Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران ، سخنرانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، مقام معظم رهبری در مراسم سی و سومین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)  بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در مرقد مطهر آن امام فقد بازتاب‌هایی به شرح زیر در رسانه های غربی داشت:

خبرگزاری رویترز با انتشار سخنان مقام معظم رهبری به نقل از ایشان نوشت: محاسبه دشمن در قرار دادن مردم مقابل نظام غلط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این خبرگزاری همچنین در ادامه به نقل از رهبر انقلاب نوشت که دشمنان ایران به دنبال هدف قرار دادن اغتشاشات جهت سرنگون کردن جمهوری اسلامی هستند اما محاسبات‌شان اشتباه می‌کنند.

این خبرگزاری در صفحه توییتری خود نیز سخنان رهبری را بازنشر کرده است.

روزنامه نشنال پست نیز با انتشار خبر مشابهی به بازنشر سخنان رهبری در عرصه جهانی پرداخت.

شبکه خبری سوئیس اینفو با تیتر «دشمنان» به دنبال ایجاد ناآرامی برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران هستند، به پوشش خبری سخنان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پرداخته است.

وبسایت خبری العهد لبنان نیز با تیتر «امام خمینی به نسل جوان در پیدا کردن مسیرشان کمم می‌کند» سخنان رهبر انقلاب را منتشر کرده است.

این وبسایت در بخشی دیگر به نقل از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ذکر کرد: امام خمینی روح جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

این وبسایت در ادامه نوشت: امام خمینی بزرگ‌ترین انقلاب در تاریخ انقلاب‌ها را رهبری کرد.

روزنامه صهیونیستی اورشلیم پست در خبری به نقل از رهبر انقلاب نوشت که دشمنان ایران می‌خواهند از اغتشاشات برای سرنگونی جمهوری اسلامی استفاده کنند.

این روزنامه در صفحه توییتری رسمی خود نیز نسبت به انتشار سخنان رهبر اقدام کرده است.

پایگاه خبری یو اس نیز با بازنشر سخنان رهبری به نقل از ایشان نوشت: امروز مهم‌ترین امید دشمنان در ضربه زدن به کشور منوط به ناآرامی‌ها است اما محاسبات‌ دشمنان همانند قبل اشتباه است.

 یاهو نیز همچنین با انتشار سخنان آیت‌الله خامنه‌ای به بازنشر سخنان رهبری در سی و سومین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی پرداخته است.

روزنامه عرب نیوز نیز در صفحه توییتری رسمی خود به انتشار بخش‌هایی از سخنان رهبر انقلاب اسلامی اقدام کرده است.

دیلی اکسپرس در وبسایت خبری و همچنین صفحه توییتری خود به نشر آن بخش از سخنان رهبری پرداخته که نسبت به اقدامات دشمنان برای براندازی جمهوری اسلامی ایران هشدار میداد.

تایمز انگلیس نیز در خبری با اشاره به سخنان رهبری در اینباره که «دشمنان درقبال جمهوری اسلامی دچار اشتباه محاسباتی هستند»  سخنان رهبر در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) را بازنشر کرد.

شبکه خبری المنار با پوشش خبری سخنان رهبری در سالگرد رحلت امام خمینی (ره) به نقل از مقام معظم رهبری نوشت: نه ظلم می‌کنیم و نه ظلم می‌پذیریم. مستکبران و ظالمان، دشمن جمهوری اسلامی هستند.

این شبکه همچنین در ادامه به نقل از حضرت امام ادامه داد: امام، روح جمهوری اسلامی‌ست. نسل جوان نیازمند شناخت ابعاد شخصیت امام است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سالگرد رحلت امام خمینی آیت الله خامنه ای سخنان رهبری جمهوری اسلامی صفحه توییتری رهبر انقلاب امام خمینی سخنان رهبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۳۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرلشکری که هدیه ۳ میلیون تومانی شاه را رد کرد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدولی قرنی متولد سال ۱۲۹۲ بود. او سال ۱۳۰۹ به عضویت ارتش درآمد و ترفیع درجه گرفت. تا اینکه کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ اتفاق افتاد و از سال ۱۳۳۳ در طرز تفکر تیمسار قرنی تغییر آشکاری به وجود آمد و گرایش محسوسی به افسران ناسیونالیست و ضدرژیم شاهنشاهی پیدا کرد؛ زیرا فساد و سرکوب بعد از کودتا و ناتوانی دولت در انجام اصلاحات او را نگران ساخته بود، مشکلات موجود را ناشی از ادامه نفوذ طبقه بالای کشور، چون سرلشکر فضل‌الله زاهدی و اردشیر زاهدی، منوچهر اقبال تیمور بختیار و سرلشکر علوی‌مقدم می‌دانست.

قرنی از اینکه وضع کشور در نهایت به یک رژیم سلطنتی دیکتاتوری تبدیل خواهد شد نگران بود و راه‌حل آن را «ایجاد یک دولت توانا برای پایان دادن به حاکمیت طبقه سنتی بالا و وادار ساختن شاه به قبول نظام پادشاهی مشروطه و انجام اصلاحات گسترده» می‌دانست. همین تفکرات سرلشکر قرنی سبب شد تا او تبدیل به شخصیت معترض سیاسی شود تا اینکه در اسفند ماه ۱۳۳۶ توسط ساواک بازجویی شد. او ۳ سال زندانی شد.

سرلشکر قرنی بعد از آزادی از زندان، تحت مراقبت‌های ویژه اطلاعات داخلی بود و مأمورانی به منزل وی نفوذ می‌کردند تا در جریان ادامه فعالیت‌های سرلشکر اخراجی ارتش شاه قرار گیرند که در این راستا پیشنهاداتی هم به شهید قرنی داده می‌شد. یکی از پیشنهادها این بود که سیدضیاءالدین طباطبایی در ملاقات با سرلشکر قرنی حامل پیغامی از محمدرضا شاه بود، اما قرنی می‌گوید: «در حال حاضر و با وضع موجود به هیچ وجه حاضر به قبول پست سیاسی بسیار مهم نیستم».

سرلشکر قرنی به دلیل قطع شدن حقوق و مزایا در سخت‌ترین شرایط مادی قرار داشت. محمدرضا پهلوی مبلغ ۳ میلیون تومان به ارتشبد فردوست می‌دهد تا به قرنی بدهد، اما قرنی کریمانه آنها را رد کرد و بر تمایلات دینی و اسلامی‌اش تأکید می‌کند.

با آغاز نهضت امام خمینی(ره) و شکل‌گیری قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، این بار قرنی راه جدید خود را پیدا کرد و دور جدید فاصله گرفتن از باورهای سیاسی گذشته‌اش را از طریق نزدیک شدن به اندیشه‌های امام خمینی (ره) آغاز کرد؛ ارتباط سرلشکر قرنی با امام خمینی(ره) و نیروهای نزدیک به جنبش اسلام‌گرایانه در سال ۱۳۴۲حساسیت‌ ساواک و رژیم پهلوی را برانگیخت و سه سال زندان را برای عالی‌ترین افسر اطلاعاتی ایران را به همراه داشت.

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران سرلشکر محمدولی قرنی که عضو شورای انقلاب اسلامی نیز بود با سمت رئیس ستاد ارتش در صبح روز ۲۴ بهمن ماه  ۱۳۵۷ به همراه عده‌ای از مأموران مسلح کمیته انقلاب به محل ستاد ارتش واقع چهارراه قصر رفت و در محل کار خود مستقر شد.

از اقدامات شهید قرنی می‌توان به انحلال لشکر گارد جاویدان و شاهنشاهی، قطع ارتباط با رژیم صهیونیستی تا رسیدگی به امور سربازان، اخراجی‌ها، بازنشستگان و تجهیزات ارتش اشاره کرد. شهید قرنی در ادامه فعالیت‌هایش با مخالفت‌هایی روبرو شد که حمایت امام خمینی(ره) از ارتش و قرنی را به دنبال داشت.

در جریان درگیری توطئه ضدانقلاب‌ها در کردستان، سپهبد قرنی با قاطعیت در دفاع از نظام جمهوری اسلامی برخورد کرد. این قاطعیت که بعدها کاملاً مورد تأیید سران انقلاب قرار گرفت، موجب شد که در ششم فروردین ۱۳۵۸ روزنامه‌ها اعلام کنند به دستور مهندس بازرگان، نخست‌وزیر دولت موقت، محمدولی قرنی از کار برکنار شود و ناصر فربد جایگزین او شود.

این درحالی است که شهید قرنی بعد نوشتن استعفای خود، آن را نزد امام راحل(ره) برد؛ امام استعفای او را گرفتند و گفتند: «خیر، شما بفرمایید سرکارتان»؛ بعدها مشخص شد که مهدی بازرگان بدون هماهنگی با امام خمینی(ره) اقدام به برکناری سپهبد قرنی کرده بود.

سرلشکر محمدولی قرنی اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جمهوری اسلامی ایران و اولین شهید ترور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود که سوم اردیبهشت ۱۳۵۸ در حیاط منزلش توسط اعضای گروهک فرقان ترور شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگران فردا با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار می‌کنند
  • دیدار ۶۴ نفر از کارگران خراسان رضوی با رهبر انقلاب اسلامی
  • وعده صادق اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود
  • «وعده صادق» اخلاقی‌ترین عملیات تاریخ نظامی جهان بود
  • کسی بدون نظر جمهوری اسلامی توان تصمیم‌گیری در منطقه را ندارد
  • سرلشکری که هدیه ۳ میلیون تومانی شاه را رد کرد
  • انتقاد مردم از حذف تصویر امام خمینی از یک نشست خبری در سمنان + عکس ها
  • بازتاب خارجی سخنان رهبر انقلاب پس از حملات متقابل ایران و اسرائیل | مهم ظهور قدرت ایران بود
  • حمایت همه جانبه امام خمینی (ره) از سپاه پاسداران
  • سپاه‌پاسداران به افتخار و عزت جهان اسلام تبدیل شده است