Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار گلستان با اشاره به موقعیت ویژه استان در تعاملات بین‌المللی، گفت: درآمد سرانه خانوار گلستانی نصف درآمد میانگین درآمد سرانه خانوار کشور است که برای ارتقای درآمد در استان باید سرمایه‌گذاری حداقل ۲۲۴ هزار میلیارد تومانی انجام شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، علی محمد زنگانه در جلسه با رحمانی رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور با همراهی مدیران ارشد استان اظهارداشت: اجرای کریدور شمال به جنوب نه تنها منافع استان و کشور و حتی کشورهای همسایه را افزایش می‌دهد بلکه زمینه صرفه‌جویی زمانی و مسافتی را هم فراهم می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیاری از اقدامات در حوزه توسعه استان تحت الشعاع مسائل زیرساختی قرار گرفته و باید زیرساخت‌هایی که در سالیان قبل با هزینه های کمتر تولید می شد، امروز اجرایی شود.

استاندار گلستان توجه به زیر ساخت‌های راه در استان را مهم ارزیابی کرد و گفت: جاده قدیم بندرگز-کردکوی-گرگان که به علت تردد زیاد ماشین آلات کشاورزی جزو نقاط حادثه خیز استان محسوب می شود و در بودجه سال جاری برای آن اخذ ردیف شده است و همچنین باید دوم مسیر کردکوی-بندرترکمن-آق قلا و همچنین زیرساخت‌های مرکز لجستیک استان که در سفر رئیس جمهور به گلستان توسط وزیر راه و شهرسازی کلنگ‌زنی شد، باید مورد توجه قرار گیرد.

انبار احتکار کالاهای اساسی در استان گلستان کشف شد1620 زائر گلستانی از فرودگاه گرگان به حج تمتع اعزام می‌شوندبرخورد با تعطیلی خودسرانه نانوایی‌ها در استان گلستان/خبازی‌های متخلف بیش از 7 میلیاردریال جریمه شدند

زنگانه گفت: اگر چه مجوز کمیسیون ماده 56 برای شبکه جمع آوری و تصفیه‌خانه فاضلاب شهرهای آزادشهر و علی آباد کتول اخذ شده اما شاخص برخورداری استان در حوزه فاضلاب 17 درصد است که عقب ماندگی محسوسی در این زمینه وجود دارد و نیازمند توجه ویژه است.

وی ادامه داد: گلستان از مشکلات تنش آبی رنج می برد و استفاده بی‌رویه از منابع آب زیرزمینی موجب فرونشست زمین و همچنین کمبود آب آشامیدنی شده که باید تمهیدات لازم برای آن اندیشیده شود.

استاندار گلستان یادآور شد: درآمد سرانه خانوار گلستانی نصف درآمد میانگین درآمد سرانه خانوار در کشور است و همچنین تولید ناخالص استان در حال حاضر 56 هزار میلیارد تومان است که برای ارتقای درآمد سرانه استان به میانگین ملی در افق 1404 باید سرمایه‌گذاری حداقل 224 هزار میلیارد تومانی صورت گیرد و برای آن برنامه‌ریزی شده است.

زنگانه خاطرنشان کرد: 75 درصد جمعیت روستایی استان و 41 درصد جمعیت شهری گلستان جزو 5 دهک کمتر برخوردار هستند که ضرورت ارتقا درآمد شهروندان این استان را نشان می‌دهد تا بتوان عقب ماندگی‌های گذشته را جبران کرد و خوشبختانه این همت در دولت سیزدهم کاملا مشهود است.

انتهای پیام/581/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: درآمد سرانه خانوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۵۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال

به گزارش خبرنگار مهر، مالیات در ایران ذیل عنوان درآمدهای جاری دولت قرار می‌گیرد و تقریباً مهم‌ترین منبع درآمدی دولت محسوب می‌شود. درآمد مالیاتی دولت از دو رکن اصلی مالیات مستقیم و مالیات بر کالا و خدمات (غیرمستقیم) تشکیل می‌شود. مالیات مستقیم نیز خود از سه جز اصلی تشکیل شده که مالیات بر اشخاص حقوقی اصلی‌ترین آنها است، این نوع مالیات از شرکت‌ها و هر نوع درآمد انتفاعی اشخاص حقوقی دریافت می‌شود. اجزای بعدی نیز مالیات بر درآمد و مالیات بر ثروت نام دارند. همچنین یکی از مهم‌ترین سر فصل‌ها در مالیات غیر مستقیم مالیات بر واردات است.

در این بین با توجه به تاکید اسناد بالادستی بر کاهش اتکای کشور به درآمدهای نفتی، دولت‌ها از سال‌ها قبل به دنبال افزایش سهم سایر درآمدها از جمله درآمد مالیاتی بود. بر همین اساس هم از دهه ۹۰ سیاست گذاری ها مبنی بر افزایش درآمدهای مالیاتی از طرق مختلف در دستور کار قرار گرفت.

در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد که میزان اخذ مالیات از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲ سیر صعودی محسوسی یافته است به گونه‌ای که از مالیات ۱۰۹ هزار میلیارد تومانی در سال ۱۳۹۷ به مالیات حدود ۸۰۶ هزار میلیارد تومانی رسیده که بیانگر افزایش ۷۴۰ درصدی است.

این گزاره مهر تأییدی بر افزایش وزن درآمدهای مالیاتی در سبد درآمدی دولت و در نتیجه کاهش وابستگی به درآمدهای ناشی از خام‌فروشی انرژی‌های فسیلی در دهه گذشته می‌زند.

سرنوشت مالیات ۱۴۰۳

طبق داده‌های مرکز پژوهش‌های مجلس، مجموع درآمدهای مالیاتی در سال ۱۴۰۳ برابر ۱,۲۹۰ هزار میلیارد تومان است. این عدد با مصوب بخش اول قانون بودجه (۱۳۶۵ هزار میلیارد تومان) سازگار نیست. بدون مالیات بر واردات، این درآمدها به ۱,۱۴۷ هزار میلیارد تومان می‌رسد. نسبت به عملکرد سال ۱۴۰۲، این رقم ٪۴۲+ افزایش داشته است. البته، بخشی از افزایش درآمدهای مالیاتی مربوط به اصلاحات قانونی است. مهم‌ترین اصلاحات شامل رفع ابهام از معافیت واحدهای صنعتی و معدنی مناطق کمترتوسعه یافته با درآمد ۵۰ هزار میلیارد تومان و افزایش ۱ واحد درصدی نرخ مالیات بر ارزش افزوده با درآمد ۵۵ هزار میلیارد تومان در سه فصل قابل وصول سال مالی ۱۴۰۳ است.

گفتنی است، منظور از درآمدهای مالیاتی دو نوع مستقیم و غیرمستقیم است. مالیات‌های مستقیم در ایران عبارت هستند از مالیات بر دارایی، مالیات بر تمبر، مالیات بر ارث، مالیات بر درآمد املاک، مالیات بر درآمد کشاورزی، مالیات درآمد حقوق مزدبگیران، مالیات بر درآمد مشاغل، مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی، مالیات بر خانه‌های خالی و لوکس، مالیات بر درآمد اتفاقی (هدیه، جایزه و …)، مالیات بر جمع درآمد ناشی از منابع مختلف درآمدی.

حقوق و عوارض گمرکی، مالیات بر مصرف، مالیات بر ارزش افزوده (کالاهای خریداری شده و تراکنش‌های بانکی)، انواع مالیات غیرمستقیم را تشکیل می‌دهند.

علاوه بر این موارد، لایحه مالیات بر عایدی سرمایه (capital gains tax) در سال ۱۴۰۰ در مجلس تصویب شد ولی هنوز مورد تأیید شورای نگهبان قرار نگرفته‌است. طبق این طرح از بازارهای غیرمولد و موازی تولید بر اساس مازاد قیمت فروش دارایی‌ها نسبت به خرید آنها، مالیاتی خاص گرفته می‌شود.

کد خبر 6085296 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • فشار شدید هزینه مسکن بر خانوارهای کم‌درآمد اروپایی
  • رشد ۱۲ برابری میزان سرمایه گذاری خارجی در گلستان
  • افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال
  • گلستان دومین استان امن برای سرمایه گذاری است
  • صدور کالا‌های صادر کنندگان گلستانی با مجوز داخلی به ۱۱۰ کشور جهان
  • افزایش مصرف آب مشترکان گلستانی با گرمای تدریجی هوا/مردم از مصارف غیرضروری خودداری کنند
  • بهره مندی ۱۱۰۰ میلیارد تومانی گلستانی ها از طرح فجرانه
  • کیفیت و پایداری درآمد‌های مالیاتی و حفظ رضایت مردم، اولویت نظام مالیاتی است
  • درآمد خالص ملی سرانه در دولت روحانی ۳۰ درصد کم شد/ در دولت رئیسی ۱۴ درصد بهبود یافت
  • افزایش ۲۰ درصدی زائران حج تمتع گلستانی نسبت به سال گذشته