Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@23:05:36 GMT

ایجاد بازار مشترک‌ محصولات سلامت محور ایران و عراق

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۵۵۸۹۷

ایجاد بازار مشترک‌ محصولات سلامت محور ایران و عراق

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌اللهی گفت: دو کشور باید با ایجاد بازار مشترک، اجناس یکدیگر را خریداری کنند و این اقدام به یک تعهد اخلاقی بدل شود.

وی افزود: هر دو کشور به محصولات مشترک نیازمندیم. بنابراین می‌توان با تبادل دارو و تجهیزات پزشکی از آنها در زمینه‌های مورد نیاز استفاده کنیم.

وزیر بهداشت اظهار داشت: باید ضوابط نامناسب را اصلاح و موانع توسعه همکاری‌ها را برداریم و روند کارها را در گمرک و صدور مجوزها تسریع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عین اللهی افزود: استفاده از تولیدات یکدیگر موجب ایجاد اشتغال و همین طور افزایش تولید و رونق کسب و کار شده و بازار مشترک بین دو کشور را فعال می‌کند.

وی با اشاره به آمادگی مردم و مسئولان دوکشور برای تبدیل مذاکرات به اقدامات اجرایی، گفت: برای تبادل تجارب، فناوری‌ها و توانمندی‌ها کارگروهی لازم است که برنامه اجرایی مشخصی را تدوین و اجرا کند.

عین اللهی، دوستی و برادری دو کشور ایران و عراق را دیرینه دانست و بیان کرد: هر دو کشور باید تلاش کنیم روی پای خود بایستیم. ایران سال‌ها دچار تحریم است و در همه گیری کرونا فشار تحریم بیشتر شد.

وزیر بهداشت ضمن اعلام آمادگی وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران برای گسترش تبادلات اقتصادی مشترک با عراق، گفت: وزارت بهداشت ایران نسبت به کیفیت محصولات بسیار سختگیر است زیرا در علوم پزشکی عدم تأثیر محصول و فقدان کیفیت به سرعت خود را نشان داده و قابل مشاهده است. بنابراین از کیفیت خدمات و محصولات پزشکی به لحاظ شرعی و قانونی نباید کوتاه بیایم.

عین اللهی افزود: عراق در اولویت همکاری‌های اقتصادی ماست و همان طور که پروژه تولید واکسن پاستوکوواک را با کوبایی‌ها انجام دادیم، امکان سرمایه گذاری مشترک عراق و ایران نیز در عرصه سلامت وجود دارد.

تلاش می‌کنیم همکاری صنعتی ممتازی را با ایران رقم بزنیم

وزیر صنایع عراق نیز در این دیدار، با بیان این‌که سفرهای متقابل مسئولان بلندپایه دو کشور نشانه تمایل به توسعه همکاری هاست، گفت: از فهرست نیازهای پزشکی خود را برای سفیر ایران می‌فرستیم و این شروع کار خواهد بود.

وی افزود: درهای وزارت صنایع عراق بر روی کارشناسان باز است و تلاش می‌کنیم یک همکاری صنعتی ممتاز را با ایران رقم بزنیم. حکومت عراق برای یافتن شرکای خوب و با ثبات عزم جدی دارد. کووید ۱۹ به ما یاد داد باید مشکلات یکدیگر را درک کرده و آن‌ها را پوشش دهیم.

وی افزود: حجم مبادلات دو کشور بالاست و ایران گاز نیروگاه‌های عراق را تأمین می‌کند. مشکل مشترک تأمین آب هم هست که باید به آن توجه کرد.

وی با اشاره به همکاری‌های ایران و عراق در صنایع خودروسازی، مواد غذایی و سیمان، گفت: شرکت‌های عراقی ۱۰ درصد داروی کشور را تولید می‌کنند و بقیه داروها وارداتی است، ولی از نظر ما کیفیت و قیمت دارو عامل مهمی است.

وزیر صنایع عراق ضمن اشاره به توریسم درمانی، اظهار داشت: همکاری مشترک دو کشور برای تولید دارو و تجهیزات پزشکی می‌تواند نیازهای منطقه را پوشش دهد.

وی افزود: از توانایی‌های ایران در حوزه علوم پزشکی و جراحی مطلعیم و بسیاری از بیماران ما برای درمان به ایران سفر می‌کنند.

کد خبر 5506704

منبع: مهر

کلیدواژه: محصولات سلامت محور عراق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا آمار کرونا بهرام عین اللهی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا شیوع کرونا واکسیناسیون کرونا آبله میمون واکسن سرطان آلودگی هوا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هفته بدون دخانیات مدافعان سلامت عین اللهی همکاری ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۵۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: ایران آماده همکاری با سایر کشور‌ها در زمینه زیست محیطی است

سخنگوی وزارت خارجه گفت: دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه‌ای اهتمام ویژه‌ای برای برنامه‌ریزی، همکاری و مقابله مشترک با چالش‌های زیست محیطی قائل است و اماده همکاری با کشورهاست.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه در حساب کاربری خود در ایکس نوشت: «ما درخت افکن نه‌ایم آن‌ها گروهی دیگرند با وجود صد تبر، یک شاخِ بی بَر نشکنیم!» روز جهانی زمین پاک" را گرامی می‌داریم. احترام به محیط زیست از ارزش‌ها و سنت‌های کهن ایرانی است.

وی ادامه داد: مقابله با فجایع طبیعی زیست محیطی و پیامد‌های مخرب آنها، مستلزم همکاری‌های مشترک منطقه‌ای و بین‌المللی است.

کنعانی گفت: دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه‌ای و همسایگان، اهتمام ویژه‌ای برای برنامه‌ریزی، همکاری و مقابله مشترک با چالش‌های زیست محیطی از جمله گرد و غبار، سیل و خشک سالی قائل است و در این زمینه آماده همکاری با سایر کشورهاست.

وی افزود: در سطح جهانی نیز جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های جدّی در مسیر پیشبرد اهداف بین‌المللی مربوط به زمین پاک را در دست اقدام دارد.

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: شایسته است در روز جهانی زمین پاک، رفتار غیرانسانی و شرم‌آور رژیم صهیونیستی در تخریب سازمان‌یافته محیط زیست نوار غزه و کرانه باختری و استفاده از عملیات تخریبی برنامه‌ریزی شده و هدفمند به عنوان ابزار فشار علیه ملت مظلوم فلسطین را شدیداً محکوم کرد و از جامعه جهانی و سازمان‌های بین‌المللی خواست برای توقف فوری تمامی انواع جنایات و اقدامات ضد انسانی و ضد محیط زیستی رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های فلسطینی، اقدام عاجل و شایسته داشته باشند.

دیگر خبرها

  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • گسترش همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • کریدور امن از تهران تا اسلام‌آباد
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد
  • کنعانی: ایران آماده همکاری با سایر کشور‌ها در زمینه زیست محیطی است
  • کم فروشی و گران‌فروشی محصولات سلامت‌محور خط قرمز است
  • کنگره بین المللی سلامت اربعین برگزار می‌شود
  • استقبال چشمگیر از محصولات دانش بنیان ایرانی در بزرگترین رویداد نمایشگاهی حوزه سلامت جنوب شرق آسیا