Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامران سلطانی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ در مورد قیمت ارز در روز دوم تیر 1401 اظهار داشت: تا پایان زمان معاملاتی امروز، اغلب صرافان خرید و فروش توافقی ارز داشتند.

رئیس کانون صرافان ادامه داد: با این حال تابلو اعلام نرخ اغلب صرافی‌ها، قیمت ارز مسافری را اعلام می‌کرد.

وی افزود‌: ارز مسافری امروز در دامنه قیمتی 27400 تومان تا 27830 تومان معامله شد‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلطانی‌زاده اظهار داشت: همچنین ارز توافقی در دامنه 29 هزار تومان تا 30 هزار و 300 خرید و فروش شد.‌

رئیس کانون صرافان همچنین روز گذشته به فارس‌ گفته بود: ‌ارز در بازار متشکل ارزی و رسمی بدون هیچ ارزپاشی بانک مرکزی و فقط با نرخ توافقی بین صرافان و صادر کنندگان خریداری و به نرخ توافقی به مشتریان عرضه می‌شود، این مدیریت بازار ارز‌ بدون استفاده از یک دلار ذخایر بانک مرکزی در حال انجام است.

‌شنیده‌ها حاکی از آن است که امروز مهلت مجوز سنای معاملاتی تعداد‌ی از صرافان قطع شد و‌ عملا امکان معامله نداشتند در حالی که طبق دستور رئیس‌کل بانک مرکزی، قرار نبود فعلا تا شهریور امسال صرافی‌ها با قطعی سنا مواجه ‌شوند.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سکه طلا ارز دلار قیمت ارز قیمت دلار دلار توافقی بازار متشکل دلار صرافی کامران سلطانی زاده رئیس کانون صرافان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۸۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه خودنویس به بانک مرکزی دسترسی نمی‌دهد/ منتظر مصوبه کارگروه تعامل‌پذیری هستیم

معاون سیاستگذاری پولی بانک مرکزی در رابطه با تاخیر در انتشار گزارش‌های حوزه مسکن از سوی بانک مرکزی گفت: سامانه املاک به سامانه خودنویس منتقل شده و این سامانه به بانک مرکزی دسترسی نداده است. این موضوع به کارگروه تعامل پذیری دولت رفته و منتظر مصوبه آن هستیم.

محمدشیریجیان - معاون سیاستگذاری پولی بانک مرکزی - در رابطه با انتشار آمار رشد نقدینگی به خبرنگار ایسنا گفت: آمار مربوط به رشد نقدینگی کشور در تا پایان آبان ماه در سایت بانک مرکزی از قبل منتشر شده و آمار مربوط به بازه زمانی تا پایان دی ماه نیز طی هفته جاری منتشر می‌شود.  

سامانه خودنویس به بانک مرکزی دسترسی نمی‌دهد!

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در رابطه با عدم انتشار آمارهای مسکن از سوی بانک مرکزی گفت: مشکل اصلی مربوط به سامانه املاک است که در حال حاضر به سامانه خودنویس منتقل شده و سامانه خودنویس تا امروز به بانک مرکزی دسترسی نداده است. این موضوع به کارگروه تعامل پذیری دولت رفته و منتظر مصوبه این کارگروه هستیم و به محض اینکه این دسترسی به بانک مرکزی داده شود، گزارش‌های مربوط به آمار حوزه مسکن به روز رسانی می‌شود. با این حال هنوز به بانک مرکزی در سامانه خودنویس دسترسی داده نشده است.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت بانک مرکزی را سرکار گذاشته است
  • شگفتی در بازار مسکن
  • سامانه خودنویس به بانک مرکزی دسترسی نمی‌دهد/ منتظر مصوبه کارگروه تعامل‌پذیری هستیم
  • خبری عجیب از بازار مسکن رسید
  • چرا همچنان گزارش تحولات معاملات بازار مسکن منتشر نمی‌شود؟
  • ادامه بارش برف و باران در کشور | کاهش شدید دما و یخبندان در راه است
  • ابتکار هند برای مبارزه با کلاهبرداری دیجیتالی
  • دو سناریو پیشروی قیمت دلار؛ بانک مرکزی می‌تواند نرخ ارز را کنترل کند؟
  • قیمت دلار و قیمت یورو در صرافی بانک ملی امروز شنبه ۲۰ بهمن
  • ادامه بارش برف و باران در کشور/ کاهش شدید دما و یخبندان در راه است