Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی از حمل ۲۷ میلیون تن کالا توسط کشتیرانی در سال ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، محمدرضا مدرس خیابانی در همایش گرامیداشت روز جهانی دریانوردی با بیان اینکه حضور کشتیرانی ایران در اقصی نقاط دنیا سبب می‌شود تا قدرت دریایی ایران به رخ قلدران و مدعیان ابرقدرتی در دنیا کشیده شود گفت: شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران چهاردهمین شرکت کشتیرانی دنیا است که محموله‌های کانتینری، فله و جنرال کارگو را حمل کرده و در زمینه بانکرینگ هم فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به شکسته شدن رکورد جابجایی کالا در سال گذشته اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۷ میلیون تن کالا جابجا کردیم که نسبت به سال قبل آن ۴۱ درصد رشد داشت.

مدرس خیابانی با اشاره به حمل این محموله‌ها با ۱۴۶ فروند کشتی اقیانوس پیما گفت: انتظار می‌رود امسال هم رکوردهای خوبی شکسته شود به گونه‌ای که سه ماهه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ تعداد ۶۷۰ نفر از دریانوردان ما خارجی بودند که در سال ۱۴۰۰ به ۳۸۰ نفر کاهش یافت ولی امسال همه آنها ایرانی هستند.

مدیرعامل کشتیرانی با بیان اینکه ۸۰۰ نفر از علاقه مندان به دریانوردی را سال گذشته در کشتیرانی جذب کردیم یادآور شد: در دو سال قبل مشکل کووید ۱۹ داشتیم که با کاهش این بیماری بار دیگر امکان همراهی خانواده‌های دریانوردان در سفرها فراهم شد.

وی به قرارداد خرید ۴ فروند شناور برای کشتیرانی دریای خزر اشاره کرد و ادامه داد: دو فروند شناور رو- رو و دو فروند شناور جنرال کارگو با سازنده داخلی به امضا رسانده‌ایم که این قراردادها در چند ماه گذشته به امضا رسید و ظرف دو سال آینده به کشتیرانی تحویل می‌شود. با تحویل این کشتی‌ها ۱۶ درصد به ظرفیت کشتیرانی خزر اضافه خواهد شد.

مدرس خیابانی از خرید ۴ فروند شناور اقیانوس پیما و همچنین تعمیر همه کشتی‌ها در کارگاه‌های کشتی سازی داخلی خبر داد.

وی تاکید کرد: شرکت‌های فناوری ما با همکاری شرکت‌های دانش بنیان داخلی مانع هرگونه حمله سایبری و خرابکارانه به زیرساخت‌های ارتباطاتی این شرکت شدند.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: محمدرضا مدرس خیابانی ، شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ، دریای خزر ، روز جهانی دریانوردی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: محمدرضا مدرس خیابانی شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران دریای خزر روز جهانی دریانوردی کشتیرانی جمهوری اسلامی مدرس خیابانی فروند شناور سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۵۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام مقدمات اعزام قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

 مرتضی جعفری، معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن در خصوص اعزام قطار ترانزیتی از مبدأ افغانستان به ترکیه گفت: پیرو بازدید انجام شده سال گذشته توسط تیم عالی فنی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، شامل معاون فنی و زیربنایی و مدیران کل حوزه‌های مختلف سیر و حرکت، ایمنی و فنی و زیربنایی، از محور ریلی افغانستان حدفاصل شمتیغ تا روزنک و مذاکرات به‌عمل‌آمده در جلسه برگزار شده در وزارت راه و شهرسازی با حضور کاظمی قمی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، بر لزوم رفع نواقص و مشکلات ایجاد شده برای خط جهت حمل محمولات تجاری تأکید و مقرر شد اصلاحات فنی و رفع نواقص و کاستی‌های موجود حدفاصل مرز شمتیغ تا ایستگاه روزنک، با هدف ارتقای سطح ایمنی موردنیاز از وضعیت عملیاتی به شرایط استاندارد فنی، به‌منظور امکان سیر قطارهای تجاری انجام شود.

وی در خصوص جزئیات مذاکرات انجام شده ادامه داد: در این راستا مقرر شد کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان که از سوی سفیر معرفی شده است نسبت به انجام اصلاحات موردنیاز و بهره‌برداری محور مذکور با نظارت عالیه وزارت راه و شهرسازی (راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران) مبادرت ورزد که در این راستا طی یک سال گذشته با مساعدت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۶ قطار عملیات جهت تسهیل انتقال ادوات ریلی به‌منظور تسریع عملیات اجرایی احداث قطعه چهارم محور ریلی خواف-هرات صورت پذیرفته است.

جعفری افزود: بر اساس توافقات صورت‌گرفته با حضور سفیر، کنسرسیوم فوق‌الذکر متعهد شدند که به‌سرعت نواقص را رفع کرده و پس از ارتقای خط مبتنی بر استانداردهای ریلی، به راه‌آهن جمهوری اسلامی منعکس شود تا پس از بازدید از اقدامات انجام شده، امکان سیر ایمن قطار به تأیید کارشناسان فنی برسد.

معاون بازرگانی و بهره‌برداری راه‌آهن بیان کرد: به‌رغم دستور مساعدت حداکثری از سوی مدیرعامل و پشتیبانی راه‌آهن جهت ارسال ادوات ریلی و پیگیری‌های مکرر از سوی راه‌آهن با عبور هر قطار عملیات، کنسرسیوم مذکور در روزهای اخیر از حسن‌نیت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران سو استفاده کرده و بدون هیچ‌گونه هماهنگی و اخذ تاییدیه از راه‌آهن جمهوری اسلامی، نسبت به بارگیری واگن‌ها و اعلام آن در رسانه‌ها جهت حمل محمولات تجاری ترانزیتی اقدام کرده که مورد پذیرش نبوده و به منزله نقض مقررات ریلی بین‌المللی و توافقات قبلی است.

جعفری در پایان با اشاره به لزوم حفظ جایگاه جمهوری اسلامی ایران در مناسبات بین‌المللی گفت: ضمن عدم هماهنگی صورت‌گرفته، باتوجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، اقدامات لازم جهت اعزام آزمایشی قطار مذکور انجام‌گرفته و راه‌اندازی رسمی مسیر تجاری مذکور پس از رفع نواقص و تأیید متخصصین فنی ریلی با هماهنگی راه‌آهن‌های دو کشور انجام خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • امضای ۵ سند همکاری بین ایران و سریلانکا
  • تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح اتمی + عکس
  • (اینفوگرافیک) تمام «نه»‌های رهبر انقلاب به سلاح اتمی
  • یک فروند بوئینگ ۷۳۷ برای پروازهای داخلی به ناوگان هما اضافه شد
  • سنگدوینی: جنگ‌هراسی بر اقتصاد ایران بی‌تاثیر است
  • دکترین هسته ای ایران تغییر می کند؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • انجام مقدمات اعزام قطار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • به اتفاق اصفهان نمی‌توان گفت «حمله»!
  • فراخوان چهل‌ودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران