Web Analytics Made Easy - Statcounter

همجواری با خلیج‌فارس ظرفیت‌های مهمی برای استان بوشهر در بخش‌های مختلف اقتصادی، سرمایه‌گذاری، تولیدی و اشتغال‌زایی فراهم کرده است.

استان بوشهر با خلیج‌فارس دارای طولانی‌ترین مرز دریایی و سواحل است که این مهم قابلیت‌های مهمی در حوزه‌های مختلف به ویژه طرح‌های گردشگری، اقتصاد کرانه و برنامه‌های دریا پایه فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جام جهانی ۲۰۲۲ فوتبال قطر یکی از فرصت‌های مهم برای استان‌های ساحلی خلیج‌فارس محسوب می‌شود که در این راستا تدابیر ویژه‌ای در استان بوشهر اندیشیده شده است.

به گفته رئیس اتاق بازرگانی بوشهر تقویت تعاملات تجاری، اقتصادی و بازرگانی با کشور قطر را یکی از برنامه‌های مهم دولت است که در این راستا استان بوشهر نقش مهم و ویژه‌ای دارد.

صادرات ۷۰ درصد محموله‌های تجاری کشور از بنادر استان بوشهر

خورشید گزدرازی می گوید بنادر استان بوشهر با کشور قطر فاصله اندکی دارد که این مهم سبب شده که توسعه تجارت با قطر در دستور کار قرار بگیرد.

وی می گوید  صادرات ۷۰ درصد محموله‌های تجاری کشور به قطر از بنادر استان بوشهر انجام شده است که از این درصد ۴۵ درصد آن از بندر دیر انجام می‌شود.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر می گوید جایگاه این استان در تعامل با قطر ویژه و خاص است و استان بوشهر به‌ عنوان بندر معین کشور در صادرات به قطر معرفی شده است.

ایجاد دستگاه ایکس‌ری کانتینری در بندر دیر

گزدرازی  می گوید توسعه زیرساخت‌های بندری، گمرکی و گردشگری  یکی از برنامه‌های مهم استان بوشهر است و برای تسریع در صادرات از بندر دیر ایجاد دستگاه ایکس‌ری کانتینری در اولویت و تجهیز گمرک این بندر به امکانات مورد نیاز در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته وی جام جهانی فوتبال قطر یک فرصت برای توسعه صادرات  است  که در این حوزه صادرات به قطر یک میلیارد دلار پیش‌بینی شده است.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر می گوید میزان صادرات ایران به قطر اکنون کمتر از ۲۰۰ هزار دلار است که بر اساس انعقاد تفاهم‌نامه‌ها و تقویت ارتباط با کشور قطر و فرصت جام جهانی، میزان صادرات ایران به قطر به ۵ برابر میزان فعلی افزایش می‌یابد که بنادر استان بوشهر نقش ویژه دارند.

توریسم دریایی یکی از فرصت‌های مهم در عرصه جام جهانی فوتبال قطر

گزدرازی می گوید توریسم دریایی  یکی از فرصت‌های مهم در عرصه جام جهانی فوتبال قطر برای استان بوشهر است و  بنادر استان  در حمل و نقل دریایی از ظرفیت‌های قابل توجهی در عرصه گردشگری دریایی دارد که در این راستا پایانه مسافربری دریایی بندر بوشهر تا یک ماه آینده آماده بهره‌برداری است.

وی می گوید مشکل سوخت یارانه‌ای کشتی‌های مسافری در استان بوشهر  حل شده است و با پیگیری‌های انجام شده به‌زودی یارانه سوخت به کشتی‌های گردشگری ابلاغ می‌شود.

استان بوشهر در فاصله ۱۶۰ کیلومتری کشور قطر قرار دارد و جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر فرصت مناسبی برای میزبانی بوشهر از گردشگران در سفر به این کشور و تماشای مسابقات فوتبال است.

تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جام جهانی قطر قطر 2022 صادرات واردات بنادر بوشهر بندر دیر بنادر استان بوشهر جام جهانی فوتبال استان بوشهر فوتبال قطر کشور قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۹۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال

 ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی  خوزستان با اشاره به انعقاد قرارداد مکانیزه‌سازی پایانه مواد معدنی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) به ارزش سرمایه‌گذاری قریب به ۲۴ هزار میلیارد ریال میان اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی در اواخر پارسال  گفت: فرآیند تحویل و تحول پایانه مواد معدنی در نشست مشترک مدیران شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی و اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان مورد بررسی و چارچوب آن تعیین شد.

او روند صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی طی چند سال اخیر را رو به رشد عنوان کرد و بر ضرورت ساماندهی آن در قالب یک پایانه مجهز به منظور افرایش بهره وری عملیات تخلیه و بارگیری تأکید کرد و افزود: رشد ترافیک و جذب مشتریان جدید از اهم اهداف برای سرمایه‌گذاری در این پایانه است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی  خوزستان می‌گوید: در این قرارداد، ضمن بهسازی و نوسازی تأسیسات، محوطه‌ها و انبارها، خرید و تأمین تجهیزات پیشرفته به منظور تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال، افزایش سهم منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) از صادرات و واردات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی مد نظر است.  

 آقای گرایلو گفت: در جریان این نشست مقرر شد شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی با اهتمام ویژه به برنامه‌ریزی دقیق به منظور انجام عملیات تخلیه و بارگیری، همزمان در خصوص شروع عملیات اجرایی توسعه سرمایه‌گذاری اقدام کند.

با انعقاد این قرارداد سرمایه‌گذاری به ارزش ۲۴۰ میلیارد ریال در مساحتی بالغ بر ۴۰ هکتار ضمن ایجاد ۲۰۰ نفر فرصت اشتغال، شاهد افزایش صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی، کود شیمیایی و افزایش سهم استان خوزستان در صادرات غیرنفتی کشور و ایجاد فرآیند‌های استاندارد عملیات تخلیه و بارگیری در کنار ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • آغاز آماده‌سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیرهای منتهی برای اربعین حسینی
  • تهدیدهای ترانزیت دریایی در ۱۴۰۳
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال
  • ثبت رکورد صادرات از خرمشهر
  • توسعه 16 هکتاری پایانه ترانزیت و صادرات ارس / کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می شود
  • ثبت بالاترین رکورد صادرات فرآورده‌های نفتی در بندر خرمشهر
  • قزاقستان ساخت خط لوله در دریای خزر را بررسی می‌کند
  • لزوم اعلام رسمی تبدیل شدن بندر چند منظوره سیریک به مرز مجاز دریایی
  • پایانه‌های مسافربری اصفهان موفق به کسب گواهینامه مدیریت کیفیت و ارزیابی رضایت مشتریان شد