Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر محمدرضا منظم رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با اعلام این خبر گفت: این طرح مختص دانشجویان کارشناسی ارشد و PhD است. شیوه‌نامه حمایت از پایان‌نامه‌های محصول محور تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان با جزئیات مشخص جهت آگاهی دانشگاه‌های علوم پزشکی تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انجام یک پایان‌نامه نیاز به تعامل دانشگاه با صنعت و جامعه دارد هدف ما تقویت این تعامل است، گفت: بسیاری از پایان‌نامه‌ها فقط به مقاله منجر می‌شدند اکنون اگر پایان نامه‌ای در کنار مقاله به محصول منجر شود استقبال کرده و آن را مورد حمایت قرار می دهیم.

منظم با اشاره به اینکه وقتی بر محصول‌محور بودن تاکید می‌کنیم منظورمان فقط محصول قابل لمس نیست، گفت: هر مسیری که در یک پایان‌نامه و تحقیق انجام شود و بخشی از نیاز جامعه را رفع کند چه دستگاه باشد یا دستورالعمل، نرم افزار، راه‌حل بهبود یک فرآیند و غیره به آن عنوان محصول محور اطلاق می‌شود.

وی به ضرورت ایجاد دستورالعمل عملیاتی برای اجرای پایان‌نامه محصول‌محور از سوی وزارت بهداشت، اشاره کرد و گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی نگاه‌های متفاوتی نسبت به پایان‌نامه محصول‌محور دارند، در وزارتخانه وظیفه خودمان می‌دانیم برای ایجاد یکپارچگی در این زمینه شیوه‌نامه‌ای تهیه کنیم که از دو جهت حایز اهمیت است.

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت اظهار داشت: ابتدا ادبیات و زبان مشترک این حوزه است که انتظار می‌رود همه دانشگاه‌ها تصور یکسان و مشابه آنچه ما در وزارتخانه مورد نظرمان است نسبت به موضوع داشته باشند. چون قرار نیست فقط با تغییر اسم این اقدام محدود شود بلکه باید تاثیر آن نیز قابل مشاهده باشد. نکته بعدی ایجاد وحدت رویه در ارزشیابی پایان‌نامه‌های محصول محور در دانشگاه‌هاست تا تنوع سلایق آن را تحت شعاع قرار ندهد.

وی با بیان اینکه در شیوه‌نامه هر دو جنبه لحاظ شده است، گفت: هم شاخص‌هایی برای داخل دانشگاه‌ها در نظر گرفتیم. محورهای سطح فناوری، سطح فنی، نیاز بازار، رفع مشکل جامعه و غیره در اختیار دانشگاه است و در بازه صفر تا ۱۰۰ امکان امتیازدهی وجود دارد. طبق شیوه‌نامه پایان نامه‌ای محصول محور است که حداقل ۶۰ امتیاز کسب کند و به این ترتیب امکان ارجاع به وزارت بهداشت را کسب می‌کند.

منظم به مراحل ارزیابی پایان نامه‌های محصول محور در دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: درخواست‌ها به کمیته تخصصی ارائه می‌شود تا امتیازات دانشگاه‌های مختلف را هم وزن و هم سطح کند تا تمام پایان‌نامه‌های ارسالی به صورت یکپارچه و با نگاه یکسان مورد ارزیابی قرار گیرند.

وی گفت: در وزارت بهداشت اصلا به جزئیات پایان نامه توجه نمی‌شود زیرا تمامی اقدات با دقت و طی فرآیند طولانی درون دانشگاه‌ها انجام شده است. در معاونت تحقیقات و فناوری وزرات بهداشت هم هدف اصلی حمایت از دانشگاه علوم پزشکی است که در جهت توسعه پایان‌نامه‌های محصول‌محور با برنامه‌ریزی مدون فرهنگ‌سازی کرده است.

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت افزود: در کمیته ابتدا پروفایل استاد راهنما بررسی می شود با توجه به اینکه چه سابقه فناورانه‌ای در کارنامه استاد موجود است؛ این نکته ثابت می‌کند چقدر تجاری‌سازی آن پایان‌نامه محتمل است. دومین مسئله مصوبه شوراهای مرتبط دانشگاه علوم پزشکی به همراه جداول امتیازات است، سومین نکته میزان مشارکت بیرونی است که از امتیاز بالایی هم برخوردار است؛ سفارش‌دهنده طرح چقدر در آن سرمایه‌گذاری کرده است. هرچه میزان مشارکت بالاتر باشد میزان امتیاز نهایی هم بالاتر خواهد بود.

به گفته وی حاصلضرب وزن‌دهی وزارتخانه با امتیازی که دانشگاه داده است امتیاز نهایی پایان‌نامه را تشکیل می‌دهد و به ازای هر امتیاز یک میلیون تومان به دانشگاه علوم پزشکی حمایت اعطا می‌شود.

کد خبر 5523107

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت محمدرضا منظم محصولات سلامت محور پایان نامه دانشگاه های علوم پزشکی کنکور 1401 سازمان سنجش دانشگاه تهران آزمون کارشناسی ارشد انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی سازمان امور دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه ها آزمون دستیاری تفاهم نامه همکاری پایان نامه های محصول محور دفتر توسعه فناوری محصول محور پایان نامه ها وزارت بهداشت علوم پزشکی دانشگاه ها شیوه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۲۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز؛ باهدف ارائه طرح‌های کاربردی و برگزیده خاتمه یافته فصل زمستان در شورای پژوهشی دانشگاه، نشست فصلی ترجمان دانش با حضور محققان و اعضای هیات علمی در سالن جلسه‌های معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه برگزار شد.


طراحی و ساخت جلیقه کاهنده استرس حرارتی در حین کار، بررسی تاثیر همزمان همه گیری کرونا و آلاینده‌های هوا بر بیماری‌های تنفسی و قلبی، اثر ان-استیل سیستئین بر وضعیت متابولیک، نیتریک اکساید، بیومارکر‌های استرس اکسیداتیو، افسردگی و اضطراب در بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس و بررسی دانش، نگرش، و عملکرد نسبت به کرونا ویروس جدید (کووید-۱۹) در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ شهرستان ایذه، عناوین طرح‌های ارائه شده در این نشست بود.


دکتر آرش سلحشوری، استادیار آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، دکتر سیداحمد حسینی، استاد بیوشیمی بالینی، دکتر بهزاد فولادی دهقی، استاد مهندسی بهداشت حرفه‌ای و دکتر محمدجواد محمدی، استادیار مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، ارائه دهندگان این طرح‌های تحقیقاتی بودند.

دیگر خبرها

  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • ۷ مصدوم انحراف از جاده خودروی سواری در محور آبادان به اهواز
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • شیوه‌نامه مشوق‌های خدمتی برای کسب مهارت دانش‌آموختگان دانشگاهی ابلاغ شد
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان با حضور وزیر بهداشت
  • انتشار پایان‌نامه‌های برتر تقاضا محور برای مهار تورم و رشد تولید از دانشگاه شهرکرد
  • یک کشته و دو مصدوم در حادثه رانندگی محور خرمشهر_اهواز
  • علوم پزشکی کردستان در مقطع دکترای پزشکی مولکولی دانشجو می‌پذیرد
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز