآمد کسب شده در این دوره برآورد شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش تمایل آمریکایی‌ها برای مهاجرت
  • ۵۵ درصد آمریکایی‌ها مخالف جنگ در غزه هستند
  • جنگ اوکراین اولویت های اروپایی ها را تغییر داده است
  • ترکیه، رقابت انتخاباتی دشوار در استانبول و آنکارا
  • ۵۵ درصد آمریکایی‌ها مخالف جنگ رژیم اسرائیل هستند
  • تل‌آویو حامیان آمریکایی‌ را هم از دست داد
  • بیش از نیمی از آمریکایی‌ها جنگ با غزه را رد می‌کنند
  • شکاف درآمدی در ایران کمتر از ترکیه، مالزی و برزیل
  • نظرسنجی جدید: افزایش اندک میزان محبوبیت جو بایدن
  • بنابر نتایج یک نظرسنجی: ۵۷ درصد صهیونیست‌ها از عملکرد نتانیاهو رضایت ندارند