Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه «جهان آرا» گفت: هیچ مشکلی در تأمین اینترنت مورد نیاز کشور نداریم و شبهه عدم تأمین پهنای باند توسط دولت درست نیست. در حال حاضر بخش مهمی از ارتباطات دریایی ما با اینترنت جهانی قطع شده ولی به خاطر تمهیدات اندیشیده شده، کاربران متوجه این مسئله نشده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا مهرماه، ۷۰ درصد به ظرفیت کل اینترنت کشور افزوده خواهد شد و سرعت بهبود می‌یابد. طی ۱۰ سال گذشته شبکه اینترنت ثابت توسعه پیدا نکرده و مردم به اینترنت تلفن همراه روی آورده‌اند ولی این شبکه دارای محدودیت است.
برنامه ما، توسعه شبکه ثابت و پوشش ۲۰ میلیونی پورت فیبر نوری در سه سال است که سرعت آن چند صد مگابیت در ثانیه است. سرعت اینترنت ایران نسبت به گذشته کاهش نیافته، بلکه متناسب با نیازها افزایش نیافته است؛ فناوری اطلاعات را یک فرصت می‌دانیم؛ دولتی که می‌خواهد فیبر نوری را درب خانه مردم برساند دنبال کاهش سرعت نیست. وقتی کار را تحویل گرفتم ۵۰۰ هزار پورت فیبر نوری در کشور وجود داشت و هم اکنون این تعداد یک میلیون و ۵۰۰ مورد است. تا آبان ماه، ۸.۵ میلیون پورت تعهد داده شده و در ۹ مرکز استان هم کار شروع شده است. از سال ۹۵ تا ابتدای امسال، هیچ گونه افزایش تعرفه در حوزه ارتباطات سیار نداشتیم ولی کف و سقف قیمت مشخص بود. در این دولت اجازه دادیم که بسته‌های زیر کف قیمت را تغییر دهند ولی با افزایش تعرفه مخالفت کردیم مگر در صورت افزایش کیفیت

وی افزود: شورای عالی فضای مجازی دستگاه‌ها را مکلف کرده محیطی ایمن و مفید برای کودکان در اینترنت فراهم کنند؛ والدین می‌توانند با یک کد دستوری برگشت‌پذیر، اینترنت سیم کارت را وارد محیط امن کنند.دستگاه‌های فرهنگی، محتوای سفید را معین می‌کنند. یک میلیون سیم کارت کودک هم فراهم شده است.

زارع پور تاکید کرد: من مسئول فیلترینگ نیستم اما به دنبال گشایش‌هایی هستیم، مثلاً اینکه بعضی سایت‌ها و پلتفرم‌های فیلتر شده برای برخی اقشار که نیاز به آنها دارند باز شود. دولت به دنبال قطع اینترنت نیست البته باید به دنبال پلتفرم‌های بومی خودمان هم باشیم. از شهریور سال گذشته به دنبال اصلاح طرح صیانت بودم.به مردم اطمینان می‌دهم هیچ یک از سیاستگذاران به دنبال قطع اینترنت نیستند ولی باید فضای امن و قاعده‌مند برای فضای مجازی ایجاد کنیم، مثل همه جای دنیا


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: تعرفه‌های پستی از سال ۱۳۹۷ افزایش نیافته بود در حالیکه این شرکت، بر مبنای درآمد و هزینه اداره می‌شود.اگر می‌خواستیم به نرخ تورم نگاه کنیم، باید افزایش تعرفه ۱۲۰ درصدی می‌داشتیم.اگر کسی بیش از ۴۰ درصد افزایش قیمت را پرداخت کرده، مبلغ را باز می‌گردانیم.

وی عنوان کرد: به زودی زیرساخت لازم برای ارسال پیامک توسط همه دستگاه‌های دولتی با یک سرشماره یکسان که به صورت یک اسم است نه یک شماره فراهم می‌شود. شبکه ملی اطلاعات چیزی نیست جز یک شبکه پرسرعت و امن که خدمات مختلف بر روی آن به مردم ارائه خواهد شد. از این شبکه دو غول ساخته‌اند، یکی برای مسئولان که امکان‌پذیر نیست و یکی هم برای مردم که اگر اجرا شود، صیانت می‌شوید!

کد خبر 5525283

منبع: مهر

کلیدواژه: فیلترینگ هیئت دولت ارتباطات و فناوری اطلاعات تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری فناوری فضایی حکمرانی فضای مجازی گوگل امنیت اطلاعات فضای مجازی صندوق نوآوری و شکوفایی باتری لیتیومی اینترنت زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۶۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با واتس‌اپ بدون اینترنت، فایل منتقل کنید

 

به گزارش تابناک و به نقل از زومیت، واتس‌اپ قرار است میزبان چند ویژگی کاربردی جدید شود. یکی از این ویژگی‌های جدید به کاربران امکان می‌دهد تا فایل‌ها را از طریق شبکهٔ محلی به اشتراک بگذارند و قابلیت مهم دیگر، امکان اضافه کردن یادداشت به مخاطبین خواهد بود.

پیش‌تر اطلاعاتی دربارهٔ به اشتراک‌گذاری فایل‌ها از طریق شبکهٔ محلی منتشر شده بود و اسکرین‌شات‌های جدیدی که از صفحهٔ نصب اپلیکیشن واتس‌اپ منتشر شده، نشان می‌دهند که کاربران برای فعال کردن این قابلیت نیاز به چه مجوزهایی دارند.

 
تصاویر منتشرشده از نسخهٔ بتای ۲٫۲۴٫۹٫۲۲ در سیستم‌عامل اندروید نشان می‌دهند که واتس‌اپ در حال ایجاد روش جدیدی برای به اشتراک‌گذاری عکس‌ها، فیلم‌ها، اسناد و سایر فایل‌ها با کاربرانی است که در فاصلهٔ نزدیک قرار دارند. در این روش نیازی به شبکهٔ موبایل و اینترنت نخواهد بود.

با واتس‌اپ بدون اینترنت، فایل منتقل کنید

برای استفاده از قابلیت جدید، کاربران باید مجوز را به واتس‌اپ بدهند و هر وقت بخواهند، می‌توانند این مجوزها را لغو کنند. اشتراک‌گذاری فایل‌ها مانند پیام‌های واتس‌اپ بر پایهٔ سیستم رمزنگاری سرتاسری (End-to-End Encryption) است و شماره‌های تلفن در طول فرایند به‌اشتراک‌گذاری پنهان می‌مانند.

یادداشت اختصاصی
واتس‌اپ هم‌چنین قصد دارد قابلیتی ایجاد کند که به کمک آن، کاربران بتوانند یادداشت‌هایی را به مخاطبین خود اضافه کنند. نسخهٔ بتای واتس‌اپ یادداشت‌ها را در صفحهٔ مخاطبین فعال می‌کند و به کاربران امکان می‌دهد تا اطلاعات مفیدی را در مورد مخاطب اضافه کنند.

یادداشت‌ها تنها برای کاربری که آن‌ها را نوشته است، قابل‌مشاهده است و برای مخاطب نمایش داده نمی‌شوند. قابلیت یادداشت‌ها تنها برای اپلیکیشن موبایلی واتس‌اپ نخواهد بود و در دسترس کاربران نسخهٔ وب نیز قرار خواهد گرفت.

ویژگی‌های جدید واتس‌اپ فعلاً در نسخهٔ بتا قرار دارند و هنوز مشخص نیست که آیا وارد نسخهٔ پایدار خواهند شد یا نه؛ بااین‌حال اگر قابلیت‌ها از نظر کاربران مفید باشند، احتمال این وجود دارد که در به‌روزرسانی‌های جدید در دسترس کاربران قرار گیرند.

 

دیگر خبرها

  • در کنکور ۱۴۰۳ اینترنت قطع نمی‌شود / داشتن هندزفری و موبایل واره تخلف است
  • اینترنت در زمان برگزاری نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ قطع نمی‌شود
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • اینترنت خانگی 5G چیست؟
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • با واتس‌اپ بدون اینترنت، فایل منتقل کنید
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!
  • افزایش ده برابری هوشمند سازی شبکه برق شیراز
  • آماده‌سازی شبکه برق خوزستان برای عبور از پیک مصرف تابستان
  • آیا ارزش افزوده همان هیولایی است که از آن می‌ترسیم؟