Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در حاشیه جلسه این شورا گفت: افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان دندانپزشکی به منظور بررسی‌های تکمیلی به ستاد نقشه جامع علمی کشور ارجاع شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه ۸۶۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، عصر روز سه‌شنبه ۳۱ خرداد ماه در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در حاشیه جلسه ۸۶۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: گزارشی درباره وضعیت جامعه علمی و نخبگانی کشور ارائه شد که رئیس جمهور محترم و اعضا محترم شورای عالی تاکید کردند که گزارش تفصیلی راجع به وضعیت جامعه نخبگانی کشور تهیه شود و اقداماتی که باید برای تقویت جامعه نخبگانی صورت بگیرد در صحن شورا به عنوان طرح ارائه شود.


وی ادامه داد: همچنین بحثی درباره پیشرانی علم و فناوری در منطقه و جهان و مسئله رشد و پیشرفت در این سال‌ها مطرح شد؛ خوشبختانه هم‌اکنون جمهوری اسلامی ایران رتبه اول منطقه در علوم مختلف را داراست که برای تقویت این حوزه اعضا و رئیس جمهور محترم تاکید داشتند که باید اقدامات لازم صورت بگیرد.


دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره افزایش ظرفیت دندانپزشکی ادامه داد: ستاد نقشه جامع علمی کشور گزارش‌های آماری دقیقی در صحن شورا ارائه کرد، وزیر محترم بهداشت و درمان نیز گزارش و نکاتی که معطوف به احراز کیفیت بود را مطرح کرد. مقرر شد که موضوع به ستاد نقشه جامع علمی کشور ارجاع شود و با حضور وزیر بهداشت و درمان، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، روسای کمیسیون‌های بهداشت، آموزش و اصل ۹۰ و متخصصان امر بررسی مجددی صورت گیرد؛ بنابراین در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش رشته‌های دندانپزشکی تصمیمی در جلسه اتخاذ نشد و منجر به بررسی‌های تکمیلی شد.


وی اضافه کرد: البته بحث‌هایی مبنی بر توزیع نامناسب دندانپزشک در کشور و نسبت دانپزشک به ۱۰۰ هزار جمعیت، مطرح شد. همچنین عنوان شد که مناطق کم برخوردار کشور از خدمات مطلوب دندانپزشکی محروم هستند. در جریان بحث‌های صورت گرفته به موضوع کمبود زیرساخت‌های جذب دانشجوی دندانپزشکی اعم از تجهیزات دندانپزشکی و نسبت استاد به دانشجو نیز اشاره شد. همچنین اعضا تاکید داشتند که تعرفه‌های تامین اجتماعی و بیمه نسبت به خدمات دندانپزشکی اختصاص پیدا کند؛ البته درباره هیچ کدام از موارد مذکور تصمیم قطعی اتخاذ نشد و به دلیل حساسیت موضوع قرار شد که بار دیگر موضوع در ستاد نقشه جامع علمی کشور بحث شود و گزارش جهت تصمیم‌گیری در صحن شورای عالی مورد بازنگری قرار گیرد.


عاملی بیان کرد: دستور بعدی جلسه درباره مناسبت‌های تقویم بود، برخی از مناسبت‌های تقویم جنبه ملی و استانی دارند. رویکردی که در شورای عالی انقلابی مورد تاکید قرار گرفت این بود که مناسبت‌های تقویم باید موجب تقویت هویت ملی، دینی، نشاط اجتماعی و همگرایی ملی و تعمیق حافظه جمعی شود چراکه مناسبت‌ها خاطرات را تداعی می‌کنند و باعث ایجاد حس افتخار ملی می‌شوند.


وی ادامه داد: همچنین عنوان شد که در مناسبت‌ها عدالت فرهنگی و شکوفایی ظرفیت زیست بوم مورد توجه قرار گیرد، ارزش‌های انقلاب اسلامی را تقویت کند و موجب رویدادسازی فرهنگی و شهری شود تا شهر‌ها حس عضویت‌شان در جامعه ملی تقویت شود.


وی از اختصاص دو روز به عنوان روز‌های استان‌های مازندران و اصفهان خبر داد و گفت: روز ۱۴ آبان به عنوان روز مازندران در نظر گرفته شد که استناد به استقرار دولت علویان در سال ۲۴۳ هجری شمسی در این خطه افتخار آمیز ایران عزیز دارد. همچنین روز ۲۵ آبان به عنوان روز اصفهان نامگذاری شد. ۲۵ آبان ۱۳۶۱ روز تشییع ۳۷۰ شهید دفاع مقدس در عملیات محرم بود که حضرت امام خمینی (ره) در این‌باره فرمودند که «در کجای دنیا جایی را مثل اصفهان پیدا می‌کنید که چند روز پیش ۳۷۰ شهیدش را تشییع کردند. همین ملت شهید داده همچنان بر خدمت خود به اسلام ادامه می‌دهند» بحث درباره این موضوع در جلسات آینده شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عاملی شورای عالی انقلاب فرهنگی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان دندانپزشکی ستاد نقشه جامع علمی کشور شورای عالی انقلاب فرهنگی ستاد نقشه جامع علمی کشور افزایش ظرفیت مناسبت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۴۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای فرهنگ عمومی باید به قرارگاه تبدیل شود

حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور در نشست شورای فرهنگ عمومی استان قزوین گفت: پس از تشکیل قرارگاه شورای فرهنگ عمومی باید تمامی برنامه‌ها براساس برش استانی در مهندسی فرهنگی کشور اجرایی شود.

وی اضافه کرد: فرمانده قرارگاه‌های شورای فرهنگی عمومی، امام جمعه و استانداران هستند که بایستی بر اجرای دقیق مصوبات این شورا نظارت کافی داشته باشند.

حجت الاسلام خسروپناه در خصوص اهمیت رصد مسائل مهم استان نیز اظهار کرد: در هر استان معاونت اجتماعی فراجا، اداره کل اطلاعات و اطلاعات سپاه از منابع ارزشمند و گنجینه‌های رصد مسائل محسوب می‌شوند که باید از این ظرفیت‌ها بهره برداری کرد و در طرح و برنامه ریزی قرارگاه فرهنگ عمومی نیز به نحو مطلوب استفاده شود.

به گفته عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور، در هجدهمین سفر استانی تصمیم گرفتیم به قزوین بیاییم تا در شورای فرهنگ عمومی به موارد مهم و اساسی اشاره کنیم تا ارتقای فرهنگی بیشتری را در این استان شاهد باشیم.

حجت الاسلام خسروپناه با بیان اینکه در مسیر کار‌های فرهنگی باید از تمامی دستگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و گروه‌های مردمی استمداد گرفت، ادامه داد: ما در سطح کشور نیز سازمان بازرسی را به خدمت گرفتیم که بر اجرایی شدن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی نظارت داشته باشد.

وی، نقش رسانه‌های مجازی را در پیشبرد اهداف فرهنگی کشور بسیار مهم دانست و اضافه کرد: توجه به چنین رسانه‌هایی باید سرلوحه کار‌ها باشد و حتی پیشنهاد می‌کنیم نماینده‌ای از فعالان رسانه‌های مجازی جهت حضور در نشست‌های شورای فرهنگ عمومی استان نیز معرفی شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور بیان کرد: مصوبات این شورا از سوی استاندار ابلاغ می‌شود که البته پیش از این مصوبات از سوی دبیر ابلاغ می‌شد، به همین دلیل اگر مصوبه‌ای از سوی دستگاهی اجرا نشده باید متولی آن برای مدیریت ارشد استان گزارش دهد که چرا کار انجام نداده است.

قزوین دارای ۶ سرمایه معنوی و تمدنی است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بر ظرفیت و سرمایه‌های استان قزوین اشاره کرد و گفت: قزوین دارای ۶ سرمایه معنوی و تمدنی است که آنها را باید در حوزه‌های تاریخی، شهدا، فرهنگ و هنر، علمی، مدیریتی و اجتماعی مورد تاکید قرار داد.

به گفته حجت الاسلام خسروپناه، قزوین به عنوان مرکز پایتخت دوران صفویه، انجام فعالیت‌های مذهبی، قرآنی و شبکه امامت، وجود هنر‌های دستی مثل جاجیم بافی، گچ بری، زره بافی و موارد دیگر و از همه مهمتر همدلی و همگرایی مسوولان و مدیران استانی که در کشور بی نظیر بوده و زبانزد عام و خاص نیز محسوب می‌شود، تنها بخشی از گنجینه ارزشمند این استان به شمار می‌رود.

حجت الاسلام خسروپناه با تاکید بر اینکه سیره شهیدانی، چون رجایی و بابایی باید سرلوحه کار مدیران قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: بنده در طول ماه چند مرتبه برای زیارت مزار شهید بابایی از تهران به قزوین آمده ام و می‌دانم که این شهید سراسر اخلاص تا چه اندازه برای نظام مقدس ما ارزشمند است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • حمایت دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی از طرح‌های فرهنگی
  • حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی از طرح‌های فرهنگی در کشور
  • سند هوش مصنوعی به زودی تصویب می شود
  • خسروپناه: برداشتن موانع قانونی؛ راهکاری برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان
  • در مسیر جلوگیری از مهاجرت نخبگان باید موانع قانونی را برداریم
  • شورای فرهنگ عمومی باید به قرارگاه تبدیل شود
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: باید نسبت به مسئله تربیت دانشجویان دغدغه داشته باشیم/ در مسیر جلوگیری از مهاجرت نخبگان باید موانع قانونی را برداریم
  • برنامه‌های در دست اقدام شورای فرهنگی چیست؟
  • دوم اردیبهشت و روایتی از خانه‌تکانی که در دانشگاه‌ها اتفاق افتاد
  • افزایش ظرفیت پزشکی باید متناسب با زیرساخت‌ها مانند بیمارستان‌های آموزشی باشد