Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسلم معین روز چهارشنبه در آئین افتتاح اولین قرارگاه فضای مجازی سپاه ناحیه امامت تبریز، با ابراز تأسف از اینکه به رغم تامین تمام زیرساخت ها و هزینه های فضای مجازی توسط جوانان بسیجی، کنترل و مدیریت آن، دست ما نیست، افزود: باید توجه داشت که این شرایط، اصلا" به نفع مردم و نظام نیست.

وی اظهار داشت: بنا به دلایلی از جمله دور کردن جوانان، نخبگان و دلسوزان انقلابی از کنترل و مدیریت فضای مجازی، امروز شاهد هستیم که این دشمن است که مدیریت فضای مجازی را چه در بعد محتوا و چه در بعد فنی، در اختیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معین با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد اطلاعات و محتواهای فضای مجازی توسط دشمن به شکل رمزگذاری شده، وارد و خارج می شود، یادآور شد: در این شرایط چاره ای نداریم جز اینکه در بحث فضای مجازی به هم افزایی و مدیریت واحد و منسجم برسیم تا مثل حوزه های دیگر انحصار دشمن را در حوزه سایبری بشکنیم.

وی با اشاره به تأثیرگذاری و ارزش فضای مجازی در افکار عمومی، ادامه داد: این تأثیرگذاری ها به قدری زیاد است که می توان با تبلیغات و پمپاژ محتوا، جای شهید و جلاد را عوض کرد؛ پس بر همه ما واجب است که کاملا" هوشیارانه در مقابل این یورش رسانه ای مقاومت کنیم.

معین پیشرفت ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی را مطلوب توصیف و اضافه کرد: به این شرایط زودگذر و موقتی که از لحاظ اقتصادی وجود دارد، نگاه نکنیم چرا که این شرایط، مقطعی است و مطمئنیم شرایط بهتر خواهد شد، اما دشمن می خواهد با پررنگ کردن مسائل اقتصادی و تورم، دستاوردها و پیشرفت های نظام در حوزه های مختلف را کمرنگ جلوه دهد، در حالی که انقلاب اسلامی ایران یکی از قدرت های بلامنازع جهانی است.

وی با بیان اینکه با وجود تمام محدودیت ها و کمبودها، جوانان و بسیجیان حوزه سایبری و فضای مجازی اقدامات بی نظیری انجام داده اند، نمونه بارز آن را در جریان شهادت حاج قاسم سلیمانی و ایام اربعین حسینی دانست که با ساده ترین ابزارها و امکانات، طوفان توئیتری و مجازی شکل دادند که حتی تحسین دشمنان را هم در پی داشت.

مسئول فضای مجازی بسیج کشور با اشاره به اذعان مؤسسه تحقیقاتی ممری وابسته به رژیم غاصب اسرائیل مبنی بر قدرت سایبری جوانان بسیجی ایران، گفت: همین موارد به خوبی نشان دهنده ظرفیت و پتانسیل شما جوانان اتقلابی است که خواب و آرامش دشمنان را به هم زده است.

معین با بیان اینکه جهاد تبیین فقط تولید محتوا نیست، گفت: جهاد تبیین یک حوزه وسیع است که تولید محتوا بخشی از آن است و بخش دیگر این جهاد نیز کنترل و مدیریت فنی، ایجاد امنیت در حوزه سایبری، مقابله با حمله های هکری و مهم تر از همه ایجاد بصیرت و روشنگری در بین آحاد جامعه است.

وی ایجاد چنین پایگاه های بسیج در سراسر کشور را ضرورت دانست و افزود: باید از طریق همین پایگاه های فضای مجازی و سایبری سواد رسانه ای شهروندان را ارتقاء دهیم تا در بزنگاه ها و بحران ها، اسیر حاشیه سازی ها و شایعات جعلی ساخت دشمن نشوند.

به گزارش ایرنا، فرمانده سپاه ناحیه امامت تبریز نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت و جایگاه فضای مجازی در دنیای کنونی، گفت: به جرأت می توان گفت که جنگ سایبری و مجازی از جنگ نظامی مخرب تر و خطرناک تر است، چرا که خسارت ها و ویرانی های جنگ نظامی قابل حل است اما خسارت های جنگ سایبری و روانی که بیشتر باور و اعتقاد مردم را خدشه دار می کند، غیر قابل جبران خواهد بود.

سرهنگ پاسدار حسین پوراسماعیل با بیان اینکه به دلیل اهمیت و ضرورت توجه به فضای مجازی تصمیم گرفتیم اولین قرارگاه فضای مجازی بسیج را در ناحیه امامت تبریز ایجاد کنیم، ادامه داد: سعی داریم در این قرارگاه به تولید محتوا، بالابردن سواد رسانه ای شهروندان و مقابله با پمپاژ اخبار جعلی بپردازیم.

برچسب‌ها تبریز فضای مجازی سازمان بسیج مستضعفان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبریز فضای مجازی سازمان بسیج مستضعفان تبریز فضای مجازی سازمان بسیج مستضعفان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۰۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۱۷۵۰ راهکار پیشگیری از جرایم مرتبط با تهدیدات فضای مجازی در نیرو‌های مسلح

حجت‌الاسلام والمسلمین پورخاقان در تشریح گزارش عملکرد این سازمان در سال ۱۴۰۲ از برگزاری ۶ هزار و ۴۰۴ ساعت کلاس آگاه‎سازی برای کارکنان نیرو‌های مسلح اعم از کارکنان پایور و کارکنان وظیفه خبر داد و گفت: به‎ منظور پیشگیری از وقوع جرم در نیرو‌های مسلح، آموزش و آگاه‎سازی دانستنی‎های حقوقی یکی از سیاست‌های اصلی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح است که با حضور قضات در یگان‌ها، ۶ هزار و ۴۰۴ ساعت کلاس آگاه‌سازی برای کارکنان نیرو‌های مسلح اعم از کارکنان پایور و کارکنان برگزار شده است که ۴۵۶ هزار و ۴۲۲ نفر از نیرو‌های مسلح در این کلاس‎ها شرکت کردند.

برگزاری ۹۲۷ دوره آموزشی برای ضابطان در سال ۱۴۰۲

وی ادامه داد: ۹۲۷ دوره آموزشی به میزان ۲ هزار و ۵۰ ساعت آموزشی ویژه ضابطان برگزار شد و ۴۰ هزار و ۸۸۱ نفر از ضابطین در این دوره‌ها شرکت کردند.

پورخاقان با اشاره به انجام ۲۰ طرح پژوهشی کلان و نوآورانه در سازمان با تعامل نخبگان دانشگاهی از دانشگاه‌های سطح اول کشور، افزود: این پروژه‌ها شامل راهکار‌های آسیب‌زدایی از فضای مجازی در نیرو‌های مسلح با رویکرد مهارت‎افزایی، نگرشی بر رویه‎ها و آیین دادرسی محاکم نظامی بین‌الملل با تأکید بر جنایات جنگی، بررسی همبستگی فاکتور‌های شخصیتی در افزایش میزان رضایت شغلی و ارتقای آن، الزامات زیست‎محیطی در مانور‌های نظامی از منظر حقوق بین‎الملل، نقش دانش قضایی در کاهش اطاله دادرسی، مطالعه تطبیقی قانون مجازات نیرو‌های مسلح با قانون فدرال روسیه، آسیب شناسی عوامل سازمانی ارتکاب جرم توسط نیرو‌های نظامی و بررسی رابطه متقابل تورم عناوین کیفری با افزایش پرونده‌ها در محاکم است.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح گفت: سازمان قضایی نیرو‌های مسلح توجه خاصی به آموزش‌های ضمن خدمت در جهت ارتقای سطح دانش قضات و کارکنان مبذول داشته است و افزایش اثربخشی آموزش‎های اختصاصی قضات یکی از راهبرد‌های مهم سازمان قضایی نیرو‌های مسلح است.

وی افزود: به منظور اتقان و ارتقای کیفیت آرای صادره، ۱۹ عنوان دوره شغلی برای قضات سراسر کشور با شرکت ۲ هزار و ۱۶۵ نفر به میزان ۳۰ هزار نفر ساعت کلاس آموزشی برگزار شده است، همچنین ۳ عنوان دوره شغلی و تخصصی برای کارکنان صفی دادسرا‌ها و دادگاه‎های نظامی سراسر کشور با شرکت ۲۰ هزار و ۸۰۳ نفر و به میزان ۴۵ هزار و ۸۱۰ نفر ساعت آموزشی برگزار شده است.

پورخاقان در مورد آموزش‌های برگزار شده برای کارکنان ستادی و رابطین و کارشناسان ستادی، گفت: ۲۸ عنوان دوره شغلی تخصصی برای کارکنان ستادی و رابطین و کارشناسان ستادی سراسر کشور با شرکت ۳ هزار و ۹۸۳ نفر و به میزان ۵۳ هزار و ۸۳۷ نفر ساعت برگزار شده است.

تشکیل ۳۴۴ مورد کمیسیون عفو در استان‌های سراسر کشور

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با اشاره به اقدامات سازمان در نظارت بر رعایت حقوق شهروندی در زندان‌های نظامی، گفت: تعداد ۲ هزار و ۸۷۱ بازدید از زندان‎های نظامی سراسر کشور توسط روسا، دادستان‎ها و قضات دادسرا و محاکم نظامی بازدید صورت گرفته است؛ همچنین ۱۰۲۹ مورد از بازداشتگاه‌های نظامی و انتظامی بازدید شد.

وی بیان کرد: ۳۴۴ مورد کمیسیون عفو در استان‌های سراسر کشور تشکیل و پرونده‎های محکومین مورد بررسی قرار گرفته است.

تصویب و اجرایی شدن ۱۷۵۰ راهکار پیشگیری از جرایم مرتبط با تهدیدات فضای مجازی در نیرو‌های مسلح

وی از شناسایی، تصویب و اجرایی شدن ۱۷۵۰ راهکار پیشگیری از جرایم مرتبط با تهدیدات فضای مجازی در نیرو‌های مسلح خبر داد و گفت: در سال گذشته تعداد ۶۰ جلسه شورای استانی پیشگیری در سراسر کشور برگزار شده است و برای شناسایی، تصویب و اجرایی شدن راهکار پیشگیری از جرایم، ۴۵۱ جلسه کمیسیون پیشگیری نیرو‌های مسلح و ۱۱۰ جلسه کمیسیون قضایی توسط قضات سازمان تشکیل شده است.

منبع: قوه قضائیه

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • معرفی مسئول جدید بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان البرز
  • تصویب ۱۷۵۰ راهکار پیشگیری از جرایم مرتبط با تهدیدات فضای مجازی در نیرو‌های مسلح
  • نیازمندی؛ شرط اصلی هدایت جوانان به حوزه فناوری/ دست سرنوشت باعث شد در این عرصه فعالیت کنم
  • تعیین مجازات برای خرید و فروش سلاح در فضای مجازی
  • برگزاری کارگاه روایت دختر ایرانی درارومیه
  • دستگیری ۴۰۰ نفر مجرم فعال آزمون سراسری در فضای مجازی + فیلم
  • تقلب در سرجلسه کنکور با کنترل فضای سایبری به صفر می‌رسد
  • صبوری مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا شد
  • تصویب کلیات سند ملی محتوا در شورای ملی فضای مجازی کشور
  • نماهنگ «ما می آییم» با زبان انگلیسی در فضای مجازی فارس اکران شد