Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

حدود ۳۰ کشور اروپایی تاکنون محدودیت‌های کرونا را برای سفر برداشته‌اند. با این حال برخی کشورها، از جمله فرانسه و اسپانیا به این محدودیت‌ها همچنان متعهد مانده‌اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، کشورهای اتحادیه اروپا و حوزه شنگن از ۱۳ اکتبر سال ۲۰۲۰ (۲۲مهرماه ۱۳۹۹) همزمان با همه‌گیری کرونا رویکردی هماهنگ را برای محدودیت تردد مسافران بین‌المللی تصویب کردند که برخی از این کشورها با بهبود وضعیت این اپیدمی، از نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۱ برابر با ژوئن ۲۰۲۲ به تدریج این محدودیت‌ها را کاهش دادند و یا به طور کامل حذف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر ۳۰ کشور در اروپا هیچ محدودیتی در ارتباط با کووید-۱۹ برای مسافران بین‌المللی و تردد مرزی ندارند: آلبانی، اتریش، بلژیک، بلغارستان، کرواسی، قبرس، جمهوری چک، دانمارک، استونی، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایرلند، ایتالیا، کوزوو، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، مولداوی، مونته‌نگرو، مقدونیه شمالی، نروژ، لهستان، رومانی، صربستان، اسلوونی، سوئد، سوئیس و بریتانیا (انگلیس).

حذف این محدودیت‌ها به آن معنا است که صرف‌نظر از سوابق واکسیناسیون، مسافران دیگر نیاز ندارند مدرکی درباره وضعیت سلامت خود درباره کووید-۱۹، از جمله تست PCR نشان دهند. برای ورود به این کشورها همچنین مدرک واکسن خواسته نمی‌شود، اما این احتمال همچنان وجود دارد این مدرک هنگام پرواز از سوی شرکت‌های هواپیمایی مطالبه شود یا در برخی مراکز تفریحی، اقامتی، رستوران‌ها و یا بیشتر در مراکز درمانی و بهداشتی و یا وسایل نقلیه عمومی درون‌شهری درخواست شود.

محدودیت‌های کرونا اگرچه درحال حذف در بسیاری از کشورهای اروپایی است، اما همچنان در بخش‌های دیگری از این قاره، جدی و گاه سختگیرانه اجرا می‌شود، ‌از جمله:

استونی: افرادی که از خارج از اتحادیه اروپا به این کشور وارد می‌شوند باید مدرکی مبنی بر وضعیت واکسیناسیون، گواهی بهبودی یا نتیجه منفی آزمایش PCR را نشان دهند و یا در صورت همراه نداشتن این مدارک باید به مدت هفت روز ایزوله و یا قرنطینه شوند.

فنلاند: فقط افراد کاملاً واکسینه‌شده می‌توانند از فنلاند دیدن کنند. این مسافران باید علاوه‌بر دو دُز واکسن کووید مورد تایید این کشور، واکسن تقویت‌کننده یا دز بوستر را ۲۷۰ روز پس از واکسن دوم تزریق کرده باشند. مسافران واکسینه نشده مجاز به سفرهای غیرضروری به فنلاند نیستند. احتمال دارد این مقررات در پایان ماه زوئن حذف شود.

فرانسه: این کشور اگرچه بسیاری از محدودیت‌های سفر خود را کاهش داده است و درحال حاضر برای ورود به بسیاری از اماکن نیاز به ارائه مدارک مربوط به سلامتی کووید- ۱۹ نیست، اما همچنان درباره ورود و سفر افراد واکسینه شده و نشده و همچنین کشور مبدأ سفر آن‌ها، محدودیت هایی دارد.  هم‌اکنون افرادی می‌توانند به فرانسه سفر کنند که یکی از واکسن‌های مورد تایید این کشور از جمله فایزر/مدرنا/جانسون/آسترازنکا را کامل تزریق کرده باشند. این کشور به تازگی مسافرانی که دو دز واکسن سینوفارم را تزریق کرده اند و دز سوم را آسترازنکا و یا یکی از واواکسن‌های مورد تایید این کشور را تزریق کرده باشند، اجازه ورود خواهند داشت. مسافران واکسینه شده دیگر نیازی به ارائه تست PCR ندارند. علاوه‌بر این استفاده از ماسک در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشت همچنان اجباری است، اما محدودیتی برای دیگر مراکز از جمله کافه و رستوران و مراکز خرید وجود ندارد.

مالت: این کشور به تازگی شرایط قرنطینه هنگام ورود را لغو کرده است اما هر شخصی که وارد مالت می‌شود باید گواهی واکسیناسیون، سند بهبودی از بیماری کووید و یا نتیجه منفی آزمایش PCR  را همراه داشته باشد.

هلند: هنوز ممنوعیت ورود برای همه مسافرانی که از خارج از اتحادیه اروپا به هلند می‌آیند وجود دارد، به جز افرادی که مدرکی در اثبات واکسیناسیون کووید و یا گواهی بهبودی از این بیماری را نشان دهند.

پرتغال: هرکسی که به سرزمین اصلی پرتغال سفر می‌کند نیاز دارد مدرک واکسیناسیون، گواهی سلامت کووید یا نتیجه منفی آزمایش PCR را نشان دهد. با این حال، دو منطقه توریستی مادیرا (Madeira) و آزور ( Azores) تمام محدودیت‌های خود را بدون توجه به وضعیت واکسیناسیون برای گردشگران و مسافران برداشته‌اند.

اسلواکی: مقامات این کشور به بازدیدکنندگانی که گواهی بهبودی کووید یا واکسیناسیون و یا نتیجه منفی آزمایش PCR را نشان دهند، اجازه ورود داده‌اند.

اسپانیا: این کشور به تازگی محدودیت‌های کرونا را برای مسافران داخل اتحادیه اروپا برداشته است. با این حال، مسافرانی که از خارج این منطقه به اسپانیا می‌آیند باید مدرکی مبنی بر واکسیناسیون، بهبودی از کووید و یا نتیجه منفی آزمایش PCR را نشان دهند، ‌اعتبار تست PCR و آنتی‌ژن به ترتیب ۷۲ و ۴۸ ساعت است. کسانی که با هواپیما یا کشتی به اسپانیا سفر می‌کنند باید قبل از سفر، یک فرم بهداشتی پر کنند، مگر اینکه گواهی کووید اتحادیه اروپا یا گواهی معادل آن که توسط اتحادیه به رسمیت شناخته شده است را همراه داشته باشند. در اسپانیا استفاده از ماسک در وسایل نقله عمومی همچنان الزامی است.

این مقررات با توجه به وضعیت ناپایدار ویروس کرونا، ثابت و قطعی نیست و احتمال بازنگری در آن وجود دارد. از طرفی اتحادیه اروپا برخی کشورها را با توجه به سطح درگیری کرونا و واکسیناسیون در فهرست قرمز قرار داده که محدودیت‌های کرونا برای آن‌ها همچنان برقرار است، هرچند به تازگی اعلام کرده این محدویت‌ها را تدریجی برای این کشورها، از جمله بحرین، شیلی، روآندا و اروگوئه نیز حذف خواهد کرد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: فرانسه اسپانیا تین اتحادیه اروپا مسافران بریتانیا مراکز درمانی وسایل نقلیه کشورهای اروپایی گردشگران و مسافران کشتی محدودیت های سفر کشورهای اتحادیه اروپا نتیجه منفی آزمایش PCR را نشان محدودیت های کرونا اتحادیه اروپا نشان دهند محدودیت ها تزریق کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۹۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟

تحقیقات نشان می‌دهد که بودجه نظامی کشورهای اروپایی از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ میلادی ۱۶ درصد افزایش یافته است. بر اساس داده‌های موسسه بین‌المللی تحقیقات برای صلح، موسوم به «سیپری»، بودجه نظامی کشورهای اروپای مرکزی و غربی اکنون بیشتر از سال آخر جنگ سرد است.

به گزارش ایسنا، بصیرت نوشت:تازه‌ترین تحقیقات نشان می‌دهد که بودجه نظامی کشورهای اروپایی از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ میلادی ۱۶ درصد افزایش یافته که این رقم یک رکورد جدید در سه دهه گذشته است. بر اساس داده‌های موسسه بین‌المللی تحقیقات برای صلح، موسوم به «سیپری»، بودجه نظامی کشورهای اروپای مرکزی و غربی اکنون بیشتر از سال آخر جنگ سرد است. داده‌های این تحقیقات جدید نشان می‌دهند که اروپا از آغاز سال ۲۰۲۲ شاهد افزایش هزینه‌های نظامی بوده که این رقم در سال ۲۰۲۳ به مجموع ۵۵۲ میلیارد یورو رسیده است.
افزایش ۱۶ درصدی بودجه نظامی کشورهای اروپایی در این بازه زمانی بیشتر از هزینه دفاعی این کشورها در سال ۲۰۲۲ و ۶۲ درصد بیشتر از سال ۲۰۱۴ است که رقمی معادل ۳۳۰ میلیارد یورو بود. رسانه‌های غربی مانند یورونیوزو دویچه وله، این افزایش تصاعدی را ناشی ازتهدیدات روسیه و جنگ اوکراین قلمداد می‌کنند، حال آنکه صادرات تسلیحاتی کشورهای اروپایی از واردات آن‌ها پیشی گرفته و همین مسئله، نشان می‌دهد که اساسا جنگ اوکراین بهانه‌ای بیش نیست! به عبارت بهتر، شرکت‌های تسلیحاتی در اروپا مشغول سوداگری با خون شهروندان دیگر کشورهای دنیا به بهانه جنگ هستند. جنگی که اروپا در کنار آمریکا به استمرار آن اصرار می‌ورزد.

بهانه‌جویی‌های مضحکانه
همه کشورهای اروپایی عضو ناتو به جز یونان، ایتالیا و رومانی هزینه‌های نظامی خود را در سال ۲۰۲۳ افزایش داده‌اند. لورنزو اسکارازاتو، مشاور تحقیقاتی سیپری به یورونیوز گفت از زمانی که روسیه در سال ۲۰۱۴ کریمه را به خاک خود ضمیمه کرد، هزینه نظامی اروپا هر سال افزایش یافته است. اقدام روسیه در ضمیمه کردن کریمه به خاک خود و همچنین حمله نظامی به اوکراین در فوریه سال ۲۰۲۲، دولت‌های اروپایی را بر آن داشت تا بودجه دفاعی خود را با سرعتی بی‌سابقه افزایش دهند. اسکارازاتو گفت: «شکی نیست که در سال ۲۰۲۳، عامل اصلی افزایش هزینه‌های نظامی اروپا، تهاجم تمام عیار روسیه به اوکراین بوده است.»
اگر ادعای اسکارازاتو درست باشد، قاعدتا باید شاهد انباشت تسلیحات در اروپا و عدم صادرات آن‌ها به نقاط دیگر جهان (خصوصا از سال ۲۰۲۱ تا کنون) باشیم، اما آمار و مستندات چنین چیزی را نشان نمی‌دهد!

رشدی که متعارف نیست
در سال ۲۰۲۳، بریتانیا نسبت به دیگر کشورهای اروپایی بیشترین هزینه نظامی را نسبت به تولیدات ناخالص داخلی داشته است. این کشور رقمی معادل ۲.۳ درصد تولید ناخالص داخلی را صرف هزینه‌های نظامی کرده است. وزارت دفاع بریتانیا در سال جاری میلادی اعلام کرد که این رقم را به ۲.۵ درصد افزایش خواهد داد. آلمان نیز بودجه نظامی خود را از سال ۲۰۱۴ تا سال ۲۰۲۳ به میزان ۴۸ درصد افزایش داده است. در سال ۲۰۲۲، دولت آلمان متعهد شد که دو درصد از تولید ناخالص ملی، حد نصاب تعیین‌شده از سوی ناتو را به امور دفاعی اختصاص دهد. داده‌های تحقیقات جدید سیپری نشان می‌دهند که بودجه نظامی لهستان نسبت به سال ۲۰۱۴ میلادی بیش از دو برابر شده است. این کشور در سال ۲۰۲۳ رقمی معادل ۳.۸ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف هزینه‌های دفاعی کرده است که هنوز از هدف اعلام شده ۴ درصدی‌اش فاصله دارد. لهستان مدت‌هاست که افزایش هزینه‌های دفاعی و امنیتی خود را به بهانه «نگرانی از حمله روسیه به کشورهای اروپایی عضو ناتو» در اولویت قرار داده است.

جایگاه فرانسه و اروپا در ترویج جهانی جنگ و خشونت
ایالات متحده و فرانسه در حال حاضر بر صادرات تسلیحات جهانی تسلط دارند و واشنگتن بین سال‌های ۲۰۱۴-۲۰۱۸ و ۲۰۱۹-۲۰۲۳ صادرات خود را ۱۷ درصد و پاریس ۴۷ درصد در مدت مشابه افزایش داده‌اند. ایالات متحده به تنهایی مسئول ۴۲ درصد از کل صادرات تسلیحات جهانی بود و بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ به ۱۰۷ کشور تسلیحات ارسال کرد که بیش از هر صادرکننده بزرگ دیگری بوده است. از سوی دیگر، افزایش صادرات تسلیحات فرانسه عمدتا به دلیل تحویل هواپیماهای جنگی به هند، قطر و مصر بوده است. همان گونه که مشاهده می‌شود، این کشورها در محدوده جغرافیایی اروپا قرار ندارند و ارتباطی نیز با فرامتن و متن جنگ اوکراین ندارند! فرانسه برای اولین بار در فهرست بزرگترین صادرکنندگان تسلیحات در جهان از روسیه جلوتر ایستاد و در رتبه دوم قرار گرفت و روسیه در رتبه سوم قرار گرفت. بیشترین سهم صادرات تسلیحات فرانسه با ۴۲ درصد به کشورهای آسیایی و اقیانوسیه و همچنین ۳۴ درصد به کشورهای خاورمیانه اختصاص داشته است.

بزرگترین دریافت کننده صادرات تسلیحات فرانسه هند بود که نزدیک به ۳۰ درصد از کل صادرات را به خود اختصاص داده. هند بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ بزرگترین واردکننده تسلیحات در جهان بود اگرچه تامین‌کننده اصلی آن روسیه است که ۳۶ درصد از کل واردات آن را به خود اختصاص داده است. کاتارینا جوکیچ، محقق در SIPRI می‌گوید: «فرانسه از فرصت تقاضای قوی جهانی برای تقویت صنعت تسلیحات خود از طریق صادرات استفاده می‌کند. فرانسه به ویژه در فروش هواپیماهای جنگی خود در خارج از اروپا موفق بوده است.»
همان گونه که مشاهده می‌کنیم، فرانسوی‌ها، ژرمن‌ها و انگلیسی‌ها نوعی رقابت پنهان را بر سرکاسبی با خون شهروندان سایر نقاط دنیا و حتی شهروندان اوکراینی آغاز کرده اند. بی دلیل نیست که اتحادیه اروپا بر استمرار جنگ اوکراین اصرار می‌ورزد، زیرا در صورت ایجاد صلح و ثبات واقعی در نظام بین الملل، از جمله در اوکراین، اساسا جایی برای سوداگری شرکت‌های تسلیحاتی با خون شهروندان کشورهای گوناگون باقی نخواهد ماند.

نتیجه‌گیری

در میان کشورهای اروپایی، ایتالیا هم شاهد افزایش صادرات تسلیحاتی خود در سه سال گذشته بوده به طوری که صادرات این کشور ۸۶ درصد رشد کرده است. اروپای غربی همراه با ایالات متحده ۷۲ درصد از کل صادرات تسلیحات در سال‌های ۲۰۱۹-۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده‌اند، در حالی که اروپا به تنهایی مسئول حدود یک سوم صادرات جهانی تسلیحات از جمله حجم زیادی از صادرات به خارج از منطقه بوده است. در مجموع پنج کشور اروپایی، به استثنای روسیه، در میان ۱۰ صادرکننده برتر جهان قرار گرفتند که شامل فرانسه (مقام دوم)، آلمان (مقام پنجم)، ایتالیا (مقام ششم)، بریتانیا (مقام هفتم) و اسپانیا (مقام هشتم) می‌شود. همه این کشورها عضو پیمان آتلانتیک شمالی بوده و درجنگ اوکراین به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشارکت دارند، اما صادرات خود را نه به میدان نبرد در کی یف، بلکه به دیگر نقاط دنیا معطوف کرده اند. ترویج خشونت و ناامنی در نظام بین الملل از سوی اتحادیه اروپا، از یک راهبرد پنهان، تبدیل به یک راهبرد آشکار شده است..

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماکرون: اروپا در معرض نابودی قرار دارد
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران / عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • توانمندی‌های تئاتر ایران ناب است/ در حال رایزنی با کشورهای شرق آسیا و اروپا برای اجرا هستیم
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران /عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • محدودیت وزن وسایل در پرواز
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا