Web Analytics Made Easy - Statcounter

تارنمای شبکه خبری طلوع نیوز افغانستان نوشت: قاچاق دام زنده از این کشور به کشورهای ایران و پاکستان باعث افزایش قیمت گوشت در این کشور به ویژه ولایت هرات شده است.

به گزارش روز سه شنبه ایران اکونومیست، این رسانه می افزاید: قاچاق دام زنده سبب افزایش نرخ گوشت در ولایت هرات شده که در اثر آن بهای هر کیلوگرم گوشت به دویست افغانی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتحادیه قصابان ولایت هرات اعلام کرده است، روزانه تا ۶ هزار راس دام زنده از این ولایت به ایران و پاکستان قاچاق می‌شود.

به گفته این اتحادیه، قاچاق دام زنده از این ولایت طی سالجاری در مقایسه با سال پیش دو برابر شده است که ۶۰ درصد به ایران و ۴۰ درصد آن به پاکستان انتقال داده می‌شود.

عبدالقدیر رحیم‌زاده مسوول اتحادیه قصابان هرات، گفت: «آماری که ما از قاچاق دام زنده همه روزه داریم، بین پنج تا شش هزار راس دام از ولایت هرات به کشور های همسایه قاچاق می شود.»

قصابان می‌گویند که افزایش قیمت گوشت، پیامد منفی بر کسب و کار آنان گذاشته است.

مقام‌های امنیتی هرات می‌گویند که نیروهای امنیتی در مرزها تدابیر پیشگیرانه را برای جلوگیری از قاچاق دام زنده به کشورهای همسایه در پیش گرفته اند.

به گفته پلیس هرات، هیچ فردی تاکنون در رابطه با قاچاق دام زنده در این ولایت بازداشت نشده است.

محمود شاه رسولی سخنگوی فرماندهی پلیس هرات، گفت: «نیروهای امنیتی در بنادر و دروازه‌های امنیتی شهر آمادگی این را دارند که از قاچاق دام زنده یا قاچاق مواد اولیه که بصورت غیرقانونی وارد و صادر می‌شود، جلوگیری کنند.»

دام زنده از ولایت‌های همجوار روزانه به هرات انتقال داده شده و از آنجا به کشورهای همسایه قاچاق می‌شود. به گفته اتحادیه قصابان هرات، دام زنده توسط کامیون های باربری تا نقاط صفر مرزی ایران و پاکستان انتقال داده می‌شود و پس از آن، از راه زمینی به آن کشورها قاچاق می‌شوند.

طلوع نیوز نوشت: گفته‌ می شود که گوشت دام زنده در پاکستان فرآوری شده و به نام این کشور به کشورهای عربی از جمله امارات متحده عربی صادر می‌شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: پاکستان ، افغانستان ، ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پاکستان افغانستان ایران قاچاق دام زنده دام زنده ولایت هرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟

به گزارش همشهری آنلاین، افزایش تنش‌های نظامی در منطقه بحث برسر تحریم‌های نفتی ایران را افزایش داده و حتی جمهوری‌خواهان در آمریکا در تدارک طرحی برای افزایش تحریم‌های نفتی ایران هستند، اما روز گذشته بلومبرگ اعلام کرد بایدن تمایلی به افزایش تحریم‌های نفتی ایران ندارد.

بلومبرگ همچنین توضیح داد: درحالی‌که قانونگذاران آمریکایی در واکنش به پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی، در تلاش برای اقدامات جدیدی هستند، بازار انتظار ندارد هرگونه تحریم جدیدی، تأثیری روی صادرات نفت ایران داشته باشد. تحلیلگران بازار نفت می‌گویند که بایدن از انجام هرگونه حرکتی که قیمت نفت خام یا بنزین را افزایش دهد، بیزار است. آمارها نیز نشان می‌دهد شیب قیمت نفت نزولی شده و دیروز حتی قیمت نفت به مرز ۸۶دلار رسیده است.

سایر خبرها در حوزه انرژی نیز نشان می‌دهد با وجود بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا فروش نفت ونزوئلا با کمک ارزهای دیجیتال شتاب گرفته است. به‌زعم برخی تحلیلگران ایران نیز می‌تواند با استفاده از مکانیسم ارزهای دیجیتال تجارت خارجی خود را به‌ویژه در حوزه انرژی افزایش دهد.

بیشتر بخوانید

صادرات گاز به پاکستان از سرگرفته می شود؟ | مذاکره وزرای نفت ایران و پاکستان راه بی بازگشت پاکستان در تکمیل خط لوله گاز | سفر رئیسی صادرات انرژی ایران را تسهیل می کند؟

آمارهای موجود از بازار فروش موبایل درجهان نیز نشان می‌دهد فروش آیفون اپل در چین طی ۳ماهه اول سال میلادی جاری، ۱۹.۱درصد کاهش یافته است؛ درحالی‌که فروش هوآوی ۶۹.۱درصد افزایش داشته است.

کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا هم دیروز با بیان اینکه اقتصاد جهان در یک نقطه عطف قرار گرفته است، گفت: واقعیت‌های گذشته با عدم‌قطعیت‌های جدید جایگزین شده‌اند، اما برخی موارد به‌طور قطع ثابت باقی خواهند ماند.

دیروز در عین حال مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی ایران از عزم ایران و پاکستان برای توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و بندری به‌منظور دستیابی به تجارت ۱۰میلیارد دلاری ۲ کشور خبر داد.

کد خبر 846768 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها نفت قیمت نفت و گاز ایران و آمریکا بایدن تحریم هسته‌ای - انرژی

دیگر خبرها

  • ارتقای روابط تجاری با افتتاح یک مسیر ریلی جدید + فیلم
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • تکمیل راه آهن خواف هرات
  • واردات گوشت گرم از آفریقا
  • تجارت آزاد با پاکستان در انتظار پاسخ طرف پاکستانی/ واردات گوشت گرم از آفریقا
  • آغاز ساخت قطعه چهارم راه آهن خواف-هرات توسط شرکت روسی
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • مجوز قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه هنوز صادر نشده است