Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، درحالی‌که یک موج گرمای پیش‌تابستانی بسیار از مناطق اروپای غربی را در نوردیده است، تصمیم‌گیرندگان منطقه در تلاش برای انباشت ذخایر زیرزمنیی با گاز طبیعی هستند. هدف آنها حفظ روشنایی و گرما در خانه‌های اروپایی قبل از رسیدن سرما و البته به وقت زمستان است.

در اتحادیه اروپا نگرانی بزرگی از اختلال کامل جریان گاز از سمت روسیه وجود دارد که به‌وسیله شبکه لوله‌های انتقال گاز، حدود ۴۰ درصد گاز مصرفی اتحادیه اروپا را تامین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتحادیه اروپا بعد از گذشت ۴ ماه از جنگ اوکراین، در مسیر تلاش‌های گسترده‌ای برای کاهش وابستگی خود به سوخت‌های هیدروکربنی روسیه قرار گرفته است.

 ولی سرعت جریانات چون تداوم جنگ و تصمیم اتحادیه اروپا برای وضع تحریم‌های مالی علیه روسیه موجب قطع صادرات گاز این کشور به کشورهای فنلاند، هلند، بلغارستان و نقض تامین گاز در قراردادهای شرکت اورستد دانمارک، شرکت گازترا هلند و  قراردادهای مربوط به بخش آلمان شرکت عظیم شل شده است. روسیه بعد از وضع شدن تحریم‌ها از سوی غرب، درخواست پرداخت بهای گاز با واحد روبل، واحد پولی روسیه را کرده است.

حالا در کنار این قطع جریان‌های گاز، گازپروم اخیرا تصیمیم‌هایی از جمله محدود کردن عرضه گاز از طربق خط لوله گاز نورد استریم۱ که از سمت روسیه به آلمان جریان دارد و از بستر دریای بالتیک می‌گذرد و همنیطور محدودسازی جریان گاز به ایتالیا را گرفته است.

گازپروم دلیل اختلال در جریان صادرات را مشکل فنی ناشی از تاخیر در بازگشت تجهیزات سرویس‌شده از شرکت زیمنس آلمان مستقر در کانادا عنوان کرده است. در عین حال، اتریش و اسلوواکی هم کاهش میزان عرضه توسط روسیه را گزارش کرده‌اند.

الکسی میلر، مدیر عامل گازپروم گفته که بازگشت تجهیزات در ایستگاه کمپرسور پورتووایا به دلیل سیل بی‌سابقه تحریم‌های اقتصادی با مشکل مواجه شده است. وی افزود که هیچ راه حلی برای این مشکل نمی‌بیند.

اما قسمت هشدارآمیز اختلالات در عرضه گاز  روسیه، نظرات تند و آتشین و البته هشدارگونه میلر بود که بعد از نصف شدن عرضه گاز به آلمان، او گفت که روسیه طبق قواعد خود بازی خواهد کرد.

به گزارش روزنامه مسکوتایمز، میلر طی یک جلسه میزگرد در مجمع بین‌المللی اقتصاد در سن‌پترزبورگ گفت: «محصول ما، قوانین ما؛ ما بر اساس قوانینی که ایجاد نکرده‌ایم بازی نمی‌کنیم.»

روبرت هابک، وزیر اقتصاد آلمان هم این ادعاهای طرف روسی را رد کرده و محدودیت‌های عرضه روسیه را یک «تصمیم سیاسی» می‌داند که برای بی‌ثباتی منطقه و افزایش قیمت گاز طراحی شده است.

قیمت گاز در بازار عمده فروشی گاز هلند که یک معیار اروپایی برای تجارت گاز طبیعی است، در معاملات صبح روز جمعه، قبل از اعلام سود تقسیمی، تا ۹ درصد افزایش داشته است.

کد خبر 684433 برچسب‌ها آلمان روسیه اتحادیه اروپا گاز - خط لوله هلند اسلواکی قیمت نفت و گاز روسیه - اوکراین روسیه - ولادیمیر پوتین گاز اتحادیه اروپا اقتصاد ایتالیا اتریش

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آلمان روسیه اتحادیه اروپا گاز خط لوله هلند اسلواکی قیمت نفت و گاز روسیه اوکراین روسیه ولادیمیر پوتین گاز اتحادیه اروپا اقتصاد ایتالیا اتریش اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۴۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه

مقامات اتحادیه اروپا در حال آماده سازی تحریم‌ها برای بیش از ده شرکت از روسیه، ترکیه، امارات، چین و هنگ کنگ به دلیل مشارکت آنها در عرضه کالا‌های تحریم شده اروپایی به روسیه هستند.

تحریم‌ها در مورد فروش سیستم‌های ناوبری موشک ها، آنتن‌ها و همچنین قطعاتی است که در رایانه‌های نظامی استفاده می‌شود.

پیشتر امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه گفته بود که کشور‌های اتحادیه اروپا به اتفاق آرا از تقویت تحریم‌ها علیه روسیه حمایت می‌کنند.

چندی قبل، روزنامه انگلیسی دیلی میل در مطلبی نوشت تحریم‌ها علیه روسیه نه تنها مانع از رشد اقتصاد این کشور نشده است بلکه مستقیما اقتصاد اروپا را هدف گرفته و به آن آسیب زده است.

به نوشته این روزنامه تحریم‌های غرب نتوانسته روسیه را از ادامه جنگ در اوکراین باز دارد و آسیب بیشتری به انگلیس و اروپا وارد کرده تا مسکو.

تلاش‌های غرب برای تضعیف حملات کرملین از طریق مسدود کردن وجوه و دارایی‌های آن، کنار گذاشتن بانک‌های روسی از سیستم‌های پرداخت بین‌المللی و توقف تجارت، تنها مسکو را به بهبود روابط با سایر شرکای بین‌المللی از جمله چین و ایران واداشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • معامله‌گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • بورل: شهرهای غزه بیشتر از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند
  • دست رد سوئیس به استفاده از سود اموال مصادره شده روسیه
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • صدر اعظم آلمان خواستار تاسیس اتحادیه بانکی در اروپا شد
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  • بلژیک: اروپا در آستانه توافق بر سر دارایی های خارجی روسیه است